valla senide aklıma getiriyorum ama yoruldum ben hani eğreltiden yapıyorum diyeti inanki sadece bu yiyeceklere alıştığım için...
bende başladım valla yemeye yalan değil. geçen hafta 0 kaçamakla gittimde bişi olmadı bende en azından canım birşey istiyorsa ucundan alıyorum. öylede böylede gitmiyor zaten bu kilolar!! yapıştılar üstüme yaa...!!!
ankaradan döndüğümde 2 gün atak yapıp baştan başlıyormuşum gibi yapıp devam edicem... şuan bunu biliyorum çünkü ankarada bu sefer sevgilime zehir etmicem.... onu yemem bunu yemem , o yağlı , ızgaracıya gidelim , tatlı yemem , tuzlu yemem geçen sefer isyan ettirmiştim çocuğa...
üst komşum benim makyaj ve güzellik uzmanı ipek kirpik almış ama takmayı bilmiyormuş dedi sende deniyimmi:) iyi dedim dene sağolsun artık ipek kirpiklerim var:)
hoş çok takmadı ankaraya gitcem diye ama acaip doğal duruyor :) tek tek taktığı içinde 1 saatten fazla zamanımızı aldı... saate bir baktım 11 olmuş dedim spor yapamadım bari 150 kalorilik çıkıyım şunun üstüne... gece gece sporumuda yaptım hani bu kadar özverili davranıp - görememek isyan ettiriyor.
onun için canım ne istiyorsa ucundan yerim ben artık!!!
merhaba arkadaslar birşey sorucam ? sinbonun dijital tartısını kullanan varmı aranızda ?
merhaba arkadaslar birşey sorucam ? sinbonun dijital tartısını kullanan varmı aranızda ?
gunaydın
dun +300 le uyanmıstım. bugun onun ustune +800 le uyandım ya. yedıklerım bıle 1 kg etmezken bukadar artı nasıl cıktım ben
hiç kaçamkta yapmadım. sınırlı izinlilerden bile tüketmiyorum. yürüyüşümü yapıyorum. neden artı cıkıyor.
gunluk 3 lt suyumu mutlaka ıcıyorum. üzerine dıger aldıgım sıvılar cabası. vicudum su mu tutuyor acaba. tuzluda yemıyorum ama.
moralim ççççççççoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk bozuk.. ağlamak istiyorum..
resım gorunmuyor bende
çokmu yemısımde artı cıktım ben yaaaaaa
duraklayan arkadaşlar; zor dönemleri atlatmışsınız lütfen sabredin mutlaka gidecek o kilolar Dukan amca yanılıyor olamaz öyle değil mi???
valla senide aklıma getiriyorum ama yoruldum ben hani eğreltiden yapıyorum diyeti inanki sadece bu yiyeceklere alıştığım için...
bende başladım valla yemeye yalan değil. geçen hafta 0 kaçamakla gittimde bişi olmadı bende en azından canım birşey istiyorsa ucundan alıyorum. öylede böylede gitmiyor zaten bu kilolar!! yapıştılar üstüme yaa...!!!
ankaradan döndüğümde 2 gün atak yapıp baştan başlıyormuşum gibi yapıp devam edicem... şuan bunu biliyorum çünkü ankarada bu sefer sevgilime zehir etmicem.... onu yemem bunu yemem , o yağlı , ızgaracıya gidelim , tatlı yemem , tuzlu yemem geçen sefer isyan ettirmiştim çocuğa...
üst komşum benim makyaj ve güzellik uzmanı ipek kirpik almış ama takmayı bilmiyormuş dedi sende deniyimmi:) iyi dedim dene sağolsun artık ipek kirpiklerim var:)
hoş çok takmadı ankaraya gitcem diye ama acaip doğal duruyor :) tek tek taktığı içinde 1 saatten fazla zamanımızı aldı... saate bir baktım 11 olmuş dedim spor yapamadım bari 150 kalorilik çıkıyım şunun üstüne... gece gece sporumuda yaptım hani bu kadar özverili davranıp - görememek isyan ettiriyor.
Günaydin Hanimlar..:)
Benim tartinma günüm yarin evdede digital tartim var ama pillerini cikartim hemde cöpe attim.Her cumartesi Eczaneye tartinmaya gidiyorum.Evde tartinsam kesin her gün ac karnina tok karnina üstümle üstsüz kesin tartinirdim..Cok ciktigimda evin her kösesini gezerdim..Benim tavsiyem hergün tartinip motivasyonunuzu düsürmeyin..Sizlerin kilori sizlere cok evet ama birde beni düsünün 60-70 olmayi ne cok isterdim..Bu yüzden yilmak yok yola devam...
Kızlaaarrrrr....kızlaaaarrr.....kızlaaaarrr......
ne yapıyosunuz böyleeeeee....size bişey olmuşşşşşş...silkeleninnnn yahuuu......Bu ne yaaaaaa.....
hepimiz zaman zaman isyanlara giriyoruz evet bu doğru.... arada kaçamaklarda yapıyoruzz....bu da doğru....Biz bu diyete güvenmedik mi.... kiloları vercez demedik miiiiii......EEEEEEE daha neeee....yok uzundan yok kıyısındannn ......yooook öyle bişeyyy......herkes dewammm...bırakmak yoookkk...Ben burda sizlerin desteğini almasam...bi gün şuraya girip bakamasam eksiklik hissediyorumm.....kızlar naptı acaba bir bakayım demekten kendimi alamıyorum.....ay şu kadar eksiye düştüm çok mutluyum diyen arkadaşlara... kendim eksilmiş kadar seviniyorum... Bu şekilde kendimi motive ediyorummm..
Kızdıııımmmm size ......çok kızdımm hemdeee.....Bugün bişey olmuş canınız sııkın belliii....Bugun canınız ne isterse yiyin.....Ama sonra yooookkkk....herşey yoluna girsin ve bir an evvel şu kilolardan kurtulalımmmm .......Canlarımmmmm...Hepbirlikteeee....
bekliyorum kuzum:)))bak 700 gramın kaldı. sonra bekleyecen beni
bende 64.5 gördüm sabah. çoooook mutlu oldum
evet kilo verenlerle bende mutlu oluyoum.
ama sende ayda sadece 1 kg versen canın sıkılmaz mı?
bak şöyle söyliyim 12 martta 70.5 kg çıkmışım tartıda ok? bugün 13 nisan yani tam 1 ay değil mi? bugün çıkan kilomu söylim 69.400 yani 1100 fark var?
eee şimdi sen söyle haftada 500 gr veriyorum diye isyan edenler... bugün 100 gr verdim diye isyan edenler...
yada benim yerime kendini koy sadece 1 kg için 30 gün uğraşırmıydın ??? bence hayıır.... 2 haftada 1 kg verenler bile bana bu diyet yaramıyor deyip bırakabilirken...
siz bana hala silkelen devam et diyorsunuz....
banada yazık yaa....
niless sana şöyle bir önerim var; tartıya çıkmak yerine bir süre mezüre ile belini bacakalrını ölç; yani 1 ayda 1.1 kilo verdin tartıda ama acaba görünümde cm olaak bir değişim var mı? Benim daha 2. atak günüm öyle fazla kilom yok ama göbeğimdeki azalmayı hissediyorum
bu arada cevap gelmedi ama ben yogurdumu yarıladım :26:
niless sana şöyle bir önerim var; tartıya çıkmak yerine bir süre mezüre ile belini bacakalrını ölç; yani 1 ayda 1.1 kilo verdin tartıda ama acaba görünümde cm olaak bir değişim var mı? Benim daha 2. atak günüm öyle fazla kilom yok ama göbeğimdeki azalmayı hissediyorum
selin sıkma canını bende yaşadım o durmu biliyorsun.valla senide aklıma getiriyorum ama yoruldum ben hani eğreltiden yapıyorum diyeti inanki sadece bu yiyeceklere alıştığım için...
selin sıkma canını bende yaşadım o durmu biliyorsun.
şu ipek kirpik ne kadar süre kalabiliyor.benim de görümce estetisyen antalya da güzelse yaza be de ona yaptırayım:)))
asya_denizcim; dukan günde 1 bardak light süte izin veriyor. sütün içindeki süt şekeri yüksek çünkü
süt yerine ayran/kefir öneririm...
Canımmm yaaa...Neden kendini üzüyorsun senn...şimdi çizlgeye baktım..1.60 kg vermişsin.önceki haftada aynı...bunun yanında hafta içi hepimizin kiloları dengesiz çıkıyor.Üzme sen kendini veriyosun iştee....vucudun kesin su tutuyor zaman zaman....daha 1ay olmadan 8 kilo vermişsin bence süper....kendine eziyet etme... böyle stres yaparsan da kilo veremezsin....Hem kilo olarak vermiyo gibi gözüksek te bedenen de incelme oluyor.dikkat et bak anlayacaksın....Boşyere canını sıkma ..... bu kilolar mutlaka gidecek....
evet kilo verenlerle bende mutlu oluyoum.
ama sende ayda sadece 1 kg versen canın sıkılmaz mı?
bak şöyle söyliyim 12 martta 70.5 kg çıkmışım tartıda ok? bugün 13 nisan yani tam 1 ay değil mi? bugün çıkan kilomu söylim 69.400 yani 1100 fark var?
eee şimdi sen söyle haftada 500 gr veriyorum diye isyan edenler... bugün 100 gr verdim diye isyan edenler...
yada benim yerime kendini koy sadece 1 kg için 30 gün uğraşırmıydın ??? bence hayıır.... 2 haftada 1 kg verenler bile bana bu diyet yaramıyor deyip bırakabilirken...
siz bana hala silkelen devam et diyorsunuz....
banada yazık yaa....
bunu içimizde en iyi bilenlerden biri değil gerçekten en iyi bilen selin... ama bu can sıkıldımı sıkılıyo be kardeşim... düzelir bir iki güne bişeyi kalmaz... sevgilisi onu görsün "bu halin ne incecik olmuşssun prensesim" yeter artık desin de görelim bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?