yaptım yaptım. bugün yürüyüşe çıktığımda almıştım çileği. akşamüstü bir yürüyüş daha yapacağım. bu seferki çileğin hakkı.
Yiyemediklerimizi alıp buzluğa atsak, mevsimindeki kadar güzel olmaz ama idare eder, sonra yesek noolur kiAslında bu kadar şeyi düşünmek yerine bir an önce fazla kilolardan kurtulsak daha iyi olcak, bir sene sonra vicdan azabı çekmeden, oram çıktı buram pörtledi demeden rahat yemek daha iyi zannımca
TEşekkür ederimm
Şu sıralar en büyük motivem sevdiceğimin gelmesine az kalması ve çilek yiyebilmek.
Vereyim şunları da çilekli dukan pasta yapayım istiyorum ..
Seneye sen çıtır çıtır rahatça yersin ohh ..
bebeğim benim gibi pes ettiğin zaman:)))) ben gari dayanamıyommmmmmmmmmmmmben ne zaman geçicem yaaaaaaaaaaaaaaaaa
bebeğim ben senin samimiyiteni dayanarak hepsini esprisini söyledim onuda geç gülerek ve sırnaşarak söyledim :) bir daha okusan anlıcaksın zaten :)
kırdıysam özür dilerim asla böyle bir amacım olmaz:) tamam ben özel günümdeyim ama o sinirimi sevgili sevgilimde atıyorum daha eğlenceli oluyor:)
burda hepimiz hassasız kendimi en rahat burdakilerin yerine koyabiliyorum ondan hiç kırarmıyıımm oyy bebeğim beniim vallaa çok özüürr azcuk şımarmıştım sana aslında
Ne mutlu sana, çook yol katetmişsin.Darısı başımıza inşallah. Sevdiceğin nerede? En kısa zamanda vereceksin bak, dukan çilekli pasta şimdiden afiyet olsun :)
Ne mutlu sana, çook yol katetmişsin.Darısı başımıza inşallah. Sevdiceğin nerede? En kısa zamanda vereceksin bak, dukan çilekli pasta şimdiden afiyet olsun :)
bebeğim benim gibi pes ettiğin zaman:)))) ben gari dayanamıyommmmmmmmmmmmm(
yok bebeğim takma geçti gitti ben de hassastım biraz ondan oldu amaaan ne kırılcaz ne özürü hayatım sen de :) yaaa ben çok kötüyüm aülayasım var 1 saattir özsütün facebook sayfasından pastaların resimlerine baktım salak gibi şimdi elim ayağım resmen titriyor vücudum bitkin düştü psikolojik mahf durumundayım((((( yeminle ağlıcam gidem de bir cigara tüttürem belki iştahımı keser (
kaçç kere yazdım kızlar neden kimse bana yardımcı olmuyorzayıflamak istiyorum artık
Çok kötü olmuş gerçekten ben de yapıyorum bazen onu sonra sinir küpü olup çıkıyorumm
Ben yeni bi yöntem buldum canım çekti gibi olduğunda kendi kendime "sen zamanında onlardan doyana kadar yedin artık canının istemesi için sebep kalmadı....Hadi hadi o güzel görünenlerin hepsi zehir gibi çıkıyor senden.. Ne lazım sana pasta börek" diyorum. Gerçekten de isteğim yok oluyor.
Ben de aynı şekilde durdurmaya çalışıyorum kendimi.
Zayıf mı olmak istersin onlardan mı yemek istersind iye soruyorum kendime ama fotoğraflarına bakınca çok kötü oluyorum neden bakıyorsam artık.
Bu sıralarda bakmamaya çalışıyorum bakalım ..
Ben yeni bi yöntem buldum canım çekti gibi olduğunda kendi kendime "sen zamanında onlardan doyana kadar yedin artık canının istemesi için sebep kalmadı....Hadi hadi o güzel görünenlerin hepsi zehir gibi çıkıyor senden.. Ne lazım sana pasta börek" diyorum. Gerçekten de isteğim yok oluyor.
Çok kötü olmuş gerçekten ben de yapıyorum bazen onu sonra sinir küpü olup çıkıyorumm
kaçç kere yazdım kızlar neden kimse bana yardımcı olmuyorzayıflamak istiyorum artık
Sevdiceğim doğu görevini yapıyor çok uzakta sınırda
Ve yaklaşım 3 aydan beri görüşmüyoruz o gittiğinde 63 kg falandım şimdi 55 kg olursam ona da süpriz olacak inşallah ..
3-4 hafta diyorum yarım yarım gitse o geldiğinde 55 kiloluk çıtır olur şaşırtırım inşallah ..
Ben de aynı şekilde durdurmaya çalışıyorum kendimi.
Zayıf mı olmak istersin onlardan mı yemek istersind iye soruyorum kendime ama fotoğraflarına bakınca çok kötü oluyorum neden bakıyorsam artık.
Bu sıralarda bakmamaya çalışıyorum bakalım ..
bebeğim benim gibi pes ettiğin zaman:)))) ben gari dayanamıyommmmmmmmmmmmm(
yok bebeğim takma geçti gitti ben de hassastım biraz ondan oldu amaaan ne kırılcaz ne özürü hayatım sen de :) yaaa ben çok kötüyüm aülayasım var 1 saattir özsütün facebook sayfasından pastaların resimlerine baktım salak gibi şimdi elim ayağım resmen titriyor vücudum bitkin düştü psikolojik mahf durumundayım((((( yeminle ağlıcam gidem de bir cigara tüttürem belki iştahımı keser (
valla midem bulanmaya başladı kızlar ben de şöyle bir çözüm buldum hamile kalmak :)))) aşeriyorum ayağına hepsinden yesem mi:)) şaka bir yana kızlar benden giden margarin miktarı 32 paket oldu böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Canım, canım, Allah kavuştursun inşallah hiç ayırmasın bir daha.
Ona çok büyük sürpriz olacak, gözlerine inanamayacak. Maşallah ne mutlu sana, darısı başımıza.
Kızlar ben canım çok tatlı çektiğinde mikrodalgada dukan keki yapıp üzerine de 1 kaşık süttozu, 1tk tatlandırıcı, 1 tk kakao, 2 kaşık light süt yapıp üzerine döküyorum ıslak kek gibi oluyor :)) tavsiye ederim.
hihihhi bende söz kurabiyelerine bakıyorum ufaktan hazırlıklar başladı:) ben mi evlencem annemmi tam çözemedim ama:)
evin badanası bitti:) yeni koltuk takımı beğenmişler akşama gidince bende bakıcakmışım :) not: babam yataklı alalım ailemiz genişliyor demiş
sonra tül bakmışlar:))) bizim ev çıkacak görücüyeee:))
bende gariban sözde farklı ne yaparım diye söz kurabiyelerine bakıyordum :)
şimdi şöyle oluyor bizim söz bile 50yi geçiyor:) hesap yapıyordum 250 liraya geliyor kurabiye
iştahım kapandı gitti valllaaaa
ahaha şaka bir yanada bende yicek birşeyler aranırken hemen nescafe için su ısıttım içiyorum şimdi bugün bitsede eve gidip yimik yesem:)
Kızlaaaaaar,
Yaşasın benim de 1 kalbim var artık, çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?