Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

süt tozu yasak..ancak Pınar.ın pastalara vs için olan süt tozunu kullanabilioruz.yani nescafeye konulan süt tozu ile aynı sey deil we malesef o yasak

güzelim kurabiyenin tarifini alabilir miyim? yoksa form ürünlere saldırmaktan korkuyorum birde ben evliyim çoluk çocuk kurabiyeleri tatlıları yanımda götürüyor çay eşliğinde sabrımı arttıracak birşeylere ihityacım var sanırım ...........

Kızlar, bu vitamin işine katılan var mı?

ben atakta ve seyirin ilk zmnlarında cok halsiz kalmıstım o zmn kullanmıstım vitamin.Ben ACE Plus kullanmıstım..kitaptada ztn ek vitamin alabilirsiniz dior..ben halsizlik etkisi geçince,bunye diyete alısınca bıraktım ama kullanmayı.sende ıstersen vucudunun verdiği tepkiye göre hareket et.

Aramıza hoşgeldin o halde. Ama senin kilo zaten minyatür boyuttaymış :) 4 gün atak çok geldi sanki bana :))

Kızlar, bu vitamin işine katılan var mı?

Ben sağlığımı kaybetmekten korkuyorum açıkçası sonuçta bizimki biraz tek yönlü beslenme ama vitaminler bende acayip iştah yapar o nedenle vitamini de, zayıflamam durur, İştah neticesi kaçamak yaparım korkusu ile almıyorum. Fasit dairedeyim yani

tarifi nasıl canım bana da verir misin acep evde kekim var yaptım öylece duruyor... yulaf yulaf kokuyor bi acayip tadı...

Tabiki vereyim ..

[h=3] Kakaolu Islak Kek [/h]
Kek için:

6 çorba kaşığı yulaf kepeği
4 yumurta
3 çorba kaşığı light labne
5 çorba kaşığı süttozu
5 çorba kaşığı tatlandırıcı
1 paket kabartma tozu
4 tatlı kaşığı kakao
1 çay bardağı süt
10 damla vanilya aroması
Rom veya badem aroması

Sosu için:

1 çorba kaşığı kakao
Süt
3 çorba kaşığı tatlandırıcı
5 çorba kaşığı süttozu
8 damla vanilya aroması

Malzemeler bunlar.
Ben 1/4 oranında yaptım çok olunca yerim diye 4 muffin kabı oldu ve tadını da beğendim cidden.
Kekin malzemelerini karıştırıp 200 derecede ısınmış fırında 20-25 dakika falan pişirdim.
Sıcakken sosunu döktüm üstüne biraz soğuyunca buz dolabına doydum yanında da zeroyla tükettim tüm isteğinm geçti hatta fazlasıyla.
Kepek de çok olmadığından kokusu tadı falan olmadı.

Canım ya, afiyet olsun sana. Ne olacak ki biraz çilekten. O güçle daha güçlü devam edersin. :)

arkadaşlar ben de dukana ilk başladığımda çok yoğun bi iş temposu içinde olduğum için halsiz düşmüştüm vitamin desteği aldım multibionta kullandım 30 tane vardı içinde ilk başta hergün kullandım kendime geldikten sonra da 2 günde bir kullanmaya başladım. Şimdi sadece çok yorgun hissettiğimde alıorum. 30luk kutu hala bitmedi

Bu arada benim 50.günün sonunda yaklaşık 7-8 kilo gitti ama bugün işyerinde herkes aynı anda farketti bu değişimi dukan birden mi inceltio nedir baya bi incelendim bugün gözler üzerimdeydi ) yaşasın dukan amcaa

Ahh bi de basenlere bi çözüm üretseymiş bizim dukan ne güzel olurmuşş =))

ellerine sağlık canım süttozu bulabilirsem bir denerim...sağolasın

cnm kurabiyeyi ben kendim uydurma yaptım ama gayet güsel oldu yani ben şahsen begendim

3 yumurta
6 kasık yulaf kepeği
3 yemek kasıgı Splenda (bunu istege göre arttırabilirsin)
1 tatlı kasıgı kakao (bunuda isteğine göre arttırabilirsin.ben az kullandım)
6-7 damla vaniya aroması
1 pkt kabartma tozu
1 su bardagından biraz az yogurt
1 cay bardagından biraz az süt
2 yemek kasıgı süt tozu

bunların hepsini iyice karıstırdım.sonra yaglı kagıt serılmıs tepsıye,toplar halinde (kaşık yardımıyla) dizdim.önceden 160 -170 derecede (5 dk kdr) ısıtılmıs fırında pişene kdr beklettim.catal yardımıyla pişip,pişmediğini kontrol edersin.

Poaca içinse:

1/4 pkt yörsan böreklik lor
1 pkt kabartma tozu
6 kasık yulaf kepeği
biraz tuz
2 yemek kasıgı yogurt
2 yumurta

hepsini iyice karıştırıorum.yine yaglı kagıt serilmiş tepsiye koyuorum.üzerlerine 1 yumurta sarısı sürüorum we bi çimdik çörekotu serpiorum.önceden 180 derecede (5 dk kdr) ısıtılmıs fırında,kızarana kdr pişiriyorum.istersen bunu bi tutam dereotu kıyıp,içine ekleyipte dereotlu olarak yapabilirsin.. afiyet olsun

afiyet olsun,çok da güzel duruyor açıkçası ama çalışınca kim uğraşacak bunu yapmakla diye de düşünüyorum.yine de bilgim olması adına burada kullanılan süt tozu ve kakao da light mı ?

emeğine sağlık canım....çok teşekkür ediyorum ellerine sağlık.....birsürü yazdın zamanını aldım hakkını helal et....

afiyet olsun,çok da güzel duruyor açıkçası ama çalışınca kim uğraşacak bunu yapmakla diye de düşünüyorum.yine de bilgim olması adına burada kullanılan süt tozu ve kakao da light mı ?

süt tozu Pınar.ın pasta we hamur işleri için olan süt tozu,,bizim için o uygun..kakaoda yagı azaltılmış olanlar.light kakao die bişi yok.ben dr.oetker.in aldım uzerınde yagı %10 azaltılmıstır dior.diğerlerinede baktım,,hatta yurt dısından bile getirttim onlardada fix hep aynı ibare yazıor..o nedenle ben dr.oetker en azından bildiğim türk işi die ben onu kullandım ama ztn sınırlı izinli cok az kullandıgım ıcın sadece bi kere kullandım..dukan amcada her gun kullanmayı önermemiş ztn..

ya kızlar ama sadece beğenmeyin yorum da yapın lütfeeeeennn .8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…