Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın love senin gibi köleleri düşün(bizleri) ve sakinleş

güldürdün beni mutlu cokkk saoll

:))) bende sevindim ama 68i göremedim henüz tartıda:)
Love söylenme bebeğim cidden tek deilsin baak bende oturuyorum :)
bizde 1 tane de patron yok tam 9 tane

niles bende senin gibi şuan dış ticaretle ugrasıorum..we biliosun nakliye,gümrük vs her yer kapalı..gelipte boş oturmak hakikaten can sıkıcı bi durum..ama bugunden sonra kendime söz werdim gercekten seneye KPSS.ye adam gibi çalışıp,kendi mesleğim olan ögretmenliğe gecicem we bitecek bu eziyet..

Mutlucummmm eğer çalışanlar grubu olarak size çalışmayanlardan olduğumu söylemeyi hiiç istemiyorum cidden bak Ama şöyle düşünüp rahatlayabilirsiniz ben de evde çalışcam

cokkk gıcıksınn bulaşıkksuyuu yaaa

kızlar benim de bütün kilom bacak ve kalçalarımda şu an =// evde bisikletim var ona başlasam işe yarar mı? tam olarak nereyi çalıştırır bisiklet bilen var mı? =)

Love cım çalışmaya harcayacağın zamanı emeği torpil bulmaya harca daha etkili olur

benim inceldi...
ayrıca spor yapanlarımız varsa aramızda... bisiklet kullananlar ayakta çalışırlarsa o zaman da bacaklar inceliyor...
aklıma geldikçe yazıyorum kızlar...

aynı zamanlarda yazmışız farketmeden sorumu cevaplamış oldunuz =)) ben de tam bunu merak ediodum çok teşekkürler )

en doğrusu bu inankii:)
bu sene bende niyetlendim kpssye ama son 5 senede uluslararası ticaret mezunları için kadro açılmamış:)
bu kadar dış ticaret açığı olan ülkede kadro olmamasına güldüm ve ankaraya gelin gittiğimde tanıdık bulmak gerektiğinin kanısına vardım

totoyu da kaldırıyo... bacakları da sıkılaştırıyo...
yokuş çıkmak da merdivene eşdeğer...

ben bacak ve popo için süper bir yol biliyorum. özellikle de kalça ile bel arasında biriken yağlar için ama yapınca deli diyorlar. yokuş yukarı geri geri çıkacaksın. denenmiş yöntemdir

benim inceldi...
ayrıca spor yapanlarımız varsa aramızda... bisiklet kullananlar ayakta çalışırlarsa o zaman da bacaklar inceliyor...
aklıma geldikçe yazıyorum kızlar...

Bahar temizliğim bitti gezmelerim bitti artık spora başlıyorum bende akşamları kocişler yürüyeyim ben

Çalışmıyorum diye dışlamayın beni amaa üzülürüm bakkk

Ayyy mayıs ayı geldiii, 11 mayısta mezuniyet balomuz var, baloya giyerim diye aldığım elbise üstümde felaket duruyor, emanet gibi. Kendime elbise almalıyımmm

bende bugun tüm vaktimi alışveriş sitelerinde geçiricem...
kendime tatil için tulum falan alıyım bari...
sonraaa beni sevmeyen kaynanama anneler günü hediyesi alıyım
canım anneme su filtreli thomasın elektrik süpürgesini aldım çook şaanee...

Ay kıyamam gel gel sarıp sarmalayım seni...

Tek derdin bu olsun
böyle çılgınlar gibi eğlen baloda hem spor olur

Ben de kayınvalideye ayakkabı aldım klasik anne ayakkabılarından... Anneme ne alsam bilemiyorum

Ay kıyamam gel gel sarıp sarmalayım seni...

Tek derdin bu olsun
böyle çılgınlar gibi eğlen baloda hem spor olur

Ayy canım benimm çokk teşekkür ederimmm :)))

Şöyle bir durum da var ki çok fena, balonun olduğu gün tez izleme komitem canımı çıkaracak galiba çok korkuyorum çok, eğlenmek için bende hal kalır mı bilmem :18::18::18::18:

Günaydın love senin gibi köleleri düşün(bizleri) ve sakinleş

güldürdün beni mutlu cokkk saoll

:))) bende sevindim ama 68i göremedim henüz tartıda:)
Love söylenme bebeğim cidden tek deilsin baak bende oturuyorum :)
bizde 1 tane de patron yok tam 9 tane

niles bende senin gibi şuan dış ticaretle ugrasıorum..we biliosun nakliye,gümrük vs her yer kapalı..gelipte boş oturmak hakikaten can sıkıcı bi durum..ama bugunden sonra kendime söz werdim gercekten seneye KPSS.ye adam gibi çalışıp,kendi mesleğim olan ögretmenliğe gecicem we bitecek bu eziyet..

Mutlucummmm eğer çalışanlar grubu olarak size çalışmayanlardan olduğumu söylemeyi hiiç istemiyorum cidden bak Ama şöyle düşünüp rahatlayabilirsiniz ben de evde çalışcam

cokkk gıcıksınn bulaşıkksuyuu yaaa

Love cım çalışmaya harcayacağın zamanı emeği torpil bulmaya harca daha etkili olur

agzınıza saglıkkk,,walla cok dogru sölediniz...torpil bulupp,,basımıda kapadımmı bu işşş tmmdır..canım memleketimin acı gerçekleriiii maleseff..

Bu kötü olmuş ama eminim sen balodan zevk alacaksın...Bir kerem iltifatlar geleceği için kendini harika hissedeceksindir emin ol ve buna inan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…