Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hayatım ceviz suyu diyorsun ama ceviz demiyorsun ki ayrıca ben vazgeçtim yaptığım yorumu geri alıyorum özür dilerim kusura bakmayın bir daha ağzımı açmıcam... hepinize başarılar diyet yolunuzda..

oyy kıyamam küsme yauvvv! kızlaaaaarrr herkes odasına !

sen gel yavrum kim ne dedi sana anlat bana bakiim ! ben hepsini döverim onların.... sen küsme bakim gülümse hadi! gördüğüm kadarıyla kimse kötü bişi dememiş gülüm sen güzel yazmışsın arkadaşlar da kendilerince yazmışlar ....onlarda kırıcı rencide edici birşeyler yazmamışlar canım benim..... dalga geçme veya alaya alma gibi birşey göremedim ama....canım benim uuuh ne güzel kilo vermişsin maşallah

hadi devam edelim.....eğlenerek kilo veriyoruz burada ,gerçekten üzülmeye gerek yok .....çok öptüm

hayatım ceviz suyu diyorsun ama ceviz demiyorsun ki ayrıca ben vazgeçtim yaptığım yorumu geri alıyorum özür dilerim kusura bakmayın bir daha ağzımı açmıcam... hepinize başarılar diyet yolunuzda..

aaaaaa sen özel gününde misin? canın neye sıkkın?
sinir atmak istiyorsan bağır bana bebeğim ama öyle yazmam filan yok aaaa kızarıımmm

evet mantıklıymış ) hiç işime gelmedi.

Kızlar ya, light sütle ilgili mesajı gitmedi diye 3 defa yazdım üçü de gitmiş, her seferinde de farklı yazmışım ama özü aynı. Kusura bakmayın fazlalıklar için. :26:

bugün başlamadım canım :) aslında 6 şubatta başladım :) ama tekrar yeni bir enfes vermek için ataktan aldım :) 4 gün yapıcam bugün 3. günüm :)
ama takip et buralar güzeldir:)

ben de öyle biliyordum ama burda gıda mühendisi bir arkadaş o bilginin doğru olmadığını söylemişti.

Doğrusu nasılmış ki ?
Çok fazla zıt bilgi var belki de ben yanlış olana inanmışımdır, diğerinin de açıklmasını bilsem en azından kendim değerlendirme yapabilsem ?

kızlaaar maşallah süpersiniz dün akşamdan beri oku oku bitiremedim

eşimle bugün başladık bizde 2şer yumurta yedik fazla mı acaba kitabıda okuyorum bu arada. birde sadece 20 dk mı yürümek lazım fazlası olmazmı atak döneminde ?
ben bi ara leslie sanson 3 mile yapıordum çok faydasını gördüm

Doğrusu nasılmış ki ?
Çok fazla zıt bilgi var belki de ben yanlış olana inanmışımdır, diğerinin de açıklmasını bilsem en azından kendim değerlendirme yapabilsem ?

önce bütün yağ alınıp sonra istenen orana göre ekleniyormuş. benim pek kafamın bastığı işler değil ama, ligh= daha zararlı bilgisi yanlışmış

Ben önceden Karatay diyeti yapyordum, Canan hoca bu şekilde söylediğin böyle zannediyordum ama bilgisi olmayan bir konu olabilir tabi, çok mantıklı geldi işte bu cevap teşekkür ederimmm ..

eğer serbestse bilemedim ben onu;birşey daha önermek istiyorum burdan öğrenmiştim özel yağ eriten karışım;

2 elma
1 limon
1 tatlı kaşığı tane karabiber
birkaç tnae karanfil ve
1 çubuk tarcın

bunların hepsi kabuklarıyla falan kaynatılcak 2 lt suda sonra 2 gün içinde içilcek.spordan önce çok etkili oluıordu hem enerji veriyor hem de yağ yakımmını hızlandıryor.

ama bunu dukanda atak evresinde içebilirmiyiz bilmiyorum:44:

atağımın 4. günündeyim. EVET 4 kg verdim. Aama bugün artık şekersizlikten gözlerim döner gibi oldu kitapta aspartamdan bahsediyor ya onu almak için eczaneye gittim. Eczacı bayan aspartam yada sakarin ile ilgili hoş sözler söylenmedi son zamanlarda ben sana %100 doğal olanı vericem dedi adı SPLENDA. nerde kullanıcaksın dedi hem tatlı hem çay şeker dedim dukan diyeti yapıyorum dedim kız kardeşi de yapmış 9 kg vermiş eğer bu diyeti yapıyosan vitaminde vericem dedi kardeşimin saçlarında para gibi açıklık oldu ben bu diyete bağlıyorum çnk tamamen protein var içinde ve hiç meyve yok dedi. herhangi bir ihtimale karşı kullanın vitamini dedi bi tane de ZDROVİT verdi. Olası bir hamilelik riskim varsa devam edeyimmi dedim gönül rahatlığıyla edebilirsin dedi. Kitapta da vitamin alın diyor. İhmale gelmez diye aldım bende

dalga geçmekle espri yapmak arasında fark vardır elbet ama umuma açık bir ortamda, samimi olunan kişilerle özel yazışmalar yapıldığını düşünemedim. özür diliyorum.

piştt hatunlar noluyooo yawww,,bugün cok güsel bigün,,topik olarak genelde mutlu oldugumuz bigün,,hadi kimse kimseye darılmasınnn,kimsenin kötu niyetli oldugunu dalga gectigini dusunmuorumm,,hadiii biyerede gitmeyinn öpüşünn barısınnn ece fatmaya katılıorummm yanii ben bu konuda

kitapta dukan atak veya seyir olsun,sadece 1 bütün yumurtaya izin werior.sarısı yag içerdiğinden beyazını sınırsız yiyebilirsiniz diyor.o nedenle bence 1 yumurtayı sarısı ıle beraber tüketmeniz daha dogru olacaktır..

Kalan kiloları hafife alsam acaba küsüp beni hemen terkederler mi Spor yaptıkça ciddiye aldığımı düşünüyor olabilirler

Evet buralarda yeniyim Bende bugün atakla başladım diyetime. Sabah 2 yumurta ve light beyaz peynirli omlet yedim.
Öğlen haşlama tavuk ve light yogurt yanında. Akşamda öğlenle aynı yemekleri yicem. aralarda bol bol su içiyorum. Bide türk kahvesiz yapamadığımdan 1 tane sade türk kahvesi içtim. 56.7 kg'dım bugün sabah tartıldığımda 3 yada 4 gün atak yapıcam ama atak evresi bitene kadar tartılmamayı düşünüyorum. İlk evrem bitince değişiklikleri sizinlede paylaşıcam kızlar :)

Hepimize kolay gelsin diyorum malum yaza az kaldı

Tekrar merhaba minik dukanlar :))

Motivasyonunuza bayıllddıımmm Çok güzel bir gelin olacaksın yariim tabi sen de nilesss Bütün Dukancanlar öyle :)) Ben evlenmeden önce 2-3 kilo almıştım. 60 kg ile evlendim. Gelinliğimi kendim uydurmuştum, hadi tasarlamıştım diyim :)) Valla bedenini de bilmiyom 38 falandır heralde ama, zaten bi sıkıyolar arkadan göbek falan kalmıyo Tabi zayıf olunca kendine güven oluyo, en mutlu gününde en ihtiyaç olan şey bu yüzden ayyneenn devammm yoksa zaten güzel olmamanız mümkün değil

Off kızlar merak ettim kaç kg oldum diye ama tartımı kilitlettim dolaba alamıyorum şimdi
Cumaya kadar yok tartılmak bakalım ..

Hahaha Ben de heyecanla bekliyorum. Tartılmıyorummm :18: Zor duruyoruummm.

Dışarda yemek yediğimde hep normal yoğurt yiyorum mecburen, içimden inşallah zararı dokunmaz diye düşüne düşünee. Nerdeyse her öğlen böyle oluyo. Yağ karbonhidrattan daha tehlikeli ama herhalde ne biliim, light iyidir o yüzden.

Teşekkürleerr. İstediğim kiloya doğru gidiyosuunn vallaa :)) Gözümüzz yoookk ama biz de isterriizzzzz :)) hihihi Maşallah maşallah

Ben 2 yumurta sarısı yiyorum çoğu zaman... :26: Napiyiiimm. yiyecek bişey bulamıyoruumm. Sırf beyaz da çok fenaaa :S

Kesinlikle inceliyorruuuzz. 60 kiloyken bile daha dar gelen elbisem, biraz daha bol geldi dün :)) Bir de kalçam gitse

Teşekkürleerr. İstediğim kiloya doğru gidiyosuunn vallaa :)) Gözümüzz yoookk ama biz de isterriizzzzz :)) hihihi Maşallah maşallah

olacak olacak seninde olacakkk..surda bikaç kilonn kalmışşş.ne zmn baslamıstın sen bu arada dukana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…