çiçek mutlaka olmalı ama yanında bişey daha olmalı bence...
Kakaolu Kek Çikolata Soslu Kek Çiçekleri BonnyFood BigHeart
Kurabiye Çiçek Kurabiye Çiçekleri Sepeti BonnyFood Rainbow
ikisinden birini yollasam nasıl olur kii:26::26::26:
bu arkadaş pazar pazar teslim edilecek başka bir hediye nerden bulacam ben:)
anneler gününden 2 hafta sonra söze gelecekler:) sonra babalar günü... çöktüm ben çöktümmm
ilki olabilir ikincisi çok renkli geldi bana... ama yenilicek biticek saksı çiçeği yollasan yada bi orkide... ne kadar anlamlı olur... çocuğuna bakar gibi bakar ona... ayrıca cumartesi kargon gider pazar çiçeğin... tabi yine sen bilersin meleğim...
düşünsene cumartesi kargo gidicek... arayıp teşekkür edicek ve bitti sanıcak... ama bilmiyoki arkası yarın :=)) çifte keyif... ben anneme öyle yapıyorum valla :=)
şu var aklımda aslında kendi anneme bende yaparım :) her ay hediye alırım o başka:)
ama ilk seferde öyle fazla giderse hep bekler anladın mı?
yapmazsamda bu sefer ilk sefer göze girmekti diye algılayabilir:)
onun için tek bir saksı çiçeği uygundur diyorum ben hoş bakıcam yinede
Kakaolu Kek Çikolata Soslu Kek Çiçekleri BonnyFood BigHeart
Kurabiye Çiçek Kurabiye Çiçekleri Sepeti BonnyFood Rainbow
ikisinden birini yollasam nasıl olur kii:26::26::26:
Arkadaşlar bir süredir duraklama yaşıyorum. Yaklaşık on gündür falan. Acaba yumruk hareketini yapsam mı yoksa biraz daha beklesem mi ne diyorsunuz?
Arkadaşlar bir süredir duraklama yaşıyorum. Yaklaşık on gündür falan. Acaba yumruk hareketini yapsam mı yoksa biraz daha beklesem mi ne diyorsunuz?
cnm sorunun tam cvb ını veremeyeceğim..... ama bende 15 gün neredeyse hep aynı kiloda kaldım sonunda 3 gündür yarım yarım gr:44: veriyorum üstelik hiçbirşey yapmadm hiç spor vs. veremiyorum diye hatta niyetimi bozduydum bunu sana sadece canını sıkmaman için yazdım cvb veren zaten
Günaydin Dukan Güzelleri...
Kacamaksiz bir gün olsun bizim icin..Bugün hava güzele benziyor bugünkü menü mangal olacak insallah.
Love1 ben yurt disindayim güzelim önce bunun almancasi ne acaba diye arastiriyorum sonra bulmak icin ugrasiyorum..:))) insallah bulurum süt tozunu..
Kizlar sizden yardim istiyorum esim bu ay Türkiye ye gidecek ve ben cay getirmesini istiyorum dukan yaparken icebilecegim. Yesil cayim var 7 otlu cayim var sinamaki kullanmak istemiyorum bu caylarin özellikle bagirsak tembelligine yol acmayanlarindan olmasini istiyorum.Bildiginiz memnun kaldiginiz caylari yazarsaniz sevinirim.Burdada ictigim bir sürü cayim var ama degisiklik istiyorum ögg demeden icecegim..sykyldim sanirim zevkle tat alarak icemiyorum.
ben bacak ve popo için süper bir yol biliyorum. özellikle de kalça ile bel arasında biriken yağlar için ama yapınca deli diyorlar. yokuş yukarı geri geri çıkacaksın. denenmiş yöntemdir
bende bugun tüm vaktimi alışveriş sitelerinde geçiricem...
kendime tatil için tulum falan alıyım bari...
sonraaa beni sevmeyen kaynanama anneler günü hediyesi alıyım
canım anneme su filtreli thomasın elektrik süpürgesini aldım çook şaanee...
Kızlar nasılsınız, diyetiniz nasıl gidiyor?? Bi sorun yoktur umarım. Ben halen devam ediyorum güçlendirmeye. Hepinizi öpüyorum.
Kızlar nasılsınız, diyetiniz nasıl gidiyor?? Bi sorun yoktur umarım. Ben halen devam ediyorum güçlendirmeye. Hepinizi öpüyorum.
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. persembe günleri saat 14: 00 e kadar ( sanirim ) kilonuzu bildirirseniz yarimm arkadasimiz (sagolsun ) liste hazirliyor ve yayinliyor. dolayisi ile motive oluyoruz. ancak iki hafta üstüste bildirmeyenler listeden cikariliyor bilginiz olsun, kalabalik olmasin diye
canim aslinda bir yandan sanslisin. cünkü az kilo vermesi gerekenler hizli kilo veremedikleri icin , ilk baslarda yani , hemen yanilgiya düsüp diyeti sekteye ugratiyorlar.
senin eger cok büyük bir problemin yoksa patir patir ilk kilolarini verirsin. ve sonrasinda sana tavsiyem ( dün aliye arkadasim cok güzel özetlemisti) bunun uzun bir sürec oldugunu kabul edip, kararli olup sabirla devam etmelisin.
herkeslere söylüyorum arkadaslarim biraz daha sabir edelim. bugüne kadar geldik biraz daha sabredelim sonunda gülen biz olacagiz.
oturuken artik göbegimizi geri cekmeyecegiz. ( hos eski halimle iceri ceksem de maalesef saklayamiyordum ) ama simdi birakirsak mecburen iceri cekip dolasicaz
ama incecik ayak bileklerimize topuklu ayakkabilar giyip ( eskiden ince ayakkabilarda olmuyordu ayagima ) dar kot pantolonlar giyecegiz .
ay dün esimle yürüken önümden bir rus kadin yürüyordu.
yaninda da kocasi ile iki cocuk kadin cocuklari dogurmus ama demzsin o dogurmus diye. bir ince bir ince. daracik pantolon giymis altinda ayakkabiilari tik tik yürüyor ay fenalar oldum
cok konustum ama napayim böle iste durum. birde takvim yaparsaniz olmayan arkadaslarim iyi olur . mesela aliye senin o kadar fazla kilo verdigini hic farketmemisim ben bilmiyordum kocaman alkis sana
Ben de sizlere katılmak istiyorum, beni de alın :))))
Boyum: 173
Kilom :86
Hedefim: 68
Bugün başladım DUKAN diyetine
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. persembe günleri saat 14: 00 e kadar ( sanirim ) kilonuzu bildirirseniz yarimm arkadasimiz (sagolsun ) liste hazirliyor ve yayinliyor. dolayisi ile motive oluyoruz. ancak iki hafta üstüste bildirmeyenler listeden cikariliyor bilginiz olsun, kalabalik olmasin diye
Ben de sizlere katılmak istiyorum, beni de alın :))))
Boyum: 173
Kilom :86
Hedefim: 68
Bugün başladım DUKAN diyetine
hoşgeldinnn aramıza....
canim burdakiler yani TR dekiler dogus cayin mistik chai ni iciyorlar cok merak ediyorum tadini . bir türlü de bulamadim almanya da. hala arastiriyorum. yani nee iyi geldigini bilmiyorum ama degisik bir bitki cayi oldugu icin icilebiir.
sonra birde ben senin yerinde olsam aktardan bir sürü yag aldiririm. sahsen benim ilk isim o olacak. uzun bir listem var. cilt icin diyorum tabii ki ve sac dökülmesi icin filan. yani tabii cildinde bir problem yoksa veya saclarinda, gerek yok tabi ki de. ama ben iple cekiyorum TR ye gitmek icin .. bir sürü alisverisim var.
hakkaten deli isiymis.ama zayiflama icin heryol mübahtir. mübahtir da ben almanyada yokus nerde bulcam heryer dümdüz. hey gidi istanbulun besiktas yokuslari
ya ben felaket habercisi olmak istemiyorum ama su filtreli olan sey mi hani her seferinde haznesini bosaltmak gereken? annem de almis da ondan .
ama herseferinde sinir oluyor bu isleme. umarim seninki kullanmakta zorluk cekmez.
ne kadar daha sürecek diyetiniz? uzun sürecekse biraz daha bekleyin ölyle yapin. ama uzun sürmeyecekse yapin gitsin.
nayls cim ben de fikrimi söyliyim : bence güzel bir cicek saksi veya görkemli bir buket yeterli. ilk sefer icin. daha sonrasinda zaten birlikte alirsiniz bir sürü birsey
birde sana ben dün bisiler yazmistim cevap vermedin. bir daha kopyaliyim asagiya
nayls canim sözleniyormussun yani istemeye geliyorlarmis süper yaa
o gösterdigin iki elbise vardi konustunuz bitti sanirim o konu ama ben yine de söyliyim. bence ilk elbise dantelli olan biraz agir kacar evin icinde. ikinci olan daha uygun bence. o da sanirim bon prix den dogrumuyum ? manken i benzettim belkide
neyse ikincinin tarzinda birseyler bak bence eger daha kararini vermediysen ...
ama bende birden iki sene öncesine gittim yaa. ne güzeldi ne heyecanliydim yaa
ama biz daha dogrusu ben nisan olayini direk atladim cünkü uzamasini istememistim.
bir an önce kavusmak istiyordum sevdicegime. evde istediler bende tabii süslü bir elbise giymistim
yüzüklerimiz takildi oldu bitti hemen alti ay sonra dügün
coook heyecanliydi yaa Allahim alninizin akiyla atlatmayi nasip etsin insallah !
Günaydin Dukan Güzelleri...
Kacamaksiz bir gün olsun bizim icin..Bugün hava güzele benziyor bugünkü menü mangal olacak insallah.
Love1 ben yurt disindayim güzelim önce bunun almancasi ne acaba diye arastiriyorum sonra bulmak icin ugrasiyorum..:))) insallah bulurum süt tozunu..
Kizlar sizden yardim istiyorum esim bu ay Türkiye ye gidecek ve ben cay getirmesini istiyorum dukan yaparken icebilecegim. Yesil cayim var 7 otlu cayim var sinamaki kullanmak istemiyorum bu caylarin özellikle bagirsak tembelligine yol acmayanlarindan olmasini istiyorum.Bildiginiz memnun kaldiginiz caylari yazarsaniz sevinirim.Burdada ictigim bir sürü cayim var ama degisiklik istiyorum ögg demeden icecegim..sykyldim sanirim zevkle tat alarak icemiyorum.
dönersin hiç dert etme. hele de senin yaşında kilo vermek çok kolay. ayrıca görüntün de berbat falan değildir eminim. sadece daha sağlıklı ve daha ince olabilirsin. kendine fazladan yük taşıtmanın anlamı yok. öyle düşünmen daha doğru olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?