hayatım ceviz suyu diyorsun ama ceviz demiyorsun ki ayrıca ben vazgeçtim yaptığım yorumu geri alıyorum özür dilerim kusura bakmayın bir daha ağzımı açmıcam... hepinize başarılar diyet yolunuzda..
dukan bacılarım ühüüüü.... yav ben cumt günü tavuk nuggets yidim birkaç tane ..........cezam neyse çekmeye hazırııımmm böhüüüü...... çok kızmayın ama acaba ziyan çok mudur çok zarar vermişmiyimdir diyetime.... birde diabetik reçelden 2-3 çaykaşığı kadar yedim itiraf ediyoruuuummm..... acaba çok bişi olmuşmudur.......
olacak olacak seninde olacakkk..surda bikaç kilonn kalmışşş.ne zmn baslamıstın sen bu arada dukana?
Oyyyy!!! Kıyamaaammm!! Kimse darılmasın gücenmesiiiinnn!!! Dünya barışşıııııı:)) Mutlu olmaya geliyoruz burayaa!!! Öpüşelim koklaşalım barışalıımmm
Afiyet olsuuunnn!!! Bişi olmaaazz onddaaannnBen de bugün arkadaşımın pizzasının ucundan alıverdim :26: Bişey olmaz ondaannn :)) umarım
Kaçamak yapanların itirafları başladı gibi :))) sıkıcı ve yoğun işimin arasında sizi takip ediyorum yaaa işler duruyo
ayrıca tatlişkolarım küsmedim ben çocuk muyum ayol hem küsecek olsam küseceğim son kişi bile niless olmaz:))) onlar benim yarimle dukan annelerim:) yaşça benden küçük olsalar da:) neyse bu konuyu kapatalım da ben pazar güçlendirmeye geçeceğim artık heralde o zamana 68i görürüm güçlendirme de dukanın önerdiği gibi spora başlarsam 2-3 kilo daha veririrm yeter bana çünkü artık çoook yoruldum:)
Oyyyy!!! Kıyamaaammm!! Kimse darılmasın gücenmesiiiinnn!!! Dünya barışşıııııı:)) Mutlu olmaya geliyoruz burayaa!!! Öpüşelim koklaşalım barışalıımmm
Afiyet olsuuunnn!!! Bişi olmaaazz onddaaannnBen de bugün arkadaşımın pizzasının ucundan alıverdim :26: Bişey olmaz ondaannn :)) umarım
bende her meyveyi sevmem... hele kavun karpuzdan nefret ederim... hele kış meyveleriii aman hiççç sevmem... zaten benim anatomi bozuk meyve yediğimde boğazımda ciddi kaşınma olur... o yüzden yemem... ama çilek-kiraz ve erik tek geçerim... bende yiyicem baananeee......meyveye hiç düşkün değilim. çevremdekiler zorla meyve yedirirlerdi bana. ama çileğe dayanamam... dukan amca kusura bakmasın ama bir müddet kendisini çilekle aldatacağım.)))
biraz önce dedim ki kendi kendime, kızım yaş oldu 41. daha kaç çilek mevsimi göreceksin acaba? hadi olsun olsun 40 mevsim daha. zaten bu meretin mevsimi de 15-20 gündür. 1 ayı bile bulmaz. haftada 2 kere yesen, yediğin çileklerden de 2 kg alsan, o 2 kg yi vermek için de 3-4 hafta uğraşsan.... razı mısın? razıymışım. umurumda değilmiş hatta. uzun lafın kısası ben bugün öğlen yemeğini çilekle geçirdim. mevsimi bitmeden 1-2 kez daha yerim. yediğim günlerde fazladan yürüyüş yaparım. gerekirse çilekli kilolarımı vermek için fazladan diyet yaparım. ama çileğimi yerim. meyveli yoğurt niyetine... hatta şifa niyetine (fena grip oldum da, vitamin lazım)
İyi demişsin arkadaşım, sen programını yaptıktan sonra kim karışır çilek yemene, afiyet bal olsunnnn :))
abuuuu neler oluyorr itiraflar falançilekler kuruyemişler
Ben de bi itiraf edeyim, evde füme falan kalmamıştı ben de bizimkilerin salamından azcık yidim, ama bahanem süper, hani dukan diyordu ya yiyecek bir şey yoksa yağlı eti tercih edebilirsiniz diye, ben de ettim, valla ettim billa ettim
Ben de biran önce şu 2 kgyu versem de çilek mevsimine yetişsem diyorum.
Yetişirim dimii ?
abuuuu neler oluyorr itiraflar falançilekler kuruyemişler
Ben de bi itiraf edeyim, evde füme falan kalmamıştı ben de bizimkilerin salamından azcık yidim, ama bahanem süper, hani dukan diyordu ya yiyecek bir şey yoksa yağlı eti tercih edebilirsiniz diye, ben de ettim, valla ettim billa ettim
sağol bacım yaaa valla kaç gündür içim içimi yedi...kızlarımı çarşıya çıkardım sonra da burgerkinge götürdüm çok acıkmıştım en zararsız onu gördüm mönüde ne yapiim yiyiverdim......bazen çılgınca tatlı istiyorum işte o zaman da diabetik reçel vardı evde 1-2 çaykaşığı hüplettim ama var yaaaaaa sonra üzüldüm işte....teşekkürler desteğin için ühü.
İyi demişsin arkadaşım, sen programını yaptıktan sonra kim karışır çilek yemene, afiyet bal olsunnnn :))
Canım ne kalmış ki, yetişirsin tabii, sen yeter ki azimle devam et :) Ben seneye yerim artık, aromasını alayım bari :) Bol şanss...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?