Biberiye isteyebilirsin baya işe yarıyor onun haricinde ödemi engelleyen çaylar var mısır püskülü, kiraz sapı gibi.
Aktardan alırsa daha da iyi olur karıştırırtır olmazsa ..
Sadece kilo için istemiyorsan anasonla melisa da çok rahatlatan çaylar ..
Bende agustosta gidecegim o zaman mutlaka ugrayacagim aktara.Vucudumda akne izleri gibi izler oldu burdaki cild doktorunun verdikleri hic bir ise yaramadi hem orda doktora görünecegim hemde dedigin gibi yag bakacagim.Tesekkür ederim croiselle
Arkadaslar ben bugün sok oldum ben 38 beden lastikli esortmanin icine girdim acaba kalibindanmi diye halen inanamiyorum ki ben sitrec pantalon 48 beden giyiyordum.Üst de ayni 46/48 giyiyordum üstde 42 oldu..Bu sakami diye halen ev toplarken iki sey toplayip aynanin karsina geciyorum..Rüyaymis sanki uyanacam bitecekmis gibi geliyor..
Yarimcim belliki sen cok iyi kalpli birisin sevdiginin ailesi ilerde mutlaka sevecektir seni belkide seviyordurda sana belli etmiyordur aranizda iliski nasil bilemem tabi.Senin icinde fesatlik olmadigini Allah biliyor ya Allah gönlüne göre verecektir..
Niless benimde aklima ilk cikolatadan buket gelmisti gecen facede birinin duvarinda görmüstüm canim anneme diye yaziyordu üstünde verdigin linklere bakamadim acmadi.
Hamarat hatun kiyafetin büyükmü geldi ben cok sevindim...
Tebrik ederimmm
Ama gerçekten insan inanamıyor, sizde de oluyor mu bilmiyorum ama zayıfladığımı bir türlü kabul edemiyorum hep kıyafetlerin kalıbı büyük diye düşünüyorum ama zayıflıyoruzzz ..
Tesekkür ederimm evet bendede öyle komsum hep der kizim manyakmisin sen eski halin gibimisin beli lastikli ama önceden bacagimdan yukari daha girmezdi..
aminn canım benim allah herkesin kalbine göre versin inşallah...
Bende agustosta gidecegim o zaman mutlaka ugrayacagim aktara.Vucudumda akne izleri gibi izler oldu burdaki cild doktorunun verdikleri hic bir ise yaramadi hem orda doktora görünecegim hemde dedigin gibi yag bakacagim.Tesekkür ederim croiselle
Arkadaslar ben bugün sok oldum ben 38 beden lastikli esortmanin icine girdim acaba kalibindanmi diye halen inanamiyorum ki ben sitrec pantalon 48 beden giyiyordum.Üst de ayni 46/48 giyiyordum üstde 42 oldu..Bu sakami diye halen ev toplarken iki sey toplayip aynanin karsina geciyorum..Rüyaymis sanki uyanacam bitecekmis gibi geliyor..
Yarimcim belliki sen cok iyi kalpli birisin sevdiginin ailesi ilerde mutlaka sevecektir seni belkide seviyordurda sana belli etmiyordur aranizda iliski nasil bilemem tabi.Senin icinde fesatlik olmadigini Allah biliyor ya Allah gönlüne göre verecektir..
Niless benimde aklima ilk cikolatadan buket gelmisti gecen facede birinin duvarinda görmüstüm canim anneme diye yaziyordu üstünde verdigin linklere bakamadim acmadi.
Hamarat hatun kiyafetin büyükmü geldi ben cok sevindim...
aynen...
o aldığım 42 beden pantalonlar bollanmaya başladı... bide reglim bitince daha bol olursa... yine masraf... 40 olsam püüüffff çoook şaaane... ama 38 oldummu yeter banason zamanlarda 40 beden giydiğimi hiç hatırlamıyorum son 10 yıldır... belki 42 bile giymemiştim...
slmmmm bugun -100 gordum mutluyum mutluyum mutluyuuuuummm
Tebrik ederimmm
Ama gerçekten insan inanamıyor, sizde de oluyor mu bilmiyorum ama zayıfladığımı bir türlü kabul edemiyorum hep kıyafetlerin kalıbı büyük diye düşünüyorum ama zayıflıyoruzzz ..
aynen ben de hala daha inanamıyorum eskiden insanlar 50li kilo söylediklerinde aa ne kadar zayıflar diye hayıflanırdım şimdi onların söylediği kilodayım ben de ama ben kendimi hala şişman hissediyorum heralde hiçbi zaman da tam olarak zayıf hissedemicem, şişmanlık psikolojisi yapışmış bi kere aynadaki görüntü düzelio ama beyindeki görüntüyü değiştirmek zaman alıo =)
kızlarrr,,az önce simlanın sayfasında dukanın notlarından su ceviriyi buldum.duraklamadaki arkadaslarım denemek isterler belkii;
[h=2]Duraklamayı kırmak için Yeşil Çay[/h]Diyet yapıyorsunuz, tüm kurallara uyuyorsunuz, ancak kilonuz sabit. Endişelenmeyin. Bu, diyet yapan herkesin başına gelir. Dr. Dukan, 9-10 kilo ve üzerinde kilo kaybı yaşayıp 1 kez bile olsa minimumda 6 gün kilosu sabit kalmayan kimseyi görmediğini belirtiyor ve bu süreyi duraklama olarak adlandırıyor. Bu durumlarda yapabileceğiniz birçok şey var. Öncelikle sizden kaynaklanan bir durum olmadığından ve hata yapmadığınızdan, menopoz öncesi dönemden kaynaklı ödem ya da adet dönemi olmadığından emin olun. Eğer bunların hiçbiri değilse, Dukanın önerisi 3 günlük yeşil çay kürü olacak. 3 gün boyunca, sabah, öğle, akşam ve günün her saatinde, hatta gece tuvalet için uyandığınızda bile normal su yerine sadece yeşil çay için. Soğuk, sıcak, buzla ya da her nasıl istiyorsanız, fiziksel aktiviteniz minimumda olsa bile 3 gün boyunca hiç durmadan yeşil çay için ve duraklamanızın kırıldığını görün.
yeşilçay metabolizmayı hızlandırıyor da günde en çok 3 kupa içiliyormuş fazlası zararlıymış üç gün üst üste zorlamasın vücudu...
love meslektaşmışız ne öğretmenisin? kpss her yıl zorlaşıyor bir an önce atanırsın umarım
kakao her gün yersem duraklamaya sebep olur muyum?
kakao her gün yersem duraklamaya sebep olur muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?