Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben normalmiyim acaba?

YA KIZLAR KİLOLAR TAMA DA MİRZADAN DÜN HİÇ SES ÇIKMADI NASIL OLDUĞUNU BİLEN VAR MI? Hani idrarında kan olan arkadaşımız

işte benim sorunum bu:) düştü benimkii ondan yapamıyorum artık :)
bu karbonhidrat olayını bende okumuştum :) karbonhidrat diyetinde 50 puanlık yemek yersen kilo verebiliyormuşsun.

Vücut Yüzey Alanınız: 1.8 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 52 kg
İdeal Kilonuz: 61 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 23.9 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal

69 kiloya göre yaptım bu testi :)

benim protein gününde en çok yaptığım yemek tavuk göğüs ızgara ve yoğurt sosu. tavuk göğüsler fleto haline getirilir. 1 yemek kaşığı yoğurt suyu, 1 çay kaşığı zeytin yağı tuz, kekik, kimyon, karabiber karıştırılır. tavuklar bu sosa bulanıp bekletilir. tavada pişirilir. yoğurt-pul biber ve naneyle hazırlanan sosla birlikte servis edilir. yanına da kornişon. (çok sevdiğimden değil, p günlerinde yenebildiği için...)

hay deli seni yaa

poh poh um nereye gidiyorsun kiz tatile . ay nasil canim cekti yaa bir plan yapamadik biz daha cok calisiyo esim

bari sen git eglen. bizim icinde tatil yap

hah tam benlik bisi söyledin zaten yulaf kepegini kacirip duruyordum simdi iyice kaciririm artik

bu hesaba göre benim hala uça uça kilo vermem lazımdı. 33.3 çıktı bke. bi de ideal kilom var ki evlere şenlik. 48... o ne öyle çocuk gibi.

almak isteyenlere çok güzel fırsatmış hee

YA KIZLAR KİLOLAR TAMA DA MİRZADAN DÜN HİÇ SES ÇIKMADI NASIL OLDUĞUNU BİLEN VAR MI? Hani idrarında kan olan arkadaşımız

Evet evet. Ben de merak ettim ama, bilmiyorum valla

sabah toplantım vardı ancak girebildim. listeye ilk defa gircektimm yaaa((( geç kaldım galiba ama yinede yazayım.

başlangıç tarih:21.03.2012
başlangıç kilo:71
hedef kilo:55
geçen perşembe kilo :63
güncel kilo:62.2

vavvvv tuttum bu yumruk isini benimde birilerine cokk yumruk atasim varrrr
kesinlikle burdayim elimden geldigince,bildirim yaparim tabi hem heyecanli olur hemde motivasyon yukselir.
o zaman ilk bildirimimi yapim
baslangic:85.600(yani dun)
bu gun:85.1
insallah boyle devam ederde bildirimleri zevkle yapariz.kizlar arada su diyetten tuyolar verin ya ben sazan gibi daldim fazla bisey bilmiyorum bu gunde kitabini alacam.2 gundur sabahlari yulaf kepegiyle krep yapip yiyoruz sizce uygunmudur?

kızlar bir şey soracağım.
zayıflayınca ayak no değişir mi(küçülür mü)bugün ayakkabımla savaştayım ben uçuyor ayağımdan:))))

hoşgeldin.kitabını okumak gerçekten önemli..yumrruk hareketi öyle her duraklamada yapılmıyor.15 günü geçen duraklamalarda yapıyoruz..

zayıflayınca ayak no değişir mi(küçülür mü)bugün ayakkabımla savaştayım ben uçuyor ayağımdan:))))

değişir. ayak da vücudun diğer bölgeleri gibi şişmanlar bu birinci sebep. bir diğer sebep de, üzerine daha fazla ağırlık binen ayak, daha fazla yayılır. ağırlık azaldıkça ayak normal şekline kavuşur. ben 38 giyordum. şimdi eski numarama döndüm. 37 giyiyorum. ama bundan fazla da küçüleceğini pek sanmam. en fazla 36,5 olur.

ahahhahaha.... bendeeeeeee........
geçen yıl zorla giyddiğim pempe babetimin içinde kayıyo ayağım....

ulan 40 tanede yara bandı yapıştırıyodum hee... vuruyo diye.. meğer ayakkabı yapıştığından öle oluyomuş... bugun efil efil patilerim...

Son düzenleme:

Ben de buna inanmak istiyorum :) Çok mu az yiyoruz nedir? Karbonhidrat bir tek yulaftan alıyoruz zaten... Ben en iyisi arada karbonhidrat kaçamağı yapiyim ama küçük küçük.. Miniiikkk

bu hesaba göre benim hala uça uça kilo vermem lazımdı. 33.3 çıktı bke. bi de ideal kilom var ki evlere şenlik. 48... o ne öyle çocuk gibi.

Hahaaha 48 mii Daha neler Sakın 48 olmaaaa :))

benimde ayakkabılarım bollaştı ayağıma :)
açıklamalar için tenks bebekler..
yalnız bu dukanın bana maliyeti çok fazla oldu aaaaa yeter ama.ete süte verdilerimizin yanında kıyafet ayakkakabı ...yandık biz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…