Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydin arkadaslar aranizda banada yer varmi ?dun basladim dukana ve yarim kilo eksik ciktim .kizimda basladi o 800 gram eksik cikti.hepiniz harika kilolar vermissiniz tebrikler.benide araniza alinnnn

ben varım ben... hemde çok sıkıntılı duraksamalar yaşıyorum...
geçen yıl 76 kiloydum önceki yıla kadar 67-72 arası oynardı kilom... diyete başladığımda 86ydım nasıl becermişim de 1 yılda 10 kilo almışım merak konusu tabi...
76ya geldim 25 gün kadar duraksadım... sonra 72 ye düştüm... yaklaşık 2 haftadır 72 yim... bu direnci kırarsam daha kolay gidebilir belki... ben moda girersem yumruk yapmayı düşünüyorum ama şeytan kanımda geziniyor... o yüzden bi türlü 3 gün falan saf protein yapamadım... ama tek derdim şu an onun niyetine girebilmek... birde reglim de yaklaşıyo ama ben hala 72-73 görünüyorum... regl zamanı bugune kadar hep +3 çıktım... abboowww regl olsam da bitse 69,99999999....... görermiyim ki :))))))))))

Son düzenleme:

bende hala olamadım ve içimde bir canavar büyüyor patlamaya hazır...
her olmadığım gün daha da agresifleşiyorum daha da sinirli ve huysuz oluyorum...

bu sabah 71,7 çıktım düzensizlik diz boyu +2 / -2 çıkıyorum :) vee reglim biter bitmez dukana devam edicem... şuan zaman kaybı yaşıyor gibi hissediyorum...

Günaydın kızlar hemen ilk bildirimimi yapayım

Başlangıç tarihi:10.04.2012

Başlangıç kilo:61,3
Hedef kilo:54

Geçen perşembe:59,2
Güncel kilo:58,6

seyirde ilk haftamı tamamladım ama hafta sonu rahat duramadım misafirlikte biraz kaçamaklar oldu biraz çilek kivi makarna salatası azıcık da karınyarık kıymaları ve barbunya
hafta içi bu diyet süper gidiyor da hafta sonları bütün hafta içi emeklerim boşa gidiyor. Bu arada twister ısmarladım ama ısmarladığım sitede sorun oldu gelmedi hala callaneticsin başlangıç videosunu indirdim bilgisayarıma kardeşim el koydu sadece yürüyüş yapabiliyorum. burdan murhpy e sesleniyorum bırak peşimi

gunaydin arkadaslar aranizda banada yer varmi ?dun basladim dukana ve yarim kilo eksik ciktim .kizimda basladi o 800 gram eksik cikti.hepiniz harika kilolar vermissiniz tebrikler.benide araniza alinnnn

Hosgeldiniz..:) Anakiz süper olur heralde evde iki kisinin dukan yapmasi zevkli olur gibime geliyor..:) Ben bu sabah mikrodalgada dukan ekmegi yaptim esim sünger gibi o ne dedi gicik.:))
Kilolar durunca yumruk yapiliyor biliyonmu dedim oda yumruk ne dedi gösterdim bi yumrukla senmisin dalga gecen.:)))

Kizlar ben bahsetmistim size arkadasim dukanla cok güzel kilo verdi diye.Onunla sürekli konusuyoruz yazisiyoruz fikir alisverisinde bulunuyoruz kilolar gittikce vucud direniyor eskisi kadar yag da kalmadigi icin duraklama yapiyor demisti..Bu dönemde en önemli sey sabir pes etmemek demisti.Sabir insallah bu duvarida yikacaksiniz.

ooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

kilom: 64,5
geçen hafta 64,1 di.63 göz kırpmıştı.haftaya artık.bugün çoğu kişi artılarda nedense.bahardan olsa gerek.gerçi benim böyle olması normal iki kez çıkolatasız dondurma yedim.

Merhaba arkadaşlar. Benim tartılma günüm pazartesi oyüzden o gün tartılcam ve çizelgemi değiştircem. Ama 55 li kiloları gördüm nihayet. Ben iyice cıvıttım zaten. İkramlık çikolata lokum ne varsa 1 er tane alıyorum. Kuruyemişe de dayanamıyorum. Benle başlayanlar 8-10 kg vermiş neyyyse. Bugünden itibaren kendime söz kesiyorum kaçamakları dün akşam spora da başladım yeniden.

hosbuldukkkkk
sabahtan beri bekliyorum birileri hosgeldin desede dalsam hemen diye
evet kizimla beraber yapiyoruz ve inanilmaz heyecanliyiz cunki acikmiyoruz bu harika bisey ve hemen farkettik tabiki verdiklerimizin bir kismi sudur ama olsun tartida eksik ciktikya yeter .bende kilo bildirimi yapacammi kizlar yapacaksam bende yazip basliyim.bide su yumrugubende merak ettim dunden beri bir yumruktur gidiyor ne yumrugu buuu

Günaydın Kızlarrrrr,

Daha yeni katıldım aranıza, ancak debelenerek bu çizelgeyi öğrendim, ikonları buldum şimdi de bu bildirimler de ne ola ki. ??

En temel yapmam gerekenler ne acaba biri beni aydınlatsın lütfeeen.:)

2-3 güne kadar reglimi beklememe rağmen kilo vermem durmadı, aksine hızlandı gibi umarım hep böyle devam eder
ama 60'da ciddi bir duraklama bekliyorum, çünkü uzun zaman 60 kiloda kaldım sanırım benim için direnç noktası olacak.

başlangıç tarihim: 03/04/2012
başlangıç kilom: 65,2
hedef kilom: 53,5
güncel kilo: 61,1

herkese sevgiler, bol eksiler, teşekkürler

kuzucummm günaydın...
farkındaysan kaderimiz hep aynı.....

[FONT='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]
[/FONT]​
Ben bugün yumrugu yumruk atarak yaptim ama asli öyle degil..:))))) Kilo verme durdugu zaman yapiyoruz yani atak daki gibi sirf protein yiyoruz vucudu sasirtiyoruz bir nevi.

Yarim arkadasimiz liste yapiyor eger artik sürekli burdayim diyorsan bildirim yapmani tavise ederim cok heyecanli oluyor..;-)

Hosgeldiniz, ve basarilar sabirlar diliyorum diet iniz de biriyle birlikte yapmak cok güzel, benim 9 aylik bir oglum var, esim de dukan diet i yapmiyor, ben hem oglumlailgileniyorum, hem kendi yemegimi hemde esimin yemegini ayri ayri hazirliyorum, valla gün nasil geciyor anlamiyorum bile

bir kosturmaca, ama ayni evde 2-3 kisi yapinca süper hem destek hemde biraz gizliden yarista olur

insallah verirsiniz ve yaza bomba gibi girer herkes .....

p.s : yumruk nedir bende bilmiyorum, arkadaslar söylüyor ama YALNIZ BEN SEYIR EVRESINDE dvd ILE DANS A baslamayi düsünüyorum evde !!! belli mi olur belki yardimci olur

iyi sen debelenerek çizelgeyi öğrendin.ben 4 aydır burdayım hala debeleniyorum becemedim çizelgeyi.kimseye de çaktırmadım.

Sabah Kahvaltisi.

Aksamdan kalan tavuk etiyle yagsiz tavada yumurta

iki kasik yulaf kepegiyle yapilmis dukan ekmegi.

Bir fincan bitki cayi

Agzimda lokmalar uzuyor canim hic birsey yemek istemiyor hayirdir insallah..:)))) Ya sabah is yerinde ictigim espresso dan kaynaklandi yada bugün ilk kez ictigim 12.bitki bir arada olan cay beni böyle yapti..Cok yemektense az yemek daha iyi ama yemem lazim..

günaydnn kızlarr ne zamandır yazamadmm ösledmm sizi
tam 10 gündür basküle hergün 1+ 1+ 1+ eklenerek bugün 75i tekrar gördüm
adetim yaklaştı ayrıca kistim için bu ay ilaç kullandm bunların etkisi olabilir tabii ama çok can sıkıcı
görddüğüm en düşük kilo 73,900 dü
10 günün bilançosu +1.100
ben bu gün itibariyle 5 gün atak yapmaya karar verdimm..
umarımm - ye geri dönerimm.

geçen gün 2 yıldır görüşemediğimiz bı yakınımız geldi manisadan ALLAH kucağına almayı nasip etsin dedii!!!!
5 kilo vermiş halime gebe muamelesi yaptı acımasız insannn!!!
çok utanç vericii(

nasılızzzz? inşallah herkes için herşey yolundadır....bacılarım dukan tatlıları sizi, dukan amcanız kurban olsun size hihihihiihihihi...... açelyalarım,güllerim,zambaklarım,leylaklarım, papatyalarım , nergislerim , orkidelerim, ortancalarım, menekşelerim benim......şefkat kahramanları merhamet abideleri herşey gönlünüzce olsun hep güzel şeyler duysun kulaklarınız, mutluluktan aksın gözyaşlarınız, Allah sizleri iki cihanda da mutluluğunuza eriştirsin inşallah...............

kilo bildirimim yapiim mi?
başlangıç tarihi:23/03/2012
başlangıç kilo:75
hedef kilo:62
geçen hafta kilo:68,5
güncel kilo:68,0 (hala regl devam ediyor. olum regl misin nesin ne ayaksın sen?)

efenim herbiriciğinize selamlar saygılar bol - li haftalar diliyorum ......sizleri seviyorum iyiki varsınız.......motivasyon kaynakları siziiiiiiii..........

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…