Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydın kızlar bildirim yapıyorum

baslama tarihi: 19.03.2012
hedef kilo: 55
şuanki kilo: 61.6
başlangıç kilosu:69.5
gecen persembe: 62.6

Çok güzel kilo vermişsin, bravo :) Devamı gelsin inşallah!

Saol :)) Valla güzel moral olduuu!! Yoookkk!! Zaten bırakmak yoookkk Ayneennn devamm! Daha da azimle

İnşallah güzel devam eder. Hayırlı olsun

Son düzenleme:

ya dünden beri araştırma yapıyorum sizleri görünce çok heveslendim yok yok hemen bu akşam gidip kitabı ve gerekli alışverişleri yapıcam ve yarın sabahtan tezi yok başlıycam bende

Sevgili Yarim,

Ben geçen hafta üye oldum ve hasbel kader hazırladığım kilo cetvelimi buraya koydum. Nasıl oluyor bana bir açıklasan şu işi. Sen liste yapıyormuşsun, beni de listeye ekler misin? Ne yapmam gerekiyor?

İlgine ihtiyacım vaaaar :26:

Kızlar bu Dukan beni seviyor dün o kadar ağlattı beni bu sabah yüzüm güldü:

Başlangıç tarihi:03.04.2012

Başlangıç kilo:80,5
Hedef kilo:62,5

Geçen perşembe:76,2
Güncel kilo:74,2

Yarim şimdiden çok çok teşekkürler. Herkese büyük büyük eksiler:))

Şunlara bakıp da motive olalım biraz Öyle doğuştan zayıf olmak kolay :) Ama bunlaaarr

1. ve 2. resimlerdeki hatun aynı kişi anlayacağınız üzere "Yüksek protein, düşük karbonhidrat diyetine başladı Kelly Osbourne. Bunu egzersizle de birleştirince fazla kilolarından kurtuldu.

22 kilo veren Osbourne ilk iş olarak da bir dergiye bikinili pozlar verdi." diyor Hürriyet gazetesi.

3. resimdeki hatun :) 6 ayda 76 kilodan 50 kg'ya düşmüş. Doğum kilolarının heeeppsiii uçmuuşşş. Diyetle ve egzersizle tabi.

Zaten bizim de aramızda böyle süper kilolar veren azimli bayanlar çok daa bunlar da dikkatimi çekti, motivasyonu düşenlere destek olur belki biraz bu hikayeler dedim.

Son düzenleme:

aramıza hoşgeldin ekimmmm
burda hepbirlikte çok daha başaarılı olabiliyoruz...
bildirim listesine katılmak için aşağıdaki bilgileri yazman yeterli olucaktır...

başlangıç tarih
başlangıç kilo
hedef kilo
geçen perşembe kilo
güncel kilo

bütün bunları yazdığında sende listemizdesin bebek

Kızlar bu sabah bi olay yaşadım sizi de güldüreyim. İş yerimin önü otopark benim. Otoparkta çalışan arkadaşlarla aram gayet iyidir.Ben gerçekten hayatımın en zorlandığım dönemini yaşıyorum.Kilolarım hiç sorun değil benim için aslında ciddi sorunlarla boğuşuyorum. Sorunların başladığı ilk günlerde ruh gibi dolaşıyordum 3-4 ay oldu.Herkes gibi otoparkta çalışan arkadaşlar da başımda bir iş olduğunun farkındalardı. Neyse, ben 6 kg verdim ama bende 8-10 kg gibi duruyor.Arabayı otoparka verdim.Yukarı çıktım.10 dk sonra otoparktan 2 arkadaş geldi:

-Ya abla biz halini hiç beğenmiyoruz. Gözümüzün önünde eridin resmen, ltf bişey iste de yapalım. Sana yardımcı olalım. Yine hastalanacaksın.(Bi defa otoparkta bayıldım hastahaneye götürdüler beni)

Önce biraz ağladım. Yaptıkları şeye çok duygulandım.Sonra Beni bir gülmek aldı sormayın. Anlattım ben böyle böyle bi diyet yapıyorum diye. Adamların yüzünü görmeliydiniz..Biri de abla yaz bi kağıda şu diyeti de benim hanım da yapsın dedi.Şimdi gidip bi kitap alacağım adama:))

ya hanımı yapmak istemiyosaa

2.fotodaki kadının vücudu o hali aldıktan sonra bizden neler olmaz

Hahhaha Gerçekten de komik ama çok da duygulanır insan ya gerçekten =) Ne güzel! Sorunların da uçsun gitsin inşallah

ya hanımı yapmak istemiyosaa

ewt katılıorum zıkkım kilolar artık saklanmıor,,pörtlüyor vücudun her biyerinden..

Pardon! 64.700 değil 63.700 olacaktı:)

yinede werdiğiniz kilo miktarı 15 günde çok iyi.

takıldıgınız yerde sorun tabiki sorularınızı fakat kitabı bian önce edinin.gerçekten kitapsız olmuor..kitabida nettende sipariş verebilirsiniz..

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. persembe günleri saat 14: 00 e kadar ( sanirim ) kilonuzu bildirirseniz yarimm arkadasimiz (sagolsun ) liste hazirliyor ve yayinliyor. dolayisi ile motive oluyoruz. ancak iki hafta üstüste bildirmeyenler listeden cikariliyor bilginiz olsun, kalabalik olmasin diye

sabah

bir kahvalti yaptim süperdi

krep icine krem peynir sürüp füme somon koydum mm miss
yaninda az peynir ve haslanmis yumruta
yesil cay

ama ne yemek yapiycam yaa

hadi ögleni geciririm birsekilde de

evde oldugum icin kiymayi kavurup baharatla sarmisakli yogurtla bayiliyorum en cok onu yapiyorum valla

ama aksam ne yapcam ya

hele ki protein günü.

hele ki esimde " bana ayri yemek yapmana gerek yok ne yersen beraber yiyelim " demisken

adama kuru et yedirmek de istemiyorum

Tamam o zaman, çoook teşekkür ederim.

Başlangıç : 24.04.2012
Başlangıç kilo: 70.6
Hedef Kilo : 60
Geçen Hafta : 65.2 (perşembe olmayabilir bu defalık:)
Güncel Kilo : 64,6

Diyete başlayalı 1 ay oldu ama yeni üye oldum.

Herkese bol motivasyonlu bir gün diliyorum, aranızda olduğum için çok mutluyum, herkese teşekkür ederim.

kızlar bildirim için bilgilerinizi not ediyorum bi yere ama henüz çizelgeyi güncellemeye başlamadım-başlayamadım...
biraz işlerim var onları toparladıktan sonra ancak geçebilicem saat 14.00 geçebilir... bilginiz olsun...

selam kizlaaaaar
ben haftaya tatile cikacagim icin bu aralar cok yogunum, yani mesajlari takip ediyorum ama yazmaya firsatim olmadi. ben de az biraz duraklayanlardanim bu hafta. gene de azimliyim, diyeti birakmaya niyetim yok. ama 60i gordugum an guclendirmeye gecicem. hatta azicik meyve yiyorum bile mesela 4 gunluk yaptigim dukan kekimin icine ufak bir elma koydum, tarcinla super oldu ama siz yapmayin tabi benimkisi yaramazlik 3.5 ay oldu, bunalmaya basladim ama disimi sikiyorum son 3.5 kilo icin.

kizlar bir de dun bi yazi okudum, diyorlar ki vucut kitle indeksi 25in uzerinde olanlar icin dukan epey etkili ama 25in altinda olanlarin daha fazla karbonhidrat alip sporu arttirmasi gerek yoksa kilo kaybi durur. o yuzden ben spor yaptigim gunlerde daha fazla yulaf kepegi yiyorum artik. cumartesi gunu bir saat durmadan yuzdum mesela, arkasinda yarim bardak portakal suyu ictim. herkese kendine gore uyarliyor diyeti, bunyenizi en iyi kendiniz bilirsiniz.

yarimcim bu haftaki kilo bildirimim 63.5, beni de eklersen sevinirim. ellerine saglik simdiden.

opuyorum hepinizi dukan guzelleriii kolay gelsin bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…