Bende başladım Dukana :18::18::18:
Bugün ıslak kek yaptım ben de, muffin kaplarından 4 tane oldu 1.5 kaşık yulaf kepeğiyle mutlu etti beni ve gerçekten çok güzel kesiyor isteği falan ..
ne tatlı heyecanlar bunlar çook mutlu olursunuz inşallah.
Ne zaman söz ?
Kızlar bişi sorucam bi kaç hafta önce GNC nin L - Carnitine ilacını almıştım yağ yakımı hızlandırıcı. acaba bu diyetle birlikte yürüyüşe çıkmadan önce alsam bi sakıncası olur mu biliyomusunuz?
Kızlar bişi sorucam bi kaç hafta önce GNC nin L - Carnitine ilacını almıştım yağ yakımı hızlandırıcı. acaba bu diyetle birlikte yürüyüşe çıkmadan önce alsam bi sakıncası olur mu biliyomusunuz?
hihihhi bende söz kurabiyelerine bakıyorum ufaktan hazırlıklar başladı:) ben mi evlencem annemmi tam çözemedim ama:)
evin badanası bitti:) yeni koltuk takımı beğenmişler akşama gidince bende bakıcakmışım :) not: babam yataklı alalım ailemiz genişliyor demiş
sonra tül bakmışlar:))) bizim ev çıkacak görücüyeee:))
bende gariban sözde farklı ne yaparım diye söz kurabiyelerine bakıyordum :)
şimdi şöyle oluyor bizim söz bile 50yi geçiyor:) hesap yapıyordum 250 liraya geliyor kurabiye
iştahım kapandı gitti valllaaaa
ahaha şaka bir yanada bende yicek birşeyler aranırken hemen nescafe için su ısıttım içiyorum şimdi bugün bitsede eve gidip yimik yesem:)
Dimi ya ne güzel bir rahatlık hamilelik.
Ben hayal edemiyorum hamile olduğumu, etrafımdakiler de edemiyor normalde bile o kadar çok aşeriyorum ki gecenin bir yarısı, hamile kalırsam kimse eve giremez bana yiyecek aramaktan
32 paket margarin vay be, ben de su damacanası olarak düşünüyorum o damacanayı ne zor kaldırıyordum oysa üstümde taşıyormuşum hep ..
evet canım ama benim tüm çabam zayıf bir anne olmak yani en azından kilo bile alsam fazla abartılı olmamak bebişim olursa inşallah ona anlatacağım ilerde anan senin için nelere katlandı babanı dukan amcanla aldattı diye:))))))))))))))))))))))))
Bugün ıslak kek yaptım ben de, muffin kaplarından 4 tane oldu 1.5 kaşık yulaf kepeğiyle mutlu etti beni ve gerçekten çok güzel kesiyor isteği falan ..
ne tatlı heyecanlar bunlar çook mutlu olursunuz inşallah.
Ne zaman söz ?
hem fiziksel hem zihinsel anlamda zayıfmış hatunlar
Selam canlarım.. Birçok yere baktım ama dukan diyetiyle sürekli farklı tariflerr
Bana gün gün neler yeneceğini yani 1. gün 2. gün 3. 4 5.. Vs halinde yazabilecek olan yokmuu yarın başlamak istiyorum ama doğru düzgün birşey bulamadım heryerde farklı yazılarr yardım edin yapanlar lütfen
vermem gereken kilo 26 olunca mecburen uzun süre azmetmek gerekiyo...
Kızlar ben canım çok tatlı çektiğinde mikrodalgada dukan keki yapıp üzerine de 1 kaşık süttozu, 1tk tatlandırıcı, 1 tk kakao, 2 kaşık light süt yapıp üzerine döküyorum ıslak kek gibi oluyor :)) tavsiye ederim.
kısmetse 26 mayıs
evet canım ama benim tüm çabam zayıf bir anne olmak yani en azından kilo bile alsam fazla abartılı olmamak bebişim olursa inşallah ona anlatacağım ilerde anan senin için nelere katlandı babanı dukan amcanla aldattı diye:))))))))))))))))))))))))
Kızlar az önce ne yaptım:)) Bi eteğim var. Dukandan önce bana olmuyordu. Zira etek 40 beden. Neyse geçen hafta baktım etek oluyor giyeyim dedim.Ama biraz dar olduğundan aşağı doğru çekmek gerekiyordu eteği. Tik olmuş bu hareket, az önce yine eteği aşağı çektim. Etek aşağı düştü:) Tartı aksini söylediyse de zayıfladım galiba biraz daha
Yarimcim, karar vermek işin yarısı zaten, gerisi de sabırla olacak. Bol motivasyonlar inşallahhhh
Ayy hiç bir şey kalmamış ..
Boyun da uzun sanırım maşallah 1 ayda 4 kg daha versen nasıl kuğu gibi süzülürsün sözündee ..
Bir de şimdi zayıflayıp hamile halırsan sadece karnında kilo alırsan ne güzel olur.
öyle hamileler ayrı bir hoşuma gidiyor.
Tulum giyiyorlar da çıkıyor ya karınları ..
[/I][/B]
yahu ben bi alışamadım şu yulaf kepeğinin tadınaaaaa yaptığım kekler ya yumurta kokuyor ya yulaf kepeği.... yok mudur bunun bi çözümü? ehüehüüüüüü
Birşeycik söylemek istiyorum canlarım.
Aslında light ürünler daha çok işlenmiş olmuyor, şöyle ki; sütlerin tamamı işlenirken önce içindeki yağın tamamı alınıyor. Daha sonra süt ne şekilde isteniyorsa tam yağlı, yarım yağlı, light şeklinde ne kadar yağ konulmak isteniyorsa yağ sonradan ekleniyor. Bu nedenle de her sütün paketine rahatlıkla % kaç yağ içerdiği yazılabiliyor.
Hayırlı olsun, bol şans. :)
atağımın 4. günündeyim. EVET 4 kg verdim. Aama bugün artık şekersizlikten gözlerim döner gibi oldu kitapta aspartamdan bahsediyor ya onu almak için eczaneye gittim. Eczacı bayan aspartam yada sakarin ile ilgili hoş sözler söylenmedi son zamanlarda ben sana %100 doğal olanı vericem dedi adı SPLENDA. nerde kullanıcaksın dedi hem tatlı hem çay şeker dedim dukan diyeti yapıyorum dedim kız kardeşi de yapmış 9 kg vermiş eğer bu diyeti yapıyosan vitaminde vericem dedi kardeşimin saçlarında para gibi açıklık oldu ben bu diyete bağlıyorum çnk tamamen protein var içinde ve hiç meyve yok dedi. herhangi bir ihtimale karşı kullanın vitamini dedi bi tane de ZDROVİT verdi. Olası bir hamilelik riskim varsa devam edeyimmi dedim gönül rahatlığıyla edebilirsin dedi. Kitapta da vitamin alın diyor. İhmale gelmez diye aldım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?