Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Aa dimi hiç yoktan iyidirr neyse yöntem bulduk kiloların acelesi kalmadı

Ne mutlu sana, çook yol katetmişsin. Darısı başımıza inşallah. Sevdiceğin nerede? En kısa zamanda vereceksin bak, dukan çilekli pasta şimdiden afiyet olsun :)

ben ne zaman geçicem yaaaaaaaaaaaaaaaaa
bebeğim benim gibi pes ettiğin zaman:)))) ben gari dayanamıyommmmmmmmmmmmm(

yok bebeğim takma geçti gitti ben de hassastım biraz ondan oldu amaaan ne kırılcaz ne özürü hayatım sen de :) yaaa ben çok kötüyüm aülayasım var 1 saattir özsütün facebook sayfasından pastaların resimlerine baktım salak gibi şimdi elim ayağım resmen titriyor vücudum bitkin düştü psikolojik mahf durumundayım((((( yeminle ağlıcam gidem de bir cigara tüttürem belki iştahımı keser(

Ne mutlu sana, çook yol katetmişsin. Darısı başımıza inşallah. Sevdiceğin nerede? En kısa zamanda vereceksin bak, dukan çilekli pasta şimdiden afiyet olsun :)

Sevdiceğim doğu görevini yapıyor çok uzakta sınırda
Ve yaklaşım 3 aydan beri görüşmüyoruz o gittiğinde 63 kg falandım şimdi 55 kg olursam ona da süpriz olacak inşallah ..
3-4 hafta diyorum yarım yarım gitse o geldiğinde 55 kiloluk çıtır olur şaşırtırım inşallah ..

Çok kötü olmuş gerçekten ben de yapıyorum bazen onu sonra sinir küpü olup çıkıyorumm

Çok kötü olmuş gerçekten ben de yapıyorum bazen onu sonra sinir küpü olup çıkıyorumm

Ben yeni bi yöntem buldum canım çekti gibi olduğunda kendi kendime "sen zamanında onlardan doyana kadar yedin artık canının istemesi için sebep kalmadı....Hadi hadi o güzel görünenlerin hepsi zehir gibi çıkıyor senden.. Ne lazım sana pasta börek" diyorum. Gerçekten de isteğim yok oluyor.

Ben de aynı şekilde durdurmaya çalışıyorum kendimi.
Zayıf mı olmak istersin onlardan mı yemek istersind iye soruyorum kendime ama fotoğraflarına bakınca çok kötü oluyorum neden bakıyorsam artık.
Bu sıralarda bakmamaya çalışıyorum bakalım ..

valla midem bulanmaya başladı kızlar ben de şöyle bir çözüm buldum hamile kalmak :)))) aşeriyorum ayağına hepsinden yesem mi:)) şaka bir yana kızlar benden giden margarin miktarı 32 paket oldu böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

kaçç kere yazdım kızlar neden kimse bana yardımcı olmuyor zayıflamak istiyorum artık

yazdıklarınızdan kitabı okumadığınız sonucuna vardım. yanılıyorsam kusura bakmayın. ama haklı olduğumu varsayarak şunları söyleyeyeim. bu diyet 1. gün şunları 2. gün bunları ye şeklinde anlatılabilecek bir diyet değil ne yazık ki. o yüzden önce kitabı alıp okumanız lazım. yenecekler ve yenmeyecekler var. yeneceklerin, nasıl yeneceğinin kuralları var ve tabi diyetin aşamaları var. bütün bunları anlatmak çok uzun sürer ve açıkcası yanıltıcı da olur. kitabı alıp okursanız zaten çok az sorunuz kalacak ve emin olun o sorulara da hepimiz menuniyetler cevap vereceğiz.

Canım, canım, Allah kavuştursun inşallah hiç ayırmasın bir daha.

Ona çok büyük sürpriz olacak, gözlerine inanamayacak. Maşallah ne mutlu sana, darısı başımıza.

yok bebeğim takma geçti gitti ben de hassastım biraz ondan oldu amaaan ne kırılcaz ne özürü hayatım sen de :) yaaa ben çok kötüyüm aülayasım var 1 saattir özsütün facebook sayfasından pastaların resimlerine baktım salak gibi şimdi elim ayağım resmen titriyor vücudum bitkin düştü psikolojik mahf durumundayım((((( yeminle ağlıcam gidem de bir cigara tüttürem belki iştahımı keser([/QUOTE]

Kızlar ben canım çok tatlı çektiğinde mikrodalgada dukan keki yapıp üzerine de 1 kaşık süttozu, 1tk tatlandırıcı, 1 tk kakao, 2 kaşık light süt yapıp üzerine döküyorum ıslak kek gibi oluyor :)) tavsiye ederim.

hihihhi bende söz kurabiyelerine bakıyorum ufaktan hazırlıklar başladı:) ben mi evlencem annemmi tam çözemedim ama:)
evin badanası bitti:) yeni koltuk takımı beğenmişler akşama gidince bende bakıcakmışım :) not: babam yataklı alalım ailemiz genişliyor demiş
sonra tül bakmışlar:))) bizim ev çıkacak görücüyeee:))

bende gariban sözde farklı ne yaparım diye söz kurabiyelerine bakıyordum :)
şimdi şöyle oluyor bizim söz bile 50yi geçiyor:) hesap yapıyordum 250 liraya geliyor kurabiye
iştahım kapandı gitti valllaaaa

ahaha şaka bir yanada bende yicek birşeyler aranırken hemen nescafe için su ısıttım içiyorum şimdi bugün bitsede eve gidip yimik yesem:)

Dimi ya ne güzel bir rahatlık hamilelik.
Ben hayal edemiyorum hamile olduğumu, etrafımdakiler de edemiyor normalde bile o kadar çok aşeriyorum ki gecenin bir yarısı, hamile kalırsam kimse eve giremez bana yiyecek aramaktan
32 paket margarin vay be, ben de su damacanası olarak düşünüyorum o damacanayı ne zor kaldırıyordum oysa üstümde taşıyormuşum hep ..

Canım, canım, Allah kavuştursun inşallah hiç ayırmasın bir daha.

Ona çok büyük sürpriz olacak, gözlerine inanamayacak. Maşallah ne mutlu sana, darısı başımıza.

Amin canım inşallah ..
Çok zor gerçekten mu mesafeler, ihtiyacın olduğunda yanında olmaması.
İki tarafında stresli gergin zamanları ama inşallah bitecek bu günlerde ..

Hepimiz şöyle kendimizi mutlu hissettiğimiz kilolarda rahatça gezsek ne güzel olacak ..

Bugün ıslak kek yaptım ben de, muffin kaplarından 4 tane oldu 1.5 kaşık yulaf kepeğiyle mutlu etti beni ve gerçekten çok güzel kesiyor isteği falan ..

ne tatlı heyecanlar bunlar çook mutlu olursunuz inşallah.
Ne zaman söz ?

Kızlar bişi sorucam bi kaç hafta önce GNC nin L - Carnitine ilacını almıştım yağ yakımı hızlandırıcı. acaba bu diyetle birlikte yürüyüşe çıkmadan önce alsam bi sakıncası olur mu biliyomusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…