benim sabahki şişkinliğim koşuşturmaktan dolayı sanırım indi
göbişimde kendini geri çektipantalonum oturdu
ve 1 haftadır filan görmeyen bir çalışan ooo selin diyet bitti heralde süper olmuşsun dedi
yoo dedim hala 5-6 kg var oda saçmalama ne yapıcan okadar zayıflayıp bence şuan süpersin dedi
oh be iyi birşeyler durmaya ihtiyacım varmış sanırım ohh ohh ohhh
süpersin sen yaaaaaaaaaaaaakoş koş deneeee olmazsa olmasın nasıl olsa 1-2 haftaya giyeceksin:)
ben diyete başlamadan bir elbise almıştım inan fermuarı yarıdan yukarı çıkmıyordu
şimdi giyip işe geliyorum hafif bollaştı bileee
can sıkmak yok hadi bakalım dene gel
Kızlar,bende bugun atak donemının 2.gunundeyim.Daha once baslamıs ve 4.atak gununde sınavım oldugu için bırakmak zorunda kalmıstım,basım donmus ve tansıyonum tavan yapmıstı.Şimdi daha rahat sayılırım.Ama omuzlarımda ve boynumda tuhaf bı agrı var sızde de olmus muydu?
4 günlük ataktan sonra kilomu tam öğrenemediğim için bugün (5.gün seyire başlangıç) de ataktaymışım gibi saf protein diyeti yaptım ve akşam vakitlerinde de 1,5 kilodan fazla verdiğimi öğrenince çok sevindim .. 1/1 mi yok sa 2/5 mi yapsam karar veremiyorum . 5,5 - 6 kilom var bölgesel.. tecrübeli arkadaşlara soruyorum acaba hangisini yapsam.. ( bu arada atak çok rahat geçti bol su içtim yürüyüşümü de yaptım hatta diyetinim ilk günü ev temizliği bile yaptım enerjim gayet yerindeydi:))
günaydın şampide şampi
bugün yataktan 10.çağırılışmda kalkabilsem de günüm iyi başladı.çünnnnküüüüü 62,7 kg gördüm.kızlar adet dönemlerimdeki kilo verme olayımı çok seviyorum.ilk 2 gün beni öldürdü ama 3.gün hem ağrım yıok hem de kilo vermişim....dıptıs dıptıssssssssss çok mutluyum ya:)))
günaydın şampide şampi
bugün yataktan 10.çağırılışmda kalkabilsem de günüm iyi başladı.çünnnnküüüüü 62,7 kg gördüm.kızlar adet dönemlerimdeki kilo verme olayımı çok seviyorum.ilk 2 gün beni öldürdü ama 3.gün hem ağrım yıok hem de kilo vermişim....dıptıs dıptıssssssssss çok mutluyum ya:)))
gunaydın
dun +300 le uyanmıstım. bugun onun ustune +800 le uyandım ya. yedıklerım bıle 1 kg etmezken bukadar artı nasıl cıktım ben
hiç kaçamkta yapmadım. sınırlı izinlilerden bile tüketmiyorum. yürüyüşümü yapıyorum. neden artı cıkıyor.
gunluk 3 lt suyumu mutlaka ıcıyorum. üzerine dıger aldıgım sıvılar cabası. vicudum su mu tutuyor acaba. tuzluda yemıyorum ama.
moralim ççççççççoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk bozuk.. ağlamak istiyorum..
selam
kitapda aklımda kalanlardan, seyir evresinin ilk dönemlerinde, sebze günlerinin ertesi sabahı, tartıda fazlalık görebilirsiniz diyor. bende de oluyor bazen. korkmak yok devam:)
Günaydın herkeseeee...
ben yine artılardayım bugün hani kızmayın bana ama cidden sıkıldım çoooooook sıkıldım....!!!
evet niless az kaldı valla ama benim hiç sabrım kalmadı..sıkıldım artık...son 2,5 kilo inşallahhh:)Ömürcüm tebrik ederimmm
az kaldı az
nilescim sen ne kdr zmndır yapıosun dukanı?
sağol cnm. ya ikili rakamlara gecmeyı hedeflerken ıkı gunde +1200yerlerdeyım yani. kabızlık problemımde yok sımdılık. şaşkınım yınede..
Günaydın herkeseeee...
ben yine artılardayım bugün hani kızmayın bana ama cidden sıkıldım çoooooook sıkıldım....!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?