Görünce beni tanımayıp sarılmama ihtimalini düşünüyorum ama bir tanımasın başına gelecekleri hayal bile edemez
Hoş ondan önceki gördüğünde 72 kg idim.
9 kg verince gördü tecrübeli biraz ..
En günzeli de onunla alışveriş yapmayı sevmezdim pantalonun bir büyüğünü istemem gerekecek diye, geçen sefer bir de kremi denedim direk oldu falan çok güzel bir duyguydu.
Bana nedense hiç öyle gelmiyor.
keklerde falan beğeniyorum krepte de fena gelmiyor ama bu yorumları çok duydum ya tadı değişiyor ya damak tadı.
Alıştım sanırım diyetteyken tatsız tuzsuz şeylere ..
yahu ben bi alışamadım şu yulaf kepeğinin tadınaaaaa yaptığım kekler ya yumurta kokuyor ya yulaf kepeği.... yok mudur bunun bi çözümü? ehüehüüüüüü
ben atakta ve seyirin ilk zmnlarında cok halsiz kalmıstım o zmn kullanmıstım vitamin.Ben ACE Plus kullanmıstım..kitaptada ztn ek vitamin alabilirsiniz dior..ben halsizlik etkisi geçince,bunye diyete alısınca bıraktım ama kullanmayı.sende ıstersen vucudunun verdiği tepkiye göre hareket et.
Tanımama şansı yok bence, kimbilir nasıl özlemiştir o da. Allah kavuştursun canım. O mağazaların keyfini çıkar canım, fıstık gibi olmuşsun maşallah.
Yulaf kepeğini ben de seviyorum, alıştım. Aslında biraz da kabullenme işi, bir de bol baharat katıyorum sanki un maşallah :))
canlarimmmmmmmmmmm
ya ne uzun yazmissiniz ölee valla takip edemiyorum artik.
kizlar ben hala yerimde sayiyorum ve de yumruk yapma vakti geldigini hissediyorum ancak daha baslayamiyorum.
haftaya filan regl olcam bari bitsin de öle basliyim
havalar güzellesti dar skinny pantolonlar gözlerimi kamastiriyor Allahim lütfen lütfen bütün zayiflamak isteyenlerin cabalarini bosa cikarma. hepici bir güzel zayiflasin.
nayls canim sözleniyormussun yani istemeye geliyorlarmis süper yaa
o gösterdigin iki elbise vardi konustunuz bitti sanirim o konu ama ben yine de söyliyim. bence ilk elbise dantelli olan biraz agir kacar evin icinde. ikinci olan daha uygun bence. o da sanirim bon prix den dogrumuyum ? manken i benzettim belkide
neyse ikincinin tarzinda birseyler bak bence eger daha kararini vermediysen ...
ama bende birden iki sene öncesine gittim yaa. ne güzeldi ne heyecanliydim yaa
ama biz daha dogrusu ben nisan olayini direk atladim cünkü uzamasini istememistim.
bir an önce kavusmak istiyordum sevdicegime. evde istediler bende tabii süslü bir elbise giymistim
yüzüklerimiz takildi oldu bitti hemen alti ay sonra dügün
coook heyecanliydi yaa Allahim alninizin akiyla atlatmayi nasip etsin insallah !
yarimcim senin adina da cok sevindim hafta sonunun iyi gecmesine.
diger arkadaslarim kilo verenleri tebrik ediyorum.
yeni gelen arkadaslarim hosgeldiniz dogru yere geldiniz. mutlaka kitabi okuyun ki kafa karisikligi olmasin. sonra biz yardim ederiz yine
arkadaşlar ben de dukana ilk başladığımda çok yoğun bi iş temposu içinde olduğum için halsiz düşmüştüm vitamin desteği aldım multibionta kullandım 30 tane vardı içinde ilk başta hergün kullandım kendime geldikten sonra da 2 günde bir kullanmaya başladım. Şimdi sadece çok yorgun hissettiğimde alıorum. 30luk kutu hala bitmedi
Bu arada benim 50.günün sonunda yaklaşık 7-8 kilo gitti ama bugün işyerinde herkes aynı anda farketti bu değişimidukan birden mi inceltio nedir baya bi incelendim bugün gözler üzerimdeydi ) yaşasın dukan amcaa
Ahh bi de basenlere bi çözüm üretseymiş bizim dukan ne güzel olurmuşş =))
Ben de polonez in jambonlarını alıyorum arkadaşım.
o önce çıkanlar hormonlu hormonlu tü kaka onlar...ıyk yinmez yinmez....boşver unut lalalalalalal ben iyiyim iyiyim....ben kimim burası neresi? he?
eriiiiiiikkkkkkkk sonlarına yetişirmiyim acep?
Yiyemediklerimizi alıp buzluğa atsak, mevsimindeki kadar güzel olmaz ama idare eder, sonra yesek noolur kiAslında bu kadar şeyi düşünmek yerine bir an önce fazla kilolardan kurtulsak daha iyi olcak, bir sene sonra vicdan azabı çekmeden, oram çıktı buram pörtledi demeden rahat yemek daha iyi zannımca
polonezin jambonları yağsız mı?
Hayır canım kitabı bulamadım hatay iskenderunda oturuyorum ufak biryer.. bu arada link için çok teşekkürler tam liste arıyorum ama bulamadımCanım, sen kitabı okudun mu? Kitabı okursan zaten ne yiyebileceğini bileceksin. Amaç zaten diyetisyen listelerine bağımlı kalmadan kilo vermek.
Örnek günlük öğün listeleri de var aşağıdaki sitede, onlara da bakabilirsin.
Dukan Diyeti Evreleri ve Dukan Diyeti Yemek Tarifleri
Yok canım estağfurullah.. Kitabı okumadım haklısın.. Ne yazık ki bulamadım bu ufacık yerde.. Açıkçası biran öncede başlamak istiyorum. En kısa zamanda kilo vermem gerekiyor rahatsız olduğum için. Benimde bakmadığım diyet yapmadığım şey kalmadı ancak 2.5 kilo verdim. Ama bu dukan baya kafama yattı neredeyse olumsuz yorum hiç yok. Kitabı aramaklada vakıt kaybetmek istemedim en azından bulana kadar baslamak istiyorum... Bu arada cevabın için teşekkürler..yazdıklarınızdan kitabı okumadığınız sonucuna vardım. yanılıyorsam kusura bakmayın. ama haklı olduğumu varsayarak şunları söyleyeyeim. bu diyet 1. gün şunları 2. gün bunları ye şeklinde anlatılabilecek bir diyet değil ne yazık ki. o yüzden önce kitabı alıp okumanız lazım. yenecekler ve yenmeyecekler var. yeneceklerin, nasıl yeneceğinin kuralları var ve tabi diyetin aşamaları var. bütün bunları anlatmak çok uzun sürer ve açıkcası yanıltıcı da olur. kitabı alıp okursanız zaten çok az sorunuz kalacak ve emin olun o sorulara da hepimiz menuniyetler cevap vereceğiz.
Yok canım estağfurullah.. Kitabı okumadım haklısın.. Ne yazık ki bulamadım bu ufacık yerde.. Açıkçası biran öncede başlamak istiyorum. En kısa zamanda kilo vermem gerekiyor rahatsız olduğum için. Benimde bakmadığım diyet yapmadığım şey kalmadı ancak 2.5 kilo verdim. Ama bu dukan baya kafama yattı neredeyse olumsuz yorum hiç yok. Kitabı aramaklada vakıt kaybetmek istemedim en azından bulana kadar baslamak istiyorum... Bu arada cevabın için teşekkürler..
kitabı internetten sipariş edebilirsin. kredi kartı kullanmıyorsan, kitapyurdu.com kitap, kitaba ve kültüre ulaşmanın en kolay yolu sitesinde kapıda ödeme seçeneği var. ben de öyle almıştım. emin ol vakit kaybetmezsin. kitap 2 günde gelir zaten, giriş ve atak evresi bölümünü okuduktan sonra başlayabilirsin.
bu arada gerçekten acıdım sana, insan dünyanın en güzel 2. yemeklerinin yapıldığı şehirde (1. antep) yaşayıp da nasıl diyet yapar. zor vallahi...
şaka bi yana, bu diyetten sağlıklı bir şekilde sonuç alacağına eminim, sadece biraz sabır. acelen yok. uzun zaman diyette olacaksın nasıl olsa.
çok sağol yardımların için canımm.. Sorma valla zor olacakaçıkçası başladığım diyetlerde hep yarım kaldı ama bukez sağlığım için ve kendim için MECBURUM inşAllah dediğin gibi güzel sonuçlar elde ederim.. Evet çok uzun süre diyette olacağım o kesin çook kilo vermem gerek çok..
ben bu hafta 22. kilomu veriyorum. 13 kilo daha vereceğim. bu forumda, böyle yüksek rakamlarla kilo veren çok kişi var. için rahat olsun.
bu rejimde standart bi menü yok,,sanırım kitabı almamıssınız,,önce mutlaka kitabi alıp okumalısınız..ona göre baslamalısınz bu sekilde yapacagınız diet cok sağlıklı olmayacaktır bence..
ne güzel yaa böyle kilo verenleri görünce çok mutlu oluyorum inan maşAllah sizlere.. Kaç ayda verdin peki bu kiloyu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?