Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

asya_deniz; seyirde sebze günlerinde bugün sebze günüm diye sebzeye değil de proteine ağırlık vererek tüketmeye çalış; sanki böyle bir şey okumuştum kitapta

duraklayan arkadaşlar; zor dönemleri atlatmışsınız lütfen sabredin mutlaka gidecek o kilolar Dukan amca yanılıyor olamaz öyle değil mi???

asya_deniz; seyirde sebze günlerinde bugün sebze günüm diye sebzeye değil de proteine ağırlık vererek tüketmeye çalış; sanki böyle bir şey okumuştum kitapta

evet çok haklısın. öğünlerde 1/3 sebzeye 2/3 protein olarak beslenmekte yarar var. protein oranını artırmanın en pratik yolu 1 bardak ayran/kefir türeketmek...

evet çok haklısın. öğünlerde 1/3 sebzeye 2/3 protein olarak beslenmekte yarar var. protein oranını artırmanın en pratik yolu 1 bardak ayran/kefir türeketmek...

sebzeyi bir de akşam değil de saba kahvaltıda yada öğle yemeğinde tüketmekte de yarar var diye düşünüyorum

arkadaşlar, bu aralar semizotu tüketmekte fayda var, yoğurtla çiğden karıştıp yiyebilirsiniz. ben seviyorum tadını. bolbol omega içeriyor.

reglim gecen ay 15 inde olmam gerekırken 25 inde oldum. eğere bu ayda 15 inde olursam evet yakın. troidlere gelince 8 ay once bır dahılıye doktoru troıdlerımde sorun oldugunu soyledı. fakat gecen ay baska bırdahılıyeye gıttıgımde de troıdde dahıl hıcbır hormonumda promlem olmadıgını zayıflamamında tek caresının yemegı azaltmam gerektıgını soyledı baska carem yokmus.yani hormonel problemım yokmus

öyle yapıyorum. genelde sadece aksam tuketıyorum sebze hakkımı oda salata. sebze yemeğide değil.

sebze gunlerımde. proteın agırlıklı beslenıyorum bende.

dün yediklerimi yazayım

kalkınca sirkeli ılık su
sabah kıymalı yumurta(yağsız) lor ve mınık bır domates.
arad light süt
öğlen tavuk yanında ıkı kasık haslanmıs mantar, ve 1 buyuk bardak ayran
ara light süt
akşam kavrulmus kıyma (yağsız) ve 4-5 kasık salata 2 bardak ayran, dukan ekmeği

az önce bu resmi sosyal paylaşım sitesinde gördüm çok hoşuma gitti

resım gorunmuyor bende

arkadaşlar, bu aralar semizotu tüketmekte fayda var, yoğurtla çiğden karıştıp yiyebilirsiniz. ben seviyorum tadını. bolbol omega içeriyor.

bende tuketmeye dıkkat edıyorum..guzelde oluyor

çokmu yemısımde artı cıktım ben yaaaaaa

asya_denizcim; dukan günde 1 bardak light süte izin veriyor. sütün içindeki süt şekeri yüksek çünkü
süt yerine ayran/kefir öneririm...

Günaydin Hanimlar..:)

Benim tartinma günüm yarin evdede digital tartim var ama pillerini cikartim hemde cöpe attim.Her cumartesi Eczaneye tartinmaya gidiyorum.Evde tartinsam kesin her gün ac karnina tok karnina üstümle üstsüz kesin tartinirdim..Cok ciktigimda evin her kösesini gezerdim..Benim tavsiyem hergün tartinip motivasyonunuzu düsürmeyin..Sizlerin kilori sizlere cok evet ama birde beni düsünün 60-70 olmayi ne cok isterdim..Bu yüzden yilmak yok yola devam...

KIZLARRRRRRR....
herkese günaydııınnn.... hepinizi kocaman kocaman öpüyorum... sanırım bu sabah bende - uyandım ama tartımın pili bitmiş beş saat onla cebelleştimm... sonuçç!!! tartılamadım... ama vücudumdan o kadar iyi anlıyorum ki - yada + çıkıcağımı...
sanırım bu eksilmenin sebebi dün akşamki havuz sefası.... tam 2 saat yüzdüm... belim - kollarım - bacaklarım - karnım... heryerim çok acıdı ve çok yoruldum... eve gelir gelmezde 6 yada 7 tane zar gibi kesilmiş yağsız tavada kızarmış kasap köfte yedim... gerçi sucuktan bile inceydi köfte demek ne derece doğru bilmiyorum..
o yorgunlukla ölü gibi de uyumuşum... bu sabah işe çok güzel geç kaldım... ama umurumdamııı ASLAAA!!!!

SELİN
kuzucummm nolur biraz beni aklına getir... bende çok sıkıldım... hatta ayın 20 günü + görmek kadar moral bozucak başka bişey yok ama dayanmak zorundayız... benim senin gibi göbeğim tamamen sıfıra inmiş olsaydı kesin güçlendirmeye geçerdim ipin ucunu kaçırmadan... başarıcaksın ben sana inanıyorum...

ÖMÜR
tebrik ediyorum kocaman... hedefe çook az kaldı... maşallaahhh....

birde kimse bana kızmasın ve beni de örnek almasın ama... ban canımın deli gibi istediği şeylerden yiyiyorum az da olsa... mesela bu 20 gün + çıkıp moralim bozulduğunda bi simit yoğurt yediğimde kendimi mutlu hissediyorum ve 3 gün sonrasında eksilmeye başlıyorum... bu belki psikolojik anlamda kendimi rahatlatmak da olabilir ama ben mutlu oldukça kilo verebiliyorum... sıkıntı beni bozuyo... daha da yemek istiyorum hemde herşeyden birsürü birsürü... gerçi son zamanlarda yaramazlık yaptığımı hatırlamıyorum ama şimdi kahvaltımı simit ve light yoğurtla yapıcam...

bak 700 gramın kaldı. sonra bekleyecen beni

bende 64.5 gördüm sabah. çoooook mutlu oldum

Canımmm yaaa...Neden kendini üzüyorsun senn...şimdi çizlgeye baktım..1.60 kg vermişsin.önceki haftada aynı...bunun yanında hafta içi hepimizin kiloları dengesiz çıkıyor.Üzme sen kendini veriyosun iştee....vucudun kesin su tutuyor zaman zaman....daha 1ay olmadan 8 kilo vermişsin bence süper....kendine eziyet etme... böyle stres yaparsan da kilo veremezsin....Hem kilo olarak vermiyo gibi gözüksek te bedenen de incelme oluyor.dikkat et bak anlayacaksın....Boşyere canını sıkma ..... bu kilolar mutlaka gidecek....

valla senide aklıma getiriyorum ama yoruldum ben hani eğreltiden yapıyorum diyeti inanki sadece bu yiyeceklere alıştığım için...
bende başladım valla yemeye yalan değil. geçen hafta 0 kaçamakla gittimde bişi olmadı bende en azından canım birşey istiyorsa ucundan alıyorum. öylede böylede gitmiyor zaten bu kilolar!! yapıştılar üstüme yaa...!!!

ankaradan döndüğümde 2 gün atak yapıp baştan başlıyormuşum gibi yapıp devam edicem... şuan bunu biliyorum çünkü ankarada bu sefer sevgilime zehir etmicem.... onu yemem bunu yemem , o yağlı , ızgaracıya gidelim , tatlı yemem , tuzlu yemem geçen sefer isyan ettirmiştim çocuğa...

üst komşum benim makyaj ve güzellik uzmanı ipek kirpik almış ama takmayı bilmiyormuş dedi sende deniyimmi:) iyi dedim dene sağolsun artık ipek kirpiklerim var:)
hoş çok takmadı ankaraya gitcem diye ama acaip doğal duruyor :) tek tek taktığı içinde 1 saatten fazla zamanımızı aldı... saate bir baktım 11 olmuş dedim spor yapamadım bari 150 kalorilik çıkıyım şunun üstüne... gece gece sporumuda yaptım hani bu kadar özverili davranıp - görememek isyan ettiriyor.
onun için canım ne istiyorsa ucundan yerim ben artık!!!

bende yüzmeye gitmek istiyorum. hem şekilenme hem keyif açısından. havaalrda ısınıyor artık. kızımla gideris yakında.

tartımı bazen alıp camdan aşağıya fırlatmak istiyorum. eminim o zaman kendimi daha iyi hissedeceğim.

yarim_ seni tebrik ediyorum haftayı güzel kapatmışsın ben de dünkü yürüyüşten sonra basenlerimin ve bacaklarımın acıdığını hissettim yürüyüşte ilk defa böyle hisseediyorum ; annemden de sakıyorum diyetimi sansınlar ki ben sadece biraz yürüyüş yaptım bi de yediklerimi abartmadım öyle kurtuldum fazlalıklarımdan . Eşimi de kandırabilirsem haftasonu ben de yüzmek istiyorum ama atakta yüzme zor mu olur ki?

Canım tebrik ederimmm, az kaldı az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…