Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Fıstığım bendeki şişkinlik ve ağrı idrar yolları iltihabından kaynaklanıyor ve benimde böbreklerime vuruyor...
ilaç kullanıyorm 4-5 gündür hani evet proteini abartıyoruz... diyetin temeli bu zaten... karbonhidratı yulaftan bir yerlerden alıyoruz. şeker yok. tuz yok yağ yok.
hani meyve büyük eksiklik farkındayım hatta bana göre bakliyatlar bile büyük eksiklik...
benimde erkek arkım kendi üstüne yemin etti dukana devam etmemem konusunda...

ama şu var biz artık düzeni oturttuk.... aynı düzende aralarda meyve ile özellikle yeşil elma. ne bileyim akşamları 2 haftada 1 bakliyat ile beslenirsek kilo veriminin devamı gelir diye düşünüyorum .

yapanların kafasını bulandırmaya niyetim yok kendimi iyi hissedeyim bende devam edicem zaten:) ama biraz daha esnek bir şekilde:)

nereye geçiyorum güçlendirmeye kilom kaç biliyormusun 71 küsürlerde :) başladığım yere geri dönmüş gibiyim:) çok uzun zamandır tartıda 69 üstü görmemiştim ben:) şunu anladım 63te filanda bırakmam diyeti bırakınca hooop +3 :d onun için 60a kadar inmeliyim

mesaj kutun alarm veriiyoorrrrrrrrr

pekala naylscim sen bilirsin ama resmini görmüstüm bence harika görünyorsun .
su an ki + 3 müdür bilmem kactir onu da takma kafana bu kadar (afedersiniz ) ishal e kusmaya vücut dayanmaz . hemen savunmaya gecmistir. su tutmustur.
bak bir kac gün sonra yazacaksin buraya patir patir gitti diye

selam kılzar biliyo musunuz sabah tartılmaacaktım siz de dediniz ya seyirde haftada bir tartıl diye sabah dayanamadım tartıldım -200 gram vermişim 58.9 u gördüm
bu arada akşam da kendime tatlı yaptım dukan usulü üzerine de kakolu tatlandırıcılı karışımı döktüm aynı brownie gibi oldu; yalnız büyük kek kalıbına değil minik kağıtlara döktüm. Fotografını da çekmiştim ama hafıza kartını yanıma almamışım akşam eklerim

naylscinn senii yesiinnn
teşekkür ederim canım beniiimmmm hepiniz harikasınız ama :)
oyy inşşallah canım gider yaaaa:))
buarada senin kilo ne alemde yokmu düşüş:)

eski bir fotomu buldum şimdi :)

hemen önce ve sonra diye paylaşıyorum :))
azcuk ilham versin :9

ilk resimdeki halim 83 :) son 2 resmi paylaşmıştım ama birde yanyana koyım dedim bu resimlerde de 69 :)

naylscinn senii yesiinnn
teşekkür ederim canım beniiimmmm hepiniz harikasınız ama :)
oyy inşşallah canım gider yaaaa:))
buarada senin kilo ne alemde yokmu düşüş:)

aman yok bende bisi

tartilmiyorum bu aralar. belkim yarin tartilirim o zaman derim. ama hafif hissediyorum nedense kendimi. umarim yani , galiba, sanirim, kesin

kıslar canım çok sıkıldı.. az önce kurum diyetisyeninin odasında tartılayım dedim. herkez dukan yaptığımı bilio( bu herkez dediğimin çoğu kilolu ve her biri spordu diğer diyetlerdi yapiolar) arkadaşlardan biri aynen şöyle dedi: sporda bi kız var oda dukanla 7 kilo verdi ama o herşeyi yiyor bence sen yanlış yapiosun ve yemeye başlayınca alacaksın. diyetisyen hemen atladı: o bu saatten sonra dukan yapsın yapmasın bıraksın bırakmasın alacak zaten.bende güçlendirme ve koruma evrelerinden bahsettim. hala dioki şu yediğinden gram fazla ye alacaksın.dedim vücut disipline girecek metabolizma alışacak falan filan baktım hala laf söölüo olmadı aliosam deli gibi spor yapcam dedim ooffffffff bu ne ki yaaaa.
ya anlamıyorum kadına gittim sordum ben dukana başlayacağım ne dersin die. yerden yere çaldı dukanı kendi listelerini gösterdi aman allah ım korkunç ben çalışıyorum bunları nasıl yapayım dediğimdeyse sen bilirisin dedi. baktı ben dukancıyım geri adım atmıyorum ayy bi tavır bi tavır görmelisiniz.
şimdi ANLAYAMIYORUM BEN SENİN DEDİĞİNİ YAPMAK ZORUNDA MIYIM????? tamam sen fikrini söyledin ben kabul etmedim bitti gitti.
kendinden o kadar eminki sağlığıma bi zarar geleceğine yada en iyi ihtimalle bıraktığım an fazlasıyla geri alacağıma çıldıriiiciiiiğiiiimmmm.

Beğenmedim bayıldım. BRAVOO, çok güzel kilo vermişsin darısı başıma umarım 2 ay sonra ben de senin gibi olabilirim:))
Böyle başarılı olan arkadaşlar beni motive ediyor..Bol eksiler

işte bu da benim öğle yemeğim...
Eki Görüntüle 396045

Afiyet olsuunnn!! Ne güzel süslüyosun sen öyle yemekleri yaaa :)) İştah açıcııı :)) Mmmm..

Ben de dün yemiştim balık. bugün yine tavuk şişe talim :)) Yanında da yoğurt.

Çok geçmiş olsuunn! Doktorlarda bir laf vardır "Hastalık yoktur hasta vardır" denir. Ama bazıları ezberlemiştir, herkese aynı teşhisi koyar. Az az ama sık ye, zayıflarsın, dünyası diye bir şey yok ama işte. Kolay mı öyle..? Ben çok denedim onu. Çok da deneyen vardır. Ancak formumu korumamı sağlıyor o söylenenler. Tabi bir formun varsa...
Protein, lafını duyar duymaz sana öyle demiştir bence doktor. Hele bir de yazılanları takip ediyorsa dukan'la ilgili.. Böbreklerin temiz, ürik asit normal... Bence bu bahsettiklerin diyetin etkisi değildir canım ya. Suyunu bol bol içiyo musun peki? Meyvenin o kadar etkili olduğunu sanmıyorum ama senin bünyen alışmışsa tabi farklı bir şey. Kendini kötü hissediyorsan hemen bırak diyeti. Hiç zorlama kendini. İyice bi tahlil falan her şeyini yaptır, için rahat etsin. Allah korusun, sağlık her şey! Sonra ya bir daha başlarsın, ya da diyeti biraz hafifleterek, yediklerine dikkat ederek, güçlendirme gibi yaparsın. Bi sağlığına kavuş da önce inşallah! Sana uymadığını farkedersen bırak diyeti gitsin!!

Nilesssciiim süper görünüyorsun, muhteşem olmuşşşşşş, bayıldım bayıldımmm. Dukanı bırakmak yohhhhhhh

aman yok bende bisi

tartilmiyorum bu aralar. belkim yarin tartilirim o zaman derim. ama hafif hissediyorum nedense kendimi. umarim yani , galiba, sanirim, kesin

belkimi yok yarın tartıl artık hiçmi merak etmiyorsun ben ediyorum :)))
saatlerimizi ayarlayalım yarın sabah kilonu bekliyoruz hanfendiii

valla şu kiloyu geri alma konusu beni düşündürüyor...?
herkes almaz o başka... aradan birkaç kişi alır oda bünye ile alakalı bir durum bence...
hani ben kendi bünyemi denedim alıyor yani yapacak birşey yoook neyseki o +3 yerleşik birşey değil ona şükrediyorum şimdilik

tütütütüüü maşallahh.... ya dal gibi olmuşsun hee...

yok kuzu daha dal olamadım tam az kaldı ama 5-6 kilocuk:)

Beğenmedim bayıldım. BRAVOO, çok güzel kilo vermişsin darısı başıma umarım 2 ay sonra ben de senin gibi olabilirim:))
Böyle başarılı olan arkadaşlar beni motive ediyor..Bol eksiler

teşekkür ederim canım inşş herkes arzu ettiği görünüme kavuşur benimki henüz bu değil mesela

Bence olay ağırlık kaldırmaktan ziyade cardio yapmak. Spor salonuna ilk gittiğimde 66.8 kilo olmama rağmen vücudumdaki yağ ağırlığı yüzde 40 çıkmıştı. Bu sağlık için kötü olsa da, daha çabuk kilo vermeyi sağlayan bir durum dolayısıyla şu an benim için avantajlı. Dilerseniz sizlere benim spor programımı yazayım. Çünkü enerjisizlik ya da su toplaması olmuyor, yağları kasa dönüştürmek yerine tamamen vucuttan atmayı sağlayan bir program:

40 dakika cardio: 20 dk bisiklet ve 20 dakika tempolu yürüyüş

yarım saat bel ve karın egzersizleri

15 dakika kalça ve baçaklar için plates.

Ayrıca doğum günümde nişanlım bana bisiklet aldı, yol bisikleti. İnanın süper bir şey. dragostan caddebostana pikniğe gidiyoruz ve bu bir buçuk saatlik enerji kaybı demek =) Bu spor gibi bile gelmiyor, eğlence gibi geldiğinden hepinize tavsiye ederim.

ayrıca demin yine tartıldım. 13. günüm, 62.5 çıktım, 66.8 ile başlamıştım =)

Nilesssciiim süper görünüyorsun, muhteşem olmuşşşşşş, bayıldım bayıldımmm. Dukanı bırakmak yohhhhhhh

niless kesinlikle o resimlerde 69 dan çok daha az gösteriyorsun

dukanı değil de hayatın boyunca sağlıklı beslenmeyi bırak yok benim için artık :) çünkü ben sağlıklı beslenmeyi öğrendim :)
yaa aslında o 69 dijitaldeki 69:) normalde daha az çıkıyorda onla devam ediyorum ben :)
birde spor bayağı sıkılaştırdı sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…