Eki Görüntüle 396477 Eki Görüntüle 396478
Akşam eve gitmeden önce o kadar öttüm kim yemek yapacak diyeeve geldim yemek yaptım kendime. İşte dukan usulüüü içi bol malzeme dolu gözlemee veee mantarlı kaşarlı tavuk köfteee, cuma olması sebebiyle sınırlı izinlileri biraz fazla kaçırdım ama olsun
iyi aksamlar arkadaslar.
Bu aksam gececiyim sizlere bir bakayim dedim o kadar cok yazmissinizki okudum ama aklimda fazla birsey kalmadi.:)
Yarim Babacigina cok gecmis olsun Allah Annecigine ve sana kolaylik versin.Yine söylemek istiyorum harika kilo vermissin tebrik ederim.
Nilesss senide tebrik ederim harika görünüyorsun cok güzel kilo vermissin..croiselle senide tebrik ederim masallah..
Bulasyksuyu Allah gönlüne göre versin arkadasim. Heyoo hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah.
Basenlerinde sorun yasayan arkadaslar belki biliyorsunuzdur ama ben ablamin uyguladigi yöntemi paylasmak istedim sizinle karin üstüne yatip ayaklarinizi sirtiniza dogru cekeceksiniz ilk bas 5 ile baslayip hergün arttiracaksiniz mutlaka faydasini göreceksiniz.
TubaMetin biraz sabir arkadasim kacamak yapmamaya dikkat et biseyler yemek istersen bitki cayi ic bana iyi geliyor.
Bulasyk suyu bu ne güzel menüböyle ellerine saglik afiye olsun tartida __ olsun.
4 kaşık kepekle bu cıkıyor 2 kaşık olanla kasedeki çıkıyor canım ve cok guzel kabardı tadı mukemmel oldu hayatımı kurtardı açıkçası ama o kalıp cok buyuk degıl servis tabağının ıcınde çektim resmi bılerek ama kucukte degıl yarısı 1 gunluk ve ortadan ıkıye bölersen ayvalık tostu olur bu =)
çok güzel oldu çok çok çok çok tesekkür ederim tarif için hayatımı kurtardı :))
günaydın kuşummm
bence hiç diyete ihtiyacın yok senin boyun uzun sanırım fıstık gibisin bırak bence gönül rahatlığıyla diyeti.
bugun cumartesi... biliyorum ki yine topiğimiz çok sessiz olucak...
güzel bir haftasonu olur inşallah...
Günaydın bayanlar günaydın yarim...
Günaydın herkeslereee
dün akşam salata + tavuk haşlama + 2 kaşık yoğurt yedim :) 40 dk eliptik yaptım :) sabah -700 gördümmm amaaaaaa fazlalıklarımın -si bu
Nasılsın bakalım...Geçmişi biraz okudum çok geçmiş olsun babana kuzum...
teşekkür ederim ama hayalim bu değil henüz:)
Günaydıın canııımmmm .... evet sessiz sakin bir güünnn...
bir cumartesi ve bizde işte....
Günaydın canıımmmmm
Günaydın herkeslereee
dün akşam salata + tavuk haşlama + 2 kaşık yoğurt yedim :) 40 dk eliptik yaptım :) sabah -700 gördümmm amaaaaaa fazlalıklarımın -si bu
teşekkür ederim tatlım..
5 yıldır rahatsız babam... biz bu duruma alıştık... hem gün geçtikçe daha da iyi oluyo çok şükür...
ilk hasta olduğunda hiçbirimizi tanımıyodu...
kılını bile kımıldatamıyodu... hatta tek kelime çıkmıyodu ağzından...
ama annemden allah razı olsun gündüz o egzersiz yaptırdı kitap gazete okudu babama akşamları biz...
şimdi tek başına heryere gidebilir... ama biz başına bişey gelmesin diye yalnız bırakmıyoruz...
uzaktan bakıldığında sağlıklı bi insandan farkı yok... sadece sağ tarafı %100 tutmuyor... onun dışında konuşabiliyor... yürüyebiliyor... yemek bile pişiriyor
kendisi yılların aşçısıdır... ben pek annemin yemeklerini sevmem debabam geçenlerde güveçte karides yapmıştı...
allahıma şükürler olsun bugun çok iyi daha da iyi olucak inşallah...
Bende + lardayım bu aralar direncim kırıldı toparlayamıyorum kaçamak yapıyorum sürekli
valla aynı anda başladık aynı anda direncimiz kırıldıbu diyetin ömrü 2 ay
Sanırım dayanma gücümüzün azalmasından kaynaklı bir durum...Gerçekten katı bir diyet insan sevmediği yemekleri bile özlüyor zamanla...Bende karar verdim haziran başına kadar seyire devam edip güçlendirmeye geçtiğim de karatay diyetine geçiş yapmayı ve karatay diyetini yaşam biçimi haline getirmeyi düşünüyorum inşallah...
bu başlık altında konuşulmaz ama ben hiç bakmadım ona biliyor musun? bugün biraz bakayım :)
bu başlık altında konuşulmaz ama ben hiç bakmadım ona biliyor musun? bugün biraz bakayım :)
Araştır bakalım lahmacun bile yenebilinen bir diyet
höössttttttttttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?