Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yağ yakıcıların bir zararı olacağını zannetmiyorum, diyet ilacı değiller sonuçta.
ama sporsuz hiç bir işe de yaramıyorlar diye biliyorum.

Evet spor olmadan bi işe yaramıyolarmış. Bende zaten sabah yürüyüşe çıkmadan önce alıcam. Kapsülleri var bende aldıktan sonra yaklaşık 45 dakikada etkisini gösteriyormuş.

Cok tesekkür ederim güzelim Kaufland uzak kaliyor bana netto,norma var ordada yoktu carsiya cikinca birde rewe ye bakacagim.Stevia ben kurabiye yaparsam üzerine pudra sekeri gibi kullanirim diye aldim.Sivi tatlandirici da keklerde kullandim gerci iki kez yaptim 1 ay icinde.:) Vivavital ürünlerini tüketiyorum daha cok balik en severek yediklerimden.Tavsiye ederim..

Hosgeldin umarim istedigin kiloya ulasirsin..:)

Kızlar hamileyimmmmmmmmm
dukana nasıl devam etmem gerekiyor bilen varmı?

Hayatının en güzel günlerini niye diyet yaparak geçireceksin anlamadım. Boşver kiloyu da sen sağlığına bak.Ayrıca dr sana zaten bi diyet verecek.. Bi daha düşün bu fikri istersen... Dukanı bırak sen hamileliğinin keyfine bak

arkadaşlar yulaf kepeği için günde 1,5 yemek kaşığı diyor fazlası zarar verir mi bir bilginiz var mı acaba? 2-3 kaşık öğün aralarında yağsız yoğurt ile tüketsem diyorum.. bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi?

Yulaf kepeği dediğin şey, karbonhidrat aslında.bU DİYETTE KARBONHİDRATLARIN ALINMADIĞI BİR DİYET O NEDENLE DE YULAF KEPEĞİ BİLE SINIRLI.15 kaşık atak döneminde seyire geçtiğinde 2 kaşık. Önerim sabah 1 kaşığı kullan kahvaltıda, öğleden sonra da kalan 1/2yi de saat4-5 gibi tüket

Günaydın dukancılaar,
bugün tartıda artan eksilen bi şey göremedim =// her gün 100gr olsun vermek istiyorum ama olmuyo tabi =// bugün ps günüm ama sadece protein yicem 2 gün atak yapayım da az biraz oynar belki tartı =// gerçekten son kiloları vermek zor olacağa benziyor ='((

günaydınnnnnnn
ne bu yaaa kimsecikler çalışmıyoooo.... çooookkk can sıkıcı bi durummm resmi tatilde işe gelmek...

Ben çalışıyorum yarim...Günaydın nasılsın...Ben dün izinliydim diyete başladığımdan beri sosyal hayatım ölmüştü...Eşimle dışarı çıkıp bir yerlerde oturmadan yemeden içmeden eve dönüyorduk...Bu hafta diyeti filan unutup kahvaltıya gittik...Güzelce kahvaltı yaptık deniz kenarında mis gibi havada...Diyet gitti tabi pişman değilim valla gene olsa gene yerim
Kahvaltıdan sonra alışveriş yaptık...Çok güzel ciciler aldım kendime...38 beden pantalon ve etek aldım biraz sıkıyorlar ama hem açılır hemde biraz daha kilo veririm dedim...Aslında diyet bitene kadar bir şey almamaktı niyetim ama seninle de konuştuğumuz gibi giyecek bir şeyim kalmamıştı...Diyete başlarken 42 beden giyiyordum sıkıyordu hatta şimdi 38 oldu pantalonlarımın ne kadar komik durduğunu varın siz düşünün...

Yarim haftasonun nasıldı...

canım 3 haftada 4 kilo verdim ve kilo vermek hoşuma gitmeye başladı. doktorum dün devam edeceksin dedi. tabi dukan olduğundan haberi yok. hatta diyeti biraz daha sertleştireceğiz dedi. şekerle ilgili bişiler dedi ama çok anlamadım. hem boyum kısa hem kilom var bide dün hamile olduğumu öğrendim. doğuma tam yuvarlanarak gitme pozisyonunda olucam sanırım o yüzden şimdilik bir süre daha verebileceğim kadar kio vermeye devam etmek istiyorum. ama nasıl?

harikaydı fıstığım... günaydın bu arada... senin adına da çok sevindim yakında 38 ler de bol gelmeye başlıycak desene

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım bugün kitabım seyir evreinden sonrasını okuyacağım umarım oralarda yazıyordur.

harikaydı fıstığım... günaydın bu arada... senin adına da çok sevindim yakında 38 ler de bol gelmeye başlıycak desene

Ay çok sevindim hafta sonunun güzel geçmesine Baya motive olmuşun ne güzel...36 beden olmam sanırım artık çok zayıf olurum öle

Ay çok sevindim hafta sonunun güzel geçmesine Baya motive olmuşun ne güzel...36 beden olmam sanırım artık çok zayıf olurum öle

aynen...
o aldığım 42 beden pantalonlar bollanmaya başladı... bide reglim bitince daha bol olursa... yine masraf... 40 olsam püüüffff çoook şaaane... ama 38 oldummu yeter bana son zamanlarda 40 beden giydiğimi hiç hatırlamıyorum son 10 yıldır... belki 42 bile giymemiştim...

ah bebeğim bu ülkeyi sen ben mutlu kurtarcak zaten
bende çalışıyorum tabikideee

Miraycım sen 38 olana kadar bir şey alma...İdare et eskilerinle 40 alsan bu sefer gene bol gelecek...Bana 38 olmasaydı bende almayacaktım bir süre daha...Bende en son 42 içine zor giriyordum

Nilessim günaydın...Sen nasılsın...

bugun itibariyle dukanımla tekrar barıştık (tam anlamıyla)...
bu hafta sonuna kadar sp yapıyım diyorum... sonra 1+1 devam... bugunkü menüm...

SABAH

* 7 otlu + mate çay (1 fincan)
* 1 bardak su

KAHVALTI

* peynir + hindi füme krep dürüm
* 1 bardak çay

ARA

* relax çay

ÖĞLE

* peynir + hindi füme krep dürüm
* dana kuşbaşı haşlanmış + baharatlı

ARA

* çilenkli yoğart

AKŞAM

* canım annecimm ne pişirdiyse o belki balık belki et

Güzel bir başlangıç

Güzel bir başlangıç

tüm istikrarımla devam etmek istiyorum... bu kadar güzel kilo vermişken yazık etmiyim kendime... dün akşam doktorum bile farketti... miray çok güzel gidiyosun bravo sana dedi... 60 ollucam dedim hayırrrrr 65-66 bırakmalısın olmazzz hasta olursun vücut direncin düşer dedi... bende bakalım kendimi kötü hissettiğim yerde bırakırım zaten dedim... bide böbreklere etkisi olurmu diye sordum bu konuda çok laf geziniyo ortalıkta dedim... su içmezsen çok ciddi sıkıntı yaşarsın, günde 1,5-2 litre en az su içmelisin, ama içmezsen ciddi sorun yaşarsın ilerde dedi... bende nerdeyse 4 litre içiyorum dedim... helal olsun kız sana sen sudan nefret ederdin aferin sana dedi... bide düğün ne zaman dedi en geç eylül dedim o zamana kadar kendini daha iyi hissediceksin kan seviyen de yükselicek hemen çocuk düşün güven bana dedi çook seviyorum levent amcayı o da biziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…