Çok teşekkür ederim
Lakin sizlere minik sorular sormak istiyorum kitabı okudum bilgim var ama takıldığım yerler oldu ..
Nescafede Süt tozu kullanabilirmiyim?
Ekstra vitamin takviyesi kullanmamız gerektiğinide yazıyor Hangi vitamini tavsiye edersiniz?
Gün içinde sık sık bu yazılan besinleri sınırsız tüketebiliyormuyuz?
cnm bende tek tuketemiorum.genellikle poaca yaparak tüketiorum herhangi bi koku olmuyor..hemde kahwaltıda alternatifim oluor yumurta yanına..hatta gecen gün kakao we tatlandırıcı ile kurabiye gibi bişi yapmayı denedim ondada herhangi bi koku olmadı..ztn bende hassasım eger burnuma yumurta kokusu vs..gelse bende yiyemem..
Kızlar, bu vitamin işine katılan var mı?
Evet buralarda yeniyimBende bugün atakla başladım diyetime. Sabah 2 yumurta ve light beyaz peynirli omlet yedim.
Öğlen haşlama tavuk ve light yogurt yanında. Akşamda öğlenle aynı yemekleri yicem. aralarda bol bol su içiyorum. Bide türk kahvesiz yapamadığımdan 1 tane sade türk kahvesi içtim. 56.7 kg'dım bugün sabah tartıldığımda 3 yada 4 gün atak yapıcam ama atak evresi bitene kadar tartılmamayı düşünüyorum. İlk evrem bitince değişiklikleri sizinlede paylaşıcam kızlar :)
Hepimize kolay gelsin diyorum malum yaza az kaldı
Kızlar, bu vitamin işine katılan var mı?
tarifi nasıl canım bana da verir misin acep evde kekim var yaptım öylece duruyor... yulaf yulaf kokuyor bi acayip tadı...
biraz önce dedim ki kendi kendime, kızım yaş oldu 41. daha kaç çilek mevsimi göreceksin acaba? hadi olsun olsun 40 mevsim daha. zaten bu meretin mevsimi de 15-20 gündür. 1 ayı bile bulmaz. haftada 2 kere yesen, yediğin çileklerden de 2 kg alsan, o 2 kg yi vermek için de 3-4 hafta uğraşsan.... razı mısın? razıymışım. umurumda değilmiş hatta. uzun lafın kısası ben bugün öğlen yemeğini çilekle geçirdim. mevsimi bitmeden 1-2 kez daha yerim. yediğim günlerde fazladan yürüyüş yaparım. gerekirse çilekli kilolarımı vermek için fazladan diyet yaparım. ama çileğimi yerim. meyveli yoğurt niyetine... hatta şifa niyetine (fena grip oldum da, vitamin lazım)
Ben de biran önce şu 2 kgyu versem de çilek mevsimine yetişsem diyorum.
Yetişirim dimii ?
Tabiki vereyim ..
[h=3] Kakaolu Islak Kek [/h]
Kek için:
6 çorba kaşığı yulaf kepeği
4 yumurta
3 çorba kaşığı light labne
5 çorba kaşığı süttozu
5 çorba kaşığı tatlandırıcı
1 paket kabartma tozu
4 tatlı kaşığı kakao
1 çay bardağı süt
10 damla vanilya aroması
Rom veya badem aroması
Sosu için:
1 çorba kaşığı kakao
Süt
3 çorba kaşığı tatlandırıcı
5 çorba kaşığı süttozu
8 damla vanilya aroması
Malzemeler bunlar.
Ben 1/4 oranında yaptım çok olunca yerim diye 4 muffin kabı oldu ve tadını da beğendim cidden.
Kekin malzemelerini karıştırıp 200 derecede ısınmış fırında 20-25 dakika falan pişirdim.
Sıcakken sosunu döktüm üstüne biraz soğuyunca buz dolabına doydum yanında da zeroyla tükettim tüm isteğinm geçti hatta fazlasıyla.
Kepek de çok olmadığından kokusu tadı falan olmadı.
güzelim kurabiyenin tarifini alabilir miyim? yoksa form ürünlere saldırmaktan korkuyorum birde ben evliyim çoluk çocuk kurabiyeleri tatlıları yanımda götürüyor çay eşliğinde sabrımı arttıracak birşeylere ihityacım var sanırım ...........
Yağsız jambon un haricindekiler yasak. Ben polonez in yağsız dana ve tavuk jambon unu tüketiyorum.
Tabiki vereyim ..
[h=3] Kakaolu Islak Kek [/h]
Kek için:
6 çorba kaşığı yulaf kepeği
4 yumurta
3 çorba kaşığı light labne
5 çorba kaşığı süttozu
5 çorba kaşığı tatlandırıcı
1 paket kabartma tozu
4 tatlı kaşığı kakao
1 çay bardağı süt
10 damla vanilya aroması
Rom veya badem aroması
Sosu için:
1 çorba kaşığı kakao
Süt
3 çorba kaşığı tatlandırıcı
5 çorba kaşığı süttozu
8 damla vanilya aroması
Malzemeler bunlar.
Ben 1/4 oranında yaptım çok olunca yerim diye 4 muffin kabı oldu ve tadını da beğendim cidden.
Kekin malzemelerini karıştırıp 200 derecede ısınmış fırında 20-25 dakika falan pişirdim.
Sıcakken sosunu döktüm üstüne biraz soğuyunca buz dolabına doydum yanında da zeroyla tükettim tüm isteğinm geçti hatta fazlasıyla.
Kepek de çok olmadığından kokusu tadı falan olmadı.
yes bebeemmm yooolduu...
cnm kurabiyeyi ben kendim uydurma yaptım ama gayet güsel oldu yani ben şahsen begendim
3 yumurta
6 kasık yulaf kepeği
3 yemek kasıgı Splenda (bunu istege göre arttırabilirsin)
1 tatlı kasıgı kakao (bunuda isteğine göre arttırabilirsin.ben az kullandım)
6-7 damla vaniya aroması
1 pkt kabartma tozu
1 su bardagından biraz az yogurt
1 cay bardagından biraz az süt
2 yemek kasıgı süt tozu
bunların hepsini iyice karıstırdım.sonra yaglı kagıt serılmıs tepsıye,toplar halinde (kaşık yardımıyla) dizdim.önceden 160 -170 derecede (5 dk kdr) ısıtılmıs fırında pişene kdr beklettim.catal yardımıyla pişip,pişmediğini kontrol edersin.
Poaca içinse:
1/4 pkt yörsan böreklik lor
1 pkt kabartma tozu
6 kasık yulaf kepeği
biraz tuz
2 yemek kasıgı yogurt
2 yumurta
hepsini iyice karıştırıorum.yine yaglı kagıt serilmiş tepsiye koyuorum.üzerlerine 1 yumurta sarısı sürüorum we bi çimdik çörekotu serpiorum.önceden 180 derecede (5 dk kdr) ısıtılmıs fırında,kızarana kdr pişiriyorum.istersen bunu bi tutam dereotu kıyıp,içine ekleyipte dereotlu olarak yapabilirsin.. afiyet olsun
yoooo uykum var çok fenaaa....sesin soluğun çıkmıyorda merak ediverdim
İstanbul'da heralde aklın daha
afiyet olsun,çok da güzel duruyor açıkçası ama çalışınca kim uğraşacak bunu yapmakla diye de düşünüyorum.yine de bilgim olması adına burada kullanılan süt tozu ve kakao da light mı ?
kızlar heyyoooo,nasılsınız bakalım.
benim 7-7.5 kilo verdikten sonraki duraklamamın en sonunda bugün gittiğini görmek sabah sabah çook moral verdi.tartıya çıktığımda toplamda 8.2 kilo verdiğimi gördüm :) Bugün 7.haftama başladım :)
bu arada bugün 4 litre su içmişim şu ana kadar ve muhtemel iş çıkışına kadar bu 5 olur,sonra da 1 litre sporda içsem 6 litre su içinde zehirlenir miyim bi de yaw :)
az önce bir toplantıdan çıktım,genel müdürüm zayıfladınız siz ya deyip diğer arkadaşlara dönüp yüzü süzüldü dimi ama dedi,ben bunun üstüne toplantıda mutluluktan kendimi alkışladım yaşasın oley falan modundaydım :):):):):)
adam heralde beni motive etsin diye artık her gün zayıflamışsın deyip durur o mutluluğumu görünce :)
walla şu zamana kadar yaptığım diyetlerin içinde en istikrarlı yaptığım ve sonucunu aldığım diyet bı çıktı çok mutluyum :)
bugün sp günümdü.öğlen menemen yedim ancak çok da güzel cacık vardı işyerimde,ilk kaçamağım bu diyebilirim,sonuçta yağlı yoğurtla yapılan cacıktı çok da lezzetlitdi ama bu çok büyük bir kaçamak sayılmaz dimi :)
bu arada bişey sorabilir miyim,daha önce de sordum ama cevap alamadım.Alkol 3.evreye kadar yok ya,e şimdi yaz sosyalleşiyoz,düğünler gezmekler,tatiller vs.bunun bir oluru yok mu acaba?Bu zamana kadar hiç kaçamak yapmadım,yapmak da istemiyorum.ama mesela 19 mayısta bodruma tatile gitcem.yani orda bir kadeh bişey içsem çok mu büyük bir kaçamak olur.mesela bütün light içecekler serbest diyor ya dukan amcam acaba buna ligjt bira da dahil mi ? bazı kişiler de votka ve cin kalorisi daha düşük diyor.ama ben sizin yorumlarınızı bekliyoruuum.haa ille içemezsem de ölmem yani sorun değil de,bir alternatif var mı diye merak ettim.
herkesi çook öpüyırum,bol kaıplı günler diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?