ben bi gün denedim o gün de yengem bizdeydi..
bu neymiş böyle admaı şekilden şekle sokuyomuş...
insan bunu yaparken maymun olur bilmemne...
dedim yoruldum yapmıycam... öyle soğudum canımı sıkmıştı uyuz kadın...
o yüzden bi daha da hiç gözüm yemedi açıkcası yapmaya...
çünkü onu yaparken biri odama gelip alay eder diye istemiyorum...
gerçi annem ve babamdan başka kimse olmuyo ama bazen yengem olucak uyuz haftanın 3 günü bizde kalabiliyo...
başlayıp bırakmak da istemiyorum...
ama şimdi kendi kendime söz verdim ki... pazartesi itibariyle herşey mükemmel olucak...
3 gün saf proteinle başlıycam...
callaneticse de başlıycam...
sonra sıkı bi şekilde dukanıma devam...
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHH
insanı nasıl etkiliyor çevresi.bende çok çabuk etkilenirdim ama bu sefer kimseyi dinlememeye kararlıyım...
boşversene, bu saatten sonra beni etkileyen tek çevre bel çevremdir.
Merhabalar herkese..Bugün itibariyle tam 1 aydır dukan diyetini uygulamaya çalışıyorum..Arada kaçamaklar olmuyor değil tabiki :)) Elimden geldiği kadar yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorumm..Sessiz takipçinizim yanii :)) Bu arada hepiniz çok tatlısınız..Muhabbetler, yorumlar :)
Sıvı tüketimine dikkat etsemde sanki küçük küçük yanlarımda ağrılar oluyor gibiydi..Ama bugün daha çok ağrıyor..Böbrekler yani..Erteleye erteleye 1 ay geçti ama haftaya kesin bir kan tahlili yaptırmalıyımm..Umarımm diyetimiz ile ilgili bir durum yokturHerkese bol - ler ile dolu güzel günler :))
Merhabalar herkese..Bugün itibariyle tam 1 aydır dukan diyetini uygulamaya çalışıyorum..Arada kaçamaklar olmuyor değil tabiki :)) Elimden geldiği kadar yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorumm..Sessiz takipçinizim yanii :)) Bu arada hepiniz çok tatlısınız..Muhabbetler, yorumlar :)
Sıvı tüketimine dikkat etsemde sanki küçük küçük yanlarımda ağrılar oluyor gibiydi..Ama bugün daha çok ağrıyor..Böbrekler yani..Erteleye erteleye 1 ay geçti ama haftaya kesin bir kan tahlili yaptırmalıyımm..Umarımm diyetimiz ile ilgili bir durum yokturHerkese bol - ler ile dolu güzel günler :))
Hosgeldiniz, ve basarilar sabirlar diliyorum diet iniz debiriyle birlikte yapmak cok güzel, benim 9 aylik bir oglum var, esim de dukan diet i yapmiyor, ben hem oglumlailgileniyorum, hem kendi yemegimi hemde esimin yemegini ayri ayri hazirliyorum, valla gün nasil geciyor anlamiyorum bile
bir kosturmaca, ama ayni evde 2-3 kisi yapinca süper hem destek hemde biraz gizliden yarista olur
insallah verirsiniz ve yaza bomba gibi girer herkes .....
p.s : yumruk nedir bende bilmiyorum, arkadaslar söylüyor amaYALNIZ BEN SEYIR EVRESINDE dvd ILE DANS A baslamayi düsünüyorum evde !!! belli mi olur belki yardimci olur
voltran voltran voltran hehihihihi.... sen bizim kuşaksın herhal voltranı bildiğine göre tanışalım yaw....nerdensin bacı?dökül bana..
gerçi annem ve babamdan başka kimse olmuyo ama bazen yengem olucak uyuz haftanın 3 günü bizde kalabiliyo...
ama şimdi kendi kendime söz verdim ki... pazartesi itibariyle herşey mükemmel olucak...
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHH
hoşbulduk arkadaşım,
bende yıllarca tek başıma mücadele verdim çocuklarım küçüktü eşim kilolu olmasına rağmen hiç destekte vermezdi kendide kilo vermeye uğraşmazdı halada uğraşmıyor,ama şimdi büyük kızımdada kilo sorunu var 16 yaşında ve çok zor kilo veriyor.birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.ben çok uzun yollardan geçtim 1 sene içinde yaklaşık 25 kilo verdim yani eskiye göre daha sabırlıyım ama bilmiyorum dukanı başarabilecekmiyim.bu gün sanki düne göre kendimi biraz aç hissediyorum .ilk hedefim kış boyunca aldığım yaklaşık 6 kiloyu vermek ondan sonrada 5 kilo daha .
Ben bugün bir tane hurma yedim, ama ne yapayım kutsal topraklardan gelmiş hayır mı deseydim :) afiyet olsun banaaa
kızlar süpersiniz ,sayfalar hızla ilerliyor sabahtan beri kaç sayfa olmuş oku oku bitiremedim,
size bişey soracam benim bu gün 2. günüm ve şu anda biraz zorlandığımı hissediyorum akşama kıymadan köfte yapacam yanında yoğurt yiyebiliyoruz galiba ama ben sade yoğurttan nefret ederim içine salatalık doğrayabilirmiyiz lütfen cevap verinnn:))
malesef üzgünüm cevabım hayıratakta sebze yasak..içine bol nane atarak yemeyi dene,,ben öle yapmıştım..
kızlar süpersiniz ,sayfalar hızla ilerliyor sabahtan beri kaç sayfa olmuş oku oku bitiremedim,
size bişey soracam benim bu gün 2. günüm ve şu anda biraz zorlandığımı hissediyorum akşama kıymadan köfte yapacam yanında yoğurt yiyebiliyoruz galiba ama ben sade yoğurttan nefret ederim içine salatalık doğrayabilirmiyiz lütfen cevap verinnn:))
huhohahahhahahahahhahahahh kıss gülmekten öldüm burada deli meli diyecekler bana...boş verin siz onu dukanım aşkım...Allah tan aklı başında dukan gibin amcalar var da bizi intihartan kurtarıolar...buraya bakınca insan depresyona giriyoooo hahahahahah...
atlama sakın sen güzelsin ben seni böyle seviom aşkısıııı.............
Ayyyy kızlar alemsinizöldüm gülmekten
asya_deniz ben bodrum kattayım gel birlikte atlayalımmmm
bana da öyle dedi, boşver onu. çok biliyo o
ataktaysan doğrayamazsın. maydonoz, yulaf kepeği, kekik yada kırmızı bider atıyorum ben bazen içine, yada ayran olarak tüket
slm.bayanlar...keyfiniz iyidir umarım...
yazılarınıza baktımda bende aynı hissiyattayım ve ayakkabı bulamama sorununu 17 yaşımdan beri yaşamaktayım.39-40 olan ayak numaram şimdi 41 ve üstü malesef.
dukan ile zayıflayınca onlarında küçüleceğine dair bir umut taşımaktayım...)))
birde sorunum var...
bugün 2 aşamanın 7. günündeyim.hiç bişey yemek istemiyorum ve sabahtan beri hafif bulantım var.bi tavsiyesi olan var mı ....
şu callanetics i nası yapıyosunuz yaa...teyze şekilden şekle giriyo valla...
yapabilene bravoo....
ilk 1-2 gün zorlandım. sonra rahat rahat yapmaya başladım. 15 gün oldu sanırım başlayalı. şimdi yapmadan duramıyorum. ve söylediği tüm etkileri yavaş yavaş görmeye başladım. üstelik de kan ter içinde kalmadan. senin kilon benden azdı diye hatırlıyorum. çok daha rahat yaparsın aslında.
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?