Yağ yakıcıların bir zararı olacağını zannetmiyorum, diyet ilacı değiller sonuçta.
ama sporsuz hiç bir işe de yaramıyorlar diye biliyorum.
evet yasena cim almanya dayim. milchpulver olarak kaufland dan buldum hatta magermilchpulver. stevia tatlandirici ok bitkisel ve de zararsiz ama maalesef fazla koyunca da aci oluyor ben de cözümü sivi tatlandirici ile karistirarak kullaniyorum ama yine de splenda nin yerini tutmuyor. TR de almistim splenda ama bitti. burdakilerle konustum haberleri yok splenda dan . burdaki dukancilarin
dedigim gibi canim milchpulver olarak alin kahve kremasi degil asla
cok sevindim canim senin adina. hamileyken sanirim pek tavsiye edilmiyor ama sen yinede arastir. hem kitap ta da yaziyor bir bak
arkadaşlar harikasınız ya bugünden sonra bende burada olacağım yeni katıldım size ama sohbet çok güzel moral yükseltmek çok güzel bende defalarca diyet yapmış 40 yaşında 96 kg bir kadınım belim ve dizim için kilo vermek zorundayım inşallah yarın dukana başlicam iyi akşamlar herkese
Kızlar hamileyimmmmmmmmm
dukana nasıl devam etmem gerekiyor bilen varmı?
arkadaşlar yulaf kepeği için günde 1,5 yemek kaşığı diyor fazlası zarar verir mi bir bilginiz var mı acaba? 2-3 kaşık öğün aralarında yağsız yoğurt ile tüketsem diyorum..bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi?
Hayatının en güzel günlerini niye diyet yaparak geçireceksin anlamadım. Boşver kiloyu da sen sağlığına bak.Ayrıca dr sana zaten bi diyet verecek.. Bi daha düşün bu fikri istersen... Dukanı bırak sen hamileliğinin keyfine bak
mükemmel bir haftasonu geçirdim...
sevdiğim herkes yanımda... misss gibi istanbul... güzelim bahar ve güneş... harikaydı... daha da güzel olan bişey var ki; herkes inanılmaz şaşırdı kilo vermeme... hem de bu kadar kilo vermiş olmama çok şaşırdılar... güzel halamın miss gibi bi bahçesi var apartman girişinde... oturmuş orda yemek hazırlığı yapıyodu... bahçeye girdim yüzüme bakıyo garip garip güneş gözlüğümü çıkardım... mirayyy!!!!!!! bende yan komşuya biri geliyo sandım diyo tanımamış meğersem beni... çooook güzel olmuşsun aferin sana fıstık gibisin maşallah dedi... sonra kuzenlerim gördü... naptın kızım sen böyle artis olmuşsun ya falan demeye başladılar... aman da aman benim toto tavan yaptı... bide regl oldum olucam diye acayip şişkinlik var üstümde... sonra amcamlar falan... uçtum gittim ben... sevgilim geldi bizi aldı gesmelere gittik adam daha yeni görmüş olmasına rağmen o da şaşırdı...nedense bana da hiç kilo verememişim gibi geliyo... pazar günü regl oldum... mevlide katılamadım... ama sonra servis için yardıma gittiğimde beni 20 senedir - 3 senedir - 5 senedir görmeyen komşularımız vardı... tabi faceden tüm gelişmeleri takip ettikleri için... üüffffffffffffff çoooook güzel olmuşssun ne kiloluydun ablanın düğününde diyolar... aman yarabbi dukannnnnnnnnn nesin sen böyle... bu arada dukana göre 66 olmam gerekiyo ya benim 8 kilo daha verdimmi püüffff yani... çooookkk mutluyum çoookk... reglim şişkinim!!!!
Eki Görüntüle 402737
harikaydı fıstığım... günaydın bu arada... senin adına da çok sevindim yakında 38 ler de bol gelmeye başlıycak deseneBen çalışıyorum yarim...Günaydın nasılsın...Ben dün izinliydim diyete başladığımdan beri sosyal hayatım ölmüştü...Eşimle dışarı çıkıp bir yerlerde oturmadan yemeden içmeden eve dönüyorduk...Bu hafta diyeti filan unutup kahvaltıya gittik...Güzelce kahvaltı yaptık deniz kenarında mis gibi havada...Diyet gitti tabi pişman değilim valla gene olsa gene yerimKahvaltıdan sonra alışveriş yaptık...Çok güzel ciciler aldım kendime...38 beden pantalon ve etek aldım biraz sıkıyorlar ama hem açılır hemde biraz daha kilo veririm dedim...Aslında diyet bitene kadar bir şey almamaktı niyetim ama seninle de konuştuğumuz gibi giyecek bir şeyim kalmamıştı...Diyete başlarken 42 beden giyiyordum sıkıyordu hatta şimdi 38 oldu pantalonlarımın ne kadar komik durduğunu varın siz düşünün...
Yarim haftasonun nasıldı...
evet yasena cim almanya dayim. milchpulver olarak kaufland dan buldum hatta magermilchpulver. stevia tatlandirici ok bitkisel ve de zararsiz ama maalesef fazla koyunca da aci oluyor ben de cözümü sivi tatlandirici ile karistirarak kullaniyorum ama yine de splenda nin yerini tutmuyor. TR de almistim splenda ama bitti. burdakilerle konustum haberleri yok splenda dan . burdaki dukancilarin
dedigim gibi canim milchpulver olarak alin kahve kremasi degil asla
cok sevindim canim senin adina. hamileyken sanirim pek tavsiye edilmiyor ama sen yinede arastir. hem kitap ta da yaziyor bir bak
harikaydı fıstığım... günaydın bu arada... senin adına da çok sevindim yakında 38 ler de bol gelmeye başlıycak desene
Ay çok sevindim hafta sonunun güzel geçmesineBaya motive olmuşun ne güzel...36 beden olmam sanırım artık çok zayıf olurum öle
günaydınnnnnnn
ne bu yaaa kimsecikler çalışmıyoooo.... çooookkk can sıkıcı bi durummm resmi tatilde işe gelmek...
aynen...
o aldığım 42 beden pantalonlar bollanmaya başladı... bide reglim bitince daha bol olursa... yine masraf... 40 olsam püüüffff çoook şaaane... ama 38 oldummu yeter banason zamanlarda 40 beden giydiğimi hiç hatırlamıyorum son 10 yıldır... belki 42 bile giymemiştim...
ah bebeğim bu ülkeyi sen ben mutlu kurtarcak zaten
bende çalışıyorum tabikideee
ah bebeğim bu ülkeyi sen ben mutlu kurtarcak zaten
bende çalışıyorum tabikideee
bugun itibariyle dukanımla tekrar barıştık (tam anlamıyla)...
bu hafta sonuna kadar sp yapıyım diyorum... sonra 1+1 devam... bugunkü menüm...
SABAH
* 7 otlu + mate çay (1 fincan)
* 1 bardak su
KAHVALTI
* peynir + hindi füme krep dürüm
* 1 bardak çay
ARA
* relax çay
ÖĞLE
* peynir + hindi füme krep dürüm
* dana kuşbaşı haşlanmış + baharatlı
ARA
* çilenkli yoğart
AKŞAM
* canım annecimm ne pişirdiyse obelki balık belki et
Güzel bir başlangıç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?