Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

vee işte sonuçççç görüntü ve lezzet mükemmel.

Varya şuanda ne diyeceğimi bilmiyorum aliye allah razı olsun kılolar löp löp yok olsun nasıl guzel bır ekmek bu mis misss hakkını helal et 4 gundur gördugum en guzel şey bu ve bundan sonrası için favorim.

afiyet şeker olsun güzelim. ekmeğe en yakın olan bu. ben de çok severek yiyorum.
bunu lokma lokma dilimle. 5 dk daha fırınla. azıcık kurusun.
üzerine kavrulmuş kıyma olur, tavuk olur, köfte olur...
en üste de yoğurt ve pul biber...
o zaman daha da dua edersin bana )

Son düzenleme:
yaa benim midem küçüldü sanırım artık nerdeyse hiçbişi yemek istemiyorum..canım çekmiyor zorla yiyorum...birde yüzmeye başladım ve havuza gittiğim gunler neredeyse 1 kilo veriyorum

Ya bunun herşeyı olur olmazmı kıymalı tarıfı kreple denemıstım mıdem almadı yas yaş ama bu bıldıgın ekmek oldu hatta az önce yarım tarıfle tek gunluk ve teklı kapta yaptım bırazdan onu hamburgere dönüştüreceğim =) onuda cok begendım 1 haftalık hazırlayıp atcam dolaba dursun.Yüreğine sağlık canım.

Yarım ölçü ıle tek gunluk dukanekmekciklerim.

okadarcık malzemeden mi çıktı bu??
4 kaşık kepekle bu cıkıyor 2 kaşık olanla kasedeki çıkıyor canım ve cok guzel kabardı tadı mukemmel oldu hayatımı kurtardı açıkçası ama o kalıp cok buyuk degıl servis tabağının ıcınde çektim resmi bılerek ama kucukte degıl yarısı 1 gunluk ve ortadan ıkıye bölersen ayvalık tostu olur bu =)

:):) çok çok saoğl canım umarım yarın başarılı bi ekmek yapabileceğim ben de:)))

Arkadaşlar hepinize selam öncelikle =) Benim Mösyö Dukan'la tanışıklığımın 12. günü. 66.8 ile başladım, bugun 63.0 ım. Hedefim 55 kilo, 30 haziranda evleniyorum. Mösyö Dukan 56.8 olsan yeter diyo ama onu kim takar. zaten düğün günü ben o fazladan verdiğim 1.8 kiloyu alırım =)

Fakat bu kabızlık beni mahfetti. Dün sinameki çayı içeyim dedim. O iki kere mahfetti. yok mu kızlar bunun ortası?

Ben günde 30 dakika yürümüyorum ama haftada 4 gün, 1er buçuk saat spor salonuna gidiyorum. Psikolojide de, hayatınızdan çıkardığınız bir alışkanlığın yerini başka şeyle doldurun derler. Ben de abur cuburu çıkarıp, sporu koydum.

Seyir evresini geçmiş arkadaşlara sorayım özellikle. Sizce Önümüzdeki 2 ay boyunca kaç kilo daha verebilirim?

ben bu diyete nasıl başlarım...

1. gün dayanabilirsen, inan ki bir daha açlık çekmeyeceksin. Ben 1. gün ağlamak üzereydim 'inek miyim lan ben saman yiyip duruyorum!' diye. çünkü o etler ağzında oluyor sana saman. Ama ertesi gün bi baktım 1 kilo gitmiş. dedim kızım akrilik, yapacaksın bunu sık dişini! =)

Yarın hemen yağsız peynirini yumurtanı hazırla, ilk adımı atmış ol ...

Hem bu hemde digeri cok güzel görünüyor afiyet olsun... Tarif veren arkadas sanada tesekkürler..

iste insan kilo veremeyince caresiz hissediyor kendini hani oldum bittim kilolu olsaydim belki bukadar koymazdi ama ben ilk cocugumdan sonra 51 kilo idim.Taki 5 sene sonra ikinci cocuguma hamile kalana kadar.Dogumdan sonra 69 kiloya kadar düsmüstüm 98 kilo ile dogum yaptim.Hamilelikte tiroid bezlerinde tembellik olustu.En son tartida 110 görmüstüm..Canim sykkyn oldugunda oturup ne varsa yemek istiyorum ama sonra hamilemisin diye soranlar geliyor aklima vazgeciyorum..Esim ve annem asla müsade etmezlerdi zaten cok sükür kendi irademle verecegim..

Evet arkadasim insallah hep birlikte verecegiz...Sagol..:)

Zaten 11 kg vermişsin. Geri kalanı su gibi akıp gider üzülme hiç =)

:):) çok çok saoğl canım umarım yarın başarılı bi ekmek yapabileceğim ben de:)))

Ah ben ekmeksız gecen 4 gunume uzuldum vallahı bencede hemen dene hatta silikon kucuk kalıplarda bır gunluk ekmegı 4 parça halınde pişir 4 parça ekmegın oldugunu bılmek ınanılmaz huzur verıyor bana ben davul fırında pişirdiğim için silikon kap kullanamıyorum ama az sonra kağıt kalıplarda deneyeceğim ve sanırım ben bugece bunları denerken 1 haftalık ekmegımde hazır olacak

GÜneşli bir Ankara sabahıııııı :) ve ben mutlu uyandımmm :) Günaydın çıtır hatunlarrrrrrrr :))))

-500 ıle uyandım. inanamadım. mutluyum.

sabahta haslanmıs yumurta ve dukan ekmeğimi yiyip bir bardak ayran içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…