Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

süpersin sen yaaaaaaaaaaaaa

bende ara ara kalbimde sırtımda falan sıkışma oluyordu. yüzden sebzeyi artırdım suyu ve yürüyüşü de. bu şekilde biraz düzeldim. çok nadir oluyor artık.

merhaba hanımlar :)

ben de kitabın siparişini verdim, bikaç gün içinde başlamayı planlıyorum. dukan amcayı anca keşfettim, okuduklarıma göre baya yarar gören var. umarım ben de memnun kalıcam

12. gunum ve 3 kilo verdim:) ama son 4 gundur yerimde sayıyorum regl olcağım için arkadaşım regl donemi geçtikten sonra tartıda -3 kg görmüş moralimi bozmamak için tartılmıycam 1 hafta :)) dukanizm forever

4 günlük ataktan sonra kilomu tam öğrenemediğim için bugün (5.gün seyire başlangıç) de ataktaymışım gibi saf protein diyeti yaptım ve akşam vakitlerinde de 1,5 kilodan fazla verdiğimi öğrenince çok sevindim .. 1/1 mi yok sa 2/5 mi yapsam karar veremiyorum . 5,5 - 6 kilom var bölgesel.. tecrübeli arkadaşlara soruyorum acaba hangisini yapsam.. ( bu arada atak çok rahat geçti bol su içtim yürüyüşümü de yaptım hatta diyetinim ilk günü ev temizliği bile yaptım enerjim gayet yerindeydi:))

Merhaba bende aranıza yeni katılacaklardanım pazartesi haftanın ilk günü ile diyete başlayacağım hesaplamada 2 gun atak devresi yapmam gerektiği çıkıyor ama buyuk sorun şu kı ben çok uyuyan bırı degılım bu sebeple sık sık acıkıyorum öğünlerımı az yıyebılıyorum erken yatmayı denesem gece 12 de yatsam 3 te kesın uyanır acıkmış hıssederım benım gıbı olan varmı ne yapılabılır atak ve seyır dönemı dahıl.

günaydın kızlar
bugüne -500 gr ile uynadım çoook hoşuma gitti günlerdir hep 100 gr 100 gr gidiyordu dün bir arkadaş balık yediğim günler daha çok kilo veriyorum demişti bende dün onu uyguladım bilmiyorum acaba onun etkisi mi bir kez daha deniyeceğim bakalım

dukan kitabında az kilosu olanlar için 2/5 öneriyor dediğin gibi 6 kg ise yapabilirsin

günaydın şampide şampi
bugün yataktan 10.çağırılışmda kalkabilsem de günüm iyi başladı.çünnnnküüüüü 62,7 kg gördüm.kızlar adet dönemlerimdeki kilo verme olayımı çok seviyorum.ilk 2 gün beni öldürdü ama 3.gün hem ağrım yıok hem de kilo vermişim....dıptıs dıptıssssssssss çok mutluyum ya:)))

hepinize günaydın dün benim atakta 2. günümdü; sabah tartıldım güne ben de -500 gramla başladım bu arada dünkü ekmek tarifini denedim süper olmuştu. Eşim bile ucundan biraz tırtıkladı

ekinsu seni de tebrik ediyorum demek balıklı günler daha iyi o zaman bu aralar hep balığa yüklenelim

makbulut atak günlerinden çok korkma saf protein aldığın için doyuyorsun ve seni uzun süre tok tutuyor eğer geceleri yeme istegin olursa light süt iç.

tebrıkler canım ya. darısı bıze. bende senın tam tersınle uyandım. ağlayacaktım yaa

gunaydın

dun +300 le uyanmıstım. bugun onun ustune +800 le uyandım ya. yedıklerım bıle 1 kg etmezken bukadar artı nasıl cıktım ben

hiç kaçamkta yapmadım. sınırlı izinlilerden bile tüketmiyorum. yürüyüşümü yapıyorum. neden artı cıkıyor.

gunluk 3 lt suyumu mutlaka ıcıyorum. üzerine dıger aldıgım sıvılar cabası. vicudum su mu tutuyor acaba. tuzluda yemıyorum ama.

moralim ççççççççoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk bozuk.. ağlamak istiyorum..

Ömürcüm tebrik ederimmm
az kaldı az

Günaydın herkeseeee...

ben yine artılardayım bugün hani kızmayın bana ama cidden sıkıldım çoooooook sıkıldım....!!!

selam
kitapda aklımda kalanlardan, seyir evresinin ilk dönemlerinde, sebze günlerinin ertesi sabahı, tartıda fazlalık görebilirsiniz diyor. bende de oluyor bazen. korkmak yok devam:)

selam
kitapda aklımda kalanlardan, seyir evresinin ilk dönemlerinde, sebze günlerinin ertesi sabahı, tartıda fazlalık görebilirsiniz diyor. bende de oluyor bazen. korkmak yok devam:)

sağol cnm. ya ikili rakamlara gecmeyı hedeflerken ıkı gunde +1200 yerlerdeyım yani. kabızlık problemımde yok sımdılık. şaşkınım yınede..

sağol cnm. ya ikili rakamlara gecmeyı hedeflerken ıkı gunde +1200 yerlerdeyım yani. kabızlık problemımde yok sımdılık. şaşkınım yınede..

canım üzülme.(samimiyetine sığınarak söylüyorum) senin kilon fazla metabolik bir sıkıntın yoksa ilk etapta kolay kilo verirsin.o fazlalıklar tamamen yediklerinin ki genelde sebzelerdir su tutmasıdır ya da reglin yakındır su tutmuştur vücut.eğer baktırmadıysan tiroid hormonlarını kontrol ettir derim ben.birde balık tüket bol bol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…