- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
tüm istikrarımla devam etmek istiyorum... bu kadar güzel kilo vermişken yazık etmiyim kendime... dün akşam doktorum bile farketti... miray çok güzel gidiyosun bravo sana dedi... 60 ollucam dedim hayırrrrr 65-66 bırakmalısın olmazzz hasta olursun vücut direncin düşer dedi... bende bakalım kendimi kötü hissettiğim yerde bırakırım zaten dedim... bide böbreklere etkisi olurmu diye sordum bu konuda çok laf geziniyo ortalıkta dedim... su içmezsen çok ciddi sıkıntı yaşarsın, günde 1,5-2 litre en az su içmelisin, ama içmezsen ciddi sorun yaşarsın ilerde dedi... bende nerdeyse 4 litre içiyorum dedim... helal olsun kız sana sen sudan nefret ederdin aferin sana dedi...bide düğün ne zaman dedi en geç eylül dedim o zamana kadar kendini daha iyi hissediceksin kan seviyen de yükselicek hemen çocuk düşün güven bana dedi çook seviyorum levent amcayı o da biziii
croiselle iyi aksamlar sen Almanya'dasin degilmi.?Tariflerde süt tozu hangisi oluyor.? ben nevella STEVIA tatlandirici aldim ama süt tozu bulamadim..Sen kullaniyormusun.?
ben de süt tozu bulamadım marketlerde. light ını geçtim, normali bile yok. ligh kahve kreması vardı ama o değildir herhalde süttozundan kastedilen. ????
günaydınnnnnnn
ne bu yaaa kimsecikler çalışmıyoooo.... çooookkk can sıkıcı bi durummm resmi tatilde işe gelmek...
ah bebeğim bu ülkeyi sen ben mutlu kurtarcak zaten
bende çalışıyorum tabikideee
Miraycım sen 38 olana kadar bir şey alma...İdare et eskilerinle 40 alsan bu sefer gene bol gelecek...Bana 38 olmasaydı bende almayacaktım bir süre daha...Bende en son 42 içine zor giriyordum
Nilessim günaydın...Sen nasılsın...
benim beyimi de unutmayalım lütfennnmemleketin amelesi biziz zaten...
Kuzularrr günaydınnnn :)
Günümüz güzel geçsinnn :)
Klasik doktorların çok dışındaböyle çocukları bile sarmalamış seni...Bende çok sevdim levent amcayı
arkadaşlar yulaf kepeği için günde 1,5 yemek kaşığı diyor fazlası zarar verir mi bir bilginiz var mı acaba? 2-3 kaşık öğün aralarında yağsız yoğurt ile tüketsem diyorum..bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi?
arkadaşlar dukan diyetine başlayacağım da, bende gıdık var bu eridikçe gider mi acaba ?
Dün ana bilim dalı başkanımın yanına gittim, kızım sen korse mi kullanıyorsun dedi, yooo hocam doğal halim dedim hehehehhe zıbın var dedim sadece böle bi baktı bi baktı :)
Her şey güzel de bacaklarım hala sorunlu incelecekleri günü iple çekiyorum, en son onlar gidiyor çünkü
aaaa kızlarrrr cokk ayıpppp,,beni nasıl unutursunuzzz???bende çalısıorum we işe gelirken bildiğim tüm küfürleri ettim.sokaklar,yollar resmen bomboşşşş..we hiçbi iş yok,,gümrük vs kapalı..muhasebe desen banka kapalı,,öle boşboş oturuoruz 8.den beri..sırf keyfi getirtti bizi burya,,gelmediğiniz günlere sayın die bide dalga gecti pislik heriff..biz allaha sukur bayram tatilleri dısında herzmn gelioruz gelmediğimiz zmn yokki!!!!!utanmasa onu bile wermicekk..kızlar bigün sanırım KÖLELER günü die bigün ilan edilirse,biz ancak o zmn çalışmayız..çok sinirliyimmm çokkk nefret ediorum tüm egoist patronlardannnn!!!
iyim tatlım:)
keyfimde iyi çalışmasam süper olcaktı ama :)
atak 4. günümdeyim bende :) -2,5 gitti:) bakalım devamı gelir inşş..
ahahaha benim beyimde çalışıyor amele aileeeee
Günaydın love senin gibi köleleri düşün(bizleri) ve sakinleş
Ay inşallah sevindim - görmeneBenim eşim burjuva sınıfından
Günaydın kuzucan sen de çalışmayan grubundasın sanırım :26::26::26:
bacaklar için bol merdiven çıkmalısın bebişko...
evet bi görrrr levent amcayı kuzu gibi... adam işine adamış resmen kendini... bu kadar ilgili olunabilir ancak.. bide devlet hastanesinde... ben özel hastanelerde ne paralar verdim de doğru düzgün tedavi olamadım... ama Allah razı olsun Levent Amca'dan... o bizim aile doktorumuz... annenle babanı da getir bi ara bakalım nasıllar ne var ne yok dedi.... şeker amca
Dün ana bilim dalı başkanımın yanına gittim, kızım sen korse mi kullanıyorsun dedi, yooo hocam doğal halim dedim hehehehhe zıbın var dedim sadece böle bi baktı bi baktı :)
Her şey güzel de bacaklarım hala sorunlu incelecekleri günü iple çekiyorum, en son onlar gidiyor çünkü
Hımm sağol bebek, ben merdiven sayısını artırmalıyım
Mutlucummmm eğer çalışanlar grubu olarak size çalışmayanlardan olduğumu söylemeyi hiiç istemiyorum cidden bakAma şöyle düşünüp rahatlayabilirsiniz ben de evde çalışcam
canım 3 haftada 4 kilo verdim ve kilo vermek hoşuma gitmeye başladı. doktorum dün devam edeceksin dedi. tabi dukan olduğundan haberi yok. hatta diyeti biraz daha sertleştireceğiz dedi. şekerle ilgili bişiler dedi ama çok anlamadım. hem boyum kısa hem kilom var bide dün hamile olduğumu öğrendim. doğuma tam yuvarlanarak gitme pozisyonunda olucam sanırım o yüzden şimdilik bir süre daha verebileceğim kadar kio vermeye devam etmek istiyorum. ama nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?