- 12 Nisan 2012
- 38
- 0
- 46
Herkese günaydın çıtırlaaarr....
+3 le devam ediyorum ve dukanada tekrardan başlayamıyorum.
açıkçası hem biraz ürktüm hemde sıkıya birdaha girmek zor geliyor.
hani sadece 4 gün yapamadığım dukanda +3 kg geri almak çok acı... direk diyeti bırakıncada alcakmışım gibi geliyor..
hani 500gr-1000gr değil yaa tam 3 kgsabah tartım 71,9 gösterdi... şaka gibi...
canım sıkkın.
hani sadece 4 gün yapamadığım dukanda +3 kg geri almak çok acı... direk diyeti bırakıncada alcakmışım gibi geliyor..
canım sıkkın.
evet tartıdaki artılar insanı bitirio motivasyonu sıfırlıyo ama bu kadar emek verdikten sonra yapma. geçen hafta duraklamaya girince bende aynı şeyleri düşündüm ama bugün sabah tartıda 62 li rakamları görünce herşey bitti. yazlık kıyafetlerime sığdım yaa varmı ötesi.. bu duyguyu giç birşeye değişmem. bugün dukanda 1 ayım bitti ve ben tam 8.5 kg verdim. sende yaşayacaksın bu duyguyu emin ol sakın pes etmee sakın.
günaydıııııııınnnnnnnn
dayanamadım geldim zuzuummm
karnım çoookk şişmiş neden ki acabaa?
evet tartıdaki artılar insanı bitirio motivasyonu sıfırlıyo ama bu kadar emek verdikten sonra yapma. geçen hafta duraklamaya girince bende aynı şeyleri düşündüm ama bugün sabah tartıda 62 li rakamları görünce herşey bitti. yazlık kıyafetlerime sığdım yaa varmı ötesi.. bu duyguyu giç birşeye değişmem. bugün dukanda 1 ayım bitti ve ben tam 8.5 kg verdim. sende yaşayacaksın bu duyguyu emin ol sakın pes etmee sakın.
gunaydın yarim
migrosadan senin sölediğin yağı azaltılmış çikolatalardan aldım tabi iradesiz ben 45 gr lık çikolatayı orutup bi güzel yedimm((
uuwwwwww........ çoook tehlikeliiiiiii..... olmadı...
benim çekmecemde 3 paket farklı tip yağı ve şekeri azaltılmış çikolata var... iki hafta oldu aldığım... paketler yarısına bile ulaşmadı daha... kaldı ki patronum ve dün gelen arkadaşımlada paylaştım... canım istediğinde 1 parça kırıp emiyorum... bitip gidiyo zaten...
canım sıkkın.
iyide sen dukanla devam ediyorsun o şekilde zaten hep aynı kalabiliyor insan.
bak hastalandım ve yapamadım ve bağırsaklarımın çalışması ileri seviyede :) malumunuz ishal olayı... bir dünyada kustum...
normal zamanda bile - çıkmam lazımken ben +larda uçuyorum .
bak dukansız olmasına rağmen dünkü menümü yazayım ;
sabah: 1 dilim tam buğday+peynir
öğle :1 dilim tam buğday + ton balığı
akşam :kepek unundan fırında mücver + yoğurt
abartı birşey yemiyorum ve +3 lerdeyim... hep dukan usulümü beslencez ömür boyu anlamadım:S
[
ya bende korkmuyo değilim aslında bırakınca ne olacak diye. her nekadar güçlendirme evresi olsada geceleri uykum kaçıyor. hoş aldığın kalori yaktığından azsa kilo verirsin bu kadar basit aslında. diyet bitti diyelim yedin kocaman büyük boy bir pizaa aldın 600 cal. günün geri kalanı bişi yeme yemişin koskocaman pizzayı ağzınada yeter gözünede:) sonra iki çalkala iki hopla oldu bitti. istediğimiz kiloya inelim hele gerisini o zaman düşünürüz. şimdiden kasmayalım yoksa devam edemeyizki.
arkadaşlar karışmak istemedim ama ikinizde aynı şeylerden bahsediyorsunuz.buna rağmen birbirinizi kırıyorsunuz.buda forum arkadaşıyız. mimik ve ifadelerler göremediğimiz için birbirinizi yanlış anlıyorsunuzbence
kırmayın ya böyle birbirinizi.hepimizin sıknıtısı aynı.
söylediklerimizde aynı
Bugün buraya yazdıktan sonra bir doktorla bu konuyu konuştum. O bu tarz haberlerin gazeteleri ele geçiren diyetisyen, ayurveda uzmanları vs lerin desteğiyle yazıldığını söylüyor. Sonuçta her gazetenin bir diyetisyeni var ve sanırım o gazetelerde yer almak için yüklü ücretler ödüyorlar. ee tabii ki insanlar evde oturup Dukan yapacaklarına onların yazılarını okuyup onlara gitsinler. Bu da bir bakış açısıdır.
Bir de lütfen bu konu nedeni ile tartışıp beni konuyu açtığıma pişman etmeyin
canlar söyle düsünelim, diyette mi saglikli besleniyorum yoksa diyetsiz oldugum zaman mi? ben sahsen diyet te olmadigimda herseyi abartili yiyorum. seker, cikolata, kek, pasta, hamur isleri yani kisacasi en zararli yiycekler, diyet bence yeme aliskanliklarimizi degistirebilecegimiz güzel bi firsat. midemiz kücülüyor, yagli yemiyoruz, tatli ve cikolatalardan uzagiz. ama alternatiflerimiz var adet dönemi krizler icin (dukan usulu bi baklava yapilmadi herhalde :) )
sagliksiz yemenin bedeli degilmi fazla kilolarimiz?? ben inaniyorumki dukanla yeme aliskanliklarim degisecek, zaten uzun süreli bi diyet oldugu icin diyet bittikten sonrada ayni sekilde dikkat edilirse kilo alinmaz. sonucta herkes hergün pasta börek yemiyordur. haftada 1-2defayla kilo alinmaz herhalde :)
herkes kitabi okumalii ve kafasina yatiyorsa yapmali bu diyeti. önce inanmali kilo verecegine. saglik sorunlari olanlar icin hic bir diyet önenirlmez. herkes biseyler der. özelliklede diyetisyenler.. herkesin diyet listesi kendince en dogrusu ve iyisidir.
positif düsünelip fistiklar ve inanalim, yavas ta olsa hizlida olsa gidecek bu kilolar, ben hepinize inaniyoruuuuuuummmm
yaza daha fit gireyim, yeni bikinimle çıtır olayım, gelinliğim daha bir yakışsın diyenlere lafım yok. bir kaç kilo fazlalık daha az fast food ve çikolatayla da gider. hatta o kilolar vücudum emniyet subabıdır. ağır bir grip, beklenmedik bir gıda zehirlenmesi ya da bağarsak enfeksiyonunda sizi ayakta tutar.
ama toplum tarafından şişman denen gruptaysanız iş değişir. hele de bu kiloları uzun zamandır taşıyorsanız,genetik yatkınlığınız varsa ve yaşam biçiminiz sizi kilo almaya müsait hale getiriyorsa.
..................................
neyse işte, çok sinirliymişim ya... daha diyecek çok şeyim var ama fazla uzatmayayım. bu diyet yüzünden çok hasta olur muyum, ölür müyüm bilmem. hayatta herşeyin riski var ve ben bu riski alıyorum. kimseye de dert anlatmak istemiyorum. çünkü şişmanken en yakınlarım bile bana karşı çok acımasızdı. şimdi acısınlar, hiç onları düşünemem...
vee işte sonuçççç görüntü ve lezzet mükemmel.
Arkadaşlar hepinize selam öncelikle =) Benim Mösyö Dukan'la tanışıklığımın 12. günü. 66.8 ile başladım, bugun 63.0 ım. Hedefim 55 kilo, 30 haziranda evleniyorum. Mösyö Dukan 56.8 olsan yeter diyo ama onu kim takar. zaten düğün günü ben o fazladan verdiğim 1.8 kiloyu alırım =)
Seyir evresini geçmiş arkadaşlara sorayım özellikle. Sizce Önümüzdeki 2 ay boyunca kaç kilo daha verebilirim?
günaydıııııııınnnnnnnn
dayanamadım geldim zuzuummm
karnım çoookk şişmiş neden ki acabaa?
uuwwwwww........ çoook tehlikeliiiiiii..... olmadı...
benim çekmecemde 3 paket farklı tip yağı ve şekeri azaltılmış çikolata var... iki hafta oldu aldığım... paketler yarısına bile ulaşmadı daha... kaldı ki patronum ve dün gelen arkadaşımlada paylaştım... canım istediğinde 1 parça kırıp emiyorum... bitip gidiyo zaten...
brazilya çikolatası markaası perlegge... yağı azaltılmış sadeece...hangisi o yağı azaltılmış çikolata? sadece yağı mı azaltılmış yoksa aynı zamanda diabetik mi? bana da söyler misiniz?..
-500 ıle uyandım. inanamadım. mutluyum.
sabahta haslanmıs yumurta ve dukan ekmeğimi yiyip bir bardak ayran içtim.
canım sıkkın.
yolu yarıladım arkadaşlar :))
Canım panik olma bugun düzenli yap bak yarın eski kilondasın okadar yorgunluğa ve hasara uğradı bedenin su toplamıştır 2 güne kalmaz toparlarsın bende 59 ları görüyorum birgün düzenli yiyorum hop 57 olmuşum sakın üzülme bu dukan da öyle kolay kolay alınmıyor tetbir alırsan .sevgiler ....
günaydin dukancanlar herkese hayirli sabahlar, hayirli cumalar..
günler oldu su 75 kilidini kiramadimne kadar inatciymis benim bedenim, uyuz ediyor beni. ama yoook pes etmicem, onlarmi yaman ben mi görecek, eninde sonunda vermeye baslicam. yarin itibaren 5 gün ps yapmaya baslicam insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?