Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kıskanıyodur o. aldırma sen. evet şekiller komik ama işe yarıyor mu ona bak.

Esim dukanla 3 haftada 10 kilo verdi
birlikte baslamistik ama bana saglik sebeblerinden biraktirdi.
haftaya tekrar baslamak istiyorum, o zayifladikca kiskaniyorum

Merhabalar herkese..Bugün itibariyle tam 1 aydır dukan diyetini uygulamaya çalışıyorum..Arada kaçamaklar olmuyor değil tabiki :)) Elimden geldiği kadar yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorumm..Sessiz takipçinizim yanii :)) Bu arada hepiniz çok tatlısınız..Muhabbetler, yorumlar :)
Sıvı tüketimine dikkat etsemde sanki küçük küçük yanlarımda ağrılar oluyor gibiydi..Ama bugün daha çok ağrıyor..Böbrekler yani..Erteleye erteleye 1 ay geçti ama haftaya kesin bir kan tahlili yaptırmalıyımm..Umarımm diyetimiz ile ilgili bir durum yoktur Herkese bol - ler ile dolu güzel günler :))

Ben bugün bir tane hurma yedim, ama ne yapayım kutsal topraklardan gelmiş hayır mı deseydim :) afiyet olsun banaaa

ihmale gelmez. ben de suyu biraz unutsam hemen sinyal geliyor böbreklerden. ama sürekli ağrı varsa doktor şart. böbreklerinde bir rahatsızlık varsa, diyet onu tetiklemiş olabilir.

Hoşgeldin aramıza,

Ben de yeni katıldım sayılır, arkadaşlar gerçekten muhteşemler, çok da yardımcı oluyorlar.
Yaşasın dukan kardeşliği :))

öpüyorum sizi kızlar herşey gönlünüzce olsun ben kaçar....Allah a emanet olun , tartılarda habire - görün istediğiniz kiloya inene kadar ama....byeee

hoşbulduk arkadaşım,
bende yıllarca tek başıma mücadele verdim çocuklarım küçüktü eşim kilolu olmasına rağmen hiç destekte vermezdi kendide kilo vermeye uğraşmazdı halada uğraşmıyor,ama şimdi büyük kızımdada kilo sorunu var 16 yaşında ve çok zor kilo veriyor.birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.ben çok uzun yollardan geçtim 1 sene içinde yaklaşık 25 kilo verdim yani eskiye göre daha sabırlıyım ama bilmiyorum dukanı başarabilecekmiyim.bu gün sanki düne göre kendimi biraz aç hissediyorum .ilk hedefim kış boyunca aldığım yaklaşık 6 kiloyu vermek ondan sonrada 5 kilo daha .

voltran voltran voltran hehihihihi.... sen bizim kuşaksın herhal voltranı bildiğine göre tanışalım yaw....nerdensin bacı?dökül bana..

Ecee! Çıkmışsın galiba... İyi akşamlar bacım

Ben İstanbul'dayım ama sen buralarda değildin galiba. Sankim uzaklardaydın :44: Woltran'ı bilmez miyim yaa 29 yaşındayım işte. Sen de 30 ların başındaydın sanki..? Bizim yaşlardaki herkes bilir herhalde Keşke şöyle bi Dukan toplantısı yapabilsek yüzyüze :))

Motivasyonunun yerine geldiğine çok sevindim yyaaarriimm Hep böyle devaaammm

Neden başaramayasın. 25 kilo için sabreden kişi, heeerr şeyi başarır Kızın da sen de istediğiniz kiloya gelirsiniz inşallah. Aç kalmayın ama. Mutlaka yiyin bir şeyler. Jambondur, fümedir.. bunların az yağlıları var. Ya da damak tadınıza uygun bir şeyler bulun ama aç kalmayın

Ben bugün bir tane hurma yedim, ama ne yapayım kutsal topraklardan gelmiş hayır mı deseydim :) afiyet olsun banaaa
boşversene, bu saatten sonra beni etkileyen tek çevre bel çevremdir.

Çok komiksiniz yaa hahahha gülemiyorum iş yerinde sesli sesli, içimde patladı yaaa hahahh

Son düzenleme:
kızlar süpersiniz ,sayfalar hızla ilerliyor sabahtan beri kaç sayfa olmuş oku oku bitiremedim,
size bişey soracam benim bu gün 2. günüm ve şu anda biraz zorlandığımı hissediyorum akşama kıymadan köfte yapacam yanında yoğurt yiyebiliyoruz galiba ama ben sade yoğurttan nefret ederim içine salatalık doğrayabilirmiyiz lütfen cevap verinnn:))

malesef üzgünüm cevabım hayır atakta sebze yasak..içine bol nane atarak yemeyi dene,,ben öle yapmıştım..

malesef üzgünüm cevabım hayır atakta sebze yasak..içine bol nane atarak yemeyi dene,,ben öle yapmıştım..

ataktaysan doğrayamazsın. maydonoz, yulaf kepeği, kekik yada kırmızı bider atıyorum ben bazen içine, yada ayran olarak tüket

Ben de uzman değilim ama daha yeni başlamışsın, o yüzden bence doğrama. Sebze protein günlerinde sorun olmaz tabi. İlerleyen günlerde protein gününde de az bişey yiyebilirsin belki salatalık ama; henüz 2. gün de yemesen daha iyi. Yoğurdun içine nane, pul biber falan katıp yesen, cacık niyetine... Ben de sevmem yoğurdu pek, ama mecburiyetten yiyorum. Ya da ayran yapıp iç..

bende senii

Ayyyy kızlar alemsiniz öldüm gülmekten

asya_deniz ben bodrum kattayım gel birlikte atlayalımmmm

ölürmüyüz canım. ozaman gelmem çoluğum çocuğum var benim

bana da öyle dedi, boşver onu. çok biliyo o

ukala işte..

ataktaysan doğrayamazsın. maydonoz, yulaf kepeği, kekik yada kırmızı bider atıyorum ben bazen içine, yada ayran olarak tüket

bende ztn yaprakları olan naneden deil bildiğimiz baharat olarak kullanılan (corbalarda fln) naneden bahsediorum..

mide bulantisinanane limon iyi gelir canim. gönül rahatligi ile ic. bisi olmaz. ve kafani takma böle seylere .

şu callanetics i nası yapıyosunuz yaa...teyze şekilden şekle giriyo valla...
yapabilene bravoo....

yaparsin gülüm mutlaka yaparsin kimseden utanma sakin. benim esim cok dalga gecti benimle eve gelen kuzenlerine bile cok taklidimi yapti. bir görsen yerlere yattik . onun icin bosver

aynen aynen

olsun yengende kaliyo olsa gir odana yap valla gec bile kalmisim diyceksin gör bak

gecmis olsun canim mutlaka git

selamlar ben su an atak evremin son günündeyim yarında itibaren seyir dönemine geçicem
bişey sormak istiyorum yanlız sebzeyi yanında protein almadan yiyemezmiyim birde ölcüsü
ne kadar 5+5 yapmayı düşünüyorum yaza kadar 10 kilo verirmiyim acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…