Zayıfladıkça insanın duruşu bakışı giyinişi herşeyi ama herşeyi değişiyor
daha bi kendine güven geliyor daha bir mutlu oluyor. Ençok etrafın fark edip övgülerin gelmesi rahatlatıyor
başarmışım diyorsunuz. Mutlu olmak güzel...
Yarim seni tebrik ediyorum...
İnşallah ben ve benim gibilerde amaçlarına ulaşır temennilerimle....
fıstıklar bişi dicem.... süt ve süt ürünlerinin yağ oranı düştükçe karbonhidrat oranlarının arttığı dikkatinizi hiç çekti mi? normal yesek sanki daha iyi özellikle süt ve yoğurtta bu oran daha fazla yavrular ? ne düşünürüz bu konuda acep ?
fıstıklar bişi dicem.... süt ve süt ürünlerinin yağ oranı düştükçe karbonhidrat oranlarının arttığı dikkatinizi hiç çekti mi? normal yesek sanki daha iyi özellikle süt ve yoğurtta bu oran daha fazla yavrular ? ne düşünürüz bu konuda acep ?
ne güzel uzun süre azmetmişsin ve karşılığını almışsın harikaatam anlamıyla dukana başladığım 26.01.2012 fakat kasım aralık arası 2-3 hafta dukana yakın bi beslenme şekliyle alıştırma yapmıştım... diş ameliyatı falan olmam gerekiyordu... tam anlamıyla iyileşince dukana başladım...
SÜPER BİR BAŞARI . 6AYLIK BEBEĞİM VAR EMZİRİYORUM MALUM.BU DİYETİ YAPMAMDa SAKINCA VAR MI
ne güzel uzun süre azmetmişsin ve karşılığını almışsın harikaa
nurs biberiyeli zayıflama çayı. aktarlarda var. yeşil bir kutusu var. bağarsakları çalıştırıyor ve yağın vücuttan atılmasını da hızladırıyormuş. doğrusu pek ciddiye almamıştım ben. kabızlık problemim de yok. maksat sıcak içecek olsun diye içiyordum. sanırım onun etkisi oldu.
bebeğim ben hamburgeri deli gibi özlüyorum belki ondandır:))) tatlım benim yediğim kuru kayısı kayseri usulü yani malatyanın yumuşakçasından değil bu bildiğin takır takır kuru ve ekşi zaten 3 tane yiyorum yemiyorum erik de bir tane yiyorum valla onu da yemesem ölürüüm ben hem ben yağ hakkımı nişasta hakkımı mısır unii hakkımı hiç kullanmadım bügüne kadar onlara saysın dukan emmim:) bebeğim ceviz ve fınığın yararı tartışılamayacak kadar çok onu asla inkar etmem ama dukan emmim kitabında kuruyemiş hariç diyor güçlendirmede ondan şeyittirdiğdimama bir tane yemenin zararı olmaz bebekim de sen yine de seyir de yeme gel beni dinle yoksa benim gibi 60 günün olur hala 7 kilo da sayarsın:)))) ayrıca böyük harflerle yazma nedenim tamemen beni görün diye:))))
inan hiç dikkatimi çekmedi... ortalamasına göre almak daha mantıklı giib...
Yağ oranı düştükçe ürünler o kadar çok işlenmiş oluyor ve işlenmiş maddeler yüzünden toksin oranı artıyor.
Toksinler de yağların içinde birikiyor yağ hücrelerinin daha büyük olmasını sağlıyor.
O yüzden bence de en azından süt ve yoğurt için normal ürünleri tercih etmek bana daha iyi geliyor.
Peynir içinde lor tarzında yağ oranı doğalında da düşük olan peynirleri tercih etmeye çalışıyorum.
Ama dukanda daha yeniyim belki mantıklı açıklamaları vardı ben sadece kişisel düşüncemi paylaşmak istedim sakın yanlış anlaşılmasın ..
E zaten bu nedenle, süt de yoğurt da sınırlı izinli canım... Niye limitsiz süt içemiyoruz. Yoğurt yiyemiyoruz? Ama içindeki karbonhitratın şekli farklı vücutta ani şeker yükselmesine neden olmuyor
Aliye hanım siz istediğiniz kadar beğenin ve arzu ettiğiniz kadar yiyin benim size lafım yok merak etmeyin afiyet olsun.. yalnız benim yazdıklarımla bir daha sakın dalga geçmeyin ben aramda samimiyet olan insanlara hitaben yazdım bu yazıyı şaka ile karışık siz tiye alın diye değil..
Yağ oranı düştükçe ürünler o kadar çok işlenmiş oluyor ve işlenmiş maddeler yüzünden toksin oranı artıyor.
Toksinler de yağların içinde birikiyor yağ hücrelerinin daha büyük olmasını sağlıyor.
O yüzden bence de en azından süt ve yoğurt için normal ürünleri tercih etmek bana daha iyi geliyor.
Peynir içinde lor tarzında yağ oranı doğalında da düşük olan peynirleri tercih etmeye çalışıyorum.
Ama dukanda daha yeniyim belki mantıklı açıklamaları vardı ben sadece kişisel düşüncemi paylaşmak istedim sakın yanlış anlaşılmasın ..
gitt sen ozaman hamburgerciğini yee :) ceviz suyu ile zayıflayan hatunlar var bikerem :)
60 günde 7 kg kabulum keşke verebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?