Kaçamak yapanların itirafları başladı gibi :))) sıkıcı ve yoğun işimin arasında sizi takip ediyorum yaaa işler duruyo
sağol bacım yaaa valla kaç gündür içim içimi yedi...kızlarımı çarşıya çıkardım sonra da burgerkinge götürdüm çok acıkmıştım en zararsız onu gördüm mönüde ne yapiim yiyiverdim......bazen çılgınca tatlı istiyorum işte o zaman da diabetik reçel vardı evde 1-2 çaykaşığı hüplettim ama var yaaaaaa sonra üzüldüm işte....teşekkürler desteğin için ühü.
Yetişirsiiiinn!! Çabuk ol amaa!! koş koş kooşşşBen de biran önce şu 2 kgyu versem de çilek mevsimine yetişsem diyorum.
Yetişirim dimii ?
Valla seyire geçiyim bende ekşi eriği düşünüyorum sebze niyetine... Hem yeşil hem ekşi :)))
nilesscim özel günümde değilim aksine çok mutluydum çünkü güzel bir eksiyle başladım haftaya ve sizlerle muhabbeti özlediğim için geldim buraya ama ben kuruyemişin kalorili olduğunu ve dukan diyetine uygun olmadığını söylemek isterken pufffff herkes üstüme sıçradı ben dedim ki kalorisi bakımından hamburgerle aynı ama besin değeri olarak elbette aynı olamaz bunu düşünebilecek kadar bilgim var en azından sadece kuruyemiş tüketiyorsanız bile kavrulmamış olanları tercih edin diyorlar yağlarını bırakmadığı için mesela taze ceviz, kabuklu taze fındık v.s. ben nacizane bunu söylemeye çalıştım ama sen bana git hamburgerini ye o zaman burda ceviz suyuyla zayıflayanlar var diyorsun hayatım biz burda 2 aydır neleri paylaştık neleri konuştuk bu kadar basit değil küsmek ya da karşımdakini kırmak ben seni ve yarimi hatta ömmür ve bulaşık suyu da var örnek aldım ve sizlerin yaşadıklarıyla yola çıktım. ama bundan 1 ay önce yarim light üçgen peynir yiyor diye herkes kıza yüklenmedi mi ben her gün yiyorum ama duraklamam ondan değil yeşil çayı bırakmıştım. ama ben şimdi demiyorum ki light üçgen peynirle zayıflıyorum ben kimse laf edemez diye. rica ediyorum bunu yaşanmamış sayalım sana kırgın değilim nilesscim sadece benim fikirlerimi bilmiyormuş gibi o zaman git sen hamburgerini ye demene üzüldüm o kadar. hamburgeri nasıl yiyim canımın çektiği şeyleri nasıl yiyim. biz ne için mücadele ediyoruz o zaman..
ayrıca tatlişkolarım küsmedim ben çocuk muyum ayol hem küsecek olsam küseceğim son kişi bile niless olmaz:))) onlar benim yarimle dukan annelerim:) yaşça benden küçük olsalar da:) neyse bu konuyu kapatalım da ben pazar güçlendirmeye geçeceğim artık heralde o zamana 68i görürüm güçlendirme de dukanın önerdiği gibi spora başlarsam 2-3 kilo daha veririrm yeter bana çünkü artık çoook yoruldum:)
salam janbon sosis gibi şeyler, sanırım içlerindeki bir takım katkı maddelerinden dolayı karbonhidrat içeriyorlar. gıdacılardan bilgisi olan varsa paylaşabilir belki. soya kıyması v.b. katılıyor diye duymuştum.
Valla seyire geçiyim bende ekşi eriği düşünüyorum sebze niyetine... Hem yeşil hem ekşi :)))
salam janbon sosis gibi şeyler, sanırım içlerindeki bir takım katkı maddelerinden dolayı karbonhidrat içeriyorlar. gıdacılardan bilgisi olan varsa paylaşabilir belki. soya kıyması v.b. katılıyor diye duymuştum.
hakikaten süpermiş bahanen bulaşıksuyuuuu
Yetişirsiiiinn!! Çabuk ol amaa!! koş koş kooşşşMotivasyon motivasyon...!!
Kafama silah dayasalar kaçamak yapmam artık
bu arada çilek ne zamana kadar oluyordu
Kafama silah dayasalar kaçamak yapmam artık
bu arada çilek ne zamana kadar oluyordu
Haklısın şeker, içeriğini okudum da ama göz koydum bir kere salama, kaçamadı benden hehehehe
Ahhh ahhh obez psikolojisi işte bahaneler hazır
Bana bi ceza vercek misiniz
Haklısın şeker, içeriğini okudum da ama göz koydum bir kere salama, kaçamadı benden hehehehe
Ahhh ahhh obez psikolojisi işte bahaneler hazır
Bana bi ceza vercek misiniz
güçlendirmeye geçen arkadaşlar, güçlendirmede kilo verme devam ediyor mu? duraklamayla mı başlıyor yine seyir gibi? biraz bilgi verebilir misiniz?
geçenlerde dukan diyeti yapan birinin blok sayfasını okumuştum orda bir hikaye vardı daha doğrusu başından geçen bir olay...
şimdi siteyi bulamıyorum amaazcık bahsedeyim çok gülmüştüm..
dukan diyeti yapan kız bir cafeye gidiyor ve arkadşaını bekliyor. bu arada cafelerde masalar çok yakın olduğu için 2 manken gibi hatunun konuşmasına kulak misafiri oluyor :)
hatunlar dukan diyetini konuşup şu yorumu yapıyorlar.. bu diyet zayıflarsa herkes zayıf olur ve zayıflık bir ayrıcalık olmaktan çıkar , kimsede bizim suratımıza bakmaz diyor :)
düşünsenize zayıf oldukları için ayrıcalıklı sanıyorlar onuda geçin devamı . . . cidden bu duruma üzülüyorlar :)
okurken keyif aldığım bir yazıydı inş bulurumda paylaşırım ama siz konuyu anladınız bence:) şişman olan çoğu hatun güzeldir:) içi dışı ayrı güzeldir:) o hatunlar zayıflayınca bliyorlarki çok daha güzel olcaklar
güçlendirmeye geçen arkadaşlar, güçlendirmede kilo verme devam ediyor mu? duraklamayla mı başlıyor yine seyir gibi? biraz bilgi verebilir misiniz?
uzun sürmez valla, beklemez seni, acele etmen lazım. artık sporu, yürüyüşü mü artırırsın, sınırlı izinlileri mi eksiltirsin. ha gayret))
Valla çilek yemedim hee :S Bilmiyorum da :) Erik çabucak geçiyo, ona üzülüyorumÇilek de herhalde 1-2 ay durur. Durur mu
güçlendirme yaklaştı garibaaaaaaaaaaaaa
Valla çilek yemedim hee :S Bilmiyorum da :) Erik çabucak geçiyo, ona üzülüyorumÇilek de herhalde 1-2 ay durur. Durur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?