Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Anladım demek ki boyundan dolayı ama kilon gidince onlarda gidecek elbet ..

Gidemedim, şimmdi çıkıyorum hihhi

Aslında ben de tam bilmiyorum. Bana kalırsa sigara daha çok etkiliyor ama; yanında iştahlı biri varsa sadece yemek yapamamaktan değil -ki yemek yapıp, düzenli beslenip de kilo alanlar var- abur cuburdan alınıyor sanırım :)) Yemekten sonra TV falan izlerken akşamın o saatlerinde ne yediğini bile bilmeden hüpletilen şeylerden Bir de az yiyim desen, yanındaki iştahlı yiyince, dayanamıyorsun çoğu zaman hihihi O da dukan yapmasa da rejim yapıyor. Azalltık o yüzden hüpletmeleri Yese de yanımda yememeye çalışıyor hehe :)

Anladım canım neyse şimdiden örnek oluyor bu durumlar bana inşallah unutmam zamanı gelince ..

tatlilarim msjlarinizdan nolur nolmaz diye resimlerimi silebilir misiniz? rica ediyorum sizden. özür dilerim .
depresyonlular sizi:))bugün boş bıraktım dağılmışsınız.toplarım ben sizi:))
spordan geldim bu hoca kesin öldürecek bizi..
yemekte taze fasülye bol kuşbaşılı yoğurt yedim..canım çok tatlı istiyor birazdan meyveli yoğurt yerim..hepinizi öptümmmm...

bu güzel dileklerine bende aminn diyorum canım ,benim sevgimi hak ettiğini düşünmüyorum ,aldığımız kaçıncı tarih bu ama kendisinde hiç bir heves istek göremiyorum,hiç bir hazırlık girişimi bile yok, aksine düğün tarihi yaklaştıkça yoktan yere bahaneler çıkarıyor.ayrılalım dediğimde ise sülük gibi yapışıyor sağolsun,ne istediğini bilmeyen biri için ne kadar daha hayatımı mahvedebilirim bilemiyorum.Ama bu sefer bitecek gibi ( Rabbim hayırlısını versin yinede,Bana benim için iyi,hayırlı olan yolu göstersin.Amin

sağol canım barışmakta fayda vermiyor artık beni bu kadar üzen insanın benim yanımda artık yeri olmamalı,

hiç bir düğün hazırlığı yapmadı ki sağolsun,artık hiç bir umudum kalmadı ,düğünümle ilgili gelinliğimle ilgili oysa o kadar hayaller kurmuştum ki,onun hiç öyle hevesleri yok malesef,

Ahh ne güzel bir motive ..

Dualarım seninle merak etme ederim ..

Çooook teşekkür ederim :)

Ediverdim duanı... için rahat olsun:)) Allah karşına senin tamamlayacak birini çıkarsın inşallah

Çoook hem de çook teşekkür ederim :)

bak bak bak hatunuma bak sen yaaa
bence sen az daha dökül bu bilgi yeterli olmadı
canım benim Allah gönlüne göre versin kalbinde olanı senin için hayra yazsın

Kalbimde olanı hayra yazsın ben çok sevdim bunu :) çok teşekkür ederim. Zamanı geldikçe dökülürüm ben

Canım benim anlaşılan o ki bir çok insanın kaldırmakta zorlanacağı yükü kaldırmışsın, tebrik ediyorum ve ayrıca geçmiş olsun. Ailen seninle gurur duyuyor olmalı.

Allah gönlüne göre versiiinn!! Allah mutlulukla doldursun ömrünü inşallaahhh!! Amiinn!! :))

Canımcım çook teşekkür ederim inanıyorum ki bu dualar kabul olacak :)

Allah'ım en kısa zamanda hayırlı kısmetlerle karşılaştırsın inşallah...
Ömrünün sonuna kadar karşılıklı sadakatle huzurlu bir yuva nasip etsin inşallah...

Yarimcim çoook teşekkür ederim, güzel şeyler olocak ve ben burda paylaşacağım, inanıyorum buna :)

hiç bir düğün hazırlığı yapmadı ki sağolsun,artık hiç bir umudum kalmadı ,düğünümle ilgili gelinliğimle ilgili oysa o kadar hayaller kurmuştum ki,onun hiç öyle hevesleri yok malesef,

Canım benim her şey düzelir, yoluna girer merak etme, hayırlısı ne ise o olsun, dua et her şey düzelir..

Croiselle ağzımmmm açık kaldııı değişim süper bebekkkkk :) harikasın harikasınnnn, aman nazar değmesinnnn

sağol canım iyi dileklerin için ,ne kadar hayatım allak bullak olsada tek bir kaçamak bilem yapmadan bu pazar 3 ayı tamamlıyorum bu diyette,78,2 idi perşembe günü kilom ama ben bir kilo eksik günceliyorum :))) biraz daha dikkatle ve azimle sende bana yetişirsin fıstığım ,yeterki iste... internetimde sorun var ondan çok giremiyorum ondan cevapları geç yazıyorum kusura bakmayın öpüyorumm hepinizi inanın sizleri sanki yakınen tanıyormuşum kadar samimi ve içten buluyorum ,bugünlerde sevgiye o kadar çok ihtiyacım var ki ((

cnm sıkkın cunku cok kacamagım oluoo buda moralımı bozuo benm. baslayalı 1 ay oldu atakdakı verdıgım kılıyla kaldım ıncelmem oldu cunku duzunlı spor yapıorum. ama dıete tam uayamadm cnm sıkılıo bu yusdn sıkılıorum surukle ne yesem derdın den bıraksam mı dıe dusunuorum yada bıras dşimı sıkıcam uffffffffffffffffffff ılk cok guzel baslamıstı yaaa

Akşam eve gitmeden önce o kadar öttüm kim yemek yapacak diye eve geldim yemek yaptım kendime. İşte dukan usulüüü içi bol malzeme dolu gözlemee veee mantarlı kaşarlı tavuk köfteee, cuma olması sebebiyle sınırlı izinlileri biraz fazla kaçırdım ama olsun

iyi aksamlar arkadaslar.

Bu aksam gececiyim sizlere bir bakayim dedim o kadar cok yazmissinizki okudum ama aklimda fazla birsey kalmadi.:)

Yarim Babacigina cok gecmis olsun Allah Annecigine ve sana kolaylik versin.Yine söylemek istiyorum harika kilo vermissin tebrik ederim.

Nilesss senide tebrik ederim harika görünüyorsun cok güzel kilo vermissin..croiselle senide tebrik ederim masallah..

Bulasyksuyu Allah gönlüne göre versin arkadasim. Heyoo hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah.

Basenlerinde sorun yasayan arkadaslar belki biliyorsunuzdur ama ben ablamin uyguladigi yöntemi paylasmak istedim sizinle karin üstüne yatip ayaklarinizi sirtiniza dogru cekeceksiniz ilk bas 5 ile baslayip hergün arttiracaksiniz mutlaka faydasini göreceksiniz.

TubaMetin biraz sabir arkadasim kacamak yapmamaya dikkat et biseyler yemek istersen bitki cayi ic bana iyi geliyor.

Bulasyk suyu bu ne güzel menü böyle ellerine saglik afiye olsun tartida __ olsun.

Kızlaaaarrr Dukan amcamız beni üçgünlükataka döneminde çoookkk mutlu ettim 5. günüm de 2günüseyir 3.5 kiloverdim ama şimdide korkuyorum ya daha sonra vermezsem diyeee((kitabını da okumaya çalışıyorumama çok yavaşilerliyo kızlar ben1+1seyir yapıyorum geçengözüme takıldı SEYİR DÖNEMİNDE LİGHT DONDURMA SERBEST Mİ???

Teşekkür ederim yasena tartıda -500 görünce dedim ki bi güzellik yapayım. -- lerden eser kalmamıştır zannımca ama olsun heheheheheh

Teşekkür ederim yasena tartıda -500 görünce dedim ki bi güzellik yapayım. -- lerden eser kalmamıştır zannımca ama olsun heheheheheh

Deme öyle kalmistir kalmistir..Yiyip tartiya cikacak degilsin ya :))) iki gün sonra farki görürsün ;-) Benimde baslangic kilom seninle ayniydi simdi senin cizelgene bakip kendimi görüyorum mutlu oluyorum ona göre..:))))

Aslinda cok güzel vermissin neden umutsuzluga kapiliyorsun daha yolun basindasin.. Oooo daha cok __ göreceksin ;-) Bence yavas ilerlemiyor Dondurma serbest degil diye biliyorum.Kitapda yazmiyormu.?

merhabalar ben yenı katıldım aranıza dıyetı haftadır yapıyorum kacamaklarlada olsa 5 günlük atakta 58.7 den 56.2ye dustum ama seyır evresınde tekrar 58leri gordum hergun spora ragmen moralım cok bozuluyor ve ınanılmaz tatlı krızlerı yasıyorum sız nası basa cıkıyosunuz tatlısız? bu arada 16 yasındayım sızce zararı olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…