mükemmel bir haftasonu geçirdim...
sevdiğim herkes yanımda... misss gibi istanbul... güzelim bahar ve güneş... harikaydı... daha da güzel olan bişey var ki; herkes inanılmaz şaşırdı kilo vermeme... hem de bu kadar kilo vermiş olmama çok şaşırdılar... güzel halamın miss gibi bi bahçesi var apartman girişinde... oturmuş orda yemek hazırlığı yapıyodu... bahçeye girdim yüzüme bakıyo garip garip güneş gözlüğümü çıkardım... mirayyy!!!!!!! bende yan komşuya biri geliyo sandım diyo tanımamış meğersem beni... çooook güzel olmuşsun aferin sana fıstık gibisin maşallah dedi... sonra kuzenlerim gördü... naptın kızım sen böyle artis olmuşsun ya falan demeye başladılar... aman da aman benim toto tavan yaptı... bide regl oldum olucam diye acayip şişkinlik var üstümde... sonra amcamlar falan... uçtum gittim ben... sevgilim geldi bizi aldı gesmelere gittik adam daha yeni görmüş olmasına rağmen o da şaşırdı...nedense bana da hiç kilo verememişim gibi geliyo... pazar günü regl oldum... mevlide katılamadım... ama sonra servis için yardıma gittiğimde beni 20 senedir - 3 senedir - 5 senedir görmeyen komşularımız vardı... tabi faceden tüm gelişmeleri takip ettikleri için... üüffffffffffffff çoooook güzel olmuşssun ne kiloluydun ablanın düğününde diyolar... aman yarabbi dukannnnnnnnnn nesin sen böyle... bu arada dukana göre 66 olmam gerekiyo ya benim 8 kilo daha verdimmi püüffff yani... çooookkk mutluyum çoookk... reglim şişkinim!!!!
Eki Görüntüle 402737
Acıktım ben yaaa, yanımda da bir şey yok, aslında yemek yemek için bir yerlere de gidesim yok, ayy bu ne yaman çelişki :S
yani ben yiyebilirim...kuruyemiş de yasak ama olsun:)))
Hoşgeldiniz diyelim o halde,
Ben de eşimle yapıyorum diyeti. Eşimde tansiyon ve kolestrol hastası, 1,5 aydır devam ediyoruz ve şu ana kadar bir problem olmadı. Forumcak şüphelendiğimiz kaçamaklarından başka :))
Denersiniz zaten bir rahatsızlık hissettiği anda değerlerine baktırır. Kolay gele
süper süper süper gercekten süper görünüyorsun yarim!! masallah sana tebrik ederim canim. göbek möbek kalmamis sende fistik gibi olmussun!!
benden güzel haberler yok malesef. piskolojim iyce bozuldu kafaya taka taka. bugün itibariyle dukana vedalasiyorum. diyet gercekten cok iyi ama bende bagisiklik yapti sanirim. bu 3. defaya baslayisim olmustu. 1 ay olcak 1 kilo anca gitti. daha fazla zorlamicam beynimi ve vucudumu. dün gribe yakalandim, hastayim suan rapor aldim bu hafta. artik kendi cabalarimla dikkat ederek vermeyi denicem kilolarimi. yine ekmek karbonhidrat olmicak hayatimda. protein ve sebze olcak. belki kendimi biraz rahat birakirsam kilomda inadini birakip inise geceer . yeni baslayacak olan arkadaslara tavsiyem bu diyeti basladiklarinda lütfen devam etsinler yoksa benim gibi olursunuz.
veda eder gibi oldum ama sizi takip etmeye devam edip arada bi kafanizi agritirim. hepinize cok tesekkür ederim destek ve moralleriniz icin. cok sagolun.
bende bu güne -300 ile başladım. haftasonu p günlerimde ama sp yaptım. spor da yapamadım. üstelik de regliyim. uzun süren durgunluğun ardından çok iyi başladım. sanırım içtiğim çayın da etkisi oldu. regl olmama rağmen şişlik falan da yok.
kalk kız öğün atlamak yoook yimiğine ye geel
ya kuruyemiş kültürü yok ki adamların ben yasak olmasına hala anlam veremiyorum:))
starda yeni bir hayat yarışmasında hatun hergün 1 avuç yiyor geçen hafta 6 kg verdi
dukan yapan bir arkadaşımla konuştuk az önce. doktora gitmiş. kan değerlerine, kolesterol, şeker, yağ tansiyon v.b. falan baktırmış. herşey gayet iyi çıkmış. doktora demiş ki dukan yapıyorum ondan baktırdım. doktor ben de yapıyorum demiş. bol su iç hiç bir sorun olmaz demiş doktor.
98.gün oldu bugün canım ,duraklamalar yaşadım bende ama çok uzun sürmedi 3-5 gün mesela ,ama genelde hergün eksi gördüm diyebilirim.tatlandırıcı hiç kullanmadım bu arada ,ve hiç diyette kaçamak yapmadım ,benim metobolizmam hızlı demekki ama ben aynı hızla bu kiloları geri alabiliyorum ,senin de avantajın benim kadar hızlı almazsın ,canını sıkma sakın ,birden gidecek kiloların inşallah
canim sen ne zaman baslamistin diyetine( ben hala 80 i kiramadim da. 15 aralikda baslamistim.
hic duraklama yasamadin mi sen?
süper süper süper gercekten süper görünüyorsun yarim!! masallah sana tebrik ederim canim. göbek möbek kalmamis sende fistik gibi olmussun!!
benden güzel haberler yok malesef. piskolojim iyce bozuldu kafaya taka taka. bugün itibariyle dukana vedalasiyorum. diyet gercekten cok iyi ama bende bagisiklik yapti sanirim. bu 3. defaya baslayisim olmustu. 1 ay olcak 1 kilo anca gitti. daha fazla zorlamicam beynimi ve vucudumu. dün gribe yakalandim, hastayim suan rapor aldim bu hafta. artik kendi cabalarimla dikkat ederek vermeyi denicem kilolarimi. yine ekmek karbonhidrat olmicak hayatimda. protein ve sebze olcak. belki kendimi biraz rahat birakirsam kilomda inadini birakip inise geceer . yeni baslayacak olan arkadaslara tavsiyem bu diyeti basladiklarinda lütfen devam etsinler yoksa benim gibi olursunuz.
veda eder gibi oldum ama sizi takip etmeye devam edip arada bi kafanizi agritirim. hepinize cok tesekkür ederim destek ve moralleriniz icin. cok sagolun.
Maşallah çok iyi gidiyorsun. Peki içtiğin çay nasıl bir çay? Bana da söylesen ne olur sanki :))
Zayıfladıkça insanın duruşu bakışı giyinişi herşeyi ama herşeyi değişiyor
daha bi kendine güven geliyor daha bir mutlu oluyor. Ençok etrafın fark edip övgülerin gelmesi rahatlatıyor
başarmışım diyorsunuz. Mutlu olmak güzel...
Yarim seni tebrik ediyorum...
İnşallah ben ve benim gibilerde amaçlarına ulaşır temennilerimle....
Zayıfladıkça insanın duruşu bakışı giyinişi herşeyi ama herşeyi değişiyor
daha bi kendine güven geliyor daha bir mutlu oluyor. Ençok etrafın fark edip övgülerin gelmesi rahatlatıyor
başarmışım diyorsunuz. Mutlu olmak güzel...
Yarim seni tebrik ediyorum...
İnşallah ben ve benim gibilerde amaçlarına ulaşır temennilerimle....
teşekkür ediyorum...
gerçekten bu çok başka bişey... elinde büyüdüğün insanların her seferinde "sen düne kadar avuç kadardın, nasıl oldu da birden böyle iri bi kız oldun" demesi öyle çok canımı yakıyodu ki... yemek yerken bile utanıyodum... kuzenlerim çok zayıf benim ve ben onlarla aynı sofraya oturduğumda hiç doymadan kalkardım... ama dün sabah bir kahvaltı yaptım ki akıllara zarar... dukana göre çok ciddi bi kaçamak değil... ekmek yemediğim için kuzenlerim beni tebrik bile ettiler... sen olayı çözmüşsün bravo dediler... çoook mutlu oldum tarif edilir gibi değil... inanıyorum ki burda herkes çok başarılı olucak... çünkü herkesin harika hayalleri var... ben güzel bir gelin olmak ve sorunsuz bir hamilelik geçirmek için bu yola baş koydum... iyi ki de yaptım... 38 veya 40 beden gelinliklere bakmak o kadar keyifli olucakki... 44-46 beden gelinlik bile bulamazdım...
oooo tam kırılma noktasında nereye gidiyorsun canım yaaa???
bende 35 günde 1 kg vermiştim onuda geç 2 hafta ara vermek zorunda kalıncada +4-5 oldu yani ben bile inançla başlamışken sen tam vereceğin sırada nereye gidiyorsun?
bence 1-2 hafta daha dene ne kaybedersinki kilodan başka?
vay dingiller yaa...geçenlerde dukan diyeti yapan birinin blok sayfasını okumuştum orda bir hikaye vardı daha doğrusu başından geçen bir olay...
şimdi siteyi bulamıyorum amaazcık bahsedeyim çok gülmüştüm..
dukan diyeti yapan kız bir cafeye gidiyor ve arkadşaını bekliyor. bu arada cafelerde masalar çok yakın olduğu için 2 manken gibi hatunun konuşmasına kulak misafiri oluyor :)
hatunlar dukan diyetini konuşup şu yorumu yapıyorlar.. bu diyet zayıflarsa herkes zayıf olur ve zayıflık bir ayrıcalık olmaktan çıkar , kimsede bizim suratımıza bakmaz diyor :)
düşünsenize zayıf oldukları için ayrıcalıklı sanıyorlar onuda geçin devamı . . . cidden bu duruma üzülüyorlar :)
okurken keyif aldığım bir yazıydı inş bulurumda paylaşırım ama siz konuyu anladınız bence:) şişman olan çoğu hatun güzeldir:) içi dışı ayrı güzeldir:) o hatunlar zayıflayınca bliyorlarki çok daha güzel olcaklar
teşekkür ediyorum...
gerçekten bu çok başka bişey... elinde büyüdüğün insanların her seferinde "sen düne kadar avuç kadardın, nasıl oldu da birden böyle iri bi kız oldun" demesi öyle çok canımı yakıyodu ki... yemek yerken bile utanıyodum... kuzenlerim çok zayıf benim ve ben onlarla aynı sofraya oturduğumda hiç doymadan kalkardım... ama dün sabah bir kahvaltı yaptım ki akıllara zarar... dukana göre çok ciddi bi kaçamak değil... ekmek yemediğim için kuzenlerim beni tebrik bile ettiler... sen olayı çözmüşsün bravo dediler... çoook mutlu oldum tarif edilir gibi değil... inanıyorum ki burda herkes çok başarılı olucak... çünkü herkesin harika hayalleri var... ben güzel bir gelin olmak ve sorunsuz bir hamilelik geçirmek için bu yola baş koydum... iyi ki de yaptım... 38 veya 40 beden gelinliklere bakmak o kadar keyifli olucakki... 44-46 beden gelinlik bile bulamazdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?