Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın, ben de nedenini anlamadım duraklamanın, umarım yoluna girer de motivasyonum artar. Aslında tam da bilmiyorum ne zaman regl olacağımı, (hesap yapmamı gerektirecek durumum yok şu an:))

Senin nurtopu gibi bir oğlun var maşallah allah bağışlasın. Hemen 2. çocuğu düşünmüyorsan daha dikkatli takip etmen gerekir tabii

Ben bir arkadaşımdan almıştım çokokrem tarifini, istersen seninle paylaşabilirim. Bekleyince katılaşıyor ama taze taze yemek için güzel :)

uzun bir aradan sonra merhaba kızlar. ben bugün itibariyle 71,300e sabitlenmiş durumdayım yani 15 gündür tık yok ya delirmek üzereyim yumruk da yapmıyorum çünkü bıktım artık. millet incecik oluyor facebook sayfasına bakıyorum benim 56 gün oldu hala verdiğim 6,5 kilo o da zaten az yeseydim verilecek bir şeydi. artık resimlerin bile fotomontaj olduğunu düşünecek kadar manyaklaştım(( çok moralim bozuk ve bu diyeti bir tek Ender saraç öneriyormuş o da kısa süreli ve bol su içerek benim 2 ay oldu nerdeyse acaba yanlış mı yapıyorum. NİLESS YARİMMM HEP AYNI YERDE TAKILI KALMIŞIZ VE HEMEN HEMEN BOYLARIMIZ DA YAKIN BİRBİRİNE.. AY NAPACAM BEN YA ŞAŞIRDIM KALDIM. MEYVESİZLİKTEN TÜKENDİM.

kuzucummm günaydın...
farkındaysan kaderimiz hep aynı.....

evet börtüm böceğimmmm

buarada ben hala idrar yolları enfeksiyonum için ilaç kullanıyorum bu ilaçlarda su tutmasını sağlar mı vücudun?
birde eczacı arkadaşlara ilaç adlarımı yazsam regli gecikmesi yaşatıp yaşamadığını söylerler mi?
hastalanmak ve diyetime devam etmek istiyoruumm artıkkk

ben yapmıyorum diyeti 2. haftam nerdeyse...
ankaradan bir geldim 73ügördüm şok oldum ondan sonrada koptum vallaa.
dikkat ediyorum sadece yediklerime dün 70'e kadar indim ama:)
ben biliyorsun geçen ay toplamda 1 kg vererek imkansızı başarmıştım :) 34 günde 1 kg:)
bakalım kuzum azcık daha geçsin başlarım belkim :) kararsızım:)

yok canım o ilaçlar su tutmaz aksine idrar sökücü etkileri vardır ki iltehap atılsın vücuttan sana öerim kusana kadar su iç çünkü bol su antibiyotikten daha etkili sistitte seni en iyi ben anlarım ortaokuldan belki bin kere yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. ayrıca antibiyotikler regli erkene çeker diye biliyorum ben doğum kontrol hapı kullanmama rağmen vurulduğum iğneler ilacın etkisini öldürmüş ve regl oldum daha hapın bitimine 10 gün varken:) çok geçmiş olsun tatlım

benim atak dönemimi çıkınca seyiri 60 güne tamamlayıp güçlendirmeye geçeceğim canım sonra da spora yüklencem yoksa seyirde çürüyüp güçlendirmeyi görmeden dukana veda etmekten korkuyorum

Günaydın herkese! Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişleeerrr...

Benim de bugün tam 1 ay oldu başlayalı. Yasena ve ekinsu'yla aynı zamanlarda başlamışız.

Tartı beni pek mutlu etmedi bugün. Geçen cumartesi tartılmıştım 63,1 çıkmıştım zaten, bugün de 63 çıktım. Ne mutlu ne mutlu Reglim yaklaşıyo umarım ondandır, beni pek etkilemiyo gerçi ama.. Kaçamak falan da yapmadım ve spor da yaptım. Neyyssee... Pes etmek yok tabi ki de! Verdiğim 4 kiloyu geri almaya niyetim yok en azından. 1 ayda 4 kilooo!! Eh, iyidir yani. İlk ay olduğu için 4 kilo az geldi tabi, ondan çok mutlu olmadım, çünkü bundan sonra yavaşlar diye düşünüyorum. Yok yavaşlamıcaksa, bundan sonraki ay da 4 kilo verseeemm, ohoooo! ne ala.. daha ne istiyim :) Normalde Dukan'a göre Mayıs sonu seyir bitecekti de... Geriye kalan 34 günde 6 kilo vermem gerekiyor bu durumda.. Sanki biraz zor gibi

Bildirimi yazıyorum o zaman:

başlangıç tarihi : 26.03.2012
başlangıç kilo : 67
hedef kilo : 57
geçen perşembe kilo: 63.3
güncel kilo : 63

Aaaa!! Ben o yakını var yaaa!!! Boşver yaaa!! Terbiyesizlik artık o kadarı da. Hiç takma sen. Daha çok hırslan hatta! Veren nasıl veriyor, elbet sen de başaracaksın!!

günaydın günaydın günaydın kızlarrr o kadar yememe rağmen artım yok ohh çook şükür 65teyim hala ahhh bir 5 li rakamları görsem bayram edecem valla 57 olduğumu düşünüyorumda ne hoş bir hayalll

gunaydin arkadaslar aranizda banada yer varmi ?dun basladim dukana ve yarim kilo eksik ciktim .kizimda basladi o 800 gram eksik cikti.hepiniz harika kilolar vermissiniz tebrikler.benide araniza alinnnn

Hoşgeldinnnn, ben sitede de yeniyim ama burada benden yeni birisi var artık :)

iyide zaten çok su içiyorum ozaman bu aldıklarım yağ:) su değil :)
3lt içiyorum ben rahat bazende geçiyorum... daha ne kadar içebilirim ki?

birde 2 gündür spor yapamıyorum çıkıyorum eliptiğin üstüne 5-6 dk tıkanıp iniyorum ve çok yoruluyorum. bu bahar bozdu bizi bence:)

başlangıç tarihi:16.02.2012
başlangıç kilo:73
güncel kilo:65
hedef kilo:60

diyetten ara ara sıkılıyorum valla ne yalan söyleyim dünde sıkıldığım hatta bırakmayı düşündüğüm günlerden biriydi sonra bikini ve incecik elbiseler gelince aklıma vazgeçtim diyete son gaz devam hatta daha sıkı sıkı sarılcam bu 5 kiloyuda vercem belki 57 58 bile olurumm inşallahhh

abartmadığın sürece soğan maydanoz dereotu sarımsak p günlerinde yasak değil. kitabın 80. sayfasında ekstralar başlığına bakabilirsin.

benim de başıma gelmişti. otobüste bir kadın yer vermeye kalktı bana hamileyim diye. o gün de nasıl kötüyüm, ağladım ağlayacağım zor tutuyorum kendimi. ben bi başladım ağlamaya... kadıncağız özür üstüne özür diliyor yazık. sizden dolayı değil dedim, benim başka sıkıntım var dedim ama nafile. o da ağlıyor benimle. bütün otobüste bize bakıyor. iğrençti yani...

tatlım enfeksiyon geçirirken şişlik çok normak ben 3 hafta önce atlattım ve 3,5 kilo almış görünüyordum o sonra iniyor benim sana çok su iç demem wcye çok gidersin ve itihap ancak öyle gider vücuttan yani zayıflama ile alakalı demedim. tamamen sağlıkla ilgiliydi sözlerim

anladım tatlım sağol bilgiler için
daha da fazla içeyim bakayım bugün ne olacak

Benim de sürekli uykum vaaarrr Bahar yorgunluğu denen şey bu olsa gereekk :S

Yani kadın da üzülmüş ama.. Yine de senden çok üzülemez. Ama ne olduuuu!? Artık biri sana öyle desin de göriyim ben :)) Bu azimle sen çıtır çıtır dolanacaksın sahillerde :))

Hehehe di mi ama? Hemen nedir bu savunma!! Dellenmiş bu vücutlar

gunaydın kızlar bildirim yapıyorum

baslama tarihi: 19.03.2012
hedef kilo: 55
şuanki kilo: 61.6
başlangıç kilosu:69.5
gecen persembe: 62.6

Kizlar baya moral bozuklugu görüyorum, yapmayin böyle. özellikle kilosu duran arkadaslarim siz ne kadar sanslisiniz. cünkü okudugum bilimsel bir yazida söyle diyordu ;

EGER DIET YAPTIKTAN UZUN SÜRE SONRA; 1-1,5 AY DURAKLAMANIZ VARSA ; VÜCUDUNUZ GERCEK ZAYIFLAMAYA BASLAMISTIR VE SIZINLE SAVASIYORDUR; BU EVREYI ATLATINCA KILOLAR 3-4 KILO BIRDEN GITMEYE BASLICAK VE SIZ BILE INANAMIYACAKSINIZ. ÖNEMLI OLAN BU EVREDE SAKIN KALIN DÜZENINIZI BOZMAMANIZ; DIETINIZ ASIL SIMDI BASLIYOR VE MEYVESINI YAKINDA FAZLASIYLA TOPLIYACAKSINIZ....

Inanin bana benim annem de ayni sorunu yasadi türkiye de olan ebru salli modasina katilara spor ve diet yapti. 1 ay 1 gr bile vermemis, basta cok güzel 5-6 kilogitti ama durdu artik dedi. ama sabirla devam ettigini ve o dönem gecince hafta da 2 hatta bazen 3 kilo gitti dedi. ve annem 6 ayda 15 kilo kaybetti bayanlar

O nedenle ne olur moralinizi bozmayin, yola devam. diet i birakinca ( ki ben 1,5 ay biraktim ) cok pisman oluyor insan, farkinda olmadan hayatinizin bir sekli olmaya basliyor.

haftaya persembe daha iyi sonuclar alicaksiniz inanin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…