bende 26 martta başladım, benimde son bir haftadır gitmiyor sayılır zaten 64 lerde takılacağımı biliyordum çünkü 64 sonrası hep hamilelik sonrası kilolardı çabuk gitti ama bundan sonrası son 8 yılın kilosu oturmuş zorluyacaklar beni , bende yürüyüşü çok ihmal ettim ilk günlerde hiç bırakmamıştım sporsuz olmuyor , dukanellayı da light labne ile yaptım
kuzucummm günaydın...
farkındaysan kaderimiz hep aynı.....
uzun bir aradan sonra merhaba kızlar. ben bugün itibariyle 71,300e sabitlenmiş durumdayım yani 15 gündür tık yok ya delirmek üzereyim yumruk da yapmıyorum çünkü bıktım artık. millet incecik oluyor facebook sayfasına bakıyorum benim 56 gün oldu hala verdiğim 6,5 kilo o da zaten az yeseydim verilecek bir şeydi. artık resimlerin bile fotomontaj olduğunu düşünecek kadar manyaklaştım(( çok moralim bozuk ve bu diyeti bir tek Ender saraç öneriyormuş o da kısa süreli ve bol su içerek benim 2 ay oldu nerdeyse acaba yanlış mı yapıyorum. NİLESS YARİMMM HEP AYNI YERDE TAKILI KALMIŞIZ VE HEMEN HEMEN BOYLARIMIZ DA YAKIN BİRBİRİNE.. AY NAPACAM BEN YA ŞAŞIRDIM KALDIM. MEYVESİZLİKTEN TÜKENDİM.
evet börtüm böceğimmmm
buarada ben hala idrar yolları enfeksiyonum için ilaç kullanıyorum bu ilaçlarda su tutmasını sağlar mı vücudun?
birde eczacı arkadaşlara ilaç adlarımı yazsam regli gecikmesi yaşatıp yaşamadığını söylerler mi?
hastalanmak ve diyetime devam etmek istiyoruumm artıkkk
ben yapmıyorum diyeti 2. haftam nerdeyse...
ankaradan bir geldim 73ügördüm şok oldum ondan sonrada koptum vallaa.
dikkat ediyorum sadece yediklerime dün 70'e kadar indim ama:)
ben biliyorsun geçen ay toplamda 1 kg vererek imkansızı başarmıştım :) 34 günde 1 kg:)
bakalım kuzum azcık daha geçsin başlarım belkim :) kararsızım:)
günaydnn kızlarr ne zamandır yazamadmm ösledmm sizi
geçen gün 2 yıldır görüşemediğimiz bı yakınımız geldi manisadan ALLAH kucağına almayı nasip etsin dedii!!!!
5 kilo vermiş halime gebe muamelesi yaptı acımasız insannn!!!
çok utanç vericii(
gunaydin arkadaslar aranizda banada yer varmi ?dun basladim dukana ve yarim kilo eksik ciktim .kizimda basladi o 800 gram eksik cikti.hepiniz harika kilolar vermissiniz tebrikler.benide araniza alinnnn
yok canım o ilaçlar su tutmaz aksine idrar sökücü etkileri vardır ki iltehap atılsın vücuttan sana öerim kusana kadar su iç çünkü bol su antibiyotikten daha etkili sistitte seni en iyi ben anlarım ortaokuldan belki bin kere yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. ayrıca antibiyotikler regli erkene çeker diye biliyorum ben doğum kontrol hapı kullanmama rağmen vurulduğum iğneler ilacın etkisini öldürmüş ve regl oldum daha hapın bitimine 10 gün varken:) çok geçmiş olsun tatlım
İtiraf edeyim dün protein günüm olmasına rağmen, akşama kadar saf protein tüketeceğim diye göbeğimi çatlatmışken, akşam her zaman olduğu gibii yeşil soğana yenildimmm, bi güzel yedimmm, onu yemişken bi de salatalık domates yedimmm, sonraaa annemin topladığı otlardan da yedimm, bir güzel otladım yaniiii :))) O yüzden sabah tartılmadım, dün iyi ki tartılmışım heheheheheh
Aslında çok da kötü bişey yapmamışım dimiiii :)
Onları yedikten sonra o vicdan azabıyla yattım ve günün geri kalanını rüyamda tamamladımnasıl olsa diyet gitti dedim veeeee çikolata pasta vs vs ne varsa hepsini yedimm ahhh şu rüyalar da olmasaa napardım bennnnn
ben varım ben... hemde çok sıkıntılı duraksamalar yaşıyorum...
geçen yıl 76 kiloydum önceki yıla kadar 67-72 arası oynardı kilom... diyete başladığımda 86ydım nasıl becermişim de 1 yılda 10 kilo almışım merak konusu tabi...
76ya geldim 25 gün kadar duraksadım... sonra 72 ye düştüm... yaklaşık 2 haftadır 72 yim... bu direnci kırarsam daha kolay gidebilir belki... ben moda girersem yumruk yapmayı düşünüyorum ama şeytan kanımda geziniyor... o yüzden bi türlü 3 gün falan saf protein yapamadım... ama tek derdim şu an onun niyetine girebilmek... birde reglim de yaklaşıyo ama ben hala 72-73 görünüyorum... regl zamanı bugune kadar hep +3 çıktım... abboowww regl olsam da bitse 69,99999999....... görermiyim ki :))))))))))[/QUevet aynı durum. takıldım kaldım ben de. pes etmek yok tabi. aynen devam. biri vücuduma bir anlatsa şu işin doğrusunu. kıtlık falan yok. hasta da değilsin. sadece aliye zayıflamaya çalışıyor. hadi inat etme de harca şu depodaki yağları.)))
günaydnn kızlarr ne zamandır yazamadmm ösledmm sizi
tam 10 gündür basküle hergün 1+ 1+ 1+ eklenerek bugün 75i tekrar gördüm
adetim yaklaştı ayrıca kistim için bu ay ilaç kullandm bunların etkisi olabilir tabii ama çok can sıkıcı
görddüğüm en düşük kilo 73,900 dü
10 günün bilançosu +1.100
ben bu gün itibariyle 5 gün atak yapmaya karar verdimm..
umarımm - ye geri dönerimm.
geçen gün 2 yıldır görüşemediğimiz bı yakınımız geldi manisadan ALLAH kucağına almayı nasip etsin dedii!!!!
5 kilo vermiş halime gebe muamelesi yaptı acımasız insannn!!!
çok utanç vericii(
iyide zaten çok su içiyorum ozaman bu aldıklarım yağ:) su değil :)
3lt içiyorum ben rahat bazende geçiyorum... daha ne kadar içebilirim ki?
birde 2 gündür spor yapamıyorum çıkıyorum eliptiğin üstüne 5-6 dk tıkanıp iniyorum ve çok yoruluyorum. bu bahar bozdu bizi bence:)
tatlım enfeksiyon geçirirken şişlik çok normak ben 3 hafta önce atlattım ve 3,5 kilo almış görünüyordum o sonra iniyor benim sana çok su iç demem wcye çok gidersin ve itihap ancak öyle gider vücuttan yani zayıflama ile alakalı demedim. tamamen sağlıkla ilgiliydi sözlerim
iyide zaten çok su içiyorum ozaman bu aldıklarım yağ:) su değil :)
3lt içiyorum ben rahat bazende geçiyorum... daha ne kadar içebilirim ki?
birde 2 gündür spor yapamıyorum çıkıyorum eliptiğin üstüne 5-6 dk tıkanıp iniyorum ve çok yoruluyorum. bu bahar bozdu bizi bence:)
benim de başıma gelmişti. otobüste bir kadın yer vermeye kalktı bana hamileyim diye. o gün de nasıl kötüyüm, ağladım ağlayacağım zor tutuyorum kendimi. ben bi başladım ağlamaya... kadıncağız özür üstüne özür diliyor yazık. sizden dolayı değil dedim, benim başka sıkıntım var dedim ama nafile. o da ağlıyor benimle. bütün otobüste bize bakıyor. iğrençti yani...
evet aynı durum. takıldım kaldım ben de. pes etmek yok tabi. aynen devam. biri vücuduma bir anlatsa şu işin doğrusunu. kıtlık falan yok. hasta da değilsin. sadece aliye zayıflamaya çalışıyor. hadi inat etme de harca şu depodaki yağları.)))
neden 10 gün yapıyorsun kaç kilo fazlan var ve dukanın sitesinden testi yaptın mı?
vücuduna zarar verebilir 10 gün...
Mecburen on gün yapıyorum çünkü vermem gereken kilo 40 kilo civarında ,şuan 6. günümdeyim ve geçenlerde biri elmalı tarçınlı turta yapıp sıcak sıcak getırmıstı onu yemedım dunde arkadaslarım sufle yedıler gozumun önünde ve ben yemedim yaaa üstelik cumartesi falan mens olucam yani ona rağmennbugun 6. gunum ve 3 kilo verebildim aslında ben 4 kılo cıvarı verdıgımı dusunuyorum cunku mens şişkinliğide var bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?