Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlaaarrrrr....kızlaaaarrr.....kızlaaaarrr......
ne yapıyosunuz böyleeeeee....size bişey olmuşşşşşş...silkeleninnnn yahuuu......Bu ne yaaaaaa.....
hepimiz zaman zaman isyanlara giriyoruz evet bu doğru.... arada kaçamaklarda yapıyoruzz....bu da doğru....Biz bu diyete güvenmedik mi.... kiloları vercez demedik miiiiii......EEEEEEE daha neeee....yok uzundan yok kıyısındannn ......yooook öyle bişeyyy......herkes dewammm...bırakmak yoookkk...Ben burda sizlerin desteğini almasam...bi gün şuraya girip bakamasam eksiklik hissediyorumm.....kızlar naptı acaba bir bakayım demekten kendimi alamıyorum.....ay şu kadar eksiye düştüm çok mutluyum diyen arkadaşlara... kendim eksilmiş kadar seviniyorum... Bu şekilde kendimi motive ediyorummm..
Kızdıııımmmm size ......çok kızdımm hemdeee.....Bugün bişey olmuş canınız sııkın belliii....Bugun canınız ne isterse yiyin.....Ama sonra yooookkkk....herşey yoluna girsin ve bir an evvel şu kilolardan kurtulalımmmm .......Canlarımmmmm...Hepbirlikteeee....

sindirim sistemim için bir tane kuru kayısılı activia yesem atakta diyetimi ezip geçmiş mi olurum??

kızlar 26 marttan beridir dukanlıyım ilk hafta tartım yoktu tartılmadım ama nisan başından beridir tartılıyorum ve ibre hep aynı yerde bir milim ne ilerliyor ne geriliyor

merhaba arkadaslar birşey sorucam ? sinbonun dijital tartısını kullanan varmı aranızda ?

Ben onda tartılıyorum, ama dikkate aldığım normal baskül sadece değişimi görmek için dijitali kullanıyorum. Normal baskülle arasında da 2,8 kg fark var. Hep ikinci kez tartılmamda doğru sonucu gösteriyor, birincide hep fazla gösteriyor uyuz ikinci üçüncü dördüncü daha az ve aynı oluyor :)

Günaydın herkeseeee!!!

Hafta sonundan beri yazılanları pek takip edemiyorum, toplantılarla dolu 1 hafta. Öğleden sonra yine var.

Bugün yine çoğu insan umutsuz galiba Umarım bütün + lar - ye döner bir an önce!! Ben de yarın sabah tartılıcam bakalım ne olacak :S - çıkmazsam çok kötü olucam ben dee

Üzme kendiniii!! Sabredicez demek ki napalım.. O kadar zayıflayan var. Demek işe yarıyor. Ben de bi 300 gr + çıkmıştım. 4 günde ancak onu verebilmişim. Aynı kiloma döndüm. Ondan sonra artık haftada 1 tartılcam dedim. Çok moralim bozulud çünküü İnşallah amacımıza ulaşıcaz hepimiz.

resım gorunmuyor bende
çokmu yemısımde artı cıktım ben yaaaaaa

Ayrıca da çok yememişsin bence.

duraklayan arkadaşlar; zor dönemleri atlatmışsınız lütfen sabredin mutlaka gidecek o kilolar Dukan amca yanılıyor olamaz öyle değil mi???

Umarım yanılmıyordur

Haklısın valla. İnsan o kadar direnip de - görmeyince, bir de + görünce deli oluyor. yiyim de kurtuliyim diyor Ama sen yarı yolu geçmişsin baksana!! Biraz ödül ver kendine, sonra aynen devam et.. Eminim işe yarıcak. Hem o kadar spor yapıyorsun maaşallah yaa! Kıracaksın o vücudunun inadını!!

Çok doğru. Bence de her gün tartılmayın. Ben evde olduğum her zaman savaşıyorum tartıyla üzerine çıkmamak için. Tartılmıyorum artık Hıhh!! Yoksa 300, 500, 100, 200 kafayı yerim beenn :S ama yarın da bir gerileme görmezseemmm, Dukan'la değişicez külahları o zaman!!

evet kilo verenlerle bende mutlu oluyoum.
ama sende ayda sadece 1 kg versen canın sıkılmaz mı?
bak şöyle söyliyim 12 martta 70.5 kg çıkmışım tartıda ok? bugün 13 nisan yani tam 1 ay değil mi? bugün çıkan kilomu söylim 69.400 yani 1100 fark var?
eee şimdi sen söyle haftada 500 gr veriyorum diye isyan edenler... bugün 100 gr verdim diye isyan edenler...
yada benim yerime kendini koy sadece 1 kg için 30 gün uğraşırmıydın ??? bence hayıır.... 2 haftada 1 kg verenler bile bana bu diyet yaramıyor deyip bırakabilirken...
siz bana hala silkelen devam et diyorsunuz....
banada yazık yaa....

birşey daha ekliyim dukan bana 20 mayısta 62 olacaksın demişti yani ona göre 5 haftada 7 kg vermem gerekiyor değil mi???
artık bana moralini bozma demeyin rica ediyorum... hepimiz biliyoruzki ben 5 haftada 7 kg veremem!!!

niless sana şöyle bir önerim var; tartıya çıkmak yerine bir süre mezüre ile belini bacakalrını ölç; yani 1 ayda 1.1 kilo verdin tartıda ama acaba görünümde cm olaak bir değişim var mı? Benim daha 2. atak günüm öyle fazla kilom yok ama göbeğimdeki azalmayı hissediyorum

bu arada cevap gelmedi ama ben yogurdumu yarıladım :26:

Evet canım doğru... katılıyorum sana haklısınnn....Herkesin bünyesi de farklı elbette...Ama bence ..naçizane.. yolu yarılamışsınn.. Yumruk fln denedin mi bilemiyorum ama.....Bu kadar emeğe yazık etmek ne kadar doğru....onu düşünmek lazımm...

bunu içimizde en iyi bilenlerden biri değil gerçekten en iyi bilen selin... ama bu can sıkıldımı sıkılıyo be kardeşim... düzelir bir iki güne bişeyi kalmaz... sevgilisi onu görsün "bu halin ne incecik olmuşssun prensesim" yeter artık desin de görelim bakalım...

ye ye bende yiyorum activia %2 filan yağ oranı çok değil. en başta daha çok yiyordum... ataktada yedim
ölçüyorum tabiki ilk 1 ay farketti ama artık oda farketmiyor bende 3-4 haftadır.

selin sıkma canını bende yaşadım o durmu biliyorsun.
şu ipek kirpik ne kadar süre kalabiliyor.benim de görümce estetisyen antalya da güzelse yaza be de ona yaptırayım:)))

selin sıkma canını bende yaşadım o durmu biliyorsun.
şu ipek kirpik ne kadar süre kalabiliyor.benim de görümce estetisyen antalya da güzelse yaza be de ona yaptırayım:)))

aylarcaaa kalabiliyor... keşke benim de bi eşim dostum olsaydı bu işi yapan... çoook pahalı çünkü

asya_denizcim; dukan günde 1 bardak light süte izin veriyor. sütün içindeki süt şekeri yüksek çünkü
süt yerine ayran/kefir öneririm...

250 ml süte izin veriyor. diye biliyorum. yanlışmıyımmmm...

destegın ıcın teşk. ya sadece yanı yedıklerım bıle 1 kg etmezken nasıl bukadar fazla + cıktım ona uzuldum. ama kesınlıkle bırakmayı dusunmuyorum. tam gaz devam. öğlende ızgara tavuk ve yoğurt yıycem. keyfim yerıne gelcek

ya varya sırf dıyetım bozulur dıye light kola bile içmiyorum. kaç gündür yanımda sürünüyor içe beni diye ama içim rahat etmiyo. bukdarda sağdıgım dıyetıme

Haklısın, dayanmak zor. Kabul ediyorum. Sıkıldın onu da biliyorum, haftada bir kilo verdiğin günler var iken neden ayda 1 kilo dediğini de duyar gibiyim ama bu ay öyle oldu diye diyet bırakmak kolaya kaçmak olur. Sporunu yapıyorsun, diyetini tam yapıyorsun mükafatını almak istiyorsun haklısın ama neden kendini cezalandırma yolunu seçiyorsun, diyeti bırakmak bence kendine yapacağın en büyük haksızlık.

Kıyafetlerini düşün, gelen tepkileri düşün, tartı sana aynısını söylemese de tepkiler eminim ki farklı. Bırak biraz tartılma, takılma o alete ne derse desin, sen diyetini yapmaya devam et, bir gün istediğin kiloya ineceksin, er ya da geç bu olacak, olmayacak diye bir şey yok, tek bir şey var, o da SEN İSTERSEN OLACAK.

Burda sana sayfalar dolusu ikna mesajı yazalım sen olmaz dersen olmaz, devam edicem ayda bir de gitse hiç gitmese de devam edicem dersen olur.

kuru kayısılı activa güzel lezzetli, ben bi gün yiyorum bir gün yemiyorum :)haftada 4 kutuyu öyle tüketiyorum.

benden öneri günde en az 250 ml (1 büyük bardak) kefir tüketmek ve dukanın dediği goji berryi P günlerinde 1 kaşık, PS günlerinde 1.5 kaşık kullanmak.
kefir içeriği ve bağırsak florasını düzenleme açısından çok faydalı hemde çok tok tutuyor.

Heeeeyyytttt beee....işte buuuu....kıııız ne de doğru söylediiinnnnn beeeeeeee.harikasıınnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…