Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

birsüre sonra artmalar başlıyor sanırım ya da bende öyle oldu ve kişiden kişiye değişiyor.
aynen gözlerimi kapayamayız bende bu diyete çok inandım halada inanıyorum aslında...
tek sorunum bıraktıktan sonra geri almak... ben ömrümce dukan usulü beslenememki...

canım benim herşey gönlünce olsun inşş hayalleri gerçekleşir

Herkese mutlu haftasonlari diliyorum bu aksam yine gececiyim dün gece sykyntisiz gecti ama adetimde gecikme oldu.Halen olmam gerektigi halde olmadim.Bas agrilarim siddetli olmasada devam ediyor.
Bir an önce olsamda rahatlasam sinirler tavan yapmis durumda.
Ben dukan dan cok bilgi edindim basladim baslayi harfi harfine uydum diyemem ama kendime yaptigim listeylede gayet basari elde ettim.
Az ye syk ye yine kilo verirsin demek kolay ama olmuyor iste insallah bikkinlik gelmeden amacima ulasirim..Herkesin istedigi kiloya ulasmasi dileklerimle..

Selam kızlar nasılsınızz ?
Dukan haberleri herkesi etkilemiş gibi gözüküyor.
Aslında benim de aklıma takılan şeyler var ama bir de düşünüyorum da eski beslenme tarzımdan ne kadar kötü olabilir ki ?
Günde bilmem kaç paket cips jelibon fast food yemek mi daha zararlıdır yoksa proteini fazla tüketmek mi ..
Bir sorun olursa protein fazlalığından olur diye düşünüyorum zaten meyvelerden alamadığımız vitaminleri alıyoruz sonuçta sebzelerden.

Neyse ben güzel şeylerden bahsedeyim
BUgün regl oldum tabi aşırı bir tatlı isteği.
Dukan irmik tatlısı yaptım ( ya da kepek tatlısı mı denilmeli ? )
Ayy o kadar güzel oldu ki tüm tatlı isteğim bitti gitti.
Şiddetle tavsiye edilirr ..

Eski_bir_masal katiliyorum sana eski yeme aliskanliklarimizdan daha tehlikeli degildir.Tatli kirizini atlatmissin sevindim afiyet olsun...:)

Bende yaptigim bir tarifi paylasmak istiyorum ama tam dukan sayilmaz..

[TABLE="class: zutaten"]
[TR="class: ingredient"]
[TD="class: nobr amount, align: right"]250 g[/TD]
[TD="class: name"]Yulaf kepegi[/TD]
[/TR]
[TD="class: nobr amount, align: right"]40 g[/TD]
[TD="class: name"]kuru üzüm[/TD]
[/TR]
[TD="class: nobr amount, align: right"]25 g[/TD]
[TD="class: name"]esmer seker (tatlandirici ile degisebilirsiniz)[/TD]
[/TR]
[TD="class: nobr amount, align: right"]30 g[/TD]
[TD="class: name"]ceviz ve badem ici
1 yemek kasigi kabarma tozu
[/TD]
[/TR]
[TD="class: nobr amount, align: right"][/TD]
[TD="class: name"][/TD]
[/TR]
[TD="class: nobr amount, align: right"]150 ml[/TD]
[TD="class: name"]süt[/TD]
[/TR]
[TD="class: nobr amount, align: right"]1 yemek kasigi yag[/TD]
[TD="class: name"][/TD]
[/TR]
[TD="class: nobr amount, align: right"]2[/TD]
[TD="class: name"]yumurta aki[/TD]
[/TR]
[TD="class: nobr amount, align: right"]Arzu edilirse meyv[/TD]
[TD="class: name"]e parcalari ve tarcin.

Hepsini karistirip yagli kagida kasyk yardimiyla dagiditiyoruz.

17dk kizarana kadar pisiriyoruz.

Bundan hergün 3 tane yediginiz zaman cholesterinin düsmesinde oldukca etkili oluyormus.

Tercüme ettigim icin hatarim olabilir sorunuz olursa sorabilirsniz..

Buda görünüsü..[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ama çok güzel duruyor bunlar atlatamamışım anlaşılan tatlı krizimi yalnız son kilolar olduğundan çok zor gidiyor o yüzden dukandan sapmamaya çalışıyorum bu sıralar.

kızlar bugün kafam karışık benim yaa... en son 2 nisanda regl olmusdum 1 hafta gecikmeli bur dada paylaşmıstım dukan regl gecikmesi yapar mı diye? yapar demişti burdaki arkadaslar... fakat bugun akşam 5 civarlarında kahverengi renginde kanamam oldu ... kısa bi zaman ve hayatımda ilk kez böyle bişey yasıyorum gecikmelerim oluyordu ama bukadar kısa süreli olarak bu regl oldu. regl mi o da belirsiz..diyete bağlamalımıyım.. dış gebelik olmusdum gecen sene acaba( ilk gebelik) dıs gebelik kanaması mı diyorum kendimce... bana acil cevap lütfen... sizce ne bu?????

Ama çok güzel duruyor bunlar atlatamamışım anlaşılan tatlı krizimi yalnız son kilolar olduğundan çok zor gidiyor o yüzden dukandan sapmamaya çalışıyorum bu sıralar.

Üzümü goji ile degisebilirsin dukan da yasakli olanlari cikarirsin icinden..;-) insallah o son kilolar da car cabuk gider üstünden..:)

Benimde adetim gecikti 1 hafta dis gebelik olabilirmi bilemiyorum doktora görünmen en iyisi.insallah degildir.

Benimde adetim gecikti 1 hafta dis gebelik olabilirmi bilemiyorum doktora görünmen en iyisi.insallah degildir.

pufff...seninki de ayrı bir kötüymüş.. ben çok sinirli oluyorum. inşallah çabucak olursun..pazartesiyi nasıl beklicem bilmiyorum. hayırlısı olsun. ya bide geçmişi okudum hepten korktum yaa.. dökülüyormuyuz ne oluyoruz?? bırakayım mı? 11 kilo verdim bende 64 tüm en son tartılmadım değğişik bi şişlik var vucudumda... bırakıp normal yemeye yani az az ama herşeyden yemeğe geciş mi yapsam. kafam karıstı. kimler devam etcek bırakcak bir bilsek tam. konussak hep beraber...

bulaşıksuyu buranın demirbaşı sayılırsın.. sen ne düşünüyorsun haberler hakkında. devam edicekmisin.???
:18:ecefatma vardı eczacı olan bayan, yarim, yorumlarınızı bekliyorum kızlar.. neyapalım ...:18:

Bende cok sinirli olurum hic cekilmezim bu dönem..Yeme aliskanligin düzene girdiyse korumaya gecebilirsin ama ben tam dukan yapmadigim icin yolumda uzun oldugu icin devam edecegim bu sekil.

Yedigimiz her protein yiyeceklerin de mutlaka karbonhidrat var aslinda ama yinede insan düsünmeden edemiyor..Mesela ben her iki güne bir kefir iciyorum protein ve karbonhidrat orani ayni..

arkadaşlar size bir sorum var. haydi uzmanlığınızı gösterin de yanıtlayın sorumu. çok kafama takıldı çünkü. 6 gün önce dukan a başladım. vermek istediğim kilo 2 ya da 3. 2 gün atak yaptım. atakta hiç kilo veremedim. seyire geçtim. hala hiç kilo veremedim. nedeni nedir acaba? aslında ineldiğimi farkediyorum ama tartıda bunu göremiyorum. azmim kırılıyor artık. 51 ile başladım diyete. bi ara 49 gördm, 50 gördüm, şu an yine 51 e yaklaşık kilom. ve hiç kaçamak yapmadım. şimdiden teşekkürler.

uzman degilim ama senin kilonda dukanlik birsey yokki zaten senin bu kilo ile dukan yapman dogru degil bence.

aynen bende öyle oluyorum etrafımdakileri uyarıyorum okadar yani... yeme alışkanlıgım düzene girdi aslında. dukan malzemeleri almakdan da sıkıldım. her ögün tek bir cavdar ekmeği ile yapsam azar azar yesem 5 kilo öyle gidermi acaba ? hurmamı cevizimi az az yesem sağlıklı olur diye düşünüyorum ama bilemiyorum çok öyle bırakasım da yok. alışkanlık mıdr nedir bu damarıma işledi dukan galiba:) yine lıgh alıcam sütümü yogurdumu peynırımı, diğer seylerden de kafama göre ayarlarım en kötüsü öyle düşünüyorum ama burdaki arkadaslarında yorumları önemli ne düşünüyorlar onlara bir bakıp karar vereceğim. kefir iyi yapıyorsun ben içemiyourm hoşuma gitmiyor. umutsuzlaştım ya mutsuzum suan.........

tercihinden yola çıkarak konusur isem, kilo sorunun çok olmadıgı için, direnebiliyor olabilir metobolizman.gayet fitsindir 2 yada 3 kilo kilo bir sey değil çünkü. onun harıcı kitabı okuyup uydu isen diyete, bir anda da düşebilirsin...vücüdunun direncine bağlı...
kendi fikrime gelince herşeyden yiyip az az yesen ekmeği kesip şekeri tuzu azaltsan başarabilirsin, bol su ile beraber.... 2 veya 3 kilo için kendini kasmamış ve dukan yemekleri için kafanı yormuş olmazsın...

teşekkürler arkadaşlar fikirleriniz için. ben kendimi kısarak kilo vermeye çalışmaktan çok bıkmıştım da o yüzden birden verip kurtulayım istedim. ama bu da olmadı. bikaç gün daha devam edeyim, vermezsem bırakcam zaten.

Bende esimi uyarmama ragmen bu sabah tartistik ama simdi gecti..:)))Dukan malzemeleri gercekten pahali örnegin ben 500gr protein ekmegine 2,99 euro veriyorum.Aslinda kendi listeni ne güzel yapmissin ben basladigim dan beri mutlaka ikinci gün kahvaltimda ekmek yedim iki yumurtanin beyazini bir tanesinin sarisini yedim.Yumurtami saganda yaptigimda icine süt,maydanoz beyaz peynir ekledim tuz atmadim peynirin tuzu ile yetindim.Activia yogurdumu yedim suan diyet cikolatalari bile tatli geliyor bana.Ben yatakdan kalkip gözüm kapali kasykla nutella yiyen biriydim yani.:)))) Benim icin de burdaki tecrübeli arkadaslarin yorumlari cok önemli...bekleyelim bakalim..

bakalım arkadaşım ne gösterecek zaman....aynen bende peynirli krep mi yicem krebe hiç tuz atmadım dengeledim onları dukan öğretti bize nasıl yasayacağımızı diyet disiplini geldi sadece bu protein yuklemesinde sorun var onu da dengelersem vücuduma tamam olur gibime geliyor, sonra korkuyorum acaba kilo alırmıyım diye.... gidiyor böyle ben de bişey bitmez. üret üret dur...acaba şöyle olurmu acaba böyle olur mu? bir seye inanarak yapmam önemli inancım kırıldıgında sapıyorum acabalara... bu haberler yalansa da nokta nokta nokta nokta....umutlarımız ile oynamış olurlar:) benim bikini giyme hayalim, herşeyi üzerime yakıstırma hayalim... suya düşer yani... cık cık cıkkkk

1 haftası var indi indi inmedi benden günah gittii :))) ama ben dikkat ediyorum yediklerime...
aslında birazda deniyorum :)) dukanın sıkılığına girmeden verebilcekmiyim diye:))
hala girme cesaretimi toplayamadım :)
kuzular nereye gidiyorsunuz.ben de güçlendirmeye karatay usulü devam edicem sanırsam galiba:)))birileri ona da b.k atana kadar devam ederim.sonra artık bakarız bi amca teyze diyeti daha çıkar elbet:)))

arkadaşlar bi ara benim hesaptan bi arkadaş girmiş bu diyet hakkında farklı şeyler yazmış ve tartışmalı geçmiş sanırım onun adına özür dilerim kendisi bu diyeti onaylayan biri değilde ondan öyle konuşmuş kusura bakmayın..
bende bu diyeti başka bi arkadaşımdan duydum yaptım atatk evresini ama okuldan eve zor düştüm tansiyonum düştü tekrar devam etmek istiyorum ama korkuyorum desteğe ihtiyacım varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…