Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kaçamak yapanların itirafları başladı gibi :))) sıkıcı ve yoğun işimin arasında sizi takip ediyorum yaaa işler duruyo

Hihi Valla dilimin ucundan accık aldığım pizzayı kaçamaktan bile saymıyorum hee!! Kusura bakmasın Dukan amcam O mninik ısırık yüzünden kilo veremiceksem bu diyeti çöpe atayım yahuu
Bu arada benim de çok işim var, çıkiyim artık diyorum, çıkamıyorum siteden :18:

O yüzden yani, süreklilik olmazsa bence, üzülmeye değmez fikrim tabiii

Ben de biran önce şu 2 kgyu versem de çilek mevsimine yetişsem diyorum.
Yetişirim dimii ?
Yetişirsiiiinn!! Çabuk ol amaa!! koş koş kooşşş Motivasyon motivasyon...!!

Valla seyire geçiyim bende ekşi eriği düşünüyorum sebze niyetine... Hem yeşil hem ekşi :)))

Hehhe! dün öyle düşünmüştüm ben de. Sebze niyetine yerim yeşil eriği diye. Saaltalık gibi bişey heralde. Eriğin 1 tanesi 8 kaloriymiş, salatalığın 11. Kalori hesabı yapmıyoruz ama, olsun.. Benziyolar diye yaptım. Tahmin ettiğimden kaloriliymiş ama :S Napalım :))

bebeğim ben senin samimiyiteni dayanarak hepsini esprisini söyledim onuda geç gülerek ve sırnaşarak söyledim :) bir daha okusan anlıcaksın zaten :)
kırdıysam özür dilerim asla böyle bir amacım olmaz:) tamam ben özel günümdeyim ama o sinirimi sevgili sevgilimde atıyorum daha eğlenceli oluyor:)
burda hepimiz hassasız kendimi en rahat burdakilerin yerine koyabiliyorum ondan hiç kırarmıyıımm oyy bebeğim beniim vallaa çok özüürr azcuk şımarmıştım sana aslında

Yağsız jambon un haricindekiler yasak. Ben polonez in yağsız dana ve tavuk jambon unu tüketiyorum.

Haklısın şeker, içeriğini okudum da ama göz koydum bir kere salama, kaçamadı benden hehehehe

hakikaten süpermiş bahanen bulaşıksuyuuuu

Ahhh ahhh obez psikolojisi işte bahaneler hazır

Bana bi ceza vercek misiniz

Haklısın şeker, içeriğini okudum da ama göz koydum bir kere salama, kaçamadı benden hehehehe

80 küsür kiloda olan birinin kendisine obez demesi sencede hakaret deil miiii??? bence hakarettt

ceza yok suç dukan amcanın:) seçeneği kapamamış açık bırakmış :)
bende evdeki etlerimi bitirip 2 dilim sucuk yemeliyim

güçlendirmeye geçen arkadaşlar, güçlendirmede kilo verme devam ediyor mu? duraklamayla mı başlıyor yine seyir gibi? biraz bilgi verebilir misiniz?

hem fiziksel hem zihinsel anlamda zayıfmış hatunlar

Selam canlarım.. Birçok yere baktım ama dukan diyetiyle sürekli farklı tariflerr

Bana gün gün neler yeneceğini yani 1. gün 2. gün 3. 4 5.. Vs halinde yazabilecek olan yokmuu yarın başlamak istiyorum ama doğru düzgün birşey bulamadım heryerde farklı yazılarr yardım edin yapanlar lütfen

uzun sürmez valla, beklemez seni, acele etmen lazım. artık sporu, yürüyüşü mü artırırsın, sınırlı izinlileri mi eksiltirsin. ha gayret ))

Tamam acele ediyorum ama en az 3 hafta sürecek kii ..
Aman ne yapayım baktım yetişemiyorum kaçamak yaparım

Valla çilek yemedim hee :S Bilmiyorum da :) Erik çabucak geçiyo, ona üzülüyorum Çilek de herhalde 1-2 ay durur. Durur mu

Önceden bu çilekler haziranda çıkıyordu ne güzel niye artık erkenden çıkıyor ki

güçlendirme yaklaştı garibaaaaaaaaaaaaa

yok nerde o günler, daha 13 kg var ama ramazan yaklaştı. ben geçen sene ramazandan önce başlamıştım diyete ve ramazanda devam edememiştim. verdiğim kiloların bir kısmını geri almıştım. motivasyonum da bozulmuştu tabi. tekrar başlamam zor olmuştu.

ramazana 2.5 ay kaldı. 2.5 ayda 10 kg verirsem canım sağolsun der, güçlendirmeye geçerim. çünkü seyirdeyken oruç tutmam zor ama güçlendirmede tutabilirim. anlayacağın kafamda 40 tilki dolanıyor yine ama bakalım kuyruklarını değdirmemeyi başarabilecek miyim?..

Valla çilek yemedim hee :S Bilmiyorum da :) Erik çabucak geçiyo, ona üzülüyorum Çilek de herhalde 1-2 ay durur. Durur mu

o önce çıkanlar hormonlu hormonlu tü kaka onlar...ıyk yinmez yinmez....boşver unut lalalalalalal ben iyiyim iyiyim....ben kimim burası neresi? he?

eriiiiiiikkkkkkkk sonlarına yetişirmiyim acep?

Yiyemediklerimizi alıp buzluğa atsak, mevsimindeki kadar güzel olmaz ama idare eder, sonra yesek noolur ki Aslında bu kadar şeyi düşünmek yerine bir an önce fazla kilolardan kurtulsak daha iyi olcak, bir sene sonra vicdan azabı çekmeden, oram çıktı buram pörtledi demeden rahat yemek daha iyi zannımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…