kızlar
inşallah aceleyle yanlış bişey yapmamışımdır
hepinizi kocaman kocaman kisss ledim
bideeeeeee
kilo veren veremeyen duraklayan kaçamak yapıp PİŞMAN OLAN herkese de kocamaaaannnnn
Eki Görüntüle 400435 [/QUOTE
Çok teşekkür ederim yarim cim, ellerine sağlık
abartmadığın sürece soğan maydanoz dereotu sarımsak p günlerinde yasak değil. kitabın 80. sayfasında ekstralar başlığına bakabilirsin.
kızlar
bideeeeeee
kilo veren veremeyen duraklayan kaçamak yapıp PİŞMAN OLAN herkese de kocamaaaannnnn
Eki Görüntüle 400435
kızlar
bideeeeeee
Eki Görüntüle 400435
kızlar bir şey soracağım.
zayıflayınca ayak no değişir mi(küçülür mü)bugün ayakkabımla savaştayım ben uçuyor ayağımdan:))))
yahu şimdi okudumda 25 in altındakilere dukan etki etmiomuş falan yazımışssınız benimki tam 25 ne yani başka diyetemi geçmek lazım benim kilo vermem eskiye göre düştü. istediği kadar duraklasın dukandan taviz vermediğim sürece eninde sonunda birden düşecek ben buna inanıyorum yanlış mı biliorum yaaa((((((
Kaldigim yerden devam okumaya calistim yüzümde kocaman kocaman gülümse oldu hepiniz cok hossunuz valla bana cok iyi geliyorsunuz..iyiki burdayim ve iyiki sizlerin arasina girdim.
Bende böbreklerinden rahatsiz olan arkadasi merak ettim belki günün ilerleyen saatlerin de ugrar insallah güzel haberlerle döner bize.Bende yarin sabah kan vermeye gidecegim.Haftaya carsamba günü sonuclarimi ögrenecegim.Bakalim kilo vermeme ne diyecek cünkü uzun zamandir birlikte birseyler yapmaya calisiyorduk ama ben kilo veremeyisimi daha cok troidbezleri tembelligine veriyordum meger cok sagliksiz besleniyormusum...110 kiloya cikinca dank etti niyeyse..Esim kitabi netten almama izin vermemisti güvenilir olmadigini düsünür hep kapida ödeme yapilmadigi icin bende siparis vermedim.Dün erkek kardesim Türkiye'den getirdi ama henüz elime ulasmadi merakla bekliyorum..
Kizlar protein agirlikli diyet yaptigimi söyleyeyimmi doktora söylemeyimmi burda sikayetin olmadikca öyle istege göre tahlil yapmiyorlar ne dersiniz sadece sykintilarimi anlatirsam yapmaz diyede tereddüt ediyorum.
iste vki 25in uzerinde olunca fazla kilolu olunuyor. ben anca normal grubuna girdim.
kizlar lutfen beni yanlis anlamayin, ben sadece bi blogda okudugum gorusu aktardim. herkesin yapisi baska, homini girtlak yiyelim demedim yaniii
croisellecim, lozan'a gidiyorum canim, isvicre'ye. sevgilim orda yasiyor, ben fransa'dao yuzden firsat buldukca gorusmeye calisiyoruz. ben izin aldim bir kac gun, ptesi sali tatil zaten malum 1 mayis icin, 7 mayis da dogumgunum beraber gecirelim istedim. bilgisayarimi goturucem, orda da calismaya devam edicem galiba, bu aralar pek verimsizim. arada gene girerim yahu, sizsiz dukan mi olur
Ahhh ahhh hep EN'leri yaşıyorumm bir bayanın sahip olabileceği en büyük ayak numarası bENdee, en yüksek kilo bENdeee, daha nelerr nelerr atayım kendimiii camdan, atcam bak şimdi kendimiii
Ahhh ahhh hep EN'leri yaşıyorumm bir bayanın sahip olabileceği en büyük ayak numarası bENdee, en yüksek kilo bENdeee, daha nelerr nelerr atayım kendimiii camdan, atcam bak şimdi kendimiii
Ahahahhahahaha araları benim gönderdiğim mesajlar süslemişverdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerimmm
iste vki 25in uzerinde olunca fazla kilolu olunuyor. ben anca normal grubuna girdim.
kizlar lutfen beni yanlis anlamayin, ben sadece bi blogda okudugum gorusu aktardim. herkesin yapisi baska, homini girtlak yiyelim demedim yaniii
croisellecim, lozan'a gidiyorum canim, isvicre'ye. sevgilim orda yasiyor, ben fransa'dao yuzden firsat buldukca gorusmeye calisiyoruz. ben izin aldim bir kac gun, ptesi sali tatil zaten malum 1 mayis icin, 7 mayis da dogumgunum beraber gecirelim istedim. bilgisayarimi goturucem, orda da calismaya devam edicem galiba, bu aralar pek verimsizim. arada gene girerim yahu, sizsiz dukan mi olur
yarimcim ayriyeten belin 73 cm miiicok kiskandim ben ama benimki 78 cm, zaten butun derdim de o gobek ve kalin bel. belim 70 cm olsun, valla dukan mukan hic ugrasmam
İdeal bel ölçüm 72'miş. Dolgun, balık etliymişimIyyy hiç sevmem o balık olma durumlarını. Şişman değilsin canıımmm, balık etlisin derler ya Balina mı yani? diyorum bazen
İdeal kilom da 55 miş
Kiloma 55, belime de 72 cm yazınca; Şimdiki durumunuz: İnce ama formunda (İdealim bu kardeşiiiimmBeğenmiyon mu)Yapmanız gereken: Keyfinize bakın, yazıyo hahahha
alinti yapmisim ama cevap vermeyi unutmusum
ay cok güzel sevgilinle bulusacaksin ne heyecan ne heyecandogum günün kutlu olsun simdiden canim
ay ama en azimlimiz de sensin bana göre. az degil verdigin kilo.-
kızzz sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün .... biz senle ne manyak bi arkadaş olumuşuz haaaa ...yarıldım şuan!:118:
Ben de buna inanmak istiyorum :) Çok mu az yiyoruz nedir? Karbonhidrat bir tek yulaftan alıyoruz zaten... Ben en iyisi arada karbonhidrat kaçamağı yapiyimama küçük küçük.. Miniiikkk
Hahaaha48 mii Daha neler Sakın 48 olmaaaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?