Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

abartmadığın sürece soğan maydanoz dereotu sarımsak p günlerinde yasak değil. kitabın 80. sayfasında ekstralar başlığına bakabilirsin.

Valla benimkilerin miktarı çoook fazlaydı

Ahhh ahhh hep EN'leri yaşıyorumm bir bayanın sahip olabileceği en büyük ayak numarası bENdee, en yüksek kilo bENdeee, daha nelerr nelerr atayım kendimiii camdan, atcam bak şimdi kendimiii

Çok teşekkür ederim yarimcim, ellerine sağlık. Bol kilo vermeye devam etmeler inşallahh

Ahahahhahahaha araları benim gönderdiğim mesajlar süslemiş verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerimmm

kızlar bir şey soracağım.
zayıflayınca ayak no değişir mi(küçülür mü)bugün ayakkabımla savaştayım ben uçuyor ayağımdan:))))

elbetteki. ve de bu cok güzel bir duyguuuuu

yok ya niye baska diyete gecesin yine devam arkadaslar. en büyük diyet bizim diyet

bence söyle fikir almis olursun. ben buradaki bizim ev doktoruna söyledim. gerci önce dukan dedim ama bilmiyomus zavallim bende protein agirlikli diyet dedim 15 kilo verdim dedim zaten inanamamisti beni ikinciye gördügünde. sürekli kontrollerini yapariz bir sorun cikacagini sanmam demisti. cikarsada önlemini aliriz demisti.

sonracima da esim bir ara bensiz gittiginde de " güzel karini getrimedin mi bugün " demis neyseki doktor alman. yoksa esim girerdi yaka paca Allah korusun

bende yapayim bakayim su link i

Ahhh ahhh hep EN'leri yaşıyorumm bir bayanın sahip olabileceği en büyük ayak numarası bENdee, en yüksek kilo bENdeee, daha nelerr nelerr atayım kendimiii camdan, atcam bak şimdi kendimiii

Atmaaaaaaaaaaaa!! Atmaaaaaa!!

Ahahahhahahaha araları benim gönderdiğim mesajlar süslemiş verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerimmm

Bugün bir problem var galiba. Benim de öyle oldu arada. Boşver

Uzakta olmanız kötü tabi amaa.. Ah Fransalar İsviçreler... :) Süper yani :) Bir an önce kavuşmanızı dilerim

yarimcim ayriyeten belin 73 cm miii cok kiskandim ben ama benimki 78 cm, zaten butun derdim de o gobek ve kalin bel. belim 70 cm olsun, valla dukan mukan hic ugrasmam

Ben de ölçmüştüm ama unuttuumm :S Evde yazıyodu Ama 73 olduğunu sanmam :S daha kalındır herhalde :) 77 falan mıydı neydi :44: Yarın yapiyim bakiyim ne dicek bana.

İdeal bel ölçüm 72'miş. Dolgun, balık etliymişim Iyyy hiç sevmem o balık olma durumlarını. Şişman değilsin canıımmm, balık etlisin derler ya Balina mı yani? diyorum bazen

İdeal kilom da 55 miş

Kiloma 55, belime de 72 cm yazınca; Şimdiki durumunuz: İnce ama formunda (İdealim bu kardeşiiiimm Beğenmiyon mu)Yapmanız gereken: Keyfinize bakın, yazıyo hahahha

alinti yapmisim ama cevap vermeyi unutmusum

ay cok güzel sevgilinle bulusacaksin ne heyecan ne heyecan dogum günün kutlu olsun simdiden canim

ay ama en azimlimiz de sensin bana göre. az degil verdigin kilo.-

kızzz sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün .... biz senle ne manyak bi arkadaş olumuşuz haaaa ...yarıldım şuan!:118:

burası direk mankene bağlamış bana ideal kiloma 52 dedi huahahhahhhahahh belime 71 cm diyor yauv! ben 2 çocuk annesiyim ikiside sezeryan nasıl olcak bu ehehhehehheheheheh
koptum valla gülme krizine girdim...dukanın Allah ı var gene...Allahtan buraya uyup diyet yapmıyoruz yoksa pert Allah korusun ....zuhahahhahahahahahh

Son düzenleyen: Moderatör:
kızzz sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün .... biz senle ne manyak bi arkadaş olumuşuz haaaa ...yarıldım şuan!:118:

Hahahah Amin canıımm! Cümlemizi :) Valla yaaa!! Yüzyüze tanışabilsek woltran'ı oluşturabilirdik hihi :13:

yok ya, deli miyim ben. tamam şişmanız, tamam biraz ince olalım istiyoruz iyi hoş... ama kendi adıma söyleyeyim, kadın kısmını azıcık etine dolgun severim ben. hele de boyu kısaysa. 1.70 boyun varsa 38 beden iyidir ama benim gibi 1.55 boyundaysa, 38 beden olmaz. ayrıca kim oluyor onlar. dukan amca bana 66,6 kg demiş. bi gıdım şaşmam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…