ben boydan kaybediyorum =)) 1.50 benim boyum malesefo yüzden bu kilo bile fazla duruo vücudumda heleki koca basenlerle çok çirkin oluo =/ hareket olarak ekstra bi şey yapmıorum açıkçası zaten hareketli bi hayatım var pek durmuorum, öğretmenim ben akşama kadar aşağı in yukarı çık sınıfta da hiç oturmuorum zaten derken spora ihtiyacım kalmıo pek
Evlilik neden etkiliyor bunun cevaplarıyla çok ilgileniyorum.
Demek yemek yapmaya fırsat bulamamaktan.
Sevdiceğim de aynen öyle biz tatillerde beraber kaldığımızda hiç bilmem normal yemek yediğimizi inşallah ileride de öyle olmaz.
Hoş pek ilerisi de kalmadı ya neyse söylenip duruyorum kilo konusunda heralde dikkat ederiz artık üzüldüğümü biliyor ne de olsa.
Ayy inşallah ben de çok almam sigaradan sonra.
Ben teşekkür ederim asıl inşallah burada hepimiz istediğimiz gibi incecik olacağız ..
Gidemedim, şimmdi çıkıyorum hihhi
Aslında ben de tam bilmiyorum. Bana kalırsa sigara daha çok etkiliyor ama; yanında iştahlı biri varsasadece yemek yapamamaktan değil -ki yemek yapıp, düzenli beslenip de kilo alanlar var- abur cuburdan alınıyor sanırım :)) Yemekten sonra TV falan izlerken akşamın o saatlerinde ne yediğini bile bilmeden hüpletilen şeylerden Bir de az yiyim desen, yanındaki iştahlı yiyince, dayanamıyorsun çoğu zaman hihihi O da dukan yapmasa da rejim yapıyor. Azalltık o yüzden hüpletmeleri Yese de yanımda yememeye çalışıyor hehe :)
Dayanamıyorummmmm söyliciiiiiiiim, bu diyete sırf birini çok beğendim diye başladım, deli gibi azmettim, aynadaki görüntümden oldukça memnunum, aralarda yaşanan olaylar çok canımı sıksa da, hayat devam ediyor dedim devam ettim, hala mutluyumm
Şimdi sizden isteğiiim sadece duaaaa, daha mutlu olabilmem için duaaa, biliyoruz ki bir müminin diğeri için ettiği duaaaa daha makbul
teşekkür ederim iyiniyetin için ama benim bugun de kendime ayırıcak vaktim yok zaten... hayatı öyle tozpembe de göremiyorum malesef... siyahın da beyazın da varolduğunu biliyorum... çünkü eve gittiğimde yemek yaparım temizlik yaparım ütü ıvır zıvır... gün biter uykum gelir ve yatıp uyurum... ben malesef öyle rahat bekarlık geçiren bir genç kız değilim... babam 5 yıl önce felç geçirdi ve bütün gün annem onunla ilgilenirken yeterince yoruluyor... sadece sağ tarafı tutmuyor birçok ihtiyacını kendisi karşılayabiliyor çok şükür ama etrafında hep birileri olmak zorunda... böyle bişeyle uğraşırken annemin birde benimle uğraşmasına göz yumamam... bunu yapmam... tahmin ettiğinden çok daha sorumlu ve gerçekten iyi bir eş ve iyi bir ev kadını olabiliceğimi biliyorum... ayrıca benim anneme yakın oturmak gibi bi şansım yok... kısmetse şehir dışına evlenicem onlara yakın olmak isterim sebebi de; elimi her attığımda onlara yardımcı olabileyim... onların yardımını istemiyorum... bunca zaman yeterince emek vermişler zaten artık roller değişti... bence aklı başında biçok evlat böyle düşünmeli... annelerin bize yardımcı olmasındansa bizim onlara yardımcı olmamız bana daha doğru geliyor..
ben kac bin km uzaktayim ve hep uzakta kalmak durumundayim.. cok iclendim simdi..zaten reglim de yaklasiyor, iyice duygusala bagladim kizlar. ha bir de sunu izleyin de sizin de iciniz kiyilsin biraz Best Job | P&G London 2012 Olympic Games Film - YouTube
depresyonlular sizi:))bugün boş bıraktım dağılmışsınız.toplarım ben sizi:))tatlilarim msjlarinizdan nolur nolmaz diye resimlerimi silebilir misiniz? rica ediyorum sizden.özür dilerim .
eski bir fotomu buldum şimdi :)
hemen önce ve sonra diye paylaşıyorum :))
azcuk ilham versin :9
ilk resimdeki halim 83 :) son 2 resmi paylaşmıştım ama birde yanyana koyım dedim bu resimlerde de 69 :)
Eki Görüntüle 396087 Eki Görüntüle 396091 Eki Görüntüle 396090
bu güzel dileklerine bende aminn diyorum canım ,benim sevgimi hak ettiğini düşünmüyorum ,aldığımız kaçıncı tarih bu ama kendisinde hiç bir heves istek göremiyorum,hiç bir hazırlık girişimi bile yok, aksine düğün tarihi yaklaştıkça yoktan yere bahaneler çıkarıyor.ayrılalım dediğimde ise sülük gibi yapışıyor sağolsun,ne istediğini bilmeyen biri için ne kadar daha hayatımı mahvedebilirim bilemiyorum.Ama bu sefer bitecek gibihakkınızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah.... ama mutsuz olma yaa... eğer birbiriniz için doğru insan değilseniz ilerde yaşanmasındansa bugun ayrılık yaşansın... ama birbiriniz için yaratılmışsanız... sevgi saygı ve dürüstlük hatta evliliğinizi sonsuza dek sürdürebilecek uyuma sahipseniz ALLAH'IM SİZİ AYIRMASIN...
* * * * * A M İ N * * * * *
gecmis olsun canim, takma kafana fazla. hayirlisi nasilsa oyle olsun ama barisirsiniz bence.her cift dugun oncesi krizler yasiyor anladigim kadariyla. sahsen ben evli degilim de gecenlerde bu topikte bi dugun kaynana muhabbeti donduydu abuuuu herkes dertli anacim, uzme kendini, hallolur..
hiç bir düğün hazırlığı yapmadı ki sağolsun,artık hiç bir umudum kalmadı ,düğünümle ilgili gelinliğimle ilgili oysa o kadar hayaller kurmuştum ki,onun hiç öyle hevesleri yok malesef,Ya onlar çok olağan şeyleerr. Biz düğünden önce kaç kere bıktım artık ayrılalım falan dedikSonra tıpış tıpış mayıştık heheheh Kameramana bile ağladım düğünden bi kaç gün öncee. Stres stres birikiyoo! Adam acıdı bana, ayy tamaam yaparız her şeyii dedi. Hihihi Düğün de oluurr, güzel de oluurr, hem de çok güzzeell =)) Hayatımın en güzel günlerinden biriydi. Hiç tahmin etmemiştim öyle olacağını :) Yapmayın böyle amaaa.. Diyet de stres yapıyo tabi insanda. Ay bugün ne çok desteğe ihtiyacı olan var :) Bzomayın moralleriiii!! Sakin arkadaşlaaaaarr!! Öpücük öpücüüükkk!!! :))
Ahh ne güzel bir motive ..
Dualarım seninle merak etme ederim ..
Ediverdim duanı... için rahat olsun:)) Allah karşına senin tamamlayacak birini çıkarsın inşallah
bak bak bak hatunuma bak sen yaaa
bence sen az daha dökülbu bilgi yeterli olmadı
canım benim Allah gönlüne göre versinkalbinde olanı senin için hayra yazsın
teşekkür ederim iyiniyetin için ama benim bugun de kendime ayırıcak vaktim yok zaten... hayatı öyle tozpembe de göremiyorum malesef... siyahın da beyazın da varolduğunu biliyorum... çünkü eve gittiğimde yemek yaparım temizlik yaparım ütü ıvır zıvır... gün biter uykum gelir ve yatıp uyurum... ben malesef öyle rahat bekarlık geçiren bir genç kız değilim... babam 5 yıl önce felç geçirdi ve bütün gün annem onunla ilgilenirken yeterince yoruluyor... sadece sağ tarafı tutmuyor birçok ihtiyacını kendisi karşılayabiliyor çok şükür ama etrafında hep birileri olmak zorunda... böyle bişeyle uğraşırken annemin birde benimle uğraşmasına göz yumamam... bunu yapmam... tahmin ettiğinden çok daha sorumlu ve gerçekten iyi bir eş ve iyi bir ev kadını olabiliceğimi biliyorum... ayrıca benim anneme yakın oturmak gibi bi şansım yok... kısmetse şehir dışına evlenicem onlara yakın olmak isterim sebebi de; elimi her attığımda onlara yardımcı olabileyim... onların yardımını istemiyorum... bunca zaman yeterince emek vermişler zaten artık roller değişti... bence aklı başında biçok evlat böyle düşünmeli... annelerin bize yardımcı olmasındansa bizim onlara yardımcı olmamız bana daha doğru geliyor..
Allah gönlüne göre versiiinn!! Allah mutlulukla doldursun ömrünü inşallaahhh!! Amiinn!! :))
Allah'ım en kısa zamanda hayırlı kısmetlerle karşılaştırsın inşallah...
Ömrünün sonuna kadar karşılıklı sadakatle huzurlu bir yuva nasip etsin inşallah...
hiç bir düğün hazırlığı yapmadı ki sağolsun,artık hiç bir umudum kalmadı ,düğünümle ilgili gelinliğimle ilgili oysa o kadar hayaller kurmuştum ki,onun hiç öyle hevesleri yok malesef,
normal süt ürünleri belki ilk baslarda ise yarayabilir ama ileriki günlerde (misal simdiki halim) duraklamaya sebep olabiliyor.
sadece süt ürünleri degil ne bilimm sinirli izinli dedigimiz ürünlerde duraklama yapiyor . mesela azicik kakao, ya da helvamiza koydugumuz azicik misirunu filan
yumruk , vücudu sasirtmak icin 4 günlük atak dönemine dönmek demek. ve sporu arttirmak ve de suyu arttirmak ve de bitki caylarini arttirmak demek
canim sen ne zaman 77 oldun valla beni gectin .ben 82 de kaldim.
tatlim moralini bozma .
dügün öncesi coook tartismalar olur. bunlarin hicbirini takma kafana.
ama sorun daha büyükse yani sizi asiyorsa da Allah tan hayirlisini diliyorum sizin icin. ama ufak tefek seyler icin birbirinizi üzmeyin. sonra coook gülersiniz. :13:
Teşekkür ederim yasenatartıda -500 görünce dedim ki bi güzellik yapayım. -- lerden eser kalmamıştır zannımca ama olsun heheheheheh
Kızlaaaarrr Dukan amcamız beni üçgünlükataka döneminde çoookkk mutlu ettim 5. günüm de 2günüseyir 3.5 kiloverdim ama şimdide korkuyorum ya daha sonra vermezsem diyeee((kitabını da okumaya çalışıyorumama çok yavaşilerliyo kızlar ben1+1seyir yapıyorum geçengözüme takıldı SEYİR DÖNEMİNDE LİGHT DONDURMA SERBEST Mİ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?