gunaydın kızlar bildirim yapıyorum
baslama tarihi: 19.03.2012
hedef kilo: 55
şuanki kilo: 61.6
başlangıç kilosu:69.5
gecen persembe: 62.6
Kizlar baya moral bozuklugu görüyorum, yapmayin böyle. özellikle kilosu duran arkadaslarim siz ne kadar sanslisiniz. cünkü okudugum bilimsel bir yazida söyle diyordu ;
EGER DIET YAPTIKTAN UZUN SÜRE SONRA; 1-1,5 AY DURAKLAMANIZ VARSA ; VÜCUDUNUZ GERCEK ZAYIFLAMAYA BASLAMISTIR VE SIZINLE SAVASIYORDUR; BU EVREYI ATLATINCA KILOLAR 3-4 KILO BIRDEN GITMEYE BASLICAK VE SIZ BILE INANAMIYACAKSINIZ. ÖNEMLI OLAN BU EVREDE SAKIN KALIN DÜZENINIZI BOZMAMANIZ; DIETINIZ ASIL SIMDI BASLIYOR VE MEYVESINI YAKINDA FAZLASIYLA TOPLIYACAKSINIZ....
Inanin bana benim annem de ayni sorunu yasadi türkiye de olan ebru salli modasina katilara spor ve diet yapti. 1 ay 1 gr bile vermemis, basta cok güzel 5-6 kilogitti ama durdu artik dedi. ama sabirla devam ettigini ve o dönem gecince hafta da 2 hatta bazen 3 kilo gitti dedi. ve annem 6 ayda 15 kilo kaybetti bayanlar
O nedenle ne olur moralinizi bozmayin, yola devam. diet i birakinca ( ki ben 1,5 ay biraktim ) cok pisman oluyor insan, farkinda olmadan hayatinizin bir sekli olmaya basliyor.
haftaya persembe daha iyi sonuclar alicaksiniz inanin bana
Mecburen on gün yapıyorum çünkü vermem gereken kilo 40 kilo civarında ,şuan 6. günümdeyim ve geçenlerde biri elmalı tarçınlı turta yapıp sıcak sıcak getırmıstı onu yemedım dunde arkadaslarım sufle yedıler gozumun önünde ve ben yemedim yaaa üstelik cumartesi falan mens olucam yani ona rağmennbugun 6. gunum ve 3 kilo verebildim aslında ben 4 kılo cıvarı verdıgımı dusunuyorum cunku mens şişkinliğide var bide
Selamlar herkeseee!Çooook mutluyum ve hala inanamıyorum gördüğüm rakamlara kocacıktan önce size söylüyorum..dün sabah itibariyle başladığım ve öğleden sonra regl olmam kaydıyla 75800 olan canım ağırlığım şu anda 73 net gösteriyor....inanamıyorum ve bir yanlışlık mı var diyorum hala içimden:)))))) Regl yüzünden çok kararsız kalmıştım ama tatlı krizi tuttuğunda zeroyla halledip devam ettim..vee sonuç bu!Devam arkadaşlar bu yolda devammmm..öpüyorum heppinizi koccaman...
Sevgili Yarim,
Ben geçen hafta üye oldum ve hasbel kader hazırladığım kilo cetvelimi buraya koydum. Nasıl oluyor bana bir açıklasan şu işi. Sen liste yapıyormuşsun, beni de listeye ekler misin? Ne yapmam gerekiyor?
İlgine ihtiyacım vaaaar :26:
Kızlar bu sabah bi olay yaşadım sizi de güldüreyim. İş yerimin önü otopark benim. Otoparkta çalışan arkadaşlarla aram gayet iyidir.Ben gerçekten hayatımın en zorlandığım dönemini yaşıyorum.Kilolarım hiç sorun değil benim için aslında ciddi sorunlarla boğuşuyorum. Sorunların başladığı ilk günlerde ruh gibi dolaşıyordum 3-4 ay oldu.Herkes gibi otoparkta çalışan arkadaşlar da başımda bir iş olduğunun farkındalardı. Neyse, ben 6 kg verdim ama bende 8-10 kg gibi duruyor.Arabayı otoparka verdim.Yukarı çıktım.10 dk sonra otoparktan 2 arkadaş geldi:
-Ya abla biz halini hiç beğenmiyoruz. Gözümüzün önünde eridin resmen, ltf bişey iste de yapalım. Sana yardımcı olalım. Yine hastalanacaksın.(Bi defa otoparkta bayıldım hastahaneye götürdüler beni)
Önce biraz ağladım. Yaptıkları şeye çok duygulandım.Sonra Beni bir gülmek aldı sormayın. Anlattım ben böyle böyle bi diyet yapıyorum diye. Adamların yüzünü görmeliydiniz..Biri de abla yaz bi kağıda şu diyeti de benim hanım da yapsın dedi.Şimdi gidip bi kitap alacağım adama:))
Eki Görüntüle 400297 Eki Görüntüle 400298 Eki Görüntüle 400296
Şunlara bakıp da motive olalım birazÖyle doğuştan zayıf olmak kolay :) Ama bunlaaarr
1. ve 2. resimlerdeki hatun aynı kişi anlayacağınız üzere"Yüksek protein, düşük karbonhidrat diyetine başladı Kelly Osbourne. Bunu egzersizle de birleştirince fazla kilolarından kurtuldu.
22 kilo veren Osbourne ilk iş olarak da bir dergiye bikinili pozlar verdi." diyor Hürriyet gazetesi.
3. resimdeki hatun :) 6 ayda 76 kilodan 50 kg'ya düşmüş. Doğum kilolarının heeeppsiii uçmuuşşş. Diyetle ve egzersizle tabi.
Zaten bizim de aramızda böyle süper kilolar veren azimli bayanlar çok daabunlar da dikkatimi çekti, motivasyonu düşenlere destek olur belki biraz bu hikayeler dedim.
Kızlar bu sabah bi olay yaşadım sizi de güldüreyim. İş yerimin önü otopark benim. Otoparkta çalışan arkadaşlarla aram gayet iyidir.Ben gerçekten hayatımın en zorlandığım dönemini yaşıyorum.Kilolarım hiç sorun değil benim için aslında ciddi sorunlarla boğuşuyorum. Sorunların başladığı ilk günlerde ruh gibi dolaşıyordum 3-4 ay oldu.Herkes gibi otoparkta çalışan arkadaşlar da başımda bir iş olduğunun farkındalardı. Neyse, ben 6 kg verdim ama bende 8-10 kg gibi duruyor.Arabayı otoparka verdim.Yukarı çıktım.10 dk sonra otoparktan 2 arkadaş geldi:
-Ya abla biz halini hiç beğenmiyoruz. Gözümüzün önünde eridin resmen, ltf bişey iste de yapalım. Sana yardımcı olalım. Yine hastalanacaksın.(Bi defa otoparkta bayıldım hastahaneye götürdüler beni)
Önce biraz ağladım. Yaptıkları şeye çok duygulandım.Sonra Beni bir gülmek aldı sormayın. Anlattım ben böyle böyle bi diyet yapıyorum diye. Adamların yüzünü görmeliydiniz..Biri de abla yaz bi kağıda şu diyeti de benim hanım da yapsın dedi.Şimdi gidip bi kitap alacağım adama:))
2.fotodaki kadının vücudu o hali aldıktan sonra bizden neler olmaz
O reklamdaki adamlar çok yKakışıklı diyorlar ama ben çikolatalı bisküvilere bakmaktan hiç göremedim
Bence yaz geldiğinden daha çok motive olmalıyız.
Kışın saklıyorduk kiloları ama yazın nereye saklayacağız çıkacak her şey ortaya hem diyet işini bitirip bu psikolojiden kurtulup rahatça yemek istemez misin artık öyle düşün ..
Pardon! 64.700 değil 63.700 olacaktı:)
herkese iyi geceler,
yaklaşık 2 saatir paylaşılanları okumaya çalışıyorum ilk günden başlayıp.bende bu gün dukana başladım ve ilk günümü gayet rahat geçirdim yazılanlar beni çok motive etti .kızlar benide aranıza alırsanız çok sevinirim.ben 105 kilodan 80 kiloya kadar indim ve hayatımda ilk defa 3 sene bu kiloda kaldım. ama bu kış 6 kilosunu geri aldım şimdi acil olarak aldığım kiloyu ve daha sonrada 5 kilo daha vermeyi istiyorum.çevremde dukan diyeti yapan fazla kimse yok henüz kitabıda alamadım.takıldığım yerlerde bana destek olrmusunuz.
neden 10 gün yapıyorsun kaç kilo fazlan var ve dukanın sitesinden testi yaptın mı?
vücuduna zarar verebilir 10 gün...
Mecburen on gün yapıyorum çünkü vermem gereken kilo 40 kilo civarında ,şuan 6. günümdeyim ve geçenlerde biri elmalı tarçınlı turta yapıp sıcak sıcak getırmıstı onu yemedım dunde arkadaslarım sufle yedıler gozumun önünde ve ben yemedim yaaa üstelik cumartesi falan mens olucam yani ona rağmennbugun 6. gunum ve 3 kilo verebildim aslında ben 4 kılo cıvarı verdıgımı dusunuyorum cunku mens şişkinliğide var bide
canim aslinda bir yandan sanslisin. cünkü az kilo vermesi gerekenler hizli kilo veremedikleri icin , ilk baslarda yani , hemen yanilgiya düsüp diyeti sekteye ugratiyorlar.
senin eger cok büyük bir problemin yoksa patir patir ilk kilolarini verirsin. ve sonrasinda sana tavsiyem ( dün aliye arkadasim cok güzel özetlemisti) bunun uzun bir sürec oldugunu kabul edip, kararli olup sabirla devam etmelisin.
herkeslere söylüyorum arkadaslarim biraz daha sabir edelim. bugüne kadar geldik biraz daha sabredelim sonunda gülen biz olacagiz.
oturuken artik göbegimizi geri cekmeyecegiz. ( hos eski halimle iceri ceksem de maalesef saklayamiyordum ) ama simdi birakirsak mecburen iceri cekip dolasicaz
ama incecik ayak bileklerimize topuklu ayakkabilar giyip ( eskiden ince ayakkabilarda olmuyordu ayagima ) dar kot pantolonlar giyecegiz .
ay dün esimle yürüken önümden bir rus kadin yürüyordu.
yaninda da kocasi ile iki cocuk kadin cocuklari dogurmus ama demzsin o dogurmus diye. bir ince bir ince. daracik pantolon giymis altinda ayakkabiilari tik tik yürüyor ay fenalar oldum
cok konustum ama napayim böle iste durum. birde takvim yaparsaniz olmayan arkadaslarim iyi olur . mesela aliye senin o kadar fazla kilo verdigini hic farketmemisim ben bilmiyordum kocaman alkis sana
aramıza hoşgeldin ekimmmm
burda hepbirlikte çok daha başaarılı olabiliyoruz...
bildirim listesine katılmak için aşağıdaki bilgileri yazman yeterli olucaktır...
başlangıç tarih
başlangıç kilo
hedef kilo
geçen perşembe kilo
güncel kilo
bütün bunları yazdığında sende listemizdesin bebek
ya hanımı yapmak istemiyosaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?