yok nerde o günler, daha 13 kg var ama ramazan yaklaştı. ben geçen sene ramazandan önce başlamıştım diyete ve ramazanda devam edememiştim. verdiğim kiloların bir kısmını geri almıştım. motivasyonum da bozulmuştu tabi. tekrar başlamam zor olmuştu.
ramazana 2.5 ay kaldı. 2.5 ayda 10 kg verirsem canım sağolsun der, güçlendirmeye geçerim. çünkü seyirdeyken oruç tutmam zor ama güçlendirmede tutabilirim. anlayacağın kafamda 40 tilki dolanıyor yine ama bakalım kuyruklarını değdirmemeyi başarabilecek miyim?..
yok bebeğim takma geçti gitti ben de hassastım biraz ondan oldu amaaan ne kırılcaz ne özürü hayatım sen de :) yaaa ben çok kötüyüm aülayasım var 1 saattir özsütün facebook sayfasından pastaların resimlerine baktım salak gibi şimdi elim ayağım resmen titriyor vücudum bitkin düştü psikolojik mahf durumundayım((((( yeminle ağlıcam gidem de bir cigara tüttürem belki iştahımı keser (
emeğine sağlık canım....çok teşekkür ediyorum ellerine sağlık.....birsürü yazdın zamanını aldım hakkını helal et....
Sevdiceğim doğu görevini yapıyor çok uzakta sınırda
Ve yaklaşım 3 aydan beri görüşmüyoruz o gittiğinde 63 kg falandım şimdi 55 kg olursam ona da süpriz olacak inşallah ..
3-4 hafta diyorum yarım yarım gitse o geldiğinde 55 kiloluk çıtır olur şaşırtırım inşallah ..
Yağ yakıcıların bir zararı olacağını zannetmiyorum, diyet ilacı değiller sonuçta.
ama sporsuz hiç bir işe de yaramıyorlar diye biliyorum.
emeğine sağlık canım....çok teşekkür ediyorum ellerine sağlık.....birsürü yazdın zamanını aldım hakkını helal et....
ya kızlar ama sadece beğenmeyin yorum da yapın lütfeeeeennn.8
hayatım ne güzel ya geçen seneki halim geldi aklıma tadını çıkar valla çünkü ben hiçbir şey anlamamıştım ve hala düğünümü yeniden başa alsak diyorum sen de dukan usulü yap tatlım hepimiz yapalım gönderelim sana:))) nescafe bulantı yapıyor bende tarçınlı süt idealim:) ama işteyim ve bi halt yok tatlandırıcılı yoğurt yedim o da bulantı yaptı:) neyse eve gitmeme az kaldı şükür...
Dimi ya ne güzel bir rahatlık hamilelik.
Ben hayal edemiyorum hamile olduğumu, etrafımdakiler de edemiyor normalde bile o kadar çok aşeriyorum ki gecenin bir yarısı, hamile kalırsam kimse eve giremez bana yiyecek aramaktan
32 paket margarin vay be, ben de su damacanası olarak düşünüyorum o damacanayı ne zor kaldırıyordum oysa üstümde taşıyormuşum hep ..
evet canım ama benim tüm çabam zayıf bir anne olmak yani en azından kilo bile alsam fazla abartılı olmamak bebişim olursa inşallah ona anlatacağım ilerde anan senin için nelere katlandı babanı dukan amcanla aldattı diye:))))))))))))))))))))))))
Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin
içkinin her türü yasak,sonucta birada maya war light bile olsa..ben simlanın sayfasında cok mecbur kalırsanız,sadece bi kadeh sarap için diye bi yazı okumustum.yani bira kesinlikle yasak.ama sonucta kacamak yapıcam 1 tane diosanda,, o da cok buyuk bi artı getirmez dusuncesindeyim..tabi yinede karar senin..
yahu ben bi alışamadım şu yulaf kepeğinin tadınaaaaa yaptığım kekler ya yumurta kokuyor ya yulaf kepeği.... yok mudur bunun bi çözümü? ehüehüüüüüü
Allah kavuştursun bitanem, ama şahane kilo vermişsin tanıyamayacak seni :))
afiyetler olsun ,çok güzel tarif ama bu yulaf kepeğinin tadı çok korkunç değil mi,siz nasıl yiyebiliyorsunuz ? markaya göre değişiyor mu acaba anlamadım.ben bi kere omlette kullanayım dedim,içim dışım oynadı yiyene kadar.bir kere de kekte denedim ve ne yazık ki bütün keki çöpe atmak zorunda kaldım
ben yulaf kepeğini sadece sabah bir bardak süt eşliğinde zorla yutuyorum
ben iş çıkışı doktora gidiyorum kızlar...
kontrole... kanıma falan baktırıyım diye randevu almıştım ama hayatımın en kansız dönemindeyim şu an... kan kaybından ölmem inşallahh... ama sonuçlar çok iyi çıkmaz diye düşünüyorum... çünkü çok ağır bi regl dönemi geçiriyorum... iyi akşamlar fıstıklar...
çoğunu bitirdim azı kaldı zaten
kontrole... kanıma falan baktırıyım diye randevu almıştım ama hayatımın en kansız dönemindeyim şu an... kan kaybından ölmem inşallahh... ama sonuçlar çok iyi çıkmaz diye düşünüyorum... çünkü çok ağır bi regl dönemi geçiriyorum... iyi akşamlar fıstıklar...
ben atakta ve seyirin ilk zmnlarında cok halsiz kalmıstım o zmn kullanmıstım vitamin.Ben ACE Plus kullanmıstım..kitaptada ztn ek vitamin alabilirsiniz dior..ben halsizlik etkisi geçince,bunye diyete alısınca bıraktım ama kullanmayı.sende ıstersen vucudunun verdiği tepkiye göre hareket et.
İlk bir kaç gün halsizlik oldu şu an gayet iyiyim. O halde şimdilik gerek yok, sağol canım benim :)
süt tozu Pınar.ın pasta we hamur işleri için olan süt tozu,,bizim için o uygun..kakaoda yagı azaltılmış olanlar.light kakao die bişi yok.ben dr.oetker.in aldım uzerınde yagı %10 azaltılmıstır dior.diğerlerinede baktım,,hatta yurt dısından bile getirttim onlardada fix hep aynı ibare yazıor..o nedenle ben dr.oetker en azından bildiğim türk işi die ben onu kullandım ama ztn sınırlı izinli cok az kullandıgım ıcın sadece bi kere kullandım..dukan amcada her gun kullanmayı önermemiş ztn..
eğer serbestse bilemedim ben onu;birşey daha önermek istiyorum burdan öğrenmiştim özel yağ eriten karışım;
2 elma
1 limon
1 tatlı kaşığı tane karabiber
birkaç tnae karanfil ve
1 çubuk tarcın
bunların hepsi kabuklarıyla falan kaynatılcak 2 lt suda sonra 2 gün içinde içilcek.spordan önce çok etkili oluıordu hem enerji veriyor hem de yağ yakımmını hızlandıryor.
ama bunu dukanda atak evresinde içebilirmiyiz bilmiyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?