Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

5+5 ile 1+1 in 1 ay sonundaki verilen kiloları araştırmalara göre aynıymış. sok sıkı yapanlar veriyor ama 5+5 biraz sıkar sanki.

Cııkkss! Olmaazz! Her öğünde mutlaka protein olacak. Sebze de yesen, proteinden az olacak. Yanında yoğurtla falan dengelemeye çalışabilirsin.
Haftada 1 kilo versen, işte 10 haftada verirsin, tabi duraklamalar olmazsa.. Bu iyi ihtimal. Bir de senin kilona, metabolizmana falan bağlı. Ezbere söylenecek bir şey değil tabi. Belki daha çabuk, belki de daha geç verirsin.

Son düzenleme:
ataktaysan doğrayamazsın. maydonoz, yulaf kepeği, kekik yada kırmızı bider atıyorum ben bazen içine, yada ayran olarak tüket

5+5 ile 1+1 in 1 ay sonundaki verilen kiloları araştırmalara göre aynıymış. sok sıkı yapanlar veriyor ama 5+5 biraz sıkar sanki.

khenaaa sendemi dukancisin seker? kac kilo verdin ne zaman basladin.

valla ben evlendikten sonra bir 26 kg filan aldim. anca onu verebiliyorum simdi

evlilik nasil gidiyor seker

sanırım kitabı okumamışsınız.hyr sebzeyi tek basına tüketemezsiniz.bu diyet ztn protein ağırlıklı bi diyet,,sebzeler hem sıkılmayalım hemde onlardan almamız gereken vitamin vs..alalım die eklenior bi diyete.ayrıca aldığın protein oranı sebzeden fazla olmalı. 1/3 sebze,2/3 protein olmalı her ögününüz ps gunlerinde.

programım nedeniyle daha rahat ederim diye düşünüyorum ben atak boyunca hiç sıkılmadım tatlı krizimide kahve ile
giderdim bişi daha sormak istiyorum ya 10 kilo verirmiyim yaza kadar ?

merhaba,benim dukanda altıncı haftam.
bunun ilk 1 haftası atak yaptım,yaklaşık 3.5 - 4 kilo civarında verdim.
şu anda ise toplamda 7 kilo civarı verdim.ancak bir süredir durdu kilo vermem.ataktan seyire geçerken durgunluk olacağını biliyordumibuna hazırdım ve yaşadım zaten ama şimdi yine durmasını anlayamıyorum.5 haftadır seyir dönemindeyim ve seyirde verdiğim kilo yaklaşık 3 kilo,oysa hani haftada 1 kilo verecektik
bu arada bişey sormak istiyorum,tavuk döner yiyebiliyor muyuz.ben bugün dönerciye sordum.yağsız yapıyoruz,tavuğun kendi yağı dedi,olabilir mi acaba ?

programım nedeniyle daha rahat ederim diye düşünüyorum ben atak boyunca hiç sıkılmadım tatlı krizimide kahve ile
nisan bitti. mayıs da bildiğim kadarıyla sadece 1 ay sürüyor. 10 kilo verirsin tabi verilmez diye birşey yok ama hakkında pek de hayırlı olmaz. şöyle düşün, bugün 10 kg alacağım desen, kaç aya ihtiyacın olursa, 10 kg yi vermek için de o kadar aya ihtiyacın var. başka türlüsü ancak hastalık durumunda olur.

tavuk döner olmaz arkadaşım, çok yağlı. tavuk göğüs ya da haşlanmış yağı alınmış tavuk yiyoruz.

diyete başladığımdan beri her 5 kg de bir durgunluklar yaşıyorum. daha bu sabah dert yandım. bu durgunluklar genelde 10-15 gün sürebiliyor. hatta kilon azaldıkça daha da uzuyor. haftada 1 kg diyetin başlarında verirsin ama ilerleyen dönemlerde ayda 3 hatta 2 kg ye düşer. ben şu an ayda 1-1,5 kg veriyorum. hatta 1 aydan uzun süredir neredeyse hiç vermedim.

demem o ki; bunlar olacak. uzun soluklu bir süreç. biraz sabır...

bu arada şeker, tiroid ya da ödem gibi bir problemin var mı? onlar kilo vermene engel olur
ya da adet düzensizliği olduysa ödem yapmıştır. v.b.?

Onun sebebini biz de pek bilmiyoruz. Kilo toplamına, metabolizmaya bir şeylere bağlı ama.. Keşke bilsek. Sanırım vücut diyete alışıyor. Benim atak dahil 5 hafta oldu, 5 kilo veremedim henüz. Her vücudun her diyete tepkisi de aynı değil tabi. Haftada 1 kilo vermek ideali, diyor Dukan; ama o ideale kavuşan var, kavuşamayan var.

15 gündür hiç kilo veremiyorsan belki 2-3 gün tekrar atak yapabilirsin. Sporu arttırabilirsin. Tuzu azaltabilirsin.. Aklıma da gelmiyor başka bir şey. Kelin ilacı olsaa :)) Hem senin en azından toplam verdiğin kilonu ortalamaya vurunca, haftada 1 kilo oluyor.

Tavuk konusunda da; sonuçta tavuğun kendisinin de yağlı olmaması gerekiyor. O yüzden mecbur kalmadıkça döner olarak yememeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:

khenaaa sendemi dukancisin seker? kac kilo verdin ne zaman basladin.

valla ben evlendikten sonra bir 26 kg filan aldim. anca onu verebiliyorum simdi

evlilik nasil gidiyor seker

Evet canım bende dukancıyım seyirde ilk haftam. 3 kilo verdim. Ama regl olacağım için durdu. 80 dim 77 kaldım. canım sorma bende evlendiğimden beri 20 kilo aldım.
işte şimdi vermeye çalışıyoruz.

sen neler yapıyorsun görüşmeyeli kaç kilo oldun ne kadar zamandır yapıyorsun. kaç kilo gitti

dukanın testini yaptınmı verebiliyorsan o verirsin demiştir zaten. 100 kilosundur 10 kilo daha çabuk verirsin ama 50 kiloysan 10 kilo vermen daha zor tabi. Burda dukan a danış takv,m,ne bak bence

sağolun yorumlarınız için.hiç vermiyor değilim ama bir sabah tartılıyorum süper toplam 7.5 kilo olmuş ertesi gün bir bakıyorum yine 7 yada 6.5 kilo olmuş.aslında her diyette böyle ilk başta vücuttaki suyla birlikte hızlı kilo verme süreci sonrasında durağanlık.
ama insan da çabalarının sonucunu görmek istiyor değil mi :)
kitabı da okudum,fırsat buldukça spor yapıyorum.rahat 3 litre su içiyorum,diğer sıvılar da cabası.
bu arada yulaf kepeği denen şeyden nefret ediyorum
her sabah 2 kaşığı sütle yicem diye perişan oluyorum.bir kere omlete koyayım dedim mahvoldu.
tadını hiç sevmediğim için de ne yazıkki mücver,muffin falan gibi şeyler yapamıyorum.
gerçi 1.5 ayda 7 kilo hiç de fena sayılmaz genele bakarsak :)
tek endişem çevremdekilerin bu diyetin ileriye dönük sağlık sorunları yaşatabileceğini söylemeleri.umarım böyle bir şeyle sonuçlanmaz.
herkese tavsiyem mutlaka bir şekilde spor yapın.en azından yürüyün.yada şimdi her köşede parklarda kondisyon aletleri var,salona gidecek maddi durumunuz yoksa bunlardan faydalanın.çünkü fazla kiloları verdikçe vücudunuzun sönmüş bir balon gibi yumuşak,gevşek ve sarkık olmasını istemezsiniz.hem spor yağları daha hızlı yakmanıza yol açacaktır.
bu arada geçen gün hindi döner aldım paketlilerden.yağ oranı en fazla %15 yazıyordu üstünde.sevinçten çığlık atacaktım resmen.
protein gününde yoğurtla,ps günlerinde ise domatesle falan döner keyfi yapabiliyorum.
bu diyetin belki de bana en büyük faydası yemeklerde yağ olmasa da lezzet alabileceğimi göstermesi oldu.
yağsız süt,yoğurt ve peynirdeki kalsiyum protein falan tam yağlı ürünlerinkiyle aynı.yani yağsız tükettiğimizde almamız gereken faydayı yine alıyoruz tek farkı vücut yağ depolamamış oluyor :))

Evet. Bence de verdiklerinin kıymetini bil Gayet iyi

Bu arada %15 yağ çok değil miii? Ben yememeye çalışıyorum %10'u geçerse falan.. Ama tam da bilmiyorum yani. Kitapta yazıyordu sanki bir yerlerde, akşam araştıriyim bi daha..

Herkese iyi mutlu akşamlar...

bende bu dıyetı yapmayı ıstıyorum fakat iş yerindede nasıl bu yemekleri yapıcam bılemıyorum kitabı almayı düşünüyorum fakat arkadaslar hatalar oldugunu soyluyor bıraz cekınıyorum kafam karıştı benim

Evet bende %10 diye biliyorum. şaşırdım cevap vermedim o yüzden.

Bende bişeyler yazmak isterdim fakat 2 gündür rastladım bu diyete ve içeriklerine. Utanıyorum yazmaya az evvel tartıldım 86,70 geldim bu çok utanç verici üstelik 4 aylık evliyim ve maalesef evlendikten sonra almışım 7 kg kadar. Eh bu beni çok üzdü 4 ay evvel hem fitness hemde yüzme vardı hayatımda fakat maalesef şuan hiç birşeyim yok farklı ilde farklı insanlarlayım moral bozukluğundan yemişimde yemişim. Çok üzülüyorummmm... Fakat bu akşam hatta yaklaşık yarım saat içinde gidip kitabı alıcam kesin ve kesin kararlıyım ve spor salonlarını araştırmaya koyulacağım. Burada herkezin birbirini tanımadan destek olması, motive etmesi süper bişey. Umarım bende başarılı olurum. Bıktım artık alay konusu olmaktan BUNU DA BURADAN RAHATLIKLA DİLE GETİRİYORUM... (içime atmaktan bıktım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…