Günaydın love senin gibi köleleri düşün(bizleri) ve sakinleş
:))) bende sevindim ama 68i göremedim henüz tartıda:)
Love söylenme bebeğim cidden tek deilsin baakbende oturuyorum :)
bizde 1 tane de patron yok tam 9 tane
Mutlucummmm eğer çalışanlar grubu olarak size çalışmayanlardan olduğumu söylemeyi hiiç istemiyorum cidden bakAma şöyle düşünüp rahatlayabilirsiniz ben de evde çalışcam
Ay yirim onu ben
Benimde bacaklarım incelmedi
totoyu da kaldırıyo... bacakları da sıkılaştırıyo...
yokuş çıkmak da merdivene eşdeğer...
niles bende senin gibi şuan dış ticaretle ugrasıorum..we biliosun nakliye,gümrük vs her yer kapalı..gelipte boş oturmak hakikaten can sıkıcı bi durum..ama bugunden sonra kendime söz werdim gercekten seneye KPSS.ye adam gibi çalışıp,kendi mesleğim olan ögretmenliğe gecicem we bitecek bu eziyet..
benim inceldi...
ayrıca spor yapanlarımız varsa aramızda... bisiklet kullananlar ayakta çalışırlarsa o zaman da bacaklar inceliyor...
aklıma geldikçe yazıyorum kızlar...
güldürdün beni mutlu cokkk saoll
niles bende senin gibi şuan dış ticaretle ugrasıorum..we biliosun nakliye,gümrük vs her yer kapalı..gelipte boş oturmak hakikaten can sıkıcı bi durum..ama bugunden sonra kendime söz werdim gercekten seneye KPSS.ye adam gibi çalışıp,kendi mesleğim olan ögretmenliğe gecicem we bitecek bu eziyet..
cokkk gıcıksınn bulaşıkksuyuu yaaa
totoyu da kaldırıyo... bacakları da sıkılaştırıyo...
yokuş çıkmak da merdivene eşdeğer...
benim inceldi...
ayrıca spor yapanlarımız varsa aramızda... bisiklet kullananlar ayakta çalışırlarsa o zaman da bacaklar inceliyor...
aklıma geldikçe yazıyorum kızlar...
Çalışmıyorum diye dışlamayın beni amaa üzülürüm bakkk
Ayyy mayıs ayı geldiii, 11 mayısta mezuniyet balomuz var, baloya giyerim diye aldığım elbise üstümde felaket duruyor, emanet gibi. Kendime elbise almalıyımmm
bende bugun tüm vaktimi alışveriş sitelerinde geçiricem...
kendime tatil için tulum falan alıyım bari...
sonraaa beni sevmeyen kaynanama anneler günü hediyesi alıyım
canım anneme su filtreli thomasın elektrik süpürgesini aldım çook şaanee...
Ay kıyamam gel gel sarıp sarmalayım seni...
Tek derdin bu olsun böyle çılgınlar gibi eğlen baloda hem spor olur
Günaydın love senin gibi köleleri düşün(bizleri) ve sakinleş
:))) bende sevindim ama 68i göremedim henüz tartıda:)
Love söylenme bebeğim cidden tek deilsin baakbende oturuyorum :)
bizde 1 tane de patron yok tam 9 tane
Mutlucummmm eğer çalışanlar grubu olarak size çalışmayanlardan olduğumu söylemeyi hiiç istemiyorum cidden bakAma şöyle düşünüp rahatlayabilirsiniz ben de evde çalışcam
Ben de kayınvalideye ayakkabı aldım klasik anne ayakkabılarından... Anneme ne alsam bilemiyorum
Love cım çalışmaya harcayacağın zamanı emeği torpil bulmaya harca daha etkili olur
en doğrusu bu inankii:)
bu sene bende niyetlendim kpssye ama son 5 senede uluslararası ticaret mezunları için kadro açılmamış:)
bu kadar dış ticaret açığı olan ülkede kadro olmamasına güldüm ve ankaraya gelin gittiğimde tanıdık bulmak gerektiğinin kanısına vardım
Ayy canım benimm çokk teşekkür ederimmm :)))
Şöyle bir durum da var ki çok fena, balonun olduğu gün tez izleme komitem canımı çıkaracak galiba çok korkuyorum çok, eğlenmek için bende hal kalır mı bilmem :18::18::18::18:
Ama sen hep üye olmadığım yerleri yolluyosun bana...Terlik,ayakkabı,hırka,şal...olabilir fazlasına gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?