Beğenmedim bayıldım. BRAVOO, çok güzel kilo vermişsin darısı başıma umarım 2 ay sonra ben de senin gibi olabilirim:))
Böyle başarılı olan arkadaşlar beni motive ediyor..Bol eksiler
kilolar gidiyor, gitmem dese de gidecekBenimkiler şimdi gitmem diyor ama ben onlara göstercemmmm
kıslar canım çok sıkıldı.. az önce kurum diyetisyeninin odasında tartılayım dedim. herkez dukan yaptığımı bilio( bu herkez dediğimin çoğu kilolu ve her biri spordu diğer diyetlerdi yapiolar) arkadaşlardan biri aynen şöyle dedi: sporda bi kız var oda dukanla 7 kilo verdi ama o herşeyi yiyor bence sen yanlış yapiosun ve yemeye başlayınca alacaksın. diyetisyen hemen atladı: o bu saatten sonra dukan yapsın yapmasın bıraksın bırakmasın alacak zaten.bende güçlendirme ve koruma evrelerinden bahsettim. hala dioki şu yediğinden gram fazla ye alacaksın.dedim vücut disipline girecek metabolizma alışacak falan filan baktım hala laf söölüo olmadı aliosam deli gibi spor yapcam dedim ooffffffff bu ne ki yaaaa.
ya anlamıyorum kadına gittim sordum ben dukana başlayacağım ne dersin die. yerden yere çaldı dukanı kendi listelerini gösterdi aman allah ım korkunç ben çalışıyorum bunları nasıl yapayım dediğimdeyse sen bilirisin dedi. baktı ben dukancıyım geri adım atmıyorum ayy bi tavır bi tavır görmelisiniz.
şimdi ANLAYAMIYORUM BEN SENİN DEDİĞİNİ YAPMAK ZORUNDA MIYIM????? tamam sen fikrini söyledin ben kabul etmedim bitti gitti.
kendinden o kadar eminki sağlığıma bi zarar geleceğine yada en iyi ihtimalle bıraktığım an fazlasıyla geri alacağıma çıldıriiiciiiiğiiiimmmm.
eski bir fotomu buldum şimdi :)
hemen önce ve sonra diye paylaşıyorum :))
azcuk ilham versin :9
ilk resimdeki halim 83 :) son 2 resmi paylaşmıştım ama birde yanyana koyım dedim bu resimlerde de 69 :)
o kadar çok doluymuşum o kadar çok soracağım şey varmışki parça parça gelio aklıma ahanda bugünlük bu son olsunnnn
ya koskoca memlekette light meyveli yoğurt bulamadım bulsam ara öğün yapcam artık bööle olmuo aççıımmm ama yok migrosta bile yoksa ne edecem bilmioorum yaaaa sütaşın lightından bahsetmiştiniz yaahu normali var ligti yok nerden bulcam ben yaaaa
eski bir fotomu buldum şimdi :)
hemen önce ve sonra diye paylaşıyorum :))
azcuk ilham versin :9
ilk resimdeki halim 83 :) son 2 resmi paylaşmıştım ama birde yanyana koyım dedim bu resimlerde de 69 :)
Eki Görüntüle 396087 Eki Görüntüle 396091 Eki Görüntüle 396090
gülüm geçmiş olsun... idraryolu enfeksiyonun yok değil mi? çünkü eklemlerde ve belde dayanılmaz ağrılar yapar.idrara çıkma zorluğu ve ateş yapar. eğer ürik asıt seviyen normalse ve yeteri kadar su tüketiyorsan böbreklerinin uzun vadede bile zarar göreceğini sanmıyorum bebeğim.....emin olmak için bak bakalım böbreklerine ve bir nefrolog ile konuş ve bizleri de aydınlat....şimdiye kadar yaptığım arşatırmalar ve doktor arkadaşlarımla yaptığım istişareler bana bu diyetin zararının olmayacağını gösterdi.....ayrıca burada bu dieti tam kuralında yapan birçok kişi var acaba onlar da da böbrek fonksiyon bozukluğu görülüyor mu?
tam emin olalım şimdi ben bir diyaliz sertifikalı doktor arkadaşıa da sorduracağım cevabını size söyleyeyim.....sevgiler
sen olmuşsun zaten ne die rejım yapıyon:::))
Nilessss tatlım ya ben uzun süre giremedim nete ne oldu seninle ilgili son gelişme sen bıraktın mı dukanı canım benim zehirlendiğine kadar okudum da öncesini ve bırakma sürecini bilmiyorum bu arada çok çok geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine..
azcık daha var canım olmuşken tam olsun:)
yok bebeğim bırakmak değilde zehirlenin bir sürü ilaç filan derken ara verdim biraz tabi zorunlu ama şimdide tekrar başlayamıyorum
zor geliyor açıkçası... birde erkek arkım çok tepkili diyete karşı maalesef ve kandırma çabalarındayım şuanlarda burdanda kopmamaya çalışıyorum koparsam iyicene bırakırım çünkü
o kadar çok doluymuşum o kadar çok soracağım şey varmışki parça parça gelio aklıma ahanda bugünlük bu son olsunnnn
ya koskoca memlekette light meyveli yoğurt bulamadım bulsam ara öğün yapcam artık bööle olmuo aççıımmm ama yok migrosta bile yoksa ne edecem bilmioorum yaaaa sütaşın lightından bahsetmiştiniz yaahu normali var ligti yok nerden bulcam ben yaaaa
Her şey iyi güzel de, o kadar yolu gidip, evde yemek yapmak yok mu o çok koyuyor beee, evli, çalışan, çocuklu hatunlar sizi ayakta alkışlıyorummm. Ben kendime yemek yaparken bu kadar yakınıyorum, siz neler yapıyorsunuz sesiniz çıkmıyo...
Rabbimin neden birini hala karşıma çıkarmamış olmasına şaşırmamam gerek demek kibenden bi naneee olmaz ahahahaha.
kızlar tarifini bize de verir misiniz?
Her şey iyi güzel de, o kadar yolu gidip, evde yemek yapmak yok mu o çok koyuyor beee, evli, çalışan, çocuklu hatunlar sizi ayakta alkışlıyorummm. Ben kendime yemek yaparken bu kadar yakınıyorum, siz neler yapıyorsunuz sesiniz çıkmıyo...
Rabbimin neden birini hala karşıma çıkarmamış olmasına şaşırmamam gerek demek kibenden bi naneee olmaz ahahahaha.
kendine haksızlık ediyorsun acıkınca yemek hazırlamak çok zor oluyor diyetteyken. Henüz çocuğum yok ama eşim de diyetten nasibini alıyor.
ben çok keyif alıyorum yemek yapmaktan... annem bile dayanamayıp dukana başladı...
hem keşke benim de bi yuvam olabilse de hem evimize hem eşime hemde çocuklarıma bakarken dukanı da başarabilsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?