Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kısmetse 26 mayıs

olmaz cnaım o hapın hiçbir yan etkisi yok inanki:) benim çevremde herkes kullandı ve kullanmaya da devam ediyor :)
mutlaka sana faydası olacaktır:)

Yağ yakıcıların bir zararı olacağını zannetmiyorum, diyet ilacı değiller sonuçta.
ama sporsuz hiç bir işe de yaramıyorlar diye biliyorum.

hayatım ne güzel ya geçen seneki halim geldi aklıma tadını çıkar valla çünkü ben hiçbir şey anlamamıştım ve hala düğünümü yeniden başa alsak diyorum sen de dukan usulü yap tatlım hepimiz yapalım gönderelim sana:))) nescafe bulantı yapıyor bende tarçınlı süt idealim:) ama işteyim ve bi halt yok tatlandırıcılı yoğurt yedim o da bulantı yaptı:) neyse eve gitmeme az kaldı şükür...

kısmetse 26 mayıs

olmaz cnaım o hapın hiçbir yan etkisi yok inanki:) benim çevremde herkes kullandı ve kullanmaya da devam ediyor :)
mutlaka sana faydası olacaktır:)

Öncelikle ihtiyacın olmayacak öyle şeylere. Ayrıca prospektüsünü oku çarpıntı vs yapıyor mu. Zira bu diyette kalp hızın biraz hızlı yükseliyor. Bazı arkadaşlarda çarpıntı yapıyor.Üstüne bi de ilaç eklemek riskli bence.

bu rejimde standart bi menü yok,,sanırım kitabı almamıssınız,,önce mutlaka kitabi alıp okumalısınız..ona göre baslamalısınz bu sekilde yapacagınız diet cok sağlıklı olmayacaktır bence..

yahu ben bi alışamadım şu yulaf kepeğinin tadınaaaaa yaptığım kekler ya yumurta kokuyor ya yulaf kepeği.... yok mudur bunun bi çözümü? ehüehüüüüüü

kısmetse 26 mayıs

Ayy hiç bir şey kalmamış ..
Boyun da uzun sanırım maşallah 1 ayda 4 kg daha versen nasıl kuğu gibi süzülürsün sözündee ..

Bir de şimdi zayıflayıp hamile halırsan sadece karnında kilo alırsan ne güzel olur.
öyle hamileler ayrı bir hoşuma gidiyor.
Tulum giyiyorlar da çıkıyor ya karınları ..

kızlar heyyoooo,nasılsınız bakalım.
benim 7-7.5 kilo verdikten sonraki duraklamamın en sonunda bugün gittiğini görmek sabah sabah çook moral verdi.tartıya çıktığımda toplamda 8.2 kilo verdiğimi gördüm :) Bugün 7.haftama başladım :)
bu arada bugün 4 litre su içmişim şu ana kadar ve muhtemel iş çıkışına kadar bu 5 olur,sonra da 1 litre sporda içsem 6 litre su içinde zehirlenir miyim bi de yaw :)
az önce bir toplantıdan çıktım,genel müdürüm zayıfladınız siz ya deyip diğer arkadaşlara dönüp yüzü süzüldü dimi ama dedi,ben bunun üstüne toplantıda mutluluktan kendimi alkışladım yaşasın oley falan modundaydım :):):):):)
adam heralde beni motive etsin diye artık her gün zayıflamışsın deyip durur o mutluluğumu görünce :)
walla şu zamana kadar yaptığım diyetlerin içinde en istikrarlı yaptığım ve sonucunu aldığım diyet bı çıktı çok mutluyum :)
bugün sp günümdü.öğlen menemen yedim ancak çok da güzel cacık vardı işyerimde,ilk kaçamağım bu diyebilirim,sonuçta yağlı yoğurtla yapılan cacıktı çok da lezzetlitdi ama bu çok büyük bir kaçamak sayılmaz dimi :)
bu arada bişey sorabilir miyim,daha önce de sordum ama cevap alamadım.Alkol 3.evreye kadar yok ya,e şimdi yaz sosyalleşiyoz,düğünler gezmekler,tatiller vs.bunun bir oluru yok mu acaba?Bu zamana kadar hiç kaçamak yapmadım,yapmak da istemiyorum.ama mesela 19 mayısta bodruma tatile gitcem.yani orda bir kadeh bişey içsem çok mu büyük bir kaçamak olur.mesela bütün light içecekler serbest diyor ya dukan amcam acaba buna ligjt bira da dahil mi ? bazı kişiler de votka ve cin kalorisi daha düşük diyor.ama ben sizin yorumlarınızı bekliyoruuum.haa ille içemezsem de ölmem yani sorun değil de,bir alternatif var mı diye merak ettim.
herkesi çook öpüyırum,bol kaıplı günler diliyorum :)

Çoook tatlısın, zannımca bu alışkanlıktan vazgeçsen iyi olacak :))

evet ben de o tulumlardan giyinmek istiyorum:)))))))

Bugün ıslak kek yaptım ben de, muffin kaplarından 4 tane oldu 1.5 kaşık yulaf kepeğiyle mutlu etti beni ve gerçekten çok güzel kesiyor isteği falan ..

[/I][/B]

tarifi nasıl canım bana da verir misin acep evde kekim var yaptım öylece duruyor... yulaf yulaf kokuyor bi acayip tadı...

Son düzenleyen: Moderatör:
yahu ben bi alışamadım şu yulaf kepeğinin tadınaaaaa yaptığım kekler ya yumurta kokuyor ya yulaf kepeği.... yok mudur bunun bi çözümü? ehüehüüüüüü

cnm bende tek tuketemiorum.genellikle poaca yaparak tüketiorum herhangi bi koku olmuyor..hemde kahwaltıda alternatifim oluor yumurta yanına..hatta gecen gün kakao we tatlandırıcı ile kurabiye gibi bişi yapmayı denedim ondada herhangi bi koku olmadı..ztn bende hassasım eger burnuma yumurta kokusu vs..gelse bende yiyemem..

Benim arkadaşım da gıda mühendisi, aynen katılıyorum söylediklerine.

Hayırlı olsun, bol şans. :)

Çok teşekkür ederim
Lakin sizlere minik sorular sormak istiyorum kitabı okudum bilgim var ama takıldığım yerler oldu ..
Nescafede Süt tozu kullanabilirmiyim?
Ekstra vitamin takviyesi kullanmamız gerektiğinide yazıyor Hangi vitamini tavsiye edersiniz?
Gün içinde sık sık bu yazılan besinleri sınırsız tüketebiliyormuyuz?

Son düzenleme:

Kızlar, bu vitamin işine katılan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…