Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yumurta istediğin kadar sanıyordum dukan yeni başlayanlar için topiğinde yazmamışlr bunu... tşk
peki siz atak evresinde nasıl kahvaltı yaptınız? mesele örnek bir kahvaltı yazabilirmisiniz birde krep ekmek falan nasıl yapılıyor daha önce hiç ekmek yapmadım ki.. birde bu yulaf kepeğimi yanlş hatırlamıyorsam onu nerede bulurum ist oturuyorum ben hiç bilmiyorum nereden temin edilir.. çok soru sordum dimi
:)

Yumurta beyazı serbest ama sarısı değil.

Örnek bi kahvaltı yazayım hemen :)

1,5 yk yulaf kepeğinden krep yaptım
Peynir ve yumurta ile yaptım genelde kahvaltımı, ama şöyle de bir durum var ben kahvaltı yapan biri değilim ilk evrede diyete başlamış olmanın verdiği disiplinle kahvaltı yaptım ama şimdi nerdeeeee :) günlerin hep kahvaltısız geçiyor.

Krep tarifini hemen vereyim atakta 1,5 yulaf kepeği olduğu için bir kaba koy onu üstüne 8 kaşık civarı light süt kat, bir yumurta beyazı ile iyice çırp, çok ısınmış tavada pişir 2 tane çıkıyor.

Ben yulaf kepeğini migrostan alıyorum sen de oraya bakabilirsin

çok teşekkür ederim yardımın için..
bakalım umarım yapabilirim

arkadaslar pes etmek üzereyim inanin, hala 75,5 cikiyorum tartida. ya o kadar dikkat ediyorum yürüyüs te yapiyorum ama kilolarim inat ediyor benle.dün 5 günlük ps basladim, bu haftada kilo veremezsem tepem iyce articak ama, isyanlardayyyyiiiiiiiiiiiiim cildircamm!!

hayır sakın pes etme.

bu topikte callanetics yapıp daha daz hızlananlar var ben de başlangıç videosunu indirdim dün ama henüz denemedim istersen sen de biraz araştır. Neden 5 gün protein sebze yapıyorsun?

hayır sakın pes etme.

bu topikte callanetics yapıp daha daz hızlananlar var ben de başlangıç videosunu indirdim dün ama henüz denemedim istersen sen de biraz araştır. Neden 5 gün protein sebze yapıyorsun?

gitmiyor canim kilolarim, 70 in altina inene kadar 5+5 yapmak istiyorum. biliyorum sonuc ayni ama 1+1 yaptigim zaman bazen protein günlerinde kaciriyorum 2 hafta oldu 1 haftasini regl oldum ama gram gramda olsa inise gecemedim. moralim altüst oluyor. tartiyi alip duvara atmak, paramparca etmek geliyor icimden. inanki dokunsalr aglayacagim, sinirlerim tavan yapti. 1kilo verdim basladi baslayali atak dahil.

bana göre süperrrrr kilo vermissin canim, tebrik ederim. insallah devamida gelir.

çok teşekkürler canım inş devamı gelir çok korkuyorum duracak diye:) birde ben birşey sormak istiyorum benm ideal kilom için 57 kilo diyo dukan testi (50 gün seyir dönemiyle)eğer ben bu kiloya daha önce ulaşırsam direk güçlendirmeye geçebilir miyim ??

tabiki canim, hatta daha güzel olur. testte tahminen 50 gün diyor. seyiri ne kadar kisa sürede bitirisen o kadar cabuk güclendirmeye gecersin.

Seyire geçildiğinde vücut biraz direniyor bu çok normal vücudun yeni düzene alışmaya çalışıyor lütfen pes etme göreceksin bir süre sonra - ler göreceksindir.

Pilatese gittimmm sonundaaaaa :) Spor sonrası büyükk bi rahatlık hissediyorum süper süper :)

Azmine hayranım Sıkılaşmana da yardım edecektir pilates.

Pilatese gittimmm sonundaaaaa :) Spor sonrası büyükk bi rahatlık hissediyorum süper süper :)

e hadi hayirli olsun canim, pilatesle cok daha görüneceksindir eminim. bende evde kendim yapiiim diye lastik, top almistim ama tek basina beceremiyorum. imkanim olursa yakinlarda bi yer bulabilirsem bende gitmek isterim.

sagolasin canim ya, msjin moral oldu bana, insallah dedigin gibi -leri tez zamanda görürüm. benim kilolarda keci inadi var herhalde hemde dag kesici inadi 2 hafta daha böyle devam ederse napicam bilemiyorum. disimi SIKIyorum sabredicem insallah.

slm hanımlar;
şöle bi derdim var.ben dukanın atak olan 7 gününün 5.sinde yaşgünüm olduğu için 2 çatal pasta yedim.sonra 6.ve 7. günlerde devam ettim.fakat atakta rejimi hiç bozmamak gerekiyordu.şuan 2.evredeyim.1 gün sebze ve protein 1 gün protein günü ile devam ediyorum .kilo veriyorum fakat 5.günümdeki diyet ihlali sıkıntı yaratır mı.deneyimi olan var mı merak ediyorum.

6. ve 7. günlerde de yemeğe devam ettin mi orayı anlayamadım... öyle ise yaparsa da çok bisey yapmaz.. yemişssin artık neticede. hiç kaçamak yapmayan arkadaslarımız var. benim gibi bi catal la yetinenler ver. seyirde bunu deneyimleyeceksin. seçim senin yani. ben mutluluğum için bir iki çatal atıyorum ağzıma. cok da bir etkisini görmedim . 2 ayda 11 kilo verdim.seyirine devam et. atak yapmana gerek yok.. seyirde sana yumruk hareketi lazım olcak. duraklaman oldugu zaman.
daha yolun uzun başarılar... bol eksiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…