Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Beğenmedim bayıldım. BRAVOO, çok güzel kilo vermişsin darısı başıma umarım 2 ay sonra ben de senin gibi olabilirim:))
Böyle başarılı olan arkadaşlar beni motive ediyor..Bol eksiler

beş kere bravo! Şimdiden taş gibi kıvamına yakın =) çok az kalmış... Beni de motive etti bu fotoğraflar... 2 ay sonra ben de koyacam =)

kilolar gidiyor, gitmem dese de gidecek Benimkiler şimdi gitmem diyor ama ben onlara göstercemmmm

Oyoyoy! Ama çok güzel vermişsiiiinn!!! Devam devaamm :))

Diyetisyen işte ne olacak!! Hıhh!! Moralini bozmalarına izin verme yaaa!! Tabi ki onun dediğini kabul etmedin diye yapıyor böyle!! Hiç de bile kilo almıcaaazzz +2 +3 görsek bile bi kaç gün dikkat edicez ve o yalancı +'lar gideceeekk!! Hem alırsak da alırız allaalaaa!! Deniyoruz en azından.. Hiç üzme kendini. Sağlığın iyiyse, ayyneenn devam..

eski bir fotomu buldum şimdi :)

hemen önce ve sonra diye paylaşıyorum :))
azcuk ilham versin :9

ilk resimdeki halim 83 :) son 2 resmi paylaşmıştım ama birde yanyana koyım dedim bu resimlerde de 69 :)

Çok güzel zayıflamışsıınn! Devamı gelsin inşallaaahhh!! Darısı bütün isteyenlerin başına :)) Sen takma o yeni +'ları. Almadın aslında şişkinlik onlaarr. Yalancı onlar

o kadar çok doluymuşum o kadar çok soracağım şey varmışki parça parça gelio aklıma ahanda bugünlük bu son olsunnnn
ya koskoca memlekette light meyveli yoğurt bulamadım bulsam ara öğün yapcam artık bööle olmuo aççıımmm ama yok migrosta bile yoksa ne edecem bilmioorum yaaaa sütaşın lightından bahsetmiştiniz yaahu normali var ligti yok nerden bulcam ben yaaaa

Ben Kipa'dan almıştım Alabileceğin bir Kipa varsa tabi yakınlarında. Ama başka marketlerde vardır herhalde yaa. Migros'da ben de bulamadım.

canım geçen hafta zaten ağır bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim antibiyotikle tedavi de oldum idrarımda iltihapta çıkmadı dün tahlilde çıksa rahatlıcaktım. ama neyse fazla uzatıp da arkadaşların motivasyonunu kırmak istemiyorum çünkü ben de dukandan vazgeçemiyorum((((((

canim tekrardan baslama zaten . kaldigin yerden devam et. yani bence sen güclendirmeye gec direk. bence bu diyetin en saglikli evresi güclendirme,. Koruma degil yani. cünkü koruma da kimbilir neler yiyecegiz. ama güclendirme evresi tamamen saglikli bence. iki dilim bugday ekmegimiz filan süper yani. hem kemikli hatunlar hakkindaki düsüncemi de biliyorsun
ve de lütfen tartilma bir süre. bayagi br süre tartilma. bak bana bir haftadir tarti yüzü görmüyorum kimbilir kaca ciktim indim.

ben omega 3 kullaniyorum hergün ve de bazi günler c vitamini iciyorum.

canim gecmis olsun. hic üzme kendini. ve hemen güclendirmeye gec. bisey kalmamis zaten. ve hemen patir patir gidecek kilolar bak göreceksin. [/COLOR][/B][/QUOTE]

teşekkür ederim canım gerçekten gider mi diyorsun ben güçlendirmeye geçince ya cozutursam( seyirde çok iyi hakim oluyordum kendime en iyisi diyorum bu ayın sonuna kadar devam edeyim baktım geçmiyor o zaman güçlendirmeye geçeyim çünkü 68i görmeden bırakırsam yüreğime iner:)

Nilessss tatlım ya ben uzun süre giremedim nete ne oldu seninle ilgili son gelişme sen bıraktın mı dukanı canım benim zehirlendiğine kadar okudum da öncesini ve bırakma sürecini bilmiyorum bu arada çok çok geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine..

elif2479

diyetisyen tabi kötü yapıyorsun der aferin sana mı der bebek bekleyen arkadaşlarım diyetisyene gidiyorlar sırf liste için 100-120 tl para bayılıyolar. Ben sırf bu motivasyonumu bozacak şeyler duyarım diye annemlerden saklıyorum oraya yemeğe gitmiyorum resmen ayağımı kestim

sen olmuşsun zaten ne die rejım yapıyon:::))

azcık daha var canım olmuşken tam olsun:)

yok bebeğim bırakmak değilde zehirlenin bir sürü ilaç filan derken ara verdim biraz tabi zorunlu ama şimdide tekrar başlayamıyorum
zor geliyor açıkçası... birde erkek arkım çok tepkili diyete karşı maalesef ve kandırma çabalarındayım şuanlarda burdanda kopmamaya çalışıyorum koparsam iyicene bırakırım çünkü

canım ben de dün doktora gidip de moralim bozulunca eşim de bırak artık diyince kendimi mc donaldsa attım ve menü yedim akşam da çiğ köfte yedim 50 günün vurgunu oldu resmen ama pişman oldum sabah +500le uyandım ama wcye girmemiştim sonra ne hikmetse bağırsaklarım çalışmaya başladı ve öyle ishal ya da kabız da değil uzun zamandır olmadığı kadar düzenliydi:) üstelik bu saate kadar 3 kere gittim wcye sanırım bağırsaklarım şaşırdı dünkü duruma ve benim 3 gündür şiş olan karnım hooop iniverdi:) ama bu demek değildir ki kaçamaklara devam. sadece ben şunu anladım benim için hayatta 2 çeşit beslenme şekli var biri fast food tatlı ve zararlı gıdalardan oluşan yaşam şeklim, diğeri ise rejim yapmak. ortası yok ben de ve ben dukanı bırakırsam 78 ile başladığım halime 85 olarak geri döneceğimi biliyorum o yüzden bırakmayacağım dukanı Allah bana sağlık verirse yavrum da olursa zayıf bir şekilde hamile kalacağım ama seyiri 15 gün daha yapıp güçlendirmeye geçmem şart yoksa diyetimize hiçbir bilgisi olmadan laf uzatan ve bırakınca iki katını alacaksınız diye bizi keyifle uyaran o insancıkların ekmeğine yağ sürmüş olacağım. buna izin vermeyeceğim kızlar gelin geçmişimize yazık etmeyelim ve fast fooddan tatlılardan uzak duralım

canım ben migrosta buldum ama......

ben meyveli yoğurt olarak activia nın kayısılı olanını tüketiyorum çok hoşuma gidiyor hem tatlı ihtiyacımı karşılıyor hem de sindirim sistemim faydalanıyor.

Her şey iyi güzel de, o kadar yolu gidip, evde yemek yapmak yok mu o çok koyuyor beee, evli, çalışan, çocuklu hatunlar sizi ayakta alkışlıyorummm. Ben kendime yemek yaparken bu kadar yakınıyorum, siz neler yapıyorsunuz sesiniz çıkmıyo...

Rabbimin neden birini hala karşıma çıkarmamış olmasına şaşırmamam gerek demek ki benden bi naneee olmaz ahahahaha.

kendine haksızlık ediyorsun acıkınca yemek hazırlamak çok zor oluyor diyetteyken. Henüz çocuğum yok ama eşim de diyetten nasibini alıyor.

kızlar tarifini bize de verir misiniz?

2 yumurta
2 yemek kasıgı yogurt
1 çay kaşıgı kabartma tozu
yarım cay kasıgı tuz
4 kaşık yulaf kepeği.

Yumurtaları cırpıp yogurdu ılave edıp bıraz daha cırptıktan sonra kabartma tozu ve tuzu ekledım en son kepegı ve fırını ısıtmadan pısırdım davul fırın oldugu ıcın derece falan yok =)

ben çok keyif alıyorum yemek yapmaktan... annem bile dayanamayıp dukana başladı...
hem keşke benim de bi yuvam olabilse de hem evimize hem eşime hemde çocuklarıma bakarken dukanı da başarabilsem...

Kızlar ben atak evresindeyim.Bugün 5. gunüm.İlk günlerde hergün ortalama 400-700 gr arası verdim.Yani süper giderken durdum.

Bugünkü yediklerim ve yiyeceklerim söyle:

Kahvaltı: 2 Haşlanmis yumurta,biraz light peynir ve sekerada sade nescafe

Ara öğün yulaf kepekli Light yoğurt

Öğlen: Ton balığı

Aksam: Yagsiz ızgara tavuk göğüs ve Light yoğurt

**bugün evden çıkamadım temizlik gunumdu yani yürüyüş yok
Su icmeye devam ortalama 2,5 litre icmiş olurum.

Açıktikca sade nescafe ve suya saldırıyorum iki gündür...Bu günlük durum budur arkadaslar hepmize Allah kolaylıklar ve bool motivasyon versin inşallah

kendine haksızlık ediyorsun acıkınca yemek hazırlamak çok zor oluyor diyetteyken. Henüz çocuğum yok ama eşim de diyetten nasibini alıyor.

Aslında haksızlık değil kapasitemi biliyorum ben yine de sağol şeker

ben çok keyif alıyorum yemek yapmaktan... annem bile dayanamayıp dukana başladı...
hem keşke benim de bi yuvam olabilse de hem evimize hem eşime hemde çocuklarıma bakarken dukanı da başarabilsem...

Valla kuzum sen yuvayı oluşturcaksın, eminim ki eşine de çocuğuna da kendine de gül gibi bakarsın :) başarırsın sen başarırsınn :)

Ben de seviyorum yemek yapmayı, güzel de olur ama huyum bu çabuk sıkılırım

Atakta vere vere 200 gram vermişim ..
Acaba dukan amca bana sen iyisin böyle dediğinden midir yoksa regl olacağım 1-2 güne ondan mı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…