Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kuyruklar korksun senden, değdirmezsin :))

Kızlar ben canım çok tatlı çektiğinde mikrodalgada dukan keki yapıp üzerine de 1 kaşık süttozu, 1tk tatlandırıcı, 1 tk kakao, 2 kaşık light süt yapıp üzerine döküyorum ıslak kek gibi oluyor :)) tavsiye ederim.[/QUOTE]

Ben de yaptım mikrodalgada süper oluyor ama üzerine sos dökmek iyi fikir :))

emeğine sağlık canım....çok teşekkür ediyorum ellerine sağlık.....birsürü yazdın zamanını aldım hakkını helal et....

askolsunnn ne dmk,,estafurullah..hepimizin burda olmasının amacıı birbirimize yardım etmekk cnm,,yoksa tek basına hayatta bu kdr motiwe dwm edemeyiz bence

Allah kavuştursun bitanem, ama şahane kilo vermişsin tanıyamayacak seni :))

emeğine sağlık canım....çok teşekkür ediyorum ellerine sağlık.....birsürü yazdın zamanını aldım hakkını helal et....

afiyetler olsun ,çok güzel tarif ama bu yulaf kepeğinin tadı çok korkunç değil mi,siz nasıl yiyebiliyorsunuz ? markaya göre değişiyor mu acaba anlamadım.ben bi kere omlette kullanayım dedim,içim dışım oynadı yiyene kadar.bir kere de kekte denedim ve ne yazık ki bütün keki çöpe atmak zorunda kaldım
ben yulaf kepeğini sadece sabah bir bardak süt eşliğinde zorla yutuyorum

ya kızlar ama sadece beğenmeyin yorum da yapın lütfeeeeennn .8

içkinin her türü yasak,sonucta birada maya war light bile olsa..ben simlanın sayfasında cok mecbur kalırsanız,sadece bi kadeh sarap için diye bi yazı okumustum.yani bira kesinlikle yasak.ama sonucta kacamak yapıcam 1 tane diosanda,, o da cok buyuk bi artı getirmez dusuncesindeyim..tabi yinede karar senin..

haklısın simlanın sayfasında ben de öyle bişey görmüştüm.neyse ok mümkün oldukça zero ile eğleneceğiz Bodrum gecelerinde :)

ben iş çıkışı doktora gidiyorum kızlar...
kontrole... kanıma falan baktırıyım diye randevu almıştım ama hayatımın en kansız dönemindeyim şu an... kan kaybından ölmem inşallahh... ama sonuçlar çok iyi çıkmaz diye düşünüyorum... çünkü çok ağır bi regl dönemi geçiriyorum... iyi akşamlar fıstıklar...

yahu ben bi alışamadım şu yulaf kepeğinin tadınaaaaa yaptığım kekler ya yumurta kokuyor ya yulaf kepeği.... yok mudur bunun bi çözümü? ehüehüüüüüü

Var canım, olmaz mı? Yumurtanın beyazını kullanacaksın ve içine 8 - 10 damla vanilya aroması ekleyeceksin. Şahane sonuç alacaksın :)))

Allah kavuştursun bitanem, ama şahane kilo vermişsin tanıyamayacak seni :))

Görünce beni tanımayıp sarılmama ihtimalini düşünüyorum ama bir tanımasın başına gelecekleri hayal bile edemez
Hoş ondan önceki gördüğünde 72 kg idim.
9 kg verince gördü tecrübeli biraz ..
En günzeli de onunla alışveriş yapmayı sevmezdim pantalonun bir büyüğünü istemem gerekecek diye, geçen sefer bir de kremi denedim direk oldu falan çok güzel bir duyguydu.

Bana nedense hiç öyle gelmiyor.
keklerde falan beğeniyorum krepte de fena gelmiyor ama bu yorumları çok duydum ya tadı değişiyor ya damak tadı.
Alıştım sanırım diyetteyken tatsız tuzsuz şeylere ..

İnşallah hiç bir sorun çıkmaz tahlillerinde ..
iyi akşamlar görüşürüzzz ..

umarım ii çıkarlar,,dikkat et kendine cnmm.

İlk bir kaç gün halsizlik oldu şu an gayet iyiyim. O halde şimdilik gerek yok, sağol canım benim :)

Ben de nestlenin kakao sunu kullanıyorum. % 10 oranında yağ içerir diyor.

yanlış hatırlamıyorsan bu diyetisyen selahattin dönmezin tarifiydi. atakta ve seyirde olmaz çünkü meyve var

Geçmiş olsun canım, umarım sonuçlar iyi olur. iyi akşamlarrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…