Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bulurdun ama hayallerindeki gibi olmazdı asla...
dukanla geçen her gün hayallere 1 adım yaklaşmak...

ablamın düğün zamanı bi dünya gelinlikçi gezdik... denenebilicek gelinliklerin hepsi 38-40 beden birkaç modelde 42 var... özel diktiriceksin... düşünsene hiç üstünde görmeden denemeden... böyle bi riske asla girememm...

haklsin bidenem istesemde kopamam burdan. dedigin gibi tekrar moral depolamis olarak sizin yaniniza dönmek istiyorum. gidiyorum ama ama dönüsüm mmuhtesem olcakkkkkk

mesajin icin cok tesekkürler tatlimmm

Öyle deme. ben yaklaşık 5 yıl hem fitness hemde yüzme yaptım kemik sayımıda yaptırdım. kemiklerimin ağır olduğunu söylediler. kilo veremiyodum sadece sıkılaşıyodum ne yaparsam yapayım 44 benden de kalmıştım hemde kendimi ince gördüğümde bile. sonra kızdım kendime bi ara sporu bıraktım bu dönemde eşimle tanıştım çalıştığım yerden düğünüme 1 hafta kala ayrıldım üstelik gece yarılarına kadar çalışıyordum düğünüm var spora gidicem dediğim halde gidemiyordum. Spora gitmeyince ne oldu o sıkılaşma yerini eskiye bıraktı (spor nankör oluyor) ama yinede gelinliği buldum. Gelinlikçiye gittiğimde hazır yerine kendi tasarladığım gelinliği diktirdim. İlk giyen ben olmalıydım Daha önceden başkası giymemiş olmalıydı. Provalarda baktım ki ohoooo neler geliyor neler ben çöp gibi kaldım. Üstelik 1,70 boy ve 80 kilo ile :)) Bulabilirdin elbette ama zayıfken de duruşları farklı oluyo tek gelinlik değil her bir şeyin....

ya benim bu mesajı 5000000 kere beğenesim var ama sadece 1 tane beğen butonu var. sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün

zayifiz diye kendini bisey zannedip burnu 5 karis havada olanlardan nefret ediyorum

anladım canım ama sakın fazla abartma sen vücudunu önce dukana hazırla sonra başla...
sen birde çok karıştırdın 5 /5 1/1 vs :)
ben burda 2/1 yapıcam dediğimde linç ediceklerdi metabolizmanla oynama diye:)
hakkında hayırlısı canım gitme burdan biryerlere

ben de 3 gündür callanetics imi yapamadım. grip oldum. yapmayı denedim ama çok başım döndü. yürüyüş bile yapamadım hatta.

kızlar bugün bağırsaklarımın en rahat gününü geçirdim akşam sebze günüm olduğu için kıymalı kabak yemeği yapmıştım yoğurtla onu yedim ve gerçekten bağırsaklarımı inanılmaz rahatlattı bilginiz olsun bu birrrrrrrrrrr
kuruyemiş kesinlikle yasak kızlar onun içindeki yağ başka hiçbir şeyde yok desem yeridir yani bir kase kuruyemiş yiyince iki big mag hamburger kalorisi alırsınız bu ikiiiiiiii
ben arasıra kuru kayısı ve kuru erik yiyorum onlar diğerlerinden daha sağlıklı bu üççççççççç
CARTDOOR LİGHT DONDURMA YASAK KESİNLİKLE ÇÜNKÜ İÇİNDE DAMLA ÇİKOLATA VAR VE HER LİGHT OLAN BİZE UYGUN DEĞİL MAALESEF ONLAR ŞEKER HASTALARI İÇİN ÜRETİLEN KARBONHİDRAT DEĞERİ ÇOK YÜKSEK ÜRÜNLER BU DÖRTTTT
HAFTA SONU -500 DAHA GÖRDÜM BU BEŞŞŞŞŞŞ
YARİMMM CİLLOP OLMUŞSUN MAAŞALAH BU ALTIIIIIII
NİLESS YENİDEN ARAMIZA HOŞGELDİN ANACIM BU YEDİİİİ
YAŞASIN DUKAN BU SEKİZZZZZ:))

40 beden gelinlik bakma yok 36-38 bakacaksın :)) 40 beden gelinlik olmaz o kayınvalide kıyafeti olur.. 36lara bakmaya başla sen:) ne kaldı 1 ay sonra 38 1,5 ay sonra 36 bedensin zaten..

ben 36 beden asla olamam... 38 bile şüpheli... çünkü çok iri kemikliyim... uzun süre(10 yıl) profesyonel voleybol oynadığımdan geniş omuzlarım var ve çok kaslıdır vücudum... totomu da yırtsam 36 giyemem... kaldı ki 36 olmayı da istemem zaten... ben 40 olsam yeter... ama 38 olabilirsem hamilelik falan 40la sürdürürüm hayatımı...

Son düzenleme:

allah seni ne etmesin BUDOKUZZZZZZZZzzzz

hamilelik demişken. Bu diyeti hamileykende yapabilirmiyiz acaba??? Hani öyle bi ihtimal belki olabilir de :$

hanfendi hanfendi geldin büyük harflerle bağırdın ettin çekip gitme iki çift laf edem

hoşbulduk kuzummm her zaman beraber nice günlere
şimdi şu kuruyemiş ve hamburger menü olayına gelelim senelerce araştırıp kalori hesabının yanlış olduğu belirten uzmanlara sen ne demek istiyorsun:)))
besin değerleri arasında onlarca fark vaaaar bu biiiiiiiiiirrrrrrrrr:)
kuru kayısı ve kuru eriktede şeker var hanfendii eline bile yapışıyor hatta utanmıyormusun yemeye:) hadi utanmıyorsun neden kuruyemişe laf ediyosun:)))
her sabah ceviz yiyip geç yaşlanmak istiyorum belkim hııhh

Off kızlar merak ettim kaç kg oldum diye ama tartımı kilitlettim dolaba alamıyorum şimdi
Cumaya kadar yok tartılmak bakalım ..

bu mesajı da 50000000 kere beğenmek istiyorum. kuruyemişe çamur atmak yok bu da onbir mi oniki mi kaç olduysa artık...

bebeğim ben hamburgeri deli gibi özlüyorum belki ondandır:))) tatlım benim yediğim kuru kayısı kayseri usulü yani malatyanın yumuşakçasından değil bu bildiğin takır takır kuru ve ekşi zaten 3 tane yiyorum yemiyorum erik de bir tane yiyorum valla onu da yemesem ölürüüm ben hem ben yağ hakkımı nişasta hakkımı mısır unii hakkımı hiç kullanmadım bügüne kadar onlara saysın dukan emmim:) bebeğim ceviz ve fınığın yararı tartışılamayacak kadar çok onu asla inkar etmem ama dukan emmim kitabında kuruyemiş hariç diyor güçlendirmede ondan şeyittirdiğdim ama bir tane yemenin zararı olmaz bebekim de sen yine de seyir de yeme gel beni dinle yoksa benim gibi 60 günün olur hala 7 kilo da sayarsın:)))) ayrıca böyük harflerle yazma nedenim tamemen beni görün diye:))))

Miraycığım bu diyet acayip bişey, ben poposu küçük göbek kısmı erkek gibi kadınlardanım.Şöyle anlatayım her daim ve aynı anda hem midem hem göbeğim hem de kocaman bi simidim var benim.Üzerine kocaman göğüsler düşün (sütlük inek gibi). Bu arada ben de 7 yıl lisanslı basketbol oynadım.

Ben normalde diyete başlarım, başlar popom küçülmeye..Mide, göbek, simit ve göğüslerde pek kayda değer bi küçülme olmaz.
Dukana başladığımdan beri önce göğüslerim küçüldü, sonra göbeğim küçüldü.Midem ve simit duruyor hala (ben başlayalı 3 mayısta 1 ay olacak daha başındayım yani)...

O kadar spor yapardım daha önce tık demezlerdi.Bizim üstad kitapta yazmış zaten üst bölgeden daha çok kilo vereceksiniz diye.Benim de omuzlarım geniştir. Ama onlar da küçüldü.O yüzden bu diyetle kilo verirken üstün de küçülecek ve böylece 38 kesin, hatta 36 giyeceksin. Sen tavsiyeme uy arkadaşım 36-38 gelinlik bak:))

kolay gelsin güçlendirme...ben 40 günde 5 kilo civarı verdim atak ve seyir yapmadan çünkü meyvesiz kalmak istemedim. ama ödül öğününü yapmadım tabiki ve yürüyüş ya da leslie yaptım 30dk. eğer ödülde çok abartmazsan kilo vermeye devam edersin bence.

bu mesajı da 50000000 kere beğenmek istiyorum. kuruyemişe çamur atmak yok bu da onbir mi oniki mi kaç olduysa artık...

Aliye hanım siz istediğiniz kadar beğenin ve arzu ettiğiniz kadar yiyin benim size lafım yok merak etmeyin afiyet olsun.. yalnız benim yazdıklarımla bir daha sakın dalga geçmeyin ben aramda samimiyet olan insanlara hitaben yazdım bu yazıyı şaka ile karışık siz tiye alın diye değil..

yok ben 36 olana kadar inmem... sevmem o kadar ince... bi deri bi kemik o ne öle be... sevgilim de hiç hoşlanmıyo zaten öyle kurulardan... adam kürdan niyetine diş mi karıştırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…