Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ayy nasıl yaptın bunları anlatır mısın ?

Aaa hiç duymamıştım bunu deneyeyim ben de teşekkür ederim.

çok güzel oldu çok çok çok çok tesekkür ederim tarif için hayatımı kurtardı :))

bugun cumartesi... biliyorum ki yine topiğimiz çok sessiz olucak...
güzel bir haftasonu olur inşallah...

bence hiç diyete ihtiyacın yok senin boyun uzun sanırım fıstık gibisin bırak bence gönül rahatlığıyla diyeti.

teşekkür ederim ama hayalim bu değil henüz:)

bugun cumartesi... biliyorum ki yine topiğimiz çok sessiz olucak...
güzel bir haftasonu olur inşallah...

Günaydıın canııımmmm .... evet sessiz sakin bir güünnn...
bir cumartesi ve bizde işte....

Günaydın bayanlar günaydın yarim...

Günaydın canıımmmmm

Günaydın herkeslereee

dün akşam salata + tavuk haşlama + 2 kaşık yoğurt yedim :) 40 dk eliptik yaptım :) sabah -700 gördümmm amaaaaaa fazlalıklarımın -si bu

Günaydın herkeslereee

dün akşam salata + tavuk haşlama + 2 kaşık yoğurt yedim :) 40 dk eliptik yaptım :) sabah -700 gördümmm amaaaaaa fazlalıklarımın -si bu

Bende + lardayım bu aralar direncim kırıldı toparlayamıyorum kaçamak yapıyorum sürekli

Nasılsın bakalım...Geçmişi biraz okudum çok geçmiş olsun babana kuzum...

teşekkür ederim tatlım..
5 yıldır rahatsız babam... biz bu duruma alıştık... hem gün geçtikçe daha da iyi oluyo çok şükür...
ilk hasta olduğunda hiçbirimizi tanımıyodu...
kılını bile kımıldatamıyodu... hatta tek kelime çıkmıyodu ağzından...
ama annemden allah razı olsun gündüz o egzersiz yaptırdı kitap gazete okudu babama akşamları biz...
şimdi tek başına heryere gidebilir... ama biz başına bişey gelmesin diye yalnız bırakmıyoruz...
uzaktan bakıldığında sağlıklı bi insandan farkı yok... sadece sağ tarafı %100 tutmuyor... onun dışında konuşabiliyor... yürüyebiliyor... yemek bile pişiriyor
kendisi yılların aşçısıdır... ben pek annemin yemeklerini sevmem de babam geçenlerde güveçte karides yapmıştı...
allahıma şükürler olsun bugun çok iyi daha da iyi olucak inşallah...

teşekkür ederim ama hayalim bu değil henüz:)

Günaydıın canııımmmm .... evet sessiz sakin bir güünnn...
bir cumartesi ve bizde işte....

Günaydın canıımmmmm

Günaydın herkeslereee

günaydın meleğimmmm
daha ne -ler görücez biz

Etrafın da sizin gibi onu kolup kollayan sevdikleri oldukça daha da iyi olacak eminim...

Son düzenleme:
valla aynı anda başladık aynı anda direncimiz kırıldı bu diyetin ömrü 2 ay

Sanırım dayanma gücümüzün azalmasından kaynaklı bir durum...Gerçekten katı bir diyet insan sevmediği yemekleri bile özlüyor zamanla...Bende karar verdim haziran başına kadar seyire devam edip güçlendirmeye geçtiğim de karatay diyetine geçiş yapmayı ve karatay diyetini yaşam biçimi haline getirmeyi düşünüyorum inşallah...

Son düzenleme:

bu başlık altında konuşulmaz ama ben hiç bakmadım ona biliyor musun? bugün biraz bakayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…