ayy ne çok sayfaa olmuuuuuuşşşş...
off bu gün ne ollduu bilionuzmu!!ööğle yemeğimi ewde unuttumbi de okul gezisi vardı dışardaydık
herkes yemeğe oturdu hamur işleri soğuk sandviçler çıktı ben ayran içtim 1 bardak:/
açlıktan başım döndü zaten beyaz gün yapıodumm her taraf bembeyaz oldu!!!
eve geldm tavuk ızgara yaptım da gözümün önü açıldıı
amma erik çilek muhabbeti yapmışsınzz haa!!!
erik deilde pazara gidince çilekli tezgahların önünden geçmiomm ben biliomusunuzz sizz..
kocama bile almıomm dayanamam diee susunn bakiim
ayy ne çok sayfaa olmuuuuuuşşşş...
off bu gün ne ollduu bilionuzmu!!ööğle yemeğimi ewde unuttumbi de okul gezisi vardı dışardaydık
herkes yemeğe oturdu hamur işleri soğuk sandviçler çıktı ben ayran içtim 1 bardak:/
açlıktan başım döndü zaten beyaz gün yapıodumm her taraf bembeyaz oldu!!!
eve geldm tavuk ızgara yaptım da gözümün önü açıldıı
amma erik çilek muhabbeti yapmışsınzz haa!!!
erik deilde pazara gidince çilekli tezgahların önünden geçmiomm ben biliomusunuzz sizz..
kocama bile almıomm dayanamam diee susunn bakiim
Ne kadar zamandır aynı kilodasın ?
Bir yumrukla onu da halledersin havalar ısınınca sanki daha kolay oluyor vermek ..
Yok canım estağfurullah.. Kitabı okumadım haklısın.. Ne yazık ki bulamadım bu ufacık yerde.. Açıkçası biran öncede başlamak istiyorum. En kısa zamanda kilo vermem gerekiyor rahatsız olduğum için. Benimde bakmadığım diyet yapmadığım şey kalmadı ancak 2.5 kilo verdim. Ama bu dukan baya kafama yattı neredeyse olumsuz yorum hiç yok. Kitabı aramaklada vakıt kaybetmek istemedim en azından bulana kadar baslamak istiyorum... Bu arada cevabın için teşekkürler..
sagol canim insallah ya.
valla ben cok SIK tartilmiyorum daha dogrusu zaten dijital tartim da yok. göz karari yani benimki. gramlarla filan ugrasmiyorum kafayi yerim yoksa.
ama bayagi oldu. 2 haftayi gecti 80 kilodayim. bir arada böle olmustu yapmadim yumruk sonrasinda kendiliginden devam eetti.
ama simdii hic sabrim kalmadi artik hava isiondikca daha cabuk veresim geliyor
croiselle iyi aksamlar sen Almanya'dasin degilmi.?Tariflerde süt tozu hangisi oluyor.? ben nevella STEVIA tatlandirici aldim ama süt tozu bulamadim..Sen kullaniyormusun.?
anladım canım çoook teşekkürler sağolsun herkez çok yardımcı oldu
sagol canim insallah ya.
valla ben cok SIK tartilmiyorum daha dogrusu zaten dijital tartim da yok. göz karari yani benimki. gramlarla filan ugrasmiyorum kafayi yerim yoksa.
ama bayagi oldu. 2 haftayi gecti 80 kilodayim. bir arada böle olmustu yapmadim yumruk sonrasinda kendiliginden devam eetti.
ama simdii hic sabrim kalmadi artik hava isiondikca daha cabuk veresim geliyor
kitabin gelene kadar bu konunun ilk sayfasini bir oku
sonra Dukan Diyeti Tarifleri | Facebook bu sayfanin notlar bölümünü oku ve de bir sürü tarifleri ..
kitap gelene kadar idare edersin.
örnek atak menüsü ( ki bugün benimde saf protein günüm ) benim bugünkü menüm
sabah haslanmis yumurta
bir dilim yulaf kepekli ekmek az peynir
öglen
kavrulmus az soganli kiyma ve sarmisakli yoguirt
aksam
tavada köfte ve az yogurt
iste böle sebzesiz geciriyorsun atak günlerini oluyo bitiyo
Anladım bence gayet iyi canım.. 77 kilo 163 boy 19 yaş anlayacağınız berbat bir görüntü.. pko olduğum için aldım bu kiloları.. 55 kiloydum ben.. Eski kiloma döneceğim inşAllah9 ay oldu ama ben çok uzun duraklamalar yaşadım. 2 ay hiç kilo veremedim. ramazanda kilo veremedim hatta aldım. zaten diyet de yapamamıştım. çok sekteye uğradı anlayacağın. aslında daha doğru bir hesap yaparsam 6 ayda verdim diyebilirim. bu da çok iyi bir zaman dilimi. ilk başta hızlı başlıyor, sonra yavaşlıyor kilo verme. ben de pek çok kez diyet yaptım. hiç birinde sonuç alamadım. bu sefer inşallah sonuç istediğim gibi olacak. senin kilo, boy, yaş kaç?
croiselle iyi aksamlar sen Almanya'dasin degilmi.?Tariflerde süt tozu hangisi oluyor.? ben nevella STEVIA tatlandirici aldim ama süt tozu bulamadim..Sen kullaniyormusun.?
ben de süt tozu bulamadım marketlerde. light ını geçtim, normali bile yok. ligh kahve kreması vardı ama o değildir herhalde süttozundan kastedilen. ????
Kızlar hamileyimmmmmmmmm
dukana nasıl devam etmem gerekiyor bilen varmı?
Anladım bence gayet iyi canım.. 77 kilo 163 boy 19 yaş anlayacağınız berbat bir görüntü.. pko olduğum için aldım bu kiloları.. 55 kiloydum ben.. Eski kiloma döneceğim inşAllah
Herkese merhaba,
Kilomla başım dertteyken bir gün bu formu okurken dukan diyeti ile tanıştım. Kitabını alıp hemen başladım. 25 günde 5,5 kilo verdim. Çok güzel gidiyordu, hiç kaçamağım yoktu. Fakat ne olduysa şu 4 gündür kendime hakim olamıyorum. Canım ne istiyorsa yiyorum, engelleyemedim bi türlü kendimi. Sizce 4 günlük kaçamaktan sonra tekrar başlasam devam edebilir miyim, işe yarar mı acaba? Desteğe ihtiyacım var dukancılar. Bu şekilde kaçamak yapıp devam eden varmı aranızda. Ne yapmalıyım sizce?
arkadaşlar harikasınız ya bugünden sonra bende burada olacağım yeni katıldım size ama sohbet çok güzel moral yükseltmek çok güzel bende defalarca diyet yapmış 40 yaşında 96 kg bir kadınım belim ve dizim için kilo vermek zorundayım inşallah yarın dukana başlicam iyi akşamlar herkese
ohoooo. burda kaçamak yapan da çok diyete devam edende. kaçamak yaptı diye dukan kimseyi afaroz etmiyor ki. aynen devam. ama prptein ile başla. hatta fazladan 1 gün daha protein yap. sonra aynen devam.
Ya nasıl bir psikolojiye girdiysem, sanki bozduğumda bütün büyü bozuldu. Birdaha kilo veremeyecek gibi hiseetmeye başladımAma yarın tekrar başlıyorum 3 gün proteinlee devam inş.
Aramıza hoşgeldin o halde. Ama senin kilo zaten minyatür boyuttaymış :) 4 gün atak çok geldi sanki bana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?