bende ztn yaprakları olan naneden deil bildiğimiz baharat olarak kullanılan (corbalarda fln) naneden bahsediorum..
selamlar ben su an atak evremin son günündeyim yarında itibaren seyir dönemine geçicem
bişey sormak istiyorum yanlız sebzeyi yanında protein almadan yiyemezmiyim birde ölcüsü
ne kadar 5+5 yapmayı düşünüyorum yaza kadar 10 kilo verirmiyim acaba ?
selamlar ben su an atak evremin son günündeyim yarında itibaren seyir dönemine geçicem
bişey sormak istiyorum yanlız sebzeyi yanında protein almadan yiyemezmiyim birde ölcüsü
ataktaysan doğrayamazsın. maydonoz, yulaf kepeği, kekik yada kırmızı bider atıyorum ben bazen içine, yada ayran olarak tüket
5+5 ile 1+1 in 1 ay sonundaki verilen kiloları araştırmalara göre aynıymış. sok sıkı yapanlar veriyor ama 5+5 biraz sıkar sanki.
5+5 ile 1+1 in 1 ay sonundaki verilen kiloları araştırmalara göre aynıymış. sok sıkı yapanlar veriyor ama 5+5 biraz sıkar sanki.
nisan bitti. mayıs da bildiğim kadarıyla sadece 1 ay sürüyor.programım nedeniyle daha rahat ederim diye düşünüyorum ben atak boyunca hiç sıkılmadım tatlı krizimide kahve ile
giderdim bişi daha sormak istiyorum ya 10 kilo verirmiyim yaza kadar ?
merhaba,benim dukanda altıncı haftam.
bunun ilk 1 haftası atak yaptım,yaklaşık 3.5 - 4 kilo civarında verdim.
şu anda ise toplamda 7 kilo civarı verdim.ancak bir süredir durdu kilo vermem.ataktan seyire geçerken durgunluk olacağını biliyordumibuna hazırdım ve yaşadım zaten ama şimdi yine durmasını anlayamıyorum.5 haftadır seyir dönemindeyim ve seyirde verdiğim kilo yaklaşık 3 kilo,oysa hani haftada 1 kilo verecektik
bu arada bişey sormak istiyorum,tavuk döner yiyebiliyor muyuz.ben bugün dönerciye sordum.yağsız yapıyoruz,tavuğun kendi yağı dedi,olabilir mi acaba ?
merhaba,benim dukanda altıncı haftam.
bunun ilk 1 haftası atak yaptım,yaklaşık 3.5 - 4 kilo civarında verdim.
şu anda ise toplamda 7 kilo civarı verdim.ancak bir süredir durdu kilo vermem.ataktan seyire geçerken durgunluk olacağını biliyordumibuna hazırdım ve yaşadım zaten ama şimdi yine durmasını anlayamıyorum.5 haftadır seyir dönemindeyim ve seyirde verdiğim kilo yaklaşık 3 kilo,oysa hani haftada 1 kilo verecektik
bu arada bişey sormak istiyorum,tavuk döner yiyebiliyor muyuz.ben bugün dönerciye sordum.yağsız yapıyoruz,tavuğun kendi yağı dedi,olabilir mi acaba ?
khenaaa sendemi dukancisin seker? kac kilo verdin ne zaman basladin.
valla ben evlendikten sonra bir 26 kg filan aldim. anca onu verebiliyorum simdi
evlilik nasil gidiyor seker
programım nedeniyle daha rahat ederim diye düşünüyorum ben atak boyunca hiç sıkılmadım tatlı krizimide kahve ile
giderdim bişi daha sormak istiyorum ya 10 kilo verirmiyim yaza kadar ?
sağolun yorumlarınız için.hiç vermiyor değilim ama bir sabah tartılıyorum süper toplam 7.5 kilo olmuş ertesi gün bir bakıyorum yine 7 yada 6.5 kilo olmuş.aslında her diyette böyle ilk başta vücuttaki suyla birlikte hızlı kilo verme süreci sonrasında durağanlık.
ama insan da çabalarının sonucunu görmek istiyor değil mi :)
kitabı da okudum,fırsat buldukça spor yapıyorum.rahat 3 litre su içiyorum,diğer sıvılar da cabası.
bu arada yulaf kepeği denen şeyden nefret ediyorum
her sabah 2 kaşığı sütle yicem diye perişan oluyorum.bir kere omlete koyayım dedim mahvoldu.
tadını hiç sevmediğim için de ne yazıkki mücver,muffin falan gibi şeyler yapamıyorum.
gerçi 1.5 ayda 7 kilo hiç de fena sayılmaz genele bakarsak :)
tek endişem çevremdekilerin bu diyetin ileriye dönük sağlık sorunları yaşatabileceğini söylemeleri.umarım böyle bir şeyle sonuçlanmaz.
herkese tavsiyem mutlaka bir şekilde spor yapın.en azından yürüyün.yada şimdi her köşede parklarda kondisyon aletleri var,salona gidecek maddi durumunuz yoksa bunlardan faydalanın.çünkü fazla kiloları verdikçe vücudunuzun sönmüş bir balon gibi yumuşak,gevşek ve sarkık olmasını istemezsiniz.hem spor yağları daha hızlı yakmanıza yol açacaktır.
bu arada geçen gün hindi döner aldım paketlilerden.yağ oranı en fazla %15 yazıyordu üstünde.sevinçten çığlık atacaktım resmen.
protein gününde yoğurtla,ps günlerinde ise domatesle falan döner keyfi yapabiliyorum.
bu diyetin belki de bana en büyük faydası yemeklerde yağ olmasa da lezzet alabileceğimi göstermesi oldu.
yağsız süt,yoğurt ve peynirdeki kalsiyum protein falan tam yağlı ürünlerinkiyle aynı.yani yağsız tükettiğimizde almamız gereken faydayı yine alıyoruz tek farkı vücut yağ depolamamış oluyor :))
Evet. Bence de verdiklerinin kıymetini bilGayet iyi
Bu arada %15 yağ çok değil miii? Ben yememeye çalışıyorum %10'u geçerse falan.. Ama tam da bilmiyorum yani. Kitapta yazıyordu sanki bir yerlerde, akşam araştıriyim bi daha..
Herkese iyi mutlu akşamlar...
kızlar bildirim için bilgilerinizi not ediyorum bi yere ama henüz çizelgeyi güncellemeye başlamadım-başlayamadım...
biraz işlerim var onları toparladıktan sonra ancak geçebilicem saat 14.00 geçebilir... bilginiz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?