Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bunu anlamana yardım etsin diye haydi kilo kaybetmeye çalışan insanları örnek alalım. Kilo vermeye odaklandıkçaları müddetçe kendilerini başarısızlığa mahkume derler. Niye mi ? Çünkü bilinç dışı zihnimiz birşey kaybettiğimizi duyunca,, otomatik olarak vitese geçerek kaybettiğimiz seyi bulmamıza veya verdiğimizi geri almamıza yardımcı olmak için çaba sarf etmeye başlar. Kilo sözcüğünü duyunca otomatik olarak bu sözcükle ağırlık veya ağırlık ölçüleri veya terazi kefelerine koyduğumuz bir ya da birkaç kiloluk ağırlıklar ya da sayfalar uçuşmasın diye kullandığımız kağıt ağırlığı gibi eş anlamlı sözvükler arasında bağlantı kurar. Böylece amacını kilo kaybetmek eya vermek olarak belirleyen bir kişi aslında bilinç dışı zihnini ağırlığı bulmaya yani kilo almaya programlamış oluyor.
Peki ne yapmaları gerekiyor?
Bir tarih yazmalı ve altına şimdi sağlıklı, enerjik ve ince olan vücutlarından duydukları memnuniyet için ne kadar minnettar olduklarını ifade etmeliler.
Ve sık sık aynaya bakarak zaman harcayacak yerde inceyken çekilmiş resimlerine daha çok bakmalılar. Böyle yaparlarsa bilinç dışı zihinlerinin umdukları sonuçlarla uyum içinde olmasına ve sonuçlarının kendilerine daha doğal daha kalıcı olarak gelmesine yardımcı olurlar. Durmadan aynaya bakmak ve her gün tartılmak sadece kurtulmak istedikleri kilolu görüntüyü pekiştirir. Teraziyi daima olmak istenilen kiloda gösterecek şekilde ayarlamanın da bir zararı dokunmaz. Aslında, bilinç dışı zihinlerini bunun doğru olduğunu inandırmış ve böylece bilinç dışı zihinlerini otomatik olarak onlara doğru rejimi yapmayı istemesine veya onları kendinlerine uygun olan zayıflama programına yönlendirmesine yardım etmiş olurlar.

( Tavşan Faktörü isimli kitaptan alıntı yaptım. )

aynen katılıyorum sana bendende bi nane olmaz:)

güzeller ben çıkıyorum hepicinize süpper ve kaçamaksız haftasonları diliyorum.....sizleri seviyorummmmmmmm......

keşke bir oturmada da biraraya gelip dukan kaynatsak acayip güzel olurdu....dukanca zengin yasaksız bir mönü oluştururduk ve korkmadan da yerdiiik........hani altın günleri oluyo ya ayda bir biz de dukan günü yapardııııkkkkk....yaaaa ben çok uzağım size istesem de katılamazdııımmm böhüüüüüü hüngür foşşş.......

iyiki internet diye bişi var heee iyi ki varsınız çiçeklerrrr öpüyorum bol - li haftalar diliyorum dukan tatlıları sizi yulaf güzelleriiiiiiiii ......

İlk günlerde çok çabuk gidebilir, hatta benim o zaman bile çok çabuk gitmedi de.. Sonra yavaşlıyor. Bence sen iyi gidiyormuşsun. Seyire geçince her gün tartılma istersen. Moralinin bozulmaması açısından diyorum. +'lar çok görülüyor seyirde. Kilo kaybı da daha az oluyor dediğim gibi. Ama verdiğimi görünce motive olurum diyorsan tabi, sen bilirsin. Kolay gelsin sana daa.

süüüüüüpppppersiiiiiin seni seviyorummmmmmmmmmm

Hanımlar ben şok diyetlerle 88 den 79 a düştüm fakat verişim azaldı ve benim 2 haftam var acil hızlı kg verme için bi idadya girdimde sizcee dukana başalsam 15 günde nekadr verdirir en az bana
en son bu hafta 1 kg verebilmişim az yemmeme yürüyüşe rağmen

süüüüüüpppppersiiiiiin seni seviyorummmmmmmmmmm

Kİtap kilo ile alakasız bir kitaptı ama görücne hemen dedim foruma aktarmalıyım bunu.
Benim bir tane normal tartım vardı onu çıkaracağım ortaya eksi 3-5 kg aşağıya çekeceğim ve her sabah o şekilde tartılacağım ..

Şok diyetlerden sonra biraz zorlanıyor vücut incelmekte ama 2 haftada 3-3.5 kg gider heralde.

Evet yaa! Böyle şeyler duymuştum ben de. Kilo vermeye kafayı takarsan, vücut daha çok direnirmiş. Ve sürekli ay zayıflayamıyorum ay şişkoyum ay böyle kaldım dersen de, kilolar gitmemekte ısrar edermiş. Keşke böyle paylaştığın gibi düşünebilsseeeekk...

Bu arada sen süper kilo vermişsin. Daha önce de söylemiş olabilirim ama bir daha söylüyorum :)) gördükçe söyleyesim geliyo Nazarlar değmesin :)) Sabahlar olmasın!! Ben kendime 55 kiloyu hedef koymaya korktum, inemem diye. 58 olabilecek miyim ondan bile şüpheliyim de... ( Hehe :) Tam bahsettiğim konu işte. Böyle düşünmemem lazım )

Heeyyyy!!! İyi haftasonlarııı!! Çok tatlısın yaaa

Son düzenleme:

NAsıl düşünmeyeceğimizi örnekle gösmüş olduk
Artık burada bile kilo vermek değil incelmek diyeceğim.
Aslında zor da olsa yapılamayacak bir şey değil bence.
Bilmiyorum biliyor musun ama Nil Gün'ün hipnomeditasyon serisi var sağlıklı zayıflama ile ilgili olanı dinlemeye başlayayım diyorum.
Hep başlayıp 2 günde bırakmıştım sanki çok zor bir şey gibi..
Çok teşekkür ederim bu arada böyle yorumlar çok mutlu ediyor, sadece inan.
Bir kadının isteyip, inanıp yapamayacağı bir şey yoktur.
Hedefini olamz diye düşünme gerçekten istediğin hedefi koy niye olmasın ki ..

Dayanamıyorummmmm söyliciiiiiiiim, bu diyete sırf birini çok beğendim diye başladım, deli gibi azmettim, aynadaki görüntümden oldukça memnunum, aralarda yaşanan olaylar çok canımı sıksa da, hayat devam ediyor dedim devam ettim, hala mutluyumm

Şimdi sizden isteğiiim sadece duaaaa, daha mutlu olabilmem için duaaa, biliyoruz ki bir müminin diğeri için ettiği duaaaa daha makbul

ben çok keyif alıyorum yemek yapmaktan... annem bile dayanamayıp dukana başladı...
hem keşke benim de bi yuvam olabilse de hem evimize hem eşime hemde çocuklarıma bakarken dukanı da başarabilsem...

Yuvan olsun da göreyim seni.Öyle annenin kanatları latında yaşamaya benziyor mu? Ne televizyonda bir dizi izleyebilirsin, ne kendine 5 dk kalıyor.Öyle söylendiği gibi toz pembe bi hayatın olmuyo... Mutlaka annene yakın ev tut.... Nasıl ihtiyacın olacak bilemezsin..

Ahh ne güzel bir motive ..

Dualarım seninle merak etme ederim ..

Ediverdim duanı... için rahat olsun:)) Allah karşına senin tamamlayacak birini çıkarsın inşallah

bak bak bak hatunuma bak sen yaaa
bence sen az daha dökül bu bilgi yeterli olmadı
canım benim Allah gönlüne göre versin kalbinde olanı senin için hayra yazsın

ahahaha annesine yakınmıı :))) yarim nerdeyse 240 km ben ise 455 km uzak olcaz anneciklerimize ...

teşekkür ederim iyiniyetin için ama benim bugun de kendime ayırıcak vaktim yok zaten... hayatı öyle tozpembe de göremiyorum malesef... siyahın da beyazın da varolduğunu biliyorum... çünkü eve gittiğimde yemek yaparım temizlik yaparım ütü ıvır zıvır... gün biter uykum gelir ve yatıp uyurum... ben malesef öyle rahat bekarlık geçiren bir genç kız değilim... babam 5 yıl önce felç geçirdi ve bütün gün annem onunla ilgilenirken yeterince yoruluyor... sadece sağ tarafı tutmuyor birçok ihtiyacını kendisi karşılayabiliyor çok şükür ama etrafında hep birileri olmak zorunda... böyle bişeyle uğraşırken annemin birde benimle uğraşmasına göz yumamam... bunu yapmam... tahmin ettiğinden çok daha sorumlu ve gerçekten iyi bir eş ve iyi bir ev kadını olabiliceğimi biliyorum... ayrıca benim anneme yakın oturmak gibi bi şansım yok... kısmetse şehir dışına evlenicem onlara yakın olmak isterim sebebi de; elimi her attığımda onlara yardımcı olabileyim... onların yardımını istemiyorum... bunca zaman yeterince emek vermişler zaten artık roller değişti... bence aklı başında biçok evlat böyle düşünmeli... annelerin bize yardımcı olmasındansa bizim onlara yardımcı olmamız bana daha doğru geliyor..

Yani 55-56 olsam süper olur da Son 7-8 yıldır olmadığım kilolar :)) O yüzden çok da uçmiyim diyorum. Hedefe ulaşamazsam üzülmiyim diye... Dukan amcam 58 ol dedi. 57 yaptım ben onu :) 56 olursam annem de çok üzülebilir ama :S :) Yüzüm çökücek biraz kesin :) Yine de denicem tabi ki. 57'ye de üzülür nasılsa. Sonra alışır :) Neyse bakalım. Olur inşallaahhh, oluurr :) Ben de o dediğin şeye bakiyim. Hipnomeditasyonmuymuş neymiş hihhi

İstiyorum istiyorum istiyoruummm!!! :))

Allah gönlüne göre versiiinn!! Allah mutlulukla doldursun ömrünü inşallaahhh!! Amiinn!! :))

Allah'ım en kısa zamanda hayırlı kısmetlerle karşılaştırsın inşallah...
Ömrünün sonuna kadar karşılıklı sadakatle huzurlu bir yuva nasip etsin inşallah...

kilo vermek iyi güzel de benim neden hala kocaman kocaman basenlerim var anlamadım gitti, biraz daha devam edersem üst kısmım XS olcak ama basen kısmım halen daha 38-40 nasıl bi iştir anlamadım, yapışmış yağlar sanki gitmio yaa =// üst bacak ve basen bölgemi eritemedim gitti bi türlü!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…