açıklamalar için tenks bebekler..
yalnız bu dukanın bana maliyeti çok fazla oldu aaaaa yeter ama.ete süte verdilerimizin yanında kıyafet ayakkakabı ...yandık biz...
yaaaaaaaaaaaaaaa bel ölçümü bilmiyorum 100 yazdım bana FIÇI GİBİSİN dedi
kaçıncı kattan atlasam ölürüm
burası direk mankene bağlamış bana ideal kiloma 52 dedi huahahhahhhahahh belime 71 cm diyor yauv! ben 2 çocuk annesiyim ikiside sezeryan nasıl olcak bu ehehhehehheheheheh
koptum valla gülme krizine girdim...dukanın Allah ı var gene...Allahtan buraya uyup diyet yapmıyoruz yoksa pert Allah korusun ....zuhahahhahahahahahh
ewetttttttt
tek sebebiiiiiiiiiii TWESTERRRRRR
belimin bu kadar incelmesini ona borçluyum...
HahahahAmin canıımm! Cümlemizi :) Valla yaaa!! Yüzyüze tanışabilsek woltran'ı oluşturabilirdik hihi :13:
Ahahahhahahaha araları benim gönderdiğim mesajlar süslemişverdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerimmm
hakkaten işe yarıyor mu twister. benim en büyük derdim mide. belim yanlardan ince ama önde kocaman bi mide var. işe yarıyorsa twister almak lazım. pahalı bişey mi acaba?
9.90 tl cik ama mide için bol mekik öneririm
mekik geçen yıllarda çektim ama daha çok çıktı midem. şimdi callanetics yapıyorum. çok da iyi gidiyor. ama twister da ekstrası olur.
9.90 tl cik ama mide için bol mekik öneririm
şu callanetics i nası yapıyosunuz yaa...teyze şekilden şekle giriyo valla...
yapabilene bravoo....
bruce
merhabalar....
slm.bayanlar...keyfiniz iyidir umarım...
yazılarınıza baktımda bende aynı hissiyattayım ve ayakkabı bulamama sorununu 17 yaşımdan beri yaşamaktayım.39-40 olan ayak numaram şimdi 41 ve üstü malesef.
dukan ile zayıflayınca onlarında küçüleceğine dair bir umut taşımaktayım...)))
birde sorunum var...
bugün 2 aşamanın 7. günündeyim.hiç bişey yemek istemiyorum ve sabahtan beri hafif bulantım var.bi tavsiyesi olan var mı ....
twisterlere bakıyorum da. lastiklisinden mi alayım yoksa lastiksizinden mi karar veremedim. sen nedersin arkadaşım?
ilk 1-2 gün zorlandım. sonra rahat rahat yapmaya başladım. 15 gün oldu sanırım başlayalı. şimdi yapmadan duramıyorum. ve söylediği tüm etkileri yavaş yavaş görmeye başladım. üstelik de kan ter içinde kalmadan. senin kilon benden azdı diye hatırlıyorum. çok daha rahat yaparsın aslında.
ben bi gün denedim o gün de yengem bizdeydi..
bu neymiş böyle admaı şekilden şekle sokuyomuş...
insan bunu yaparken maymun olur bilmemne...
dedim yoruldum yapmıycam... öyle soğudum canımı sıkmıştı uyuz kadın...
o yüzden bi daha da hiç gözüm yemedi açıkcası yapmaya...
çünkü onu yaparken biri odama gelip alay eder diye istemiyorum...
gerçi annem ve babamdan başka kimse olmuyo ama bazen yengem olucak uyuz haftanın 3 günü bizde kalabiliyo...
başlayıp bırakmak da istemiyorum...
ama şimdi kendi kendime söz verdim ki... pazartesi itibariyle herşey mükemmel olucak...
3 gün saf proteinle başlıycam...
callaneticse de başlıycam...
sonra sıkı bi şekilde dukanıma devam...
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?