Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

açıklamalar için tenks bebekler..
yalnız bu dukanın bana maliyeti çok fazla oldu aaaaa yeter ama.ete süte verdilerimizin yanında kıyafet ayakkakabı ...yandık biz...

bana da öyle. 1 kot 1 t-shirt kaldım. spor ayakkabılar neyse de, cici ayakkabıların hepsi büyük. ayıptır söylemesi iç çamaşırları bile olmuyor. hele yüzüklerim, ah benim caaaaanım yüzüklerim:84:

yaaaaaaaaaaaaaaa bel ölçümü bilmiyorum 100 yazdım bana FIÇI GİBİSİN dedi

kaçıncı kattan atlasam ölürüm

Atlamana gerek yok, bu direk kalpten götürüyo insanı hahahahahha

Dukan'ın Allah'ı var hahahahha İdeal kilo hesaplayıcısının zulmü varsaaa, Dukan'ın allah'ı vaaarr Bööğğ

yaaaaaaaaaaaaaaa bel ölçümü bilmiyorum 100 yazdım bana FIÇI GİBİSİN dedi

kaçıncı kattan atlasam ölürüm

huhohahahhahahahahhahahahh kıss gülmekten öldüm burada deli meli diyecekler bana...boş verin siz onu dukanım aşkım...Allah tan aklı başında dukan gibin amcalar var da bizi intihartan kurtarıolar...buraya bakınca insan depresyona giriyoooo hahahahahah...

atlama sakın sen güzelsin ben seni böyle seviom aşkısıııı.............

ewetttttttt
tek sebebiiiiiiiiiii TWESTERRRRRR
belimin bu kadar incelmesini ona borçluyum...

hakkaten işe yarıyor mu twister. benim en büyük derdim mide. belim yanlardan ince ama önde kocaman bi mide var. işe yarıyorsa twister almak lazım. pahalı bişey mi acaba?

slm.bayanlar...keyfiniz iyidir umarım...
yazılarınıza baktımda bende aynı hissiyattayım ve ayakkabı bulamama sorununu 17 yaşımdan beri yaşamaktayım.39-40 olan ayak numaram şimdi 41 ve üstü malesef.
dukan ile zayıflayınca onlarında küçüleceğine dair bir umut taşımaktayım...)))
birde sorunum var...
bugün 2 aşamanın 7. günündeyim.hiç bişey yemek istemiyorum ve sabahtan beri hafif bulantım var.bi tavsiyesi olan var mı ....

Hahahah Amin canıımm! Cümlemizi :) Valla yaaa!! Yüzyüze tanışabilsek woltran'ı oluşturabilirdik hihi :13:

voltran voltran voltran hehihihihi.... sen bizim kuşaksın herhal voltranı bildiğine göre tanışalım yaw....nerdensin bacı?dökül bana..

bruce
merhabalar....

slm.bayanlar...keyfiniz iyidir umarım...
yazılarınıza baktımda bende aynı hissiyattayım ve ayakkabı bulamama sorununu 17 yaşımdan beri yaşamaktayım.39-40 olan ayak numaram şimdi 41 ve üstü malesef.
dukan ile zayıflayınca onlarında küçüleceğine dair bir umut taşımaktayım...)))
birde sorunum var...
bugün 2 aşamanın 7. günündeyim.hiç bişey yemek istemiyorum ve sabahtan beri hafif bulantım var.bi tavsiyesi olan var mı ....

şu callanetics i nası yapıyosunuz yaa...teyze şekilden şekle giriyo valla...
yapabilene bravoo....

ilk 1-2 gün zorlandım. sonra rahat rahat yapmaya başladım. 15 gün oldu sanırım başlayalı. şimdi yapmadan duramıyorum. ve söylediği tüm etkileri yavaş yavaş görmeye başladım. üstelik de kan ter içinde kalmadan. senin kilon benden azdı diye hatırlıyorum. çok daha rahat yaparsın aslında.

ilk günler oluyor öyle. p günündeysen peynirle bastırmaya çalış. light kaşar işe yarayabilir. sp günündeysen de limonlu bir yeşil salata iyi gelir.

ben bi gün denedim o gün de yengem bizdeydi..
bu neymiş böyle admaı şekilden şekle sokuyomuş...
insan bunu yaparken maymun olur bilmemne...
dedim yoruldum yapmıycam... öyle soğudum canımı sıkmıştı uyuz kadın...
o yüzden bi daha da hiç gözüm yemedi açıkcası yapmaya...
çünkü onu yaparken biri odama gelip alay eder diye istemiyorum...
gerçi annem ve babamdan başka kimse olmuyo ama bazen yengem olucak uyuz haftanın 3 günü bizde kalabiliyo...
başlayıp bırakmak da istemiyorum...
ama şimdi kendi kendime söz verdim ki... pazartesi itibariyle herşey mükemmel olucak...
3 gün saf proteinle başlıycam...
callaneticse de başlıycam...
sonra sıkı bi şekilde dukanıma devam...
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHH

insanı nasıl etkiliyor çevresi.bende çok çabuk etkilenirdim ama bu sefer kimseyi dinlememeye kararlıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…