Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Öncelikle bu dalga geçer gibi konuşmalarını kibarlaştırarak cevap vermenizi rica ediyorum...Hepimiz sağlığımız açısından endişeleniyoruz ve aylardır birlikte olduğumuz arkadaşlarımızla bu konuyu enine boyuna tartışmak aydınlığa kavuşturmak istiyoruz...

Yazdığımı tekrar okursanız kırıcı ya da rencide edici birşey yazmadığımı anlayacaksınızdır...Sizi kırmak için yazılmış bir cümle yok ortada...Rica etmişim sizden...Size düzgün konuşun,konuştuklarınıza dikkat edin gibi bir cümle de kurduğumu göremedim :44::44::44: Sizde rica ediyorum emir cümlesi gibi değerlendiriliyorsa birşey diyemem kusura bakmayın...

merhaba hanımlar

işe gelir gelmez eşim aradı ve hemen gazeteyi açık okuyorsun ve bu diyet işi burada bitiyor diyede ekledi.

ne yapacağımı bilemedim açıkçası. evet istediğim kiloya inemedim ama çok yaklaştım. herhangi bir olumsuzlukta görmedim bu diyetten. kış boyu bi kere bi hasta olmadım

beslenme alışkanlığını tamamiyle değiştirenler için belki sıkıntı oluştuyordur. ben zaten meyve yemezdim.yaz meyveleriyle aram çoook daha iyi. sebze az yerdim. daha ziyade et tavuk yiyordum önceden .dukanla beraber sadece ekmek olayını kapattım ki zaten doktorlar beyaz ekmeği kulanmayın çavdar ya da tam tahıllı tüketin diyorlar. yağı 0 yaptım. belki o yönden zararı olabilir diye düşünüyorum.krakeri kestim. kolayı sadece zero içtim.üstelik daha aktif bir hayata zorladım kendimi. merdiven kullanıyorum artık. kurupasta pasta börek çörek yemiyorum ya da çook az kaçamak şeklinde yedim. zaten yemememiz gerekn şeyler bunlar

yediğimiz tavukta ya da ette mutlak hayvansal yağ oluyor.istesekte istemesekte. kendi açımdan diyetten bir şikayetim olmadı. uzun vadede de olmaz inşallah

nacizane fikirlerim.

sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün e mi... bir de acıkırsak ne yapmalı demişsin.

Birşey sordum ama sanırım birbirini tanıyan kişiler birbirine cevap veriyor burada daha önce de sormuştum cevap gelmedi ben deneyimli olduğunuzu düşündüğüm için size soruyorum belki gözden kaçmıştır bir daha sorayım atağın ilk günü için 400 gr normal mi ?

aynı tepkiyi bende aldım bugün. aslında bizim yaşam tarzımızı değiştirdi dukan artık neyi yapıp neyi yapmamız gerektiğini biliyoruz. sporuda aldık hayatımıza :)
evet 0 yağ olayı zararlı gibi geliyor banada amaaa zaten 2 kaşık zeytinyağı kullanıyoruz.
valla ben bu diyetle bilinçlendim ve çoğumuz tam olmasa bile bu düzenle devam edecektir hayatı boyunca...
ve ben diyorum bu diyeti bırakmak zorunda kalsam bile haftada 1-2 gün protein günümü hayatım boyunca yapacağım

Burda konuştuğumuz arkadaşlarımızdan kimse de sorun görmedik şükür ama insan korkuyor ister istemez...Uzmanların birleştiği ortak nokta da hayvansal ürünlerden alınan yağların fazlalığı ve karbonhidrat eksikliği...Bende beslenme konusunda senin gibiydim...Sebze ve meyve yemiyordum ama karbonhidrat ihtiyacımı bakliyatlardan alıyordum bir şekilde...Benimde kafam karıştı maalesef...

canım görmedik vallahi :)
ama senin vermen gereken kg az oldğundan bence 400 gr gayet iyi gözüküyor:)

Hahahha Valla ben de

Kimse körü körüne bir şey uygulamıyor. Dileyen yapar dilemeyen yapmaz. Ben araştırdım ve yapmaya kadar verdim. Orada demek istediğim: Bütün diyetlerde yağ ve karbonhidrat alımı kısıtlanır. Diğer diyetlerden bir farkı yok yani dukan diyetinin. Yaniiii özel bir yanı yok. Protein de alıyoruz, sebze de yiyoruz. Dengelemek isterseniz sebze alımını arttırabilirsiniz. Vitaminimizi alıyoruz, sporumuzu yapıyoruz. Eğer bu diyette yağ ve karbonhidrat tüketimimi azaltıyorsak ve bu bize zarar veriyorsa, bu; bütün bu diyetler zararlıdır demek oluyor. Diyet yapmanın zararlı olduğunu söyleyemeyiz herhelde..? Bilmem anladınız mı? Ben normalde her gün fast food beslenen bir insandım. Pizza hamburger... Gece gece yağlı dürüm yemeler.. Böyle beslenmek mi zararlı, Dukan mı? Bence birincisi. Bana uygun olduğu için, düşünerek taşınarak planlayarak bu diyete başladım.

Beni tanımıyorsunuz ve karşılıklı olmadığımız için böyle dalga geçer mi konuşmak size rahat geliyor sanırım. Kimseye kendimi anlatacak değilim. Ama normalde de böyleyseniz sizin adınıza üzüldüm.

Hayatın kötülüklerinden kaçmak için bu topic bana çok iyi geliyor. Ama sanırım her yerde aynı dertler var.. Birilerini kırmaya meraklı ne kadar çok insan var! İşte asla anlamayacağım şey bu!!

Gözden kaçmıştır yoksa arkadaşlar mutlaka cevap verirdi...Atakta verdiğin kiloya takılma onlar vücudundaki su sadece...Önemli olan seyir dönemi...

canım görmedik vallahi :)
ama senin vermen gereken kg az oldğundan bence 400 gr gayet iyi gözüküyor:)

Teşekkür ederim nilesss :) sevindim o zaman bakalım ilerleyen zamanda tartı ne gösterecek bu diyeti sevdim hiç açlık hissetmiyorum hatta tatlı krizlerimi azalttı tek sıkıntım meyve onu da yememeye çalışıyorum belki atak bitince güçlendirmeye geçerim emziriyorum da zaten

Arkadaşlar diyetisyenlerin hepsi alarma geçmiş kapı kapı gezip DUKAN kaka diye reklam yapıyorlar.Milleti soydukları yetmedi çünkü..Şurası bi gerçek uzun vadede tek tip beslenme vücuda tabi ki zarar verir.Ama ben 2-3 ayda kıyamet kopacağını sanmıyorum.Bi de kendini kötü hissettiğin halde devam ediyorsan o salaklık.Kalbinde çarpıntı mı yaptı bırak kardeşim.... Ayrıca fazla kilo + sigara bende zaten çarpıntı yapıyor..Adama kitapta yazmış HAFİF EGZERSİZ diyor. Ehhh bi sebebi var düşüneceksin.Kalkıp 1 saat koşu yaparsan o kalp ne yapsın..Zira kalbi zorlayan bi diyet olduğu zaten belli.

Etini yağsız ye diyo.Niye kuzu eti vs yasak.Ayrıca kitabı okumayaıp da yapanlar oturup 1 kilo peyniri, 4-5 yumurtayı öğün deyip yiyor.Diyette olmasan da bozar seni.

ben eskidende bakliyat yemezdim şimdide yemiyorum.dediğim gibi et süt tavuk. bir de yaz sebzeleri ve meyveleri

sanırsam eskidende kötü besleniyordum dukan tü kakaysa bana işlemedi valla. çatır çatır verdim 9 kiloyu.

haftada 1 kg çok çok iyi. hatta ideali budur. benimki ayda 1 e kadar düştü. hatta bu ay onu da veremedim. şimdi yumruk yapıyorum ama onun da etkisi olmadı gibi. bakalım hayırlısı...

Siz ne kadar farklı yerlere konuları çekiyorsunuz cidden anlamış değilim Eğer siz bu farklı yerlere çekme konusunu gerçek hayatınızda uyguluyorsanız dert dediğiniz şeyler elbetteki başınıza gelecektir. Kimseyle dalga geçmem ama arkadaşıma dalga geçer gibi mesaj çekilmesine de izin vermem." Bilmem anladınız mı?,sizin adınıza üzüldüm. " bu gibi kelimeleride başka bir yazınızda kullanmayın kimse benim kadar size saygılı davranmaz.... Neyse size iyi anlamamalar... Herşeyi anlayamadığınız gibi yazılanlarıda anlayamayıp sınıfta kaldınız....

Bu dıyette ben tek tip beslendiğimize inanmıyorum tek yaptıgımız duzenlı yıyerek bunyeyı dısıplın etmek çarpıntıya gelınce vallahı ben çarpıntı için ilaç alan bir insanım bazen kendimi tam doymuşta hıssetmıyorum ama çarpıntım falan olmuyor bence tamamen psıkolojık olabılır olumlu yaklaşmaz a şu olurmu bu olurmu dersek oldururuz gıbıme gelıyor.

Kimseyle dalga geçmem, dalga geçen insanları hiç sevmem!! ve bu durumda dalga geçmekle itham edilmek bana rencide edici gelir. Özellikle kimse kırılmasın diye o kadar dikkat ederken.. Rica etmeniz değil yani sorun. Görüşlerimi kimseye bir zarar vermeden söyleyebileceğimi düşünüyorum.
Keyfim yerinde olduğu için gülüyordum. Bugün herkes ne kadar yavaş kilo verdiğinden yakınıp durdu belki görmediniz. Ben de sürekli onları motive etmeye çalıştım falan.. Bunun üzerine "Dukan diyetinde hızlı kilo verimi"nden bahsedilince, bu da bana komik geldi doğrusu bugünün üzerine. Saygımdan dolayı size bunları anlatıyorum yoksa zorunda değilim tabi ki de; ama yine de yanlış tanınmak istemem.

Bence sebze döneminde sebzeyi bol ve çeşitli tutmak lazım. Uzun süreli bu diyeti yapacak olanlar vitamin takviyesi kullanmalı gibime geliyor. ama burada sorun sanırım 0 yağ olması. Bilemedim.

0 yağ mümkün değil zaten. yediğimiz et ve süt ürünlerinde yağ var zaten. yağı en az olan tavuk göğüste bile yağ var.

O zaman ne diyelim inşallah seneler sonra burda dukanzedeler diye bir konuda birleşmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…