Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu arkadaş pazar pazar teslim edilecek başka bir hediye nerden bulacam ben:)
anneler gününden 2 hafta sonra söze gelecekler:) sonra babalar günü... çöktüm ben çöktümmm

ilki olabilir ikincisi çok renkli geldi bana... ama yenilicek biticek saksı çiçeği yollasan yada bi orkide... ne kadar anlamlı olur... çocuğuna bakar gibi bakar ona... ayrıca cumartesi kargon gider pazar çiçeğin... tabi yine sen bilersin meleğim...
düşünsene cumartesi kargo gidicek... arayıp teşekkür edicek ve bitti sanıcak... ama bilmiyoki arkası yarın :=)) çifte keyif... ben anneme öyle yapıyorum valla :=)

Son düzenleme:

şu var aklımda aslında kendi anneme bende yaparım :) her ay hediye alırım o başka:)
ama ilk seferde öyle fazla giderse hep bekler anladın mı?
yapmazsamda bu sefer ilk sefer göze girmekti diye algılayabilir:)
onun için tek bir saksı çiçeği uygundur diyorum ben hoş bakıcam yinede

yani söylediğin de mantıklı ama benim kişilik özelliklerimden biri olduğu için bu pek değişiklik göstermez... sonradan yapamıycaksan zaten göz boyama gibi algılanması çok normal... bildiğin gibi yap bebişko...

Arkadaşlar bir süredir duraklama yaşıyorum yaklaşık on gündür. Acaba yumruk hareketini yapsam mı biraz daha beklesem mi ne dersiniz bu konuda?

Arkadaşlar bir süredir duraklama yaşıyorum. Yaklaşık on gündür falan. Acaba yumruk hareketini yapsam mı yoksa biraz daha beklesem mi ne diyorsunuz?

Arkadaşlar bir süredir duraklama yaşıyorum. Yaklaşık on gündür falan. Acaba yumruk hareketini yapsam mı yoksa biraz daha beklesem mi ne diyorsunuz?

cnm sorunun tam cvb ını veremeyeceğim..... ama bende 15 gün neredeyse hep aynı kiloda kaldım sonunda 3 gündür yarım yarım gr:44: veriyorum üstelik hiçbirşey yapmadm hiç spor vs. veremiyorum diye hatta niyetimi bozduydum bunu sana sadece canını sıkmaman için yazdım cvb veren zaten

canım ben günde iki saat falan yürüyorum. Duraklama yaşayınca biraz panik oldum. O yüzden siz değerli dukancılara sorayım dedim. Çok teşekkür ederim.

canim burdakiler yani TR dekiler dogus cayin mistik chai ni iciyorlar cok merak ediyorum tadini . bir türlü de bulamadim almanya da. hala arastiriyorum. yani nee iyi geldigini bilmiyorum ama degisik bir bitki cayi oldugu icin icilebiir.

sonra birde ben senin yerinde olsam aktardan bir sürü yag aldiririm. sahsen benim ilk isim o olacak. uzun bir listem var. cilt icin diyorum tabii ki ve sac dökülmesi icin filan. yani tabii cildinde bir problem yoksa veya saclarinda, gerek yok tabi ki de. ama ben iple cekiyorum TR ye gitmek icin .. bir sürü alisverisim var.

ben bacak ve popo için süper bir yol biliyorum. özellikle de kalça ile bel arasında biriken yağlar için ama yapınca deli diyorlar. yokuş yukarı geri geri çıkacaksın. denenmiş yöntemdir

hakkaten deli isiymis. ama zayiflama icin heryol mübahtir. mübahtir da ben almanyada yokus nerde bulcam heryer dümdüz. hey gidi istanbulun besiktas yokuslari

ya ben felaket habercisi olmak istemiyorum ama su filtreli olan sey mi hani her seferinde haznesini bosaltmak gereken? annem de almis da ondan .
ama herseferinde sinir oluyor bu isleme. umarim seninki kullanmakta zorluk cekmez.

ne kadar daha sürecek diyetiniz? uzun sürecekse biraz daha bekleyin ölyle yapin. ama uzun sürmeyecekse yapin gitsin.

nayls cim ben de fikrimi söyliyim : bence güzel bir cicek saksi veya görkemli bir buket yeterli. ilk sefer icin. daha sonrasinda zaten birlikte alirsiniz bir sürü birsey

birde sana ben dün bisiler yazmistim cevap vermedin. bir daha kopyaliyim asagiya

nayls canim sözleniyormussun yani istemeye geliyorlarmis süper yaa

o gösterdigin iki elbise vardi konustunuz bitti sanirim o konu ama ben yine de söyliyim. bence ilk elbise dantelli olan biraz agir kacar evin icinde. ikinci olan daha uygun bence. o da sanirim bon prix den dogrumuyum ? manken i benzettim belkide

neyse ikincinin tarzinda birseyler bak bence eger daha kararini vermediysen ...

ama bende birden iki sene öncesine gittim yaa. ne güzeldi ne heyecanliydim yaa

ama biz daha dogrusu ben nisan olayini direk atladim cünkü uzamasini istememistim.
bir an önce kavusmak istiyordum sevdicegime. evde istediler bende tabii süslü bir elbise giymistim

yüzüklerimiz takildi oldu bitti hemen alti ay sonra dügün

coook heyecanliydi yaa Allahim alninizin akiyla atlatmayi nasip etsin insallah !

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız, diyetiniz nasıl gidiyor?? Bi sorun yoktur umarım. Ben halen devam ediyorum güçlendirmeye. Hepinizi öpüyorum.

Kızlar nasılsınız, diyetiniz nasıl gidiyor?? Bi sorun yoktur umarım. Ben halen devam ediyorum güçlendirmeye. Hepinizi öpüyorum.

heyyyyyyyyyy nerdesin sen yahuu..............
özlettin kendiniii...... biz süperiz seni sormalı.................
idolüm benim
bak senden sonra bu hale geldim... uzun zamanmı oldu yahu

Son düzenleme:

Selam, ne zamandan beri güçlendirmedesiniz acaba? Neler yapıyorsunuz tam olarak ve kilo alıp verme durumunuz nedir biraz bahsedebilir misiniz? =) yakın zamanda güçlendirmeye geçecekler için ön hazırlık olur bence =)

evet tatlım ikiside bonprix :) of bende uzamasını istemiyorum aslına bakarsanız
söz olsun haziran sonu nişan olsun ekim kasımda da düğün olsun
annem çok acelecisin diyor onu da geç eylülde görümcem doğurcak vs vs olmuyor öyle istediğimiz gibi

ahaha zaten sıkıntıya gelemeyen bir yapım var :) gidip 19 mayısta kıyasım geliyor nikahıı

Biberiye isteyebilirsin baya işe yarıyor onun haricinde ödemi engelleyen çaylar var mısır püskülü, kiraz sapı gibi.
Aktardan alırsa daha da iyi olur karıştırırtır olmazsa ..
Sadece kilo için istemiyorsan anasonla melisa da çok rahatlatan çaylar ..

Desteğin ve cevapların için gerçekten çook teşekkürr ederimm sağolasın canımm.. Haklısın... artık hafiflemenin zamanı geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…