Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tatlilarim msjlarinizdan nolur nolmaz diye resimlerimi silebilir misiniz? rica ediyorum sizden. özür dilerim .

Arkadaşının ki çok uç ve bence de evlilik kurumuna aykırı bi örnek.Valla evlenince erkeğin ne olacağı belli olmaz ama benim arkadaşların eşleri hep yardım eden erkek kategorisinde, ben şanssızım. Umarım senin eşin seni yalnız bırakmaz benim ki istisna artık.Ben çalışan bi anneye sahibim.Ne bileyim evlenince eşimin babam gibi olacağını düşünmüştüm.Olmadı ne yapalım elimizdeki ile mutlu oluyoruz:))

Ayrıca belirtmek isterim ki, 4 yıl boyunca benim evime habersiz akşam yemeğine gelen herkes şok olmuştur.Zira habersiz gelip (çoğu zaman misafir benden önce evde olur sen düşün) çorbasından yaprak sarmasına kadar herşeyi masada hazır bulan bi misafir kitlem var. Ben sabah 6 da kalkıp yemek yapıp işe giden bi kadınım.. Zaten akşam yemeğinde tost yapsam 16 kilo almazdım...

aynen bende cok basarilydim da hayret nasil olduysa bunu buldum iste. o da yine cantam var önümde güya kapatmaya calismisim :))

callan in etkisi olmaz mi yaa . simdi evolution dayim. acayip SIKILASTIRDI beni hayatta birakmam artik callan i. resmen karnim kalmadi ya. sakin sende birakma.

bulursan ekle resimini

yarim cim umarim hayallerindeki gibi bir evliligin olur. cok etkilendim valla hayatinizdan. annecinede tebrikler . bende bekarligimda o kadar rahttim ki her bekar kizi öle saniyordum

Allah bir an önce sifa versin babacina insallah.

yarim cim umarim hayallerindeki gibi bir evliligin olur. cok etkilendim valla hayatinizdan. annecinede tebrikler . bende bekarligimda o kadar rahttim ki her bekar kizi öle saniyordum

Allah bir an önce sifa versin babacina insallah.

amin canım... ben hiç yorulup usanmadım bu durumdan... aslında belkide şans... hayatı daha erken öğrenebildim onların sayesinde...
benim sadece pazarlarım kendime kalır.... ayda 1 yada 2 istanbula giderim onun dışında hep evdeyim ve abimler ablamlar gelir hepbirlikte evimizde mangal partisi yada güzel akşam yemekleri olur... ben de bütün gün bunun hazırlığını yaparım... pazar günleri annacım erken kalkmaz o da dinlenir ben pazar da olsa erkenden hortladığım için miss gibi kahvaltıyı hazırlar öyle uyandırırım... kimi pazarlar yürüyüşümüde yapar gelirim... insan istediği herşeyi yaşıyo hayatta ben buna inanıyorum...

evet yaa, gene topikle alakasiz olacak ama, callan acaip bisi. sirf karin hareketlerini yapiyodum vaktim yok diye. onu bile bir kac gun ust uste yapinca gobekte hemen 2 cm falan fark ediyor. tabi benim gobek de baya gobeeeek yani ondandir gene de sevindirici.

vermemiş gibimi geliyorrrr içinden başka insan çıkmış çift olmuşsunuz sanki:)
tü tüü tüü maşallaah
bende kiloluyken süper giyinir kapatırdım ama mezuniyetimde başaramamışım ilk foto mezuniyetten

insan kilo verip şekillendikçe hala kilolu gözüküyor çünkü biliyorki vermesi gerek var hala :)
ama eskiden hep kilolu insanlar daha güzel vs gibi şeylerle kendimi avuturdum

Ben de fast fooda bayılırım. Her gün yesem bıkmam maalesef :)) ama baya çok abur cubur yiyomuşsun demek, kesince bu kadar zayıfladıysan hihihih Alınma heee :)) Ben neleri kestim ama tık yok Zayıflayamadım. Dukan'da buldum çareyi. İnşallah bulmuşumdur :) Ben de sigarayı bıraktıktan sonra aldım o kiloları zaten. Evlilik ve sigarayı bırakma aynı anda oldu. İkisi birden hooopp +9 kilo. Bişeyleri azaltarak ancak 2sini verdim :) Baktım olmuyo, 67'den Dukan'a bağladım :) Küçük surat olmak istiyorum
Peki o diğer kiloları ne kadar zamanda verdin seen?

aa oldu heralde. ben görmeyeli bayagi degismis foto ekleme

Çok iyisin yaa!! Süperr!! Maşallah!!

Ben de Callan'a başladım daha yeni sayılır. Evolution'a nerde buluruummm? bu akdar işe yaradıysa, hiç ara vermem artık alimallah :)

Kalabalık aile ne de güzel olur toplaşınca... Allah sizi ayırmasın... Her şey dilediğin gibi olsun inşallah..!

vermemiş gibimi geliyorrrr içinden başka insan çıkmış çift olmuşsunuz sanki:)
tü tüü tüü maşallaah
bende kiloluyken süper giyinir kapatırdım ama mezuniyetimde başaramamışım ilk foto mezuniyetten

insan kilo verip şekillendikçe hala kilolu gözüküyor çünkü biliyorki vermesi gerek var hala :)
ama eskiden hep kilolu insanlar daha güzel vs gibi şeylerle kendimi avuturdum

Bi türlü başlayamadım şu dukan'a yaa.Yazdıklarınızı okuyunca hevesleniyorum ama yulaf kepeği almadım daha kitabı almadanda cesaret edemiyorum.Hepinizi takipteyim bende bi gün mutlaka başlıcam

Son düzenleme:

Yok canım niye alınayım ben günde 2 paket cips onun harici fast food jelibon falan beslenirdim.
Onları kesince ( ki hala tam kesememiştim dukana kadar ) baya etkiledi.
En büyük korkum zaten kilo konusunda evlilik ve sigara.
Sigarayı halledeceğim inşallah en kısa zamanda.
Ama evlilik olmasa bile şimdi sevdiceğim uzakta yazın o gelecek inşallah bir daha beraber olacağız o zamandan çok korkuyorum çünkü deli yiyoruz beraberken ..
Ben ne kadar da verdim.
Şöyle bir mazimi anlatayım daha öncesi de var ama ..
Temmuz 2011: 72.1
Ekim 2011: 58
Sonra hooop artılara çıktım.
Şubattan sonra tekrar yavaş yavaş bir ileri bir geri alıp verdim derken şimdi bu haldeyim ..

bunu bana söyleyen ilk degilsin. anamm neyymisim ben öyle yaa
ayni seylerle bende avuturdum canim kendimi , demek ki bu sisman psikolojisi

kızlar ben de callanetics denemeye karar verdim videolarını nerden buuyorsunz? youtube dan rsatgele mi aratıyorsunz yoksa yaptığınız özel bir şey var mı?

Eveett! Evlilik aslında o kadar da etkilemedi diye düşünüyorum ama.. Çok yorgun oluyorum eve gidince ve bu yüzden çok fazla yemek yapmadığım için genelde fast food beslenmeye başladık. Yapamadığımız için dicem, eşim de yardımcı olur saolsun. Bi de ikimiz de çok seviyoruz fastfood :) Ev yemeklerine tercih ederim fastfoodu çoğu zaman hihihi O yönde tabi, evliliğin de etkisi oldu :S Ama sigara... Çok etkilediii :S

Seni daha fazla sorularımla boğmiyim 2 ayda mucize yaratmışsın resmen. İnşallah bu gazlarla ben de emin adımlarla ilerlicem :)) Hepimiz de öyle Teşekkürler canım cevaplara..

Son düzenleme:
kızlar ben de callanetics denemeye karar verdim videolarını nerden buuyorsunz? youtube dan rsatgele mi aratıyorsunz yoksa yaptığınız özel bir şey var mı?

1 saate yakın süren bir videosu var. Hem alt yazılı hem de Türkçe seslendirmeli. Kadın çok komik konuşuyo hatta Google'dan arattır, bulursun. Ben de öyle bir yerlerden indirdim. 80'li yıllardan fırlamış bir kadın yaptırıyor. Adı Callan :)) O da nasıl isimse Hehe Bu ilk egzersizlermiş ama. 21 saat yapıyormuşsun bunu. Devamı da varmış. Evolution falan. Ben de onları arıyorum. Yine de verdiğim bilgiler yanlış olmasın, sen de araştır. KK'da onunla ilgili de topic var.

Herkese iyi tatilller, iyi ve keyifli bir haftasonu diliyorum. Çalışacak olanlara iyi çalışmalar.. Hafta sonu pek giremiyorum. Kaçamaksız günler dilerriiimm!! Bybyyy

Son düzenleme:

Evlilik neden etkiliyor bunun cevaplarıyla çok ilgileniyorum.
Demek yemek yapmaya fırsat bulamamaktan.
Sevdiceğim de aynen öyle biz tatillerde beraber kaldığımızda hiç bilmem normal yemek yediğimizi inşallah ileride de öyle olmaz.
Hoş pek ilerisi de kalmadı ya neyse söylenip duruyorum kilo konusunda heralde dikkat ederiz artık üzüldüğümü biliyor ne de olsa.

Ayy inşallah ben de çok almam sigaradan sonra.
Ben teşekkür ederim asıl inşallah burada hepimiz istediğimiz gibi incecik olacağız ..

Kilon çok iyiymiş boyun kaç ?
Bir de ben başlayamadım düzenli ama Ebru Şallı'nın selülitsavar'ı 1 ayda 1-2 beden etkiliyor demişlerdi.

ben boydan kaybediyorum =)) 1.50 benim boyum malesef o yüzden bu kilo bile fazla duruo vücudumda heleki koca basenlerle çok çirkin oluo =/ hareket olarak ekstra bi şey yapmıorum açıkçası zaten hareketli bi hayatım var pek durmuorum, öğretmenim ben akşama kadar aşağı in yukarı çık sınıfta da hiç oturmuorum zaten derken spora ihtiyacım kalmıo pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…