hayatım ceviz suyu diyorsun ama ceviz demiyorsun ki ayrıca ben vazgeçtim yaptığım yorumu geri alıyorum özür dilerim kusura bakmayın bir daha ağzımı açmıcam... hepinize başarılar diyet yolunuzda..
hayatım ceviz suyu diyorsun ama ceviz demiyorsun ki ayrıca ben vazgeçtim yaptığım yorumu geri alıyorum özür dilerim kusura bakmayın bir daha ağzımı açmıcam... hepinize başarılar diyet yolunuzda..
Canım şöyle ki,
İçeriğin tamamını 100 olarak düşünürsen içindeki yağ ı alınca diğerleri oran olarak yüksek görünüyor sadece, kısaca 100 e tamamlama amaçlı birşey. Yağ azalınca daha çok karbonhidratlı olmuyor, sadece oransal olarak çok görünüyor.
aynen canım bir nefeste 8 kilo vercem bu sefer
bende bugun dukan diyetine başladım. evde tek başıma yaptığım için biraz motivasyona ihtiyacım olabilir diye takipçinim senin ve bugün diyete başlayanlarıngün gün gelişmeleri bende yazıcam burdan. hepimize kolay gelsin o zaman
ben de öyle biliyordum ama burda gıda mühendisi bir arkadaş o bilginin doğru olmadığını söylemişti.
Doğrusu nasılmış ki ?
Çok fazla zıt bilgi var belki de ben yanlış olana inanmışımdır, diğerinin de açıklmasını bilsem en azından kendim değerlendirme yapabilsem ?
Birşeycik söylemek istiyorum canlarım.
Aslında light ürünler daha çok işlenmiş olmuyor, şöyle ki; sütlerin tamamı işlenirken önce içindeki yağın tamamı alınıyor. Daha sonra süt ne şekilde isteniyorsa tam yağlı, yarım yağlı, light şeklinde ne kadar yağ konulmak isteniyorsa yağ sonradan ekleniyor. Bu nedenle de her sütün paketine rahatlıkla % kaç yağ içerdiği yazılabiliyor.
Ben önceden Karatay diyeti yapyordum, Canan hoca bu şekilde söylediğin böyle zannediyordum ama bilgisi olmayan bir konu olabilir tabi, çok mantıklı geldi işte bu cevap teşekkür ederimmm ..
dalga geçmekle espri yapmak arasında fark vardır elbet ama umuma açık bir ortamda, samimi olunan kişilerle özel yazışmalar yapıldığını düşünemedim. özür diliyorum.
oyy kıyamam küsme yauvvv! kızlaaaaarrr herkes odasına !
sen gel yavrum kim ne dedi sana anlat bana bakiim ! ben hepsini döverim onların....sen küsme bakim gülümse hadi! gördüğüm kadarıyla kimse kötü bişi dememiş gülüm sen güzel yazmışsın arkadaşlar da kendilerince yazmışlar ....onlarda kırıcı rencide edici birşeyler yazmamışlar canım benim..... dalga geçme veya alaya alma gibi birşey göremedim ama....canım benim uuuh ne güzel kilo vermişsin maşallah
hadi devam edelim.....eğlenerek kilo veriyoruz burada ,gerçekten üzülmeye gerek yok .....çok öptüm
kızlaaar maşallah süpersiniz dün akşamdan beri oku oku bitiremedim
eşimle bugün başladık bizde 2şer yumurta yedik fazla mı acaba kitabıda okuyorum bu arada. birde sadece 20 dk mı yürümek lazım fazlası olmazmı atak döneminde ?
ben bi ara leslie sanson 3 mile yapıordum çok faydasını gördüm
Kalan kiloları hafife alsam acaba küsüp beni hemen terkederler miSpor yaptıkça ciddiye aldığımı düşünüyor olabilirler
teşekkür ediyorum...
gerçekten bu çok başka bişey... elinde büyüdüğün insanların her seferinde "sen düne kadar avuç kadardın, nasıl oldu da birden böyle iri bi kız oldun" demesi öyle çok canımı yakıyodu ki... yemek yerken bile utanıyodum... kuzenlerim çok zayıf benim ve ben onlarla aynı sofraya oturduğumda hiç doymadan kalkardım... ama dün sabah bir kahvaltı yaptım ki akıllara zarar... dukana göre çok ciddi bi kaçamak değil... ekmek yemediğim için kuzenlerim beni tebrik bile ettiler... sen olayı çözmüşsün bravo dediler... çoook mutlu oldum tarif edilir gibi değil... inanıyorum ki burda herkes çok başarılı olucak... çünkü herkesin harika hayalleri var... ben güzel bir gelin olmak ve sorunsuz bir hamilelik geçirmek için bu yola baş koydum... iyi ki de yaptım... 38 veya 40 beden gelinliklere bakmak o kadar keyifli olucakki... 44-46 beden gelinlik bile bulamazdım...
Off kızlar merak ettim kaç kg oldum diye ama tartımı kilitlettim dolaba alamıyorum şimdi
Cumaya kadar yok tartılmak bakalım ..
fıstıklar bişi dicem.... süt ve süt ürünlerinin yağ oranı düştükçe karbonhidrat oranlarının arttığı dikkatinizi hiç çekti mi? normal yesek sanki daha iyi özellikle süt ve yoğurtta bu oran daha fazla yavrular ? ne düşünürüz bu konuda acep ?
ewt kesinlikle katılıorum..benim kendime güwenim hiç kalmamıştı diyetten önce..göbeğim we belimden resmen hamileler gibi durusundan nefret ediordum..fıcı gibi hissediordum kendimi..hafta sonu 36 beden kotun içine bile girdim..dar oldu ewt ama diyetten önce 40 hatta bzn 42 fln gıymeye baslamıstım.cumrtesi alıswerıs yaparken ben el alıskanlıgı 38 beden yanına 40.ıda aldım.arkadas dedi Sevgi bırak 40 bedeni,onu giyecek halin mi kalmısdenedikten sonrada aynadaki görüntümden o kdr mutlu oldumkii.şu kalan 3,5 kg.yuda werince inşşş. dahada mutlu olacagım..hepimizin bi an önce hedefine ulasması dileği ileee...
piştt hatunlar noluyooo yawww,,bugün cok güsel bigün,,topik olarak genelde mutlu oldugumuz bigün,,hadi kimse kimseye darılmasınnn,kimsenin kötu niyetli oldugunu dalga gectigini dusunmuorumm,,hadiii biyerede gitmeyinn öpüşünn barısınnnece fatmaya katılıorummm yanii ben bu konuda
kitapta dukan atak veya seyir olsun,sadece 1 bütün yumurtaya izin werior.sarısı yag içerdiğinden beyazını sınırsız yiyebilirsiniz diyor.o nedenle bence 1 yumurtayı sarısı ıle beraber tüketmeniz daha dogru olacaktır..
Kızlar az önce ne yaptım:)) Bi eteğim var. Dukandan önce bana olmuyordu. Zira etek 40 beden. Neyse geçen hafta baktım etek oluyor giyeyim dedim.Ama biraz dar olduğundan aşağı doğru çekmek gerekiyordu eteği. Tik olmuş bu hareket, az önce yine eteği aşağı çektim. Etek aşağı düştü:) Tartı aksini söylediyse de zayıfladım galiba biraz daha
Teşekkürleerr. İstediğim kiloya doğru gidiyosuunn vallaa :)) Gözümüzz yoookk ama biz de isterriizzzzz :)) hihihiMaşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?