Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben de bugün kokusuna dayanamadım da aldım.

Ben de duruyorum böyle çileklerin önünde biraz bakışıyoruz sonra ben boynumu büküp biz ayrı dünyaların insanlarıyız deyip gidiyorum.

Ne kadar zamandır aynı kilodasın ?
Bir yumrukla onu da halledersin havalar ısınınca sanki daha kolay oluyor vermek ..

sagol canim insallah ya.

valla ben cok SIK tartilmiyorum daha dogrusu zaten dijital tartim da yok. göz karari yani benimki. gramlarla filan ugrasmiyorum kafayi yerim yoksa.

ama bayagi oldu. 2 haftayi gecti 80 kilodayim. bir arada böle olmustu yapmadim yumruk sonrasinda kendiliginden devam eetti.
ama simdii hic sabrim kalmadi artik hava isiondikca daha cabuk veresim geliyor

kitabin gelene kadar bu konunun ilk sayfasini bir oku
sonra Dukan Diyeti Tarifleri | Facebook bu sayfanin notlar bölümünü oku ve de bir sürü tarifleri ..

kitap gelene kadar idare edersin.

örnek atak menüsü ( ki bugün benimde saf protein günüm ) benim bugünkü menüm

sabah haslanmis yumurta
bir dilim yulaf kepekli ekmek az peynir

öglen

kavrulmus az soganli kiyma ve sarmisakli yoguirt

aksam

tavada köfte ve az yogurt

iste böle sebzesiz geciriyorsun atak günlerini oluyo bitiyo

Bu duraklamalar için çarenin olması çok güzel bir şey ..
Sıcaklarda daha az yeme ihtiyacı hissediyorum bilmiyorum genelde böyle mi ama o çok rahatlattı ..

croiselle iyi aksamlar sen Almanya'dasin degilmi.?Tariflerde süt tozu hangisi oluyor.? ben nevella STEVIA tatlandirici aldim ama süt tozu bulamadim..Sen kullaniyormusun.?

croiselle iyi aksamlar sen Almanya'dasin degilmi.?Tariflerde süt tozu hangisi oluyor.? ben nevella STEVIA tatlandirici aldim ama süt tozu bulamadim..Sen kullaniyormusun.?

ben de süt tozu bulamadım marketlerde. light ını geçtim, normali bile yok. ligh kahve kreması vardı ama o değildir herhalde süttozundan kastedilen. ????

anladım canım çoook teşekkürler sağolsun herkez çok yardımcı oldu Allah razı olsun..

Kızlar hamileyimmmmmmmmm
dukana nasıl devam etmem gerekiyor bilen varmı?

nayıııırrrrrrr nolamazzzzzz bu akşam yemeğinde bişiler oldu bana Allah ne verdiyse pilavlar tatlılarrr daha neler neler mideme iniverdi ,pişman değilim ama her sabah yaptığım tartılma işini galiba bir müddet yapmıyacam,98 günde bir öğün ödül olsun ne yapayım :))) nazar değdi nazar etrafımdakiler beni uzaktan tanıyamıyorlar ,hayret içinde kalıyorlar .neysem yarın tam gaz devam ,inşallah bu büyük kaçamak bana mutsuzluk getirecek kadar duraklama yada kilo yapmaz (

Anladım bence gayet iyi canım.. 77 kilo 163 boy 19 yaş anlayacağınız berbat bir görüntü.. pko olduğum için aldım bu kiloları.. 55 kiloydum ben.. Eski kiloma döneceğim inşAllah

Herkese merhaba,
Kilomla başım dertteyken bir gün bu formu okurken dukan diyeti ile tanıştım. Kitabını alıp hemen başladım. 25 günde 5,5 kilo verdim. Çok güzel gidiyordu, hiç kaçamağım yoktu. Fakat ne olduysa şu 4 gündür kendime hakim olamıyorum. Canım ne istiyorsa yiyorum, engelleyemedim bi türlü kendimi. Sizce 4 günlük kaçamaktan sonra tekrar başlasam devam edebilir miyim, işe yarar mı acaba? Desteğe ihtiyacım var dukancılar. Bu şekilde kaçamak yapıp devam eden varmı aranızda. Ne yapmalıyım sizce?

arkadaşlar harikasınız ya bugünden sonra bende burada olacağım yeni katıldım size ama sohbet çok güzel moral yükseltmek çok güzel bende defalarca diyet yapmış 40 yaşında 96 kg bir kadınım belim ve dizim için kilo vermek zorundayım inşallah yarın dukana başlicam iyi akşamlar herkese

evet yasena cim almanya dayim. milchpulver olarak kaufland dan buldum hatta magermilchpulver. stevia tatlandirici ok bitkisel ve de zararsiz ama maalesef fazla koyunca da aci oluyor ben de cözümü sivi tatlandirici ile karistirarak kullaniyorum ama yine de splenda nin yerini tutmuyor. TR de almistim splenda ama bitti. burdakilerle konustum haberleri yok splenda dan . burdaki dukancilarin

ben de süt tozu bulamadım marketlerde. light ını geçtim, normali bile yok. ligh kahve kreması vardı ama o değildir herhalde süttozundan kastedilen. ????

dedigim gibi canim milchpulver olarak alin kahve kremasi degil asla

Kızlar hamileyimmmmmmmmm
dukana nasıl devam etmem gerekiyor bilen varmı?

cok sevindim canim senin adina. hamileyken sanirim pek tavsiye edilmiyor ama sen yinede arastir. hem kitap ta da yaziyor bir bak

Anladım bence gayet iyi canım.. 77 kilo 163 boy 19 yaş anlayacağınız berbat bir görüntü.. pko olduğum için aldım bu kiloları.. 55 kiloydum ben.. Eski kiloma döneceğim inşAllah

dönersin hiç dert etme. hele de senin yaşında kilo vermek çok kolay. ayrıca görüntün de berbat falan değildir eminim. sadece daha sağlıklı ve daha ince olabilirsin. kendine fazladan yük taşıtmanın anlamı yok. öyle düşünmen daha doğru olur.

ohoooo. burda kaçamak yapan da çok diyete devam edende. kaçamak yaptı diye dukan kimseyi afaroz etmiyor ki. aynen devam. ama prptein ile başla. hatta fazladan 1 gün daha protein yap. sonra aynen devam.

hayırlı olsun arkadaşım. ben de 41 yaşındayım. kilo en çok dizlerimi zorluyordu. şimdi çok iyiyim. zıplaya zıplaya yürüyorum maşallah.

ohoooo. burda kaçamak yapan da çok diyete devam edende. kaçamak yaptı diye dukan kimseyi afaroz etmiyor ki. aynen devam. ama prptein ile başla. hatta fazladan 1 gün daha protein yap. sonra aynen devam.

Ya nasıl bir psikolojiye girdiysem, sanki bozduğumda bütün büyü bozuldu. Birdaha kilo veremeyecek gibi hiseetmeye başladım Ama yarın tekrar başlıyorum 3 gün proteinlee devam inş.

Ya nasıl bir psikolojiye girdiysem, sanki bozduğumda bütün büyü bozuldu. Birdaha kilo veremeyecek gibi hiseetmeye başladım Ama yarın tekrar başlıyorum 3 gün proteinlee devam inş.

o psikoloji ilk zamanlar bende de vardı. o yüzden çok iyi anlıyorum. saçma olduğunu biliyorsun ama...

olmaz cnaım o hapın hiçbir yan etkisi yok inanki:) benim çevremde herkes kullandı ve kullanmaya da devam ediyor :)
mutlaka sana faydası olacaktır:)[/QUOTE]

Süper o zaman dukana 2. günde yürüyüş ve L - Carnitine le tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…