Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Klasik doktorların çok dışında
böyle çocukları bile sarmalamış seni...Bende çok sevdim levent amcayı

croiselle iyi aksamlar sen Almanya'dasin degilmi.?Tariflerde süt tozu hangisi oluyor.? ben nevella STEVIA tatlandirici aldim ama süt tozu bulamadim..Sen kullaniyormusun.?

ben de süt tozu bulamadım marketlerde. light ını geçtim, normali bile yok. ligh kahve kreması vardı ama o değildir herhalde süttozundan kastedilen. ????

arkadaşlar bu Pınar.ın hamur işleri ve tatlılar için kullanılan süt tozu.Gurmenet weya Hammaddeler.comda war.Carrefour.dada gordum ben gecen gün.

günaydınnnnnnn
ne bu yaaa kimsecikler çalışmıyoooo.... çooookkk can sıkıcı bi durummm resmi tatilde işe gelmek...

ah bebeğim bu ülkeyi sen ben mutlu kurtarcak zaten
bende çalışıyorum tabikideee

aaaa kızlarrrr cokk ayıpppp,,beni nasıl unutursunuzzz??? bende çalısıorum we işe gelirken bildiğim tüm küfürleri ettim.sokaklar,yollar resmen bomboşşşş..we hiçbi iş yok,,gümrük vs kapalı..muhasebe desen banka kapalı,,öle boşboş oturuoruz 8.den beri..sırf keyfi getirtti bizi burya,,gelmediğiniz günlere sayın die bide dalga gecti pislik heriff..biz allaha sukur bayram tatilleri dısında herzmn gelioruz gelmediğimiz zmn yokki!!!!!utanmasa onu bile wermicekk..kızlar bigün sanırım KÖLELER günü die bigün ilan edilirse,biz ancak o zmn çalışmayız..çok sinirliyimmm çokkk nefret ediorum tüm egoist patronlardannnn!!!

iyim tatlım:)
keyfimde iyi çalışmasam süper olcaktı ama :)
atak 4. günümdeyim bende :) -2,5 gitti:) bakalım devamı gelir inşş..

benim beyimi de unutmayalım lütfennn memleketin amelesi biziz zaten...

ahahaha benim beyimde çalışıyor amele aileeeee

Klasik doktorların çok dışında
böyle çocukları bile sarmalamış seni...Bende çok sevdim levent amcayı

evet bi görrrr levent amcayı kuzu gibi... adam işine adamış resmen kendini... bu kadar ilgili olunabilir ancak.. bide devlet hastanesinde... ben özel hastanelerde ne paralar verdim de doğru düzgün tedavi olamadım... ama Allah razı olsun Levent Amca'dan... o bizim aile doktorumuz... annenle babanı da getir bi ara bakalım nasıllar ne var ne yok dedi.... şeker amca

yulaf kepeği karbonhidrat demek. fazlası kilo vermeni durdurur.

arkadaşlar dukan diyetine başlayacağım da, bende gıdık var bu eridikçe gider mi acaba ?

nerde yağ varsa ordan gidiyor. bende göbek ve mide vardı en çok ordan gitti. ama öyle bir konuşmuşsun ki, sanki kilon yok da sadece gıdın var gibi. eğer öyleyse başka çareler ara. çünkü kilodan dolayı oluşan gıdıyla, vücut yapından dolayı oluşan gıdı farklı.

Dün ana bilim dalı başkanımın yanına gittim, kızım sen korse mi kullanıyorsun dedi, yooo hocam doğal halim dedim hehehehhe zıbın var dedim sadece böle bi baktı bi baktı :)

Her şey güzel de bacaklarım hala sorunlu incelecekleri günü iple çekiyorum, en son onlar gidiyor çünkü

bacaklar için bol merdiven çıkmalısın bebişko...

Günaydın love senin gibi köleleri düşün(bizleri) ve sakinleş

iyim tatlım:)
keyfimde iyi çalışmasam süper olcaktı ama :)
atak 4. günümdeyim bende :) -2,5 gitti:) bakalım devamı gelir inşş..

ahahaha benim beyimde çalışıyor amele aileeeee

Ay inşallah sevindim - görmene Benim eşim burjuva sınıfından

Kuzularrr günaydınnnn :)

Günümüz güzel geçsinnn :)

Günaydın kuzucan sen de çalışmayan grubundasın sanırım :26::26::26:

:))) bende sevindim ama 68i göremedim henüz tartıda:)
Love söylenme bebeğim cidden tek deilsin baak bende oturuyorum :)
bizde 1 tane de patron yok tam 9 tane

Mutlucummmm eğer çalışanlar grubu olarak size çalışmayanlardan olduğumu söylemeyi hiiç istemiyorum cidden bak Ama şöyle düşünüp rahatlayabilirsiniz ben de evde çalışcam

Ay yirim onu ben

Benimde bacaklarım incelmedi

Günaydin Dukan Güzelleri...

Kacamaksiz bir gün olsun bizim icin.. Bugün hava güzele benziyor bugünkü menü mangal olacak insallah.

Love1 ben yurt disindayim güzelim önce bunun almancasi ne acaba diye arastiriyorum sonra bulmak icin ugrasiyorum..:))) insallah bulurum süt tozunu..

Kizlar sizden yardim istiyorum esim bu ay Türkiye ye gidecek ve ben cay getirmesini istiyorum dukan yaparken icebilecegim. Yesil cayim var 7 otlu cayim var sinamaki kullanmak istemiyorum bu caylarin özellikle bagirsak tembelligine yol acmayanlarindan olmasini istiyorum.Bildiginiz memnun kaldiginiz caylari yazarsaniz sevinirim.Burdada ictigim bir sürü cayim var ama degisiklik istiyorum ögg demeden icecegim..sykyldim sanirim zevkle tat alarak icemiyorum.

Mutlucummmm eğer çalışanlar grubu olarak size çalışmayanlardan olduğumu söylemeyi hiiç istemiyorum cidden bak Ama şöyle düşünüp rahatlayabilirsiniz ben de evde çalışcam

Kandıramazsın bizi...Bak keyif yapıyorsun şu an mesela

Fadime karatay diyeti nasıl gidiyor senin

Tebrik ederim Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin..Hamilelikte daha cok sebze türü beslenirsen fazla kilo almazsin diye düsünüyorum.Cok meyve tüketmemeye dikkat et hamilelikte meyvedeki sekerler daha cok kilo aldiriyormus,ekmegi azalt gec vakit agir seyler yeme vs.Yada ye gitsin dogum ve emzirme sonrasi bi güzel dukan yaparsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…