Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

şeytan diyoki bişicik alma...
nasılsa görüşmüyoruz almak anlamsız zaten...

Bu durumdasın yani... Büyüklük sende kalsın sen al da gerisi ona kalmış... Sevgilinin hatırı için al... Hem o istemese bile annesi olduğunu anlasın...

Ama sen hep üye olmadığım yerleri yolluyosun bana...Terlik,ayakkabı,hırka,şal...olabilir fazlasına gerek yok

bencedeee gerek yokkkk,,hatta madem seni sevmioo hiçç almaaaa öle beklesin dursunn ama annemin bi lafı wardır "itin hatrı yoksa sahibinin hatrı war die" (yanlış anlama sadece samimiyetine güwenerek bu deyimi kullandım) seninkide o hesappp walla

Aynen sırf bu yüzden almak gerek...Benim sevgili kaynanam da beni istememişti oğluna layık görmemişti ama ben üzerime düşeni yaptım aldım almadıysam bile aradım kutladım...Sonuç oğluyla evlendim ve o benle iyi geçinmek zorunda olduğunu anladı ve o bana hedayeler almaya başladı

ahahahahhahahahaa
şimdi i............m işte altımaa

Niless bu konuda sessiz kaldın sen ama :26::26::26: Sen ne alacaksın bakayım taze annene

Ben de kayınvalideye ayakkabı aldım klasik anne ayakkabılarından... Anneme ne alsam bilemiyorum

şeytan diyoki bişicik alma...
nasılsa görüşmüyoruz almak anlamsız zaten...

Niless bu konuda sessiz kaldın sen ama :26::26::26: Sen ne alacaksın bakayım taze annene

oy oy yazılanları okuyorduum vallaaa
benimde geçen gün aklıma geldi vallaa:) cidden ben ne alıcaaaaaammmm
kendi anneme alacağım belli birde çok kolay zaten benim annem yanii
ama onu tanıyalı çok az oldu erkek arkıma soruyorum ne istersen al senden gelen herşeyi beğenir dedi offf offf..

birde yarim seni tebrik ediyorum cidden senin durumunda olsam ben domuzluk yapar almazdımmm

hıım ben o hafta orada olamayacağım için sanırım çiçek yollayabilirim :)
klasik ama canlı çiçek yollarım her suladğında aklına gelirim diye düşündüm :)
birde beklemediği bir anda kapı açılcak ve çiçekler gelcek hımmm hoş evet ama yinede farklı şeyler düşüncem:)

Valla sanırım yarim de yapardı ama işin ucunda gelecek günler ve sevdiceği olduğu için insan gözünü kapatıp almamazlık edemiyor maalesef

Bencede çiçek güzel bir hediye olabilir...Sonuçta yeni tanıştınız ve ne sevdiğini bilemezsin...

aynen birde hediye gününde verilirse güzeldir diye düşünüyorum ben :)
hani alsam bile 19 mayısta vericem oda saçma olacak:)

bu huyumu seviyorum kinci bi yapıya sahip değilim... hiç umurumda değili... ben oğlunu sevip anlaşabiliyorum yeter... saygısızlık bile yapmam annesine... benim diğer yarımı doğurmuş beni istemese de kötülüğü haketmiyo... sadece cehaletinden kaynaklanan önyargıları var... cahil olduğu için onu suçlayamam...

aynen birde hediye gününde verilirse güzeldir diye düşünüyorum ben :)
hani alsam bile 19 mayısta vericem oda saçma olacak:)

bence aldığın hediyeyi tam o gün elinde olacak gibi kargoya verirsin... aynı gün bide çiçek gönderirsin oldu bitti... miss

doğru söylüyorsun bende kıyamaz yapardım ama... 1 yaparım 2 yaparım 3 olur karşılık görmem keserim :)

doğru söylüyorsun bende kıyamaz yapardım ama... 1 yaparım 2 yaparım 3 olur karşılık görmem keserim :)

ben sayısını hatırlamıyorum ki
hayatta hiçbişey için karşılık beklemedim belki de bu yüzden kamillik yapıyorum
geçen yıl da kazanlı ütü almıştık bayıla bayıla kullanıyo valla

Senin kaynana işi yüzsüzlüğe vurmuş anacım belli.

Son düzenleme:

ayy cok güldümmm yaa seni sewmio ama hediyeyi bayıla bayıla kullanıorrr haaa,,walla amma güsel işmişşş

valla tabiki insan iyilikte karşılık beklemez ama hala karşıdan zulüm görüyorsa bir yerde dur demeli diye düşünüyorum :)
sen bilirsin ama bebeğim için nasıl rahat edecekse:)

benim kafam karıştı valla yhaa çiçek diyorum sonra vaz geçiyorum düşünmesem iyi olcak:))

çiçek mutlaka olmalı ama yanında bişey daha olmalı bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…