arkadaşlar, uzun zamandır durgunluk yaşıyorum. yumruk ve daha fazla yürüyüş de çare olmadı. aslında sebebini biliyorum durgunluğun.
benim bugüne kadar verdiğim kilolar (21) son 2-2.5 yıl içinde aldığım kilolardı. bundan sonra vermem gerekenlerse çok uzun yıllardır olan kilolarım. haliyle vücut zorlanıyor ve kendini korumaya aldı. benzer bir deneyim yaşayan var mı aranızda? ya da ne yapam gerektiği konusunda fikiri olan?
ben varım ben... hemde çok sıkıntılı duraksamalar yaşıyorum...
geçen yıl 76 kiloydum önceki yıla kadar 69-72 arası oynardı kilom... diyete başladığımda 86ydım nasıl becermişim de 1 yılda 10 kilo almışım merak konusu tabi...
76ya geldim 25 gün kadar duraksadım... sonra 72 ye düştüm... yaklaşık 2 haftadır 72 yim... bu direnci kırarsam daha kolay gidebilir belki... ben moda girersem yumruk yapmayı düşünüyorum ama şeytan kanımda geziniyor... o yüzden bi türlü 3 gün falan saf protein yapamadım... ama tek derdim şu an onun niyetine girebilmek... birde reglim de yaklaşıyo ama ben hala 72-73 görünüyorum... regl zamanı bugune kadar hep +3 çıktım... abboowww regl olsam da bitse 69,99999999....... görermiyim ki :))))))))))
gunaydin arkadaslar aranizda banada yer varmi ?dun basladim dukana ve yarim kilo eksik ciktim .kizimda basladi o 800 gram eksik cikti.hepiniz harika kilolar vermissiniz tebrikler.benide araniza alinnnn
bende hala olamadım ve içimde bir canavar büyüyor patlamaya hazır...
her olmadığım gün daha da agresifleşiyorum daha da sinirli ve huysuz oluyorum...
bu sabah 71,7 çıktım düzensizlik diz boyu +2 / -2 çıkıyorum :) vee reglim biter bitmez dukana devam edicem... şuan zaman kaybı yaşıyor gibi hissediyorum...
Hosgeldiniz..:) Anakiz süper olur heralde evde iki kisinin dukan yapmasi zevkli olur gibime geliyor..:) Ben bu sabah mikrodalgada dukan ekmegi yaptim esim sünger gibi o ne dedi gicik.:))
Kilolar durunca yumruk yapiliyor biliyonmu dedim oda yumruk ne dedi gösterdim bi yumrukla senmisin dalga gecen.:)))
bende hala olamadım ve içimde bir canavar büyüyor patlamaya hazır...
her olmadığım gün daha da agresifleşiyorum daha da sinirli ve huysuz oluyorum...
bu sabah 71,7 çıktım düzensizlik diz boyu +2 / -2 çıkıyorum :) vee reglim biter bitmez dukana devam edicem... şuan zaman kaybı yaşıyor gibi hissediyorum...
hosbuldukkkkk
sabahtan beri bekliyorum birileri hosgeldin desede dalsam hemen diye
evet kizimla beraber yapiyoruz ve inanilmaz heyecanliyiz cunki acikmiyoruz bu harika bisey ve hemen farkettik tabiki verdiklerimizin bir kismi sudur ama olsun tartida eksik ciktikya yeter .bende kilo bildirimi yapacammi kizlar yapacaksam bende yazip basliyim.bide su yumrugubende merak ettim dunden beri bir yumruktur gidiyor ne yumrugu buuu
hosbuldukkkkk
sabahtan beri bekliyorum birileri hosgeldin desede dalsam hemen diye
evet kizimla beraber yapiyoruz ve inanilmaz heyecanliyiz cunki acikmiyoruz bu harika bisey ve hemen farkettik tabiki verdiklerimizin bir kismi sudur ama olsun tartida eksik ciktikya yeter .bende kilo bildirimi yapacammi kizlar yapacaksam bende yazip basliyim.bide su yumrugubende merak ettim dunden beri bir yumruktur gidiyor ne yumrugu buuu
Günaydın Kızlarrrrr,
Daha yeni katıldım aranıza, ancak debelenerek bu çizelgeyi öğrendim, ikonları buldum şimdi de bu bildirimler de ne ola ki. ??
En temel yapmam gerekenler ne acaba biri beni aydınlatsın lütfeeen.:)
iyi sen debelenerek çizelgeyi öğrendin.ben 4 aydır burdayım hala debeleniyorum becemedim çizelgeyi.kimseye de çaktırmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?