yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. persembe günleri saat 14: 00 e kadar ( sanirim ) kilonuzu bildirirseniz yarimm arkadasimiz (sagolsun ) liste hazirliyor ve yayinliyor. dolayisi ile motive oluyoruz. ancak iki hafta üstüste bildirmeyenler listeden cikariliyor bilginiz olsun, kalabalik olmasin diye
canim aslinda bir yandan sanslisin. cünkü az kilo vermesi gerekenler hizli kilo veremedikleri icin , ilk baslarda yani , hemen yanilgiya düsüp diyeti sekteye ugratiyorlar.
senin eger cok büyük bir problemin yoksa patir patir ilk kilolarini verirsin. ve sonrasinda sana tavsiyem ( dün aliye arkadasim cok güzel özetlemisti) bunun uzun bir sürec oldugunu kabul edip, kararli olup sabirla devam etmelisin.
herkeslere söylüyorum arkadaslarim biraz daha sabir edelim. bugüne kadar geldik biraz daha sabredelim sonunda gülen biz olacagiz.
oturuken artik göbegimizi geri cekmeyecegiz. ( hos eski halimle iceri ceksem de maalesef saklayamiyordum ) ama simdi birakirsak mecburen iceri cekip dolasicaz
ama incecik ayak bileklerimize topuklu ayakkabilar giyip ( eskiden ince ayakkabilarda olmuyordu ayagima ) dar kot pantolonlar giyecegiz .
ay dün esimle yürüken önümden bir rus kadin yürüyordu.
yaninda da kocasi ile iki cocuk kadin cocuklari dogurmus ama demzsin o dogurmus diye. bir ince bir ince. daracik pantolon giymis altinda ayakkabiilari tik tik yürüyor ay fenalar oldum
cok konustum ama napayim böle iste durum. birde takvim yaparsaniz olmayan arkadaslarim iyi olur . mesela aliye senin o kadar fazla kilo verdigini hic farketmemisim ben bilmiyordum kocaman alkis sana
Muhteşem kilo vermişsin, bir çok kişi vermiş gerçekten harikasınız. Ama bir de bu takvim ne, nereden yapılıyor? Evde taş devrinden kalma yöntemle mi yapacağım burada bir alan var mı, bir de onu söylerseniz çok sevinirim.
Üstatlara saygılarrrrrr
selam kizlaaaaar
ben haftaya tatile cikacagim icin bu aralar cok yogunum, yani mesajlari takip ediyorum ama yazmaya firsatim olmadi. ben de az biraz duraklayanlardanim bu hafta. gene de azimliyim, diyeti birakmaya niyetim yok. ama 60i gordugum an guclendirmeye gecicem. hatta azicik meyve yiyorum bilemesela 4 gunluk yaptigim dukan kekimin icine ufak bir elma koydum, tarcinla super oldu ama siz yapmayin tabi benimkisi yaramazlik 3.5 ay oldu, bunalmaya basladim ama disimi sikiyorum son 3.5 kilo icin.
kizlar bir de dun bi yazi okudum, diyorlar ki vucut kitle indeksi 25in uzerinde olanlar icin dukan epey etkili ama 25in altinda olanlarin daha fazla karbonhidrat alip sporu arttirmasi gerek yoksa kilo kaybi durur. o yuzden ben spor yaptigim gunlerde daha fazla yulaf kepegi yiyorum artik. cumartesi gunu bir saat durmadan yuzdum mesela, arkasinda yarim bardak portakal suyu ictim. herkese kendine gore uyarliyor diyeti, bunyenizi en iyi kendiniz bilirsiniz.
yarimcim bu haftaki kilo bildirimim 63.5, beni de eklersen sevinirim. ellerine saglik simdiden.
opuyorum hepinizi dukan guzelleriiikolay gelsin bize..
selam kizlaaaaar
ben haftaya tatile cikacagim icin bu aralar cok yogunum, yani mesajlari takip ediyorum ama yazmaya firsatim olmadi. ben de az biraz duraklayanlardanim bu hafta. gene de azimliyim, diyeti birakmaya niyetim yok. ama 60i gordugum an guclendirmeye gecicem. hatta azicik meyve yiyorum bilemesela 4 gunluk yaptigim dukan kekimin icine ufak bir elma koydum, tarcinla super oldu ama siz yapmayin tabi benimkisi yaramazlik 3.5 ay oldu, bunalmaya basladim ama disimi sikiyorum son 3.5 kilo icin.
kizlar bir de dun bi yazi okudum, diyorlar ki vucut kitle indeksi 25in uzerinde olanlar icin dukan epey etkili ama 25in altinda olanlarin daha fazla karbonhidrat alip sporu arttirmasi gerek yoksa kilo kaybi durur. o yuzden ben spor yaptigim gunlerde daha fazla yulaf kepegi yiyorum artik. cumartesi gunu bir saat durmadan yuzdum mesela, arkasinda yarim bardak portakal suyu ictim. herkese kendine gore uyarliyor diyeti, bunyenizi en iyi kendiniz bilirsiniz.
yarimcim bu haftaki kilo bildirimim 63.5, beni de eklersen sevinirim. ellerine saglik simdiden.
sabah
bir kahvalti yaptim süperdi
krep icine krem peynir sürüp füme somon koydum mm miss
yaninda az peynir ve haslanmis yumruta
yesil cay
ama ne yemek yapiycam yaa
hadi ögleni geciririm birsekilde de
evde oldugum icin kiymayi kavurup baharatla sarmisakli yogurtla bayiliyorum en cok onu yapiyorum valla
ama aksam ne yapcam ya
hele ki protein günü.
hele ki esimde " bana ayri yemek yapmana gerek yok ne yersen beraber yiyelim " demisken
adama kuru et yedirmek de istemiyorum
işte benim sorunum bu:) düştü benimkii ondan yapamıyorum artık :)
bu karbonhidrat olayını bende okumuştum :) karbonhidrat diyetinde 50 puanlık yemek yersen kilo verebiliyormuşsun.
Vücut yüzey alanınız: 1.8 metrekare
yağsız vücut ağırlığınız: 52 kg
ideal kilonuz: 61 kg
vücut kitle endeksiniz (bmı): 23.9 kg / metrekare
sonuç: Kilonuz tamamen normal
69 kiloya göre yaptım bu testi :)
selam kizlaaaaar
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. persembe günleri saat 14: 00 e kadar ( sanirim ) kilonuzu bildirirseniz yarimm arkadasimiz (sagolsun ) liste hazirliyor ve yayinliyor. dolayisi ile motive oluyoruz. ancak iki hafta üstüste bildirmeyenler listeden cikariliyor bilginiz olsun, kalabalik olmasin diye
Muhteşem kilo vermişsin, bir çok kişi vermiş gerçekten harikasınız. Ama bir de bu takvim ne, nereden yapılıyor? Evde taş devrinden kalma yöntemle mi yapacağım burada bir alan var mı, bir de onu söylerseniz çok sevinirim.
Üstatlara saygılarrrrrr
canim buradan yapabilirsin sanirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...vimi-vs-vs-nasil-yapilir-anlatimi-burada.html
bir dene. sonra sana verdigi link i kopyaladiktan sonra o cikan sayfayi favorilerine kaydetki birddahaki sefere kolayca bulup degistiresin kilonu
benim protein gününde en çok yaptığım yemek tavuk göğüs ızgara ve yoğurt sosu. tavuk göğüsler fleto haline getirilir. 1 yemek kaşığı yoğurt suyu, 1 çay kaşığı zeytin yağı tuz, kekik, kimyon, karabiber karıştırılır. tavuklar bu sosa bulanıp bekletilir. tavada pişirilir. yoğurt-pul biber ve naneyle hazırlanan sosla birlikte servis edilir. yanına da kornişon. (çok sevdiğimden değil, p günlerinde yenebildiği için...)
canim süpersin cok sagol deniyim bugün
işte benim sorunum bu:) düştü benimkii ondan yapamıyorum artık :)
bu karbonhidrat olayını bende okumuştum :) karbonhidrat diyetinde 50 puanlık yemek yersen kilo verebiliyormuşsun.
Vücut Yüzey Alanınız: 1.8 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 52 kg
İdeal Kilonuz: 61 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 23.9 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal
69 kiloya göre yaptım bu testi :)
kızlar dukanın kitabı +yulaf kepeğide şu fırsat sitelerine girmiş,,fırsatlara bakarken bi baktım dukannn :))
Aç Kalmadan Kilo Vermek İsteyen Var mı? Dr. Pierre Dukan Tarafından geliştirilen Dukan Diyeti Kitabı+ Yulaf Kepeği Kargo Dahil 48 TL Yerine 23,90 TL - BirlikteAlalim.com, Fırsatları yakala...
YA KIZLAR KİLOLAR TAMA DA MİRZADAN DÜN HİÇ SES ÇIKMADI NASIL OLDUĞUNU BİLEN VAR MI? Hani idrarında kan olan arkadaşımız
[FONT='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]Ben bugün yumrugu yumruk atarak yaptim ama asli öyle degil..:))))) Kilo verme durdugu zaman yapiyoruz yani atak daki gibi sirf protein yiyoruz vucudu sasirtiyoruz bir nevi.
[/FONT]
Yarim arkadasimiz liste yapiyor eger artik sürekli burdayim diyorsan bildirim yapmani tavise ederim cok heyecanli oluyor..;-)
hoşgeldin.kitabını okumak gerçekten önemli..yumrruk hareketi öyle her duraklamada yapılmıyor.15 günü geçen duraklamalarda yapıyoruz..vavvvv tuttum bu yumruk isini benimde birilerine cokk yumruk atasim varrrr
kesinlikle burdayim elimden geldigince,bildirim yaparim tabi hem heyecanli olur hemde motivasyon yukselir.
o zaman ilk bildirimimi yapim
baslangic:85.600(yani dun)
bu gun:85.1
insallah boyle devam ederde bildirimleri zevkle yapariz.kizlar arada su diyetten tuyolar verin ya ben sazan gibi daldim fazla bisey bilmiyorum bu gunde kitabini alacam.2 gundur sabahlari yulaf kepegiyle krep yapip yiyoruz sizce uygunmudur?
kızlar bir şey soracağım.
zayıflayınca ayak no değişir mi(küçülür mü)bugün ayakkabımla savaştayım ben uçuyor ayağımdan:))))
zayıflayınca ayak no değişir mi(küçülür mü)bugün ayakkabımla savaştayım ben uçuyor ayağımdan:))))
selam kizlaaaaar
bu hesaba göre benim hala uça uça kilo vermem lazımdı. 33.3 çıktı bke. bi de ideal kilom var ki evlere şenlik. 48... o ne öyle çocuk gibi.
değişir. ayak da vücudun diğer bölgeleri gibi şişmanlar bu birinci sebep. bir diğer sebep de, üzerine daha fazla ağırlık binen ayak, daha fazla yayılır. ağırlık azaldıkça ayak normal şekline kavuşur. ben 38 giyordum. şimdi eski numarama döndüm. 37 giyiyorum. ama bundan fazla da küçüleceğini pek sanmam. en fazla 36,5 olur.
ahahhahaha.... bendeeeeeee........
geçen yıl zorla giyddiğim pempe babetimin içinde kayıyo ayağım....
ulan 40 tanede yara bandı yapıştırıyodum hee... vuruyo diye.. meğer ayakkabı yapıştığından öle oluyomuş... bugun efil efil patilerim...
açıklamalar için tenks bebekler..benimde ayakkabılarım bollaştı ayağıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?