Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

süper süper süper gercekten süper görünüyorsun yarim!! masallah sana tebrik ederim canim. göbek möbek kalmamis sende fistik gibi olmussun!!

benden güzel haberler yok malesef. piskolojim iyce bozuldu kafaya taka taka. bugün itibariyle dukana vedalasiyorum. diyet gercekten cok iyi ama bende bagisiklik yapti sanirim. bu 3. defaya baslayisim olmustu. 1 ay olcak 1 kilo anca gitti. daha fazla zorlamicam beynimi ve vucudumu. dün gribe yakalandim, hastayim suan rapor aldim bu hafta. artik kendi cabalarimla dikkat ederek vermeyi denicem kilolarimi. yine ekmek karbonhidrat olmicak hayatimda. protein ve sebze olcak. belki kendimi biraz rahat birakirsam kilomda inadini birakip inise geceer . yeni baslayacak olan arkadaslara tavsiyem bu diyeti basladiklarinda lütfen devam etsinler yoksa benim gibi olursunuz.

veda eder gibi oldum ama sizi takip etmeye devam edip arada bi kafanizi agritirim. hepinize cok tesekkür ederim destek ve moralleriniz icin. cok sagolun.

Acıktım ben yaaa, yanımda da bir şey yok, aslında yemek yemek için bir yerlere de gidesim yok, ayy bu ne yaman çelişki :S

kalk kız öğün atlamak yoook yimiğine ye geel

yani ben yiyebilirim...kuruyemiş de yasak ama olsun:)))

ya kuruyemiş kültürü yok ki adamların ben yasak olmasına hala anlam veremiyorum:))
starda yeni bir hayat yarışmasında hatun hergün 1 avuç yiyor geçen hafta 6 kg verdi

dukan yapan bir arkadaşımla konuştuk az önce. doktora gitmiş. kan değerlerine, kolesterol, şeker, yağ tansiyon v.b. falan baktırmış. herşey gayet iyi çıkmış. doktora demiş ki dukan yapıyorum ondan baktırdım. doktor ben de yapıyorum demiş. bol su iç hiç bir sorun olmaz demiş doktor.

oooo tam kırılma noktasında nereye gidiyorsun canım yaaa???
bende 35 günde 1 kg vermiştim onuda geç 2 hafta ara vermek zorunda kalıncada +4-5 oldu yani ben bile inançla başlamışken sen tam vereceğin sırada nereye gidiyorsun?
bence 1-2 hafta daha dene ne kaybedersinki kilodan başka?

Maşallah çok iyi gidiyorsun. Peki içtiğin çay nasıl bir çay? Bana da söylesen ne olur sanki :))

Kızlar, ben sınırlı izinli şeylerden (buğday kepeği, mısır nişantası vs) hiç yemiyorum.Canım çok tatlı isterse bi de öyle yeme içme ortamındaysam falan light mevyalı yoğurt yiyorum ama bu hafta (tabi perşembeye kadar belki veririm ama) hiç kilo vermedim. Diyetin de başındayım. Light meyvalı yoğuttan da 1 ayda toplam 4 tane yedim. Kaçamak sıfır niye böyle oldu anlamadım(Daha 12 kg vermem lazım durursa ne yapacağım ben:..(

ben de kuruyemiş kültürü olmamasına bağlıyorum yasak olmasını. arada sırada yiyorum ben. canım çok fazla abur cubur istediği zamanlarda. çok abartmadan ama.

Süpeeeeer, doktordan teyit var daha ne olsun :))

canim sen ne zaman baslamistin diyetine ( ben hala 80 i kiramadim da. 15 aralikda baslamistim.

hic duraklama yasamadin mi sen?
98.gün oldu bugün canım ,duraklamalar yaşadım bende ama çok uzun sürmedi 3-5 gün mesela ,ama genelde hergün eksi gördüm diyebilirim.tatlandırıcı hiç kullanmadım bu arada ,ve hiç diyette kaçamak yapmadım ,benim metobolizmam hızlı demekki ama ben aynı hızla bu kiloları geri alabiliyorum ,senin de avantajın benim kadar hızlı almazsın ,canını sıkma sakın ,birden gidecek kiloların inşallah

Canım benim çok teşekkür ediyorum... fazla uzzaklaşma bence... git toparlan ve kesin kararlı bi şekilde aramıza gel tekrar... senin vücudun daha önce de bu diyeti tanıdığından inat ediyor... ama sen o direnci kırıcaksın ben biliyorum... tek ihtiyacın olan şey bu diyetten biraz uzaklaşmak... gerçi uzaklaşmaya çalışsan da bu diyet tipinde besleniceksin ben sana garantisini veriyorum... hatta tabiri yerindeyse dukan diyeti yapıyo olucaksın ama bol kaçamak... ve sana yemin ediyorum o zaman da kilo vericeksin... tek ihtiyacın olan şey psikolojini diyet modundan uzaklaştırman...

Maşallah çok iyi gidiyorsun. Peki içtiğin çay nasıl bir çay? Bana da söylesen ne olur sanki :))

nurs biberiyeli zayıflama çayı. aktarlarda var. yeşil bir kutusu var. bağarsakları çalıştırıyor ve yağın vücuttan atılmasını da hızladırıyormuş. doğrusu pek ciddiye almamıştım ben. kabızlık problemim de yok. maksat sıcak içecek olsun diye içiyordum. sanırım onun etkisi oldu.

niless haklııı nereye yaaaa,,biraz daha mucadele et bence :2:

Zayıfladıkça insanın duruşu bakışı giyinişi herşeyi ama herşeyi değişiyor
daha bi kendine güven geliyor daha bir mutlu oluyor. Ençok etrafın fark edip övgülerin gelmesi rahatlatıyor
başarmışım diyorsunuz. Mutlu olmak güzel...
Yarim seni tebrik ediyorum...
İnşallah ben ve benim gibilerde amaçlarına ulaşır temennilerimle....

hakılısın. ben eskiden kambur dururdum. şimdi daha dik duruyorum. dün farkettim. dolap kapağı açık kalmış, kafamı çarptım. daha önce çarpmıyordum oraya. boyum mu uzadı benim diye gülüyordum dün kendi kendime. bir anda dank etti., boyum uzamadı elbette bu yaştan sonra. ama dik durmaya başladım.

teşekkür ediyorum...
gerçekten bu çok başka bişey... elinde büyüdüğün insanların her seferinde "sen düne kadar avuç kadardın, nasıl oldu da birden böyle iri bi kız oldun" demesi öyle çok canımı yakıyodu ki... yemek yerken bile utanıyodum... kuzenlerim çok zayıf benim ve ben onlarla aynı sofraya oturduğumda hiç doymadan kalkardım... ama dün sabah bir kahvaltı yaptım ki akıllara zarar... dukana göre çok ciddi bi kaçamak değil... ekmek yemediğim için kuzenlerim beni tebrik bile ettiler... sen olayı çözmüşsün bravo dediler... çoook mutlu oldum tarif edilir gibi değil... inanıyorum ki burda herkes çok başarılı olucak... çünkü herkesin harika hayalleri var... ben güzel bir gelin olmak ve sorunsuz bir hamilelik geçirmek için bu yola baş koydum... iyi ki de yaptım... 38 veya 40 beden gelinliklere bakmak o kadar keyifli olucakki... 44-46 beden gelinlik bile bulamazdım...

geçenlerde dukan diyeti yapan birinin blok sayfasını okumuştum orda bir hikaye vardı daha doğrusu başından geçen bir olay...
şimdi siteyi bulamıyorum amaazcık bahsedeyim çok gülmüştüm..

dukan diyeti yapan kız bir cafeye gidiyor ve arkadşaını bekliyor. bu arada cafelerde masalar çok yakın olduğu için 2 manken gibi hatunun konuşmasına kulak misafiri oluyor :)
hatunlar dukan diyetini konuşup şu yorumu yapıyorlar.. bu diyet zayıflarsa herkes zayıf olur ve zayıflık bir ayrıcalık olmaktan çıkar , kimsede bizim suratımıza bakmaz diyor :)
düşünsenize zayıf oldukları için ayrıcalıklı sanıyorlar onuda geçin devamı . . . cidden bu duruma üzülüyorlar :)
okurken keyif aldığım bir yazıydı inş bulurumda paylaşırım ama siz konuyu anladınız bence:) şişman olan çoğu hatun güzeldir:) içi dışı ayrı güzeldir:) o hatunlar zayıflayınca bliyorlarki çok daha güzel olcaklar

bulurdun ama hayallerindeki gibi olmazdı asla...
dukanla geçen her gün hayallere 1 adım yaklaşmak...

selincim atakta herkes kilo verdi bende 1 kilo gitti, 1 hafta öyle denedim gitmedi, sonra 5+5 yaptim yine gitmedi. benim ki gercekten piskolojik galiba. bi yerlere gitmiyorum tatlimmmmm sizin mesajlariniz okudukca motive ouyorum. yanliz söyle 1-2 hafta vucudumu rahatlatmak isitiyorum beynimi de rahatlatirsam belki düzelir..

vay dingiller yaa...
zayıflamak için yediklerini çıkaran aptallar biliyorum ben vee sonraa kaçınılmaz son...Bulumia... ve tedavisi ciddi zor bi hastalık...

40 beden gelinlik bakma yok 36-38 bakacaksın :)) 40 beden gelinlik olmaz o kayınvalide kıyafeti olur.. 36lara bakmaya başla sen:) ne kaldı 1 ay sonra 38 1,5 ay sonra 36 bedensin zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…