Anladım canım eğer böyle yan etkiler hissediyorsan önemli olan mutluluğun.
Bir de şöyle bir durum var karatay yaparken ayrı bir enerji geliyor vücuduna.
Enerjik oluyorsun ve insanı daha pozitif yapıyor.
wooowww..... süpermiş. kesin kuruyemişler enerji yapıyodur:)
wooowww..... süpermiş. kesin kuruyemişler enerji yapıyodur:)
yumurta istediğin kadar sanıyordum dukan yeni başlayanlar için topiğinde yazmamışlr bunu... tşkTamamen yağsız bulmak imkansız sanırım, ben hiç görmedim açıkçası, ben lor tüketiyorum, en fazla 2,2 yağ içeriyor, lor peynir tüketmek en mantıklısı, ben light beyaz peynir bir kere aldım onu da yiyemedim.
Ekmeği herkes kendisi yapıyor, krep yapmak hem pratik hem de doyurucu, tavsiye ederim. Ekmek tarifleri de mevcut. Yapıp saklarsan rahat edersin
Yağsız olmak şartıyla yumurtayı kullanabilirsin ama sarısından sanırım günde bir tane tüketebiliyorsun.
Et yağsız olacak tavuğun dersi kanatları hariç her yerini yiyebilirsin, hatta derisi ile haşlayın diyor dukan.
Atak evresinde tavuk suyu kepek yoğurtla falan çorba yapabilirsin, yine nette tarifleri mevcut :)
Ben yarım yağlı yoğurt da tükettim, tamamen yağsız yok sanırım, ki hala yarım yağlı tüketiyorum bazen de light süt alıp kendim yapıyorum.
yumurta istediğin kadar sanıyordum dukan yeni başlayanlar için topiğinde yazmamışlr bunu... tşk
peki siz atak evresinde nasıl kahvaltı yaptınız? mesele örnek bir kahvaltı yazabilirmisiniz birde krep ekmek falan nasıl yapılıyor daha önce hiç ekmek yapmadım ki.. birde bu yulaf kepeğimi yanlş hatırlamıyorsam onu nerede bulurum ist oturuyorum ben hiç bilmiyorum nereden temin edilir.. çok soru sordum dimi :)
Yumurta beyazı serbest ama sarısı değil.
Örnek bi kahvaltı yazayım hemen :)
1,5 yk yulaf kepeğinden krep yaptım
Peynir ve yumurta ile yaptım genelde kahvaltımı, ama şöyle de bir durum var ben kahvaltı yapan biri değilim ilk evrede diyete başlamış olmanın verdiği disiplinle kahvaltı yaptım ama şimdi nerdeeeee :) günlerin hep kahvaltısız geçiyor.
Krep tarifini hemen vereyim atakta 1,5 yulaf kepeği olduğu için bir kaba koy onu üstüne 8 kaşık civarı light süt kat, bir yumurta beyazı ile iyice çırp, çok ısınmış tavada pişir 2 tane çıkıyor.
Ben yulaf kepeğini migrostan alıyorum sen de oraya bakabilirsin
arkadaslar pes etmek üzereyim inanin, hala 75,5 cikiyorum tartida. ya o kadar dikkat ediyorum yürüyüs te yapiyorum ama kilolarim inat ediyor benle.dün 5 günlük ps basladim, bu haftada kilo veremezsem tepem iyce articak ama, isyanlardayyyyiiiiiiiiiiiiim cildircamm!!
hayır sakın pes etme.
bu topikte callanetics yapıp daha daz hızlananlar var ben de başlangıç videosunu indirdim dün ama henüz denemedim istersen sen de biraz araştır. Neden 5 gün protein sebze yapıyorsun?
arkadaşlar ben 4 gün atak yaptım 2.5 kilo verdim sizce nasıl??
bana göre süperrrrr kilo vermissin canim, tebrik ederim. insallah devamida gelir.
çok teşekkürler canım inş devamı gelir çok korkuyorum duracak diye:) birde ben birşey sormak istiyorum benm ideal kilom için 57 kilo diyo dukan testi (50 gün seyir dönemiyle)eğer ben bu kiloya daha önce ulaşırsam direk güçlendirmeye geçebilir miyim ??
arkadaslar pes etmek üzereyim inanin, hala 75,5 cikiyorum tartida. ya o kadar dikkat ediyorum yürüyüs te yapiyorum ama kilolarim inat ediyor benle.dün 5 günlük ps basladim, bu haftada kilo veremezsem tepem iyce articak ama, isyanlardayyyyiiiiiiiiiiiiim cildircamm!!
Pilatese gittimmm sonundaaaaa :) Spor sonrası büyükk bi rahatlık hissediyorum süper süper :)
Pilatese gittimmm sonundaaaaa :) Spor sonrası büyükk bi rahatlık hissediyorum süper süper :)
Seyire geçildiğinde vücut biraz direniyor bu çok normal vücudun yeni düzene alışmaya çalışıyor lütfen pes etme göreceksin bir süre sonra - ler göreceksindir.
Azmine hayranımSıkılaşmana da yardım edecektir pilates.
slm hanımlar;
şöle bi derdim var.ben dukanın atak olan 7 gününün 5.sinde yaşgünüm olduğu için 2 çatal pasta yedim.sonra 6.ve 7. günlerde devam ettim.fakat atakta rejimi hiç bozmamak gerekiyordu.şuan 2.evredeyim.1 gün sebze ve protein 1 gün protein günü ile devam ediyorum .kilo veriyorum fakat 5.günümdeki diyet ihlali sıkıntı yaratır mı.deneyimi olan var mı merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?