bulurdun ama hayallerindeki gibi olmazdı asla...
dukanla geçen her gün hayallere 1 adım yaklaşmak...
Canım benim çok teşekkür ediyorum... fazla uzzaklaşma bence... git toparlan ve kesin kararlı bi şekilde aramıza gel tekrar... senin vücudun daha önce de bu diyeti tanıdığından inat ediyor... ama sen o direnci kırıcaksın ben biliyorum... tek ihtiyacın olan şey bu diyetten biraz uzaklaşmak... gerçi uzaklaşmaya çalışsan da bu diyet tipinde besleniceksin ben sana garantisini veriyorum... hatta tabiri yerindeyse dukan diyeti yapıyo olucaksın ama bol kaçamak... ve sana yemin ediyorum o zaman da kilo vericeksin... tek ihtiyacın olan şey psikolojini diyet modundan uzaklaştırman...
teşekkür ediyorum...
gerçekten bu çok başka bişey... elinde büyüdüğün insanların her seferinde "sen düne kadar avuç kadardın, nasıl oldu da birden böyle iri bi kız oldun" demesi öyle çok canımı yakıyodu ki... yemek yerken bile utanıyodum... kuzenlerim çok zayıf benim ve ben onlarla aynı sofraya oturduğumda hiç doymadan kalkardım... ama dün sabah bir kahvaltı yaptım ki akıllara zarar... dukana göre çok ciddi bi kaçamak değil... ekmek yemediğim için kuzenlerim beni tebrik bile ettiler... sen olayı çözmüşsün bravo dediler... çoook mutlu oldum tarif edilir gibi değil... inanıyorum ki burda herkes çok başarılı olucak... çünkü herkesin harika hayalleri var... ben güzel bir gelin olmak ve sorunsuz bir hamilelik geçirmek için bu yola baş koydum... iyi ki de yaptım... 38 veya 40 beden gelinliklere bakmak o kadar keyifli olucakki... 44-46 beden gelinlik bile bulamazdım...
geçenlerde dukan diyeti yapan birinin blok sayfasını okumuştum orda bir hikaye vardı daha doğrusu başından geçen bir olay...
şimdi siteyi bulamıyorum amaazcık bahsedeyim çok gülmüştüm..
dukan diyeti yapan kız bir cafeye gidiyor ve arkadşaını bekliyor. bu arada cafelerde masalar çok yakın olduğu için 2 manken gibi hatunun konuşmasına kulak misafiri oluyor :)
hatunlar dukan diyetini konuşup şu yorumu yapıyorlar.. bu diyet zayıflarsa herkes zayıf olur ve zayıflık bir ayrıcalık olmaktan çıkar , kimsede bizim suratımıza bakmaz diyor :)
düşünsenize zayıf oldukları için ayrıcalıklı sanıyorlar onuda geçin devamı . . . cidden bu duruma üzülüyorlar :)
okurken keyif aldığım bir yazıydı inş bulurumda paylaşırım ama siz konuyu anladınız bence:) şişman olan çoğu hatun güzeldir:) içi dışı ayrı güzeldir:) o hatunlar zayıflayınca bliyorlarki çok daha güzel olcaklar
geçenlerde dukan diyeti yapan birinin blok sayfasını okumuştum orda bir hikaye vardı daha doğrusu başından geçen bir olay...
şimdi siteyi bulamıyorum amaazcık bahsedeyim çok gülmüştüm..
dukan diyeti yapan kız bir cafeye gidiyor ve arkadşaını bekliyor. bu arada cafelerde masalar çok yakın olduğu için 2 manken gibi hatunun konuşmasına kulak misafiri oluyor :)
hatunlar dukan diyetini konuşup şu yorumu yapıyorlar.. bu diyet zayıflarsa herkes zayıf olur ve zayıflık bir ayrıcalık olmaktan çıkar , kimsede bizim suratımıza bakmaz diyor :)
düşünsenize zayıf oldukları için ayrıcalıklı sanıyorlar onuda geçin devamı . . . cidden bu duruma üzülüyorlar :)
okurken keyif aldığım bir yazıydı inş bulurumda paylaşırım ama siz konuyu anladınız bence:) şişman olan çoğu hatun güzeldir:) içi dışı ayrı güzeldir:) o hatunlar zayıflayınca bliyorlarki çok daha güzel olcaklar
selincim atakta herkes kilo verdi bende 1 kilo gitti, 1 hafta öyle denedim gitmedi, sonra 5+5 yaptim yine gitmedi. benim ki gercekten piskolojik galiba. bi yerlere gitmiyorum tatlimmmmm sizin mesajlariniz okudukca motive ouyorum. yanliz söyle 1-2 hafta vucudumu rahatlatmak isitiyorum beynimi de rahatlatirsam belki düzelir..
Öyle deme. ben yaklaşık 5 yıl hem fitness hemde yüzme yaptım kemik sayımıda yaptırdım. kemiklerimin ağır olduğunu söylediler. kilo veremiyodum sadece sıkılaşıyodum ne yaparsam yapayım 44 benden de kalmıştım hemde kendimi ince gördüğümde bile. sonra kızdım kendime bi ara sporu bıraktım bu dönemde eşimle tanıştım çalıştığım yerden düğünüme 1 hafta kala ayrıldım üstelik gece yarılarına kadar çalışıyordum düğünüm var spora gidicem dediğim halde gidemiyordum. Spora gitmeyince ne oldu o sıkılaşma yerini eskiye bıraktı (spor nankör oluyor) ama yinede gelinliği buldum. Gelinlikçiye gittiğimde hazır yerine kendi tasarladığım gelinliği diktirdim. İlk giyen ben olmalıydım Daha önceden başkası giymemiş olmalıydı. Provalarda baktım ki ohoooo neler geliyor neler ben çöp gibi kaldım. Üstelik 1,70 boy ve 80 kilo ile :)) Bulabilirdin elbette ama zayıfken de duruşları farklı oluyo tek gelinlik değil her bir şeyin....
40 beden gelinlik bakma yok 36-38 bakacaksın :)) 40 beden gelinlik olmaz o kayınvalide kıyafeti olur.. 36lara bakmaya başla sen:) ne kaldı 1 ay sonra 38 1,5 ay sonra 36 bedensin zaten..
kızlar bugün bağırsaklarımın en rahat gününü geçirdim akşam sebze günüm olduğu için kıymalı kabak yemeği yapmıştım yoğurtla onu yedim ve gerçekten bağırsaklarımı inanılmaz rahatlattı bilginiz olsun bu birrrrrrrrrrr
kuruyemiş kesinlikle yasak kızlar onun içindeki yağ başka hiçbir şeyde yok desem yeridir yani bir kase kuruyemiş yiyince iki big mag hamburger kalorisi alırsınız bu ikiiiiiiii
ben arasıra kuru kayısı ve kuru erik yiyorum onlar diğerlerinden daha sağlıklı bu üççççççççç
CARTDOOR LİGHT DONDURMA YASAK KESİNLİKLE ÇÜNKÜ İÇİNDE DAMLA ÇİKOLATA VAR VE HER LİGHT OLAN BİZE UYGUN DEĞİL MAALESEF ONLAR ŞEKER HASTALARI İÇİN ÜRETİLEN KARBONHİDRAT DEĞERİ ÇOK YÜKSEK ÜRÜNLER BU DÖRTTTT
HAFTA SONU -500 DAHA GÖRDÜM BU BEŞŞŞŞŞŞ
YARİMMM CİLLOP OLMUŞSUN MAAŞALAH BU ALTIIIIIII
NİLESS YENİDEN ARAMIZA HOŞGELDİN ANACIM BU YEDİİİİ
YAŞASIN DUKAN BU SEKİZZZZZ:))
kızlar bugün bağırsaklarımın en rahat gününü geçirdim akşam sebze günüm olduğu için kıymalı kabak yemeği yapmıştım yoğurtla onu yedim ve gerçekten bağırsaklarımı inanılmaz rahatlattı bilginiz olsun bu birrrrrrrrrrr
kuruyemiş kesinlikle yasak kızlar onun içindeki yağ başka hiçbir şeyde yok desem yeridir yani bir kase kuruyemiş yiyince iki big mag hamburger kalorisi alırsınız bu ikiiiiiiii
ben arasıra kuru kayısı ve kuru erik yiyorum onlar diğerlerinden daha sağlıklı bu üççççççççç
CARTDOOR LİGHT DONDURMA YASAK KESİNLİKLE ÇÜNKÜ İÇİNDE DAMLA ÇİKOLATA VAR VE HER LİGHT OLAN BİZE UYGUN DEĞİL MAALESEF ONLAR ŞEKER HASTALARI İÇİN ÜRETİLEN KARBONHİDRAT DEĞERİ ÇOK YÜKSEK ÜRÜNLER BU DÖRTTTT
HAFTA SONU -500 DAHA GÖRDÜM BU BEŞŞŞŞŞŞ
YARİMMM CİLLOP OLMUŞSUN MAAŞALAH BU ALTIIIIIII
NİLESS YENİDEN ARAMIZA HOŞGELDİN ANACIM BU YEDİİİİ
YAŞASIN DUKAN BU SEKİZZZZZ:))
hamilelik demişken. Bu diyeti hamileykende yapabilirmiyiz acaba??? Hani öyle bi ihtimal belki olabilir de :$
hanfendi hanfendi geldin büyük harflerle bağırdın ettin çekip gitme iki çift laf edem
hoşbulduk kuzummm her zaman beraber nice günlere
şimdi şu kuruyemiş ve hamburger menü olayına gelelim senelerce araştırıp kalori hesabının yanlış olduğu belirten uzmanlara sen ne demek istiyorsun:)))
besin değerleri arasında onlarca fark vaaaar bu biiiiiiiiiirrrrrrrrr:)
kuru kayısı ve kuru eriktede şeker var hanfendii eline bile yapışıyor hatta utanmıyormusun yemeye:) hadi utanmıyorsun neden kuruyemişe laf ediyosun:)))
her sabah ceviz yiyip geç yaşlanmak istiyorum belkim hııhh
hanfendi hanfendi geldin büyük harflerle bağırdın ettin çekip gitme iki çift laf edem
Hoşbulduk kuzummm her zaman beraber nice günlere
şimdi şu kuruyemiş ve hamburger menü olayına gelelim senelerce araştırıp kalori hesabının yanlış olduğu belirten uzmanlara sen ne demek istiyorsun:)))
besin değerleri arasında onlarca fark vaaaar bu biiiiiiiiiirrrrrrrrr:)
kuru kayısı ve kuru eriktede şeker var hanfendii eline bile yapışıyor hatta utanmıyormusun yemeye:) hadi utanmıyorsun neden kuruyemişe laf ediyosun:)))
her sabah ceviz yiyip geç yaşlanmak istiyorum belkim hııhh
ben 36 beden asla olamam... 38 bile şüpheli... çünkü çok iri kemikliyim... uzun süre(10 yıl) profesyonel voleybol oynadığımdan geniş omuzlarım var ve çok kaslıdır vücudum... totomu da yırtsam 36 giyemem... kaldı ki 36 olmayı da istemem zaten... ben 40 olsam yeter... ama 38 olabilirsem hamilelik falan 40la sürdürürüm hayatımı...
3 haftadır değişmeyen kilosu dolayısıyla ömür artık güçlendirmeye geçer bu böyle biline:))
valla gitmiyor erimiyor 2 kilo ne etcem bilmiyorum.ama güçlendirmede de kilo verebilieceğimi düşünerek gün itibariyle sizlerele güçlendirme deneyimlerimi paylaşacağım.bakalım kilo verebilecek miyim???
bu arada hepinize kocaman günaydın...
bu mesajı da 50000000 kere beğenmek istiyorum. kuruyemişe çamur atmak yok bu da onbir mi oniki mi kaç olduysa artık...
Miraycığım bu diyet acayip bişey, ben poposu küçük göbek kısmı erkek gibi kadınlardanım.Şöyle anlatayım her daim ve aynı anda hem midem hem göbeğim hem de kocaman bi simidim var benim.Üzerine kocaman göğüsler düşün (sütlük inek gibi). Bu arada ben de 7 yıl lisanslı basketbol oynadım.
Ben normalde diyete başlarım, başlar popom küçülmeye..Mide, göbek, simit ve göğüslerde pek kayda değer bi küçülme olmaz.
Dukana başladığımdan beri önce göğüslerim küçüldü, sonra göbeğim küçüldü.Midem ve simit duruyor hala (ben başlayalı 3 mayısta 1 ay olacak daha başındayım yani)...
O kadar spor yapardım daha önce tık demezlerdi.Bizim üstad kitapta yazmış zaten üst bölgeden daha çok kilo vereceksiniz diye.Benim de omuzlarım geniştir. Ama onlar da küçüldü.O yüzden bu diyetle kilo verirken üstün de küçülecek ve böylece 38 kesin, hatta 36 giyeceksin. Sen tavsiyeme uy arkadaşım 36-38 gelinlik bak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?