Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tanımama şansı yok bence, kimbilir nasıl özlemiştir o da. Allah kavuştursun canım. O mağazaların keyfini çıkar canım, fıstık gibi olmuşsun maşallah.

Yulaf kepeğini ben de seviyorum, alıştım. Aslında biraz da kabullenme işi, bir de bol baharat katıyorum sanki un maşallah :))

canlarimmmmmmmmmmm

ya ne uzun yazmissiniz ölee valla takip edemiyorum artik.

kizlar ben hala yerimde sayiyorum ve de yumruk yapma vakti geldigini hissediyorum ancak daha baslayamiyorum.

haftaya filan regl olcam bari bitsin de öle basliyim

havalar güzellesti dar skinny pantolonlar gözlerimi kamastiriyor Allahim lütfen lütfen bütün zayiflamak isteyenlerin cabalarini bosa cikarma. hepici bir güzel zayiflasin.

nayls canim sözleniyormussun yani istemeye geliyorlarmis süper yaa

o gösterdigin iki elbise vardi konustunuz bitti sanirim o konu ama ben yine de söyliyim. bence ilk elbise dantelli olan biraz agir kacar evin icinde. ikinci olan daha uygun bence. o da sanirim bon prix den dogrumuyum ? manken i benzettim belkide

neyse ikincinin tarzinda birseyler bak bence eger daha kararini vermediysen ...

ama bende birden iki sene öncesine gittim yaa. ne güzeldi ne heyecanliydim yaa

ama biz daha dogrusu ben nisan olayini direk atladim cünkü uzamasini istememistim.
bir an önce kavusmak istiyordum sevdicegime. evde istediler bende tabii süslü bir elbise giymistim

yüzüklerimiz takildi oldu bitti hemen alti ay sonra dügün

coook heyecanliydi yaa Allahim alninizin akiyla atlatmayi nasip etsin insallah !

yarimcim senin adina da cok sevindim hafta sonunun iyi gecmesine.

diger arkadaslarim kilo verenleri tebrik ediyorum.

yeni gelen arkadaslarim hosgeldiniz dogru yere geldiniz. mutlaka kitabi okuyun ki kafa karisikligi olmasin. sonra biz yardim ederiz yine

yahu ben bi alışamadım şu yulaf kepeğinin tadınaaaaa yaptığım kekler ya yumurta kokuyor ya yulaf kepeği.... yok mudur bunun bi çözümü? ehüehüüüüüü

ne yazık ki yok. kepek un gibi değil, yapışmıyor. o yüzden yumurtayla yapıştırıyoruz birbirine. yani kepekle yapacağın herşey yumurta kokacak. kepekli yoğurt-süt v.b. de kepek kokacak

ben vitamin kullanmadım hiç ama bu kış grip oldum ve hayatımda hiç o kadar hasta olduğumu hatırlamıyorum.çok ağır geçirdim. 10 gün yattım ve bunu vitamin eksikliğine bağladım. benim bünyem çok sağlamdır ama buna rağmen zorlandım. eğer zayıf düşeceğine inanıyorsan kullan.

Özlemez mi ya geçenlerde izine gelecekti 1 gün önce aksilik çıktı olmadı bu sefer zaman hayali kurmuyorum ama çok güzel hisler var içimde güzel şeyler olacak inşallah ..
Bu sefer gireceğim kabine 38ini alıp, aşkım bu olmadı 36sını getirir misin diyeceğim
Hep büyüğünü mü isteyeceğim canım aaa ..

Gerçekten kabullenme işi, yani tabiki o yediğimiz cipsler fastfoodlar gibi olamaz çikolatalar pastalar ne kadar olabilir ama isteğimi kesiyorsa yetiniyorum.

Ne kadar zamandır aynı kilodasın ?
Bir yumrukla onu da halledersin havalar ısınınca sanki daha kolay oluyor vermek ..

farklı birşey giyene kadar pek farkedilmiyor.

o önce çıkanlar hormonlu hormonlu tü kaka onlar...ıyk yinmez yinmez....boşver unut lalalalalalal ben iyiyim iyiyim....ben kimim burası neresi? he?

eriiiiiiikkkkkkkk sonlarına yetişirmiyim acep?

Hahahah Erik yeriz be gülüm Meyve mi o da bee Sebze günlerinde 5'er tane yesek olma mı :S Olue beee :)) Olsuuunn :)

Ya öyle rahatça yiyebilecek miyiz kiii Bana yiyemicekmişim gibi geliyoo. Ne zaman istediğim gibi yesem kilo alıyorum çünküü :S :18: Şimdi dayanıyorum ama.. nereye kadar. Bu dukan amcam güçlendirmede bile 2 dilim tahıllı ekmek bilmem ne diyoo :S Hani benim fast fooduuummm :S :)) Datluummm nerde beniimm! Yine kilo alırım diye çok korkuyoomm :S ki daha istediğim gibi veremeden... Sanırım hayatım boyunca hep böyle kısıtlı yemek yemem gerekecek :S :2:

Öpüyorum Dukancanlarım Görüşürüüzzzz :80: Mutlu akşamlaarr...

Hayır canım kitabı bulamadım hatay iskenderunda oturuyorum ufak biryer.. bu arada link için çok teşekkürler tam liste arıyorum ama bulamadım

Yok canım estağfurullah.. Kitabı okumadım haklısın.. Ne yazık ki bulamadım bu ufacık yerde.. Açıkçası biran öncede başlamak istiyorum. En kısa zamanda kilo vermem gerekiyor rahatsız olduğum için. Benimde bakmadığım diyet yapmadığım şey kalmadı ancak 2.5 kilo verdim. Ama bu dukan baya kafama yattı neredeyse olumsuz yorum hiç yok. Kitabı aramaklada vakıt kaybetmek istemedim en azından bulana kadar baslamak istiyorum... Bu arada cevabın için teşekkürler..

Kızlar dukanla 3. haftamın içindeyim.
Dukana başlamadan önce üstüme dap dar oturan eşofmanım zor duruyor üstümde
Pek de bir kilo vermedim cuma günü 1 kg vermiş durumdaydım ama nasıl eriyip bittiysem bu sırada eşofmanım beni deli ediyor.

Aslında tam biz Türklere uygun bir diyet; bol etli ohhhh.. Bende başlayacağım diyete, kitabım bitsin, ardından güzelce market alışverişi yapıcam..

kitabı internetten sipariş edebilirsin. kredi kartı kullanmıyorsan, kitapyurdu.com kitap, kitaba ve kültüre ulaşmanın en kolay yolu sitesinde kapıda ödeme seçeneği var. ben de öyle almıştım. emin ol vakit kaybetmezsin. kitap 2 günde gelir zaten, giriş ve atak evresi bölümünü okuduktan sonra başlayabilirsin.
bu arada gerçekten acıdım sana, insan dünyanın en güzel 2. yemeklerinin yapıldığı şehirde (1. antep) yaşayıp da nasıl diyet yapar. zor vallahi...
şaka bi yana, bu diyetten sağlıklı bir şekilde sonuç alacağına eminim, sadece biraz sabır. acelen yok. uzun zaman diyette olacaksın nasıl olsa.

çok sağol yardımların için canımm.. Sorma valla zor olacak açıkçası başladığım diyetlerde hep yarım kaldı ama bukez sağlığım için ve kendim için MECBURUM inşAllah dediğin gibi güzel sonuçlar elde ederim.. Evet çok uzun süre diyette olacağım o kesin çook kilo vermem gerek çok..

ben bu hafta 22. kilomu veriyorum. 13 kilo daha vereceğim. bu forumda, böyle yüksek rakamlarla kilo veren çok kişi var. için rahat olsun.

ben bu hafta 22. kilomu veriyorum. 13 kilo daha vereceğim. bu forumda, böyle yüksek rakamlarla kilo veren çok kişi var. için rahat olsun.

ne güzel yaa böyle kilo verenleri görünce çok mutlu oluyorum inan maşAllah sizlere.. Kaç ayda verdin peki bu kiloyu canım?

bu rejimde standart bi menü yok,,sanırım kitabı almamıssınız,,önce mutlaka kitabi alıp okumalısınız..ona göre baslamalısınz bu sekilde yapacagınız diet cok sağlıklı olmayacaktır bence..

Teşekkür ederim canım herkez söyledi bunu. Burada bulamadım ama sipariş vereceğim gelir en kısa zamanda inşAllah..

ayy ne çok sayfaa olmuuuuuuşşşş...
off bu gün ne ollduu bilionuzmu!!ööğle yemeğimi ewde unuttum bi de okul gezisi vardı dışardaydık
herkes yemeğe oturdu hamur işleri soğuk sandviçler çıktı ben ayran içtim 1 bardak:/
açlıktan başım döndü zaten beyaz gün yapıodumm her taraf bembeyaz oldu!!!
eve geldm tavuk ızgara yaptım da gözümün önü açıldıı

amma erik çilek muhabbeti yapmışsınzz haa!!!
erik deilde pazara gidince çilekli tezgahların önünden geçmiomm ben biliomusunuzz sizz..
kocama bile almıomm dayanamam diee susunn bakiim

ne güzel yaa böyle kilo verenleri görünce çok mutlu oluyorum inan maşAllah sizlere.. Kaç ayda verdin peki bu kiloyu canım?

9 ay oldu ama ben çok uzun duraklamalar yaşadım. 2 ay hiç kilo veremedim. ramazanda kilo veremedim hatta aldım. zaten diyet de yapamamıştım. çok sekteye uğradı anlayacağın. aslında daha doğru bir hesap yaparsam 6 ayda verdim diyebilirim. bu da çok iyi bir zaman dilimi. ilk başta hızlı başlıyor, sonra yavaşlıyor kilo verme. ben de pek çok kez diyet yaptım. hiç birinde sonuç alamadım. bu sefer inşallah sonuç istediğim gibi olacak. senin kilo, boy, yaş kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…