2 yumurta 2 kaşık yoğurt, 1/2 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı kabartma tozu 4 kaşık yulaf kepeği.
yumurta yoğurt ve tuzu çırp.
kepek ve kabartma tozunu karıştır. baton kek kalıbına dök ve 180 derece fırında pişir. ben böyle yapıyorum.
bu karışıma taze soğan maydanoz ince ince kıyıp ekleyebilirsin. baharat ekleyebilirsin, lor ekleyebilirsin. ama ben sadesini tercih ediyorum. arasına peynir falan... sandviç olarak yanına da alabiliyorsun.
Varya şuanda ne diyeceğimi bilmiyorum aliye allah razı olsun kılolar löp löp yok olsun nasıl guzel bır ekmek bu mis misss hakkını helal et 4 gundur gördugum en guzel şey bu ve bundan sonrası için favorim.
afiyet şeker olsun güzelim. ekmeğe en yakın olan bu. ben de çok severek yiyorum.
bunu lokma lokma dilimle. 5 dk daha fırınla. azıcık kurusun.
üzerine kavrulmuş kıyma olur, tavuk olur, köfte olur...
en üste de yoğurt ve pul biber...
o zaman daha da dua edersin bana)
Eki Görüntüle 395612 vee işte sonuçççç görüntü ve lezzet mükemmel.
4 kaşık kepekle bu cıkıyor 2 kaşık olanla kasedeki çıkıyor canım ve cok guzel kabardı tadı mukemmel oldu hayatımı kurtardı açıkçası ama o kalıp cok buyuk degıl servis tabağının ıcınde çektim resmi bılerek ama kucukte degıl yarısı 1 gunluk ve ortadan ıkıye bölersen ayvalık tostu olur bu =)okadarcık malzemeden mi çıktı bu??
ben bu diyete nasıl başlarım...
Ya bunun herşeyı olur olmazmı kıymalı tarıfı kreple denemıstım mıdem almadı yas yaş ama bu bıldıgın ekmek oldu hatta az önce yarım tarıfle tek gunluk ve teklı kapta yaptım bırazdan onu hamburgere dönüştüreceğim =) onuda cok begendım 1 haftalık hazırlayıp atcam dolaba dursun.Yüreğine sağlık canım.
Eki Görüntüle 395649 Eki Görüntüle 395650 Yarım ölçü ıle tek gunluk dukanekmekciklerim.
kelepçe konusunu açmanız iyi oldu. şişmanlık problemine cerrahi müdahalelerde sağlığını kaybeden hatta ölen kaç kişi oldu. kelepçe, balon, liposuction... hiç bu güne kadar bir doktordan aman ha, bunlar çok zararlı, sakın yaptırmayın, ölüm riski bile var diye birşey duyduk mu? hayır... en fazla, iyi bir uzmana yaptırın, iyi bir hastanede yaptırın diyorlar.
cok haklsin canim, sakin kelepce cok tehlikeli, allah korusun cok riskli bi ameliyat. iyikide yaptirmamissin. sanatci ozan orhon basindan gecenleri anlatmisti, nerdeyse hayatimdan oluyordum diye konusmustu. bir sürü ilac kullandigini söylemisti. o riski alacagimiza kendi diyetimizle ve sporumuzla azmederek daha saglikli kilo verebiliriz.
iste insan kilo veremeyince caresiz hissediyor kendini hani oldum bittim kilolu olsaydim belki bukadar koymazdi ama ben ilk cocugumdan sonra 51 kilo idim.Taki 5 sene sonra ikinci cocuguma hamile kalana kadar.Dogumdan sonra 69 kiloya kadar düsmüstüm 98 kilo ile dogum yaptim.Hamilelikte tiroid bezlerinde tembellik olustu.En son tartida 110 görmüstüm..Canim sykkyn oldugunda oturup ne varsa yemek istiyorum ama sonra hamilemisin diye soranlar geliyor aklima vazgeciyorum..Esim ve annem asla müsade etmezlerdi zaten cok sükür kendi irademle verecegim..
Zaten 11 kg vermişsin. Geri kalanı su gibi akıp gider üzülme hiç =)
:):) çok çok saoğl canım umarım yarın başarılı bi ekmek yapabileceğim ben de:)))
GÜneşli bir Ankara sabahıııııı :) ve ben mutlu uyandımmm :) Günaydın çıtır hatunlarrrrrrrr :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?