evet eş önemli paylaşabilmek daha da önemli... ben çok şanslıyım ki benim erkek arkadaşım yemek de yapar bulaşık da yıkar temizlik de yapar... hemde el değme kadınlara taş çıkarır çünkü farkında ki hayatını tek başına sürdürmiycek... gerçi siz şimdi buna da bi kulp takabilirsiniz... evlenene kadar hep öyle olur zaten diye ama bu biraz da karakter meselesi... benim bi arkadaşım da evlenmeden hiçbişeye dokunmazdı yine dokunmuyo sırf bu yüzden evlerinde yemek bile pişmez... eşi çalışıyo ve sen yardım etmezsen bende yemek yapmam modunda... böyle "aile" kavramından uzak evlilikler de var tabi hayatta...
masallasuper olmussun canim, callan'in etkisi belli oluyor acaip moral verdin, ben de duzenli yapicam artik karar verdim. ayrica yarin da havuza gitmek istiyorum reglim baslamazsa. resmen sarkti her yanim, bingil bingil hissediyorum
ben de foto eklemek istiyorum ama kiloluyken o kadar basariliymisim ki gobegimi saklayarak foto cektirmekte ve kiyafet secmekte, simdi oncesi icin foto bulamiyorumaksam bakicam bi daha, bulursam eklerim.
yarim cim umarim hayallerindeki gibi bir evliligin olur. cok etkilendim valla hayatinizdan. annecinede tebrikler . bende bekarligimda o kadar rahttim ki her bekar kizi öle saniyordum
Allah bir an önce sifa versin babacina insallah.
aynen bende cok basarilydim da hayret nasil olduysa bunu buldum iste. o da yine cantam var önümde güya kapatmaya calismisim :))
callan in etkisi olmaz mi yaa . simdi evolution dayim. acayip SIKILASTIRDI beni hayatta birakmam artik callan i. resmen karnim kalmadi ya. sakin sende birakma.
bulursan ekle resimini
poh peri sen mi vermistin su olimpiyat link i cok hüzünlendim yaa
ay iste hep o yüzden masllahim vardi yani. ye babam ye nasil olsa göstermiyosun boyun uzun diye diye o hale geldiydim.
ay ciddimi diyosunuz kizlar yaa .sanki bana cok vermisim gibi gelmiyo
ay cok mutlu oldum simdi siz öle deyince
ama sizde öylesiniz. hepimiz cok güzel kilo veriyoruz hepimize masallah
Aynen bana da dur zayıflama diyorlar, ben de başka şehirdeyim ama cidden insan zayıfladıkça zayıflamak istiyor.
Benim de öyleydi yanaklarım ve zayıflayınca güzel olmayacağına o kadar inandırmışlar ki benim bahanemdi o ama şimdi evet eskisi gibi değil yüzüm ama böyle çok daha güzel bence.
Öncedens evimliymiş şimdi güzel
52 olsam diyorum ben de 2-3 kg alma payı bırakırım bir de kilo verince sigarayı bırakmaya niyetim var onun için dursun kenarda.
Ben atağı daha yeni bitirdim
Şimdiye kadar karatay ve abur cuburu keserek vermiştim ( tabi bir toooonn kaçamakla )
Dedim son kilolarım zorlayacak beni dukan amcadan yardım alayım hem kaçamak yerine kekler falan yaparım ..
Normalde burger benim vazgeçilmezimdi diyette bile olsam şimdi hamburgerimi kendim yapıp idare edebiliyorum.
aa oldu heralde. ben görmeyeli bayagi degismis foto ekleme
aynen bende cok basarilydim da hayret nasil olduysa bunu buldum iste. o da yine cantam var önümde güya kapatmaya calismisim :))
callan in etkisi olmaz mi yaa . simdi evolution dayim. acayip SIKILASTIRDI beni hayatta birakmam artik callan i. resmen karnim kalmadi ya. sakin sende birakma.
bulursan ekle resimini
amin canım... ben hiç yorulup usanmadım bu durumdan... aslında belkide şans... hayatı daha erken öğrenebildim onların sayesinde...
benim sadece pazarlarım kendime kalır.... ayda 1 yada 2 istanbula giderim onun dışında hep evdeyim ve abimler ablamlar gelir hepbirlikte evimizde mangal partisi yada güzel akşam yemekleri olur... ben de bütün gün bunun hazırlığını yaparım... pazar günleri annacım erken kalkmaz o da dinlenir ben pazar da olsa erkenden hortladığım için miss gibi kahvaltıyı hazırlar öyle uyandırırım... kimi pazarlar yürüyüşümüde yapar gelirim... insan istediği herşeyi yaşıyo hayatta ben buna inanıyorum...
ay iste hep o yüzden masllahim vardi yani. ye babam ye nasil olsa göstermiyosun boyun uzun diye diye o hale geldiydim.
ay ciddimi diyosunuz kizlar yaa .sanki bana cok vermisim gibi gelmiyo
ay cok mutlu oldum simdi siz öle deyince
ama sizde öylesiniz. hepimiz cok güzel kilo veriyoruz hepimize masallah
evet ben verdim canim, dun ilk izledigimde ofiste hungur sangir agladiydim.gurbette olmak zor is anacim.
Ben de fast fooda bayılırım. Her gün yesem bıkmam maalesef :)) ama baya çok abur cubur yiyomuşsun demek, kesince bu kadar zayıfladıysan hihihihAlınma heee :)) Ben neleri kestim ama tık yok Zayıflayamadım. Dukan'da buldum çareyi. İnşallah bulmuşumdur :) Ben de sigarayı bıraktıktan sonra aldım o kiloları zaten. Evlilik ve sigarayı bırakma aynı anda oldu. İkisi birden hooopp +9 kilo. Bişeyleri azaltarak ancak 2sini verdim :) Baktım olmuyo, 67'den Dukan'a bağladım :) Küçük surat olmak istiyorum
Peki o diğer kiloları ne kadar zamanda verdin seen?
vermemiş gibimi geliyorrrr içinden başka insan çıkmış çift olmuşsunuz sanki:)
tü tüü tüü maşallaah
bende kiloluyken süper giyinir kapatırdım ama mezuniyetimde başaramamışımilk foto mezuniyetten
insan kilo verip şekillendikçe hala kilolu gözüküyor çünkü biliyorki vermesi gerek var hala :)
ama eskiden hep kilolu insanlar daha güzel vs gibi şeylerle kendimi avuturdum
Yok canım niye alınayım ben günde 2 paket cips onun harici fast food jelibon falan beslenirdim.
Onları kesince ( ki hala tam kesememiştim dukana kadar ) baya etkiledi.
En büyük korkum zaten kilo konusunda evlilik ve sigara.
Sigarayı halledeceğim inşallah en kısa zamanda.
Ama evlilik olmasa bile şimdi sevdiceğim uzakta yazın o gelecek inşallah bir daha beraber olacağız o zamandan çok korkuyorum çünkü deli yiyoruz beraberken ..
Ben ne kadar da verdim.
Şöyle bir mazimi anlatayım daha öncesi de var ama ..
Temmuz 2011: 72.1
Ekim 2011: 58
Sonra hooop artılara çıktım.
Şubattan sonra tekrar yavaş yavaş bir ileri bir geri alıp verdim derken şimdi bu haldeyim ..
kızlar ben de callanetics denemeye karar verdim videolarını nerden buuyorsunz? youtube dan rsatgele mi aratıyorsunz yoksa yaptığınız özel bir şey var mı?
Eveett! Evlilik aslında o kadar da etkilemedi diye düşünüyorum ama.. Çok yorgun oluyorum eve gidince ve bu yüzden çok fazla yemek yapmadığım için genelde fast food beslenmeye başladık. Yapamadığımız için dicem, eşim de yardımcı olur saolsun. Bi de ikimiz de çok seviyoruz fastfood :) Ev yemeklerine tercih ederim fastfoodu çoğu zaman hihihiO yönde tabi, evliliğinde etkisi oldu :S Ama sigara... Çok etkilediii :S
Seni daha fazla sorularımla boğmiyim2 ayda mucize yaratmışsın resmen. İnşallah bu gazlarla ben de emin adımlarla ilerlicem :)) Hepimiz de öyle Teşekkürler canım cevaplara..
Kilon çok iyiymiş boyun kaç ?
Bir de ben başlayamadım düzenli ama Ebru Şallı'nın selülitsavar'ı 1 ayda 1-2 beden etkiliyor demişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?