kesinlikle olursun...
Sınırlı izinlileri hergün tüketmek duraklamaya sebep olur...
arkadaşlar benide aranıza alın . Bende artık DUKAN cıyım
boy: 1.65
kilo: 83
hedef: 70(şimdilik)
hoşgeldin aramıza....
teşekkürler liste nerede yayınlanıyor
merhabalar;
cuma günü yulaf kepeği ile tuzlu topkekler yaptım hiç fena diildi.arasına peynir koyup yada ekmekle birlikte yedim.
tarif şöyle;
2 yumurta iyice çırpılıyor"beyazlaşana kadar".
içine 1 fincan süt 1 fincan "ben yarım fincan koydum" sıvı yağ konulup tekrar çırpılıyor.
içine 4 fincan yulaf kepeği ve 1 paket kabartma tozu konulup karıştırılıyor ve küçük kalıplara konulup 180 derece fırında 10-15 dk. kadar bi sürede pişiyor.içine peynir yada lor konulabilir içine sanırım.daha bu tarif değişebilir yada geliştirilebilir.paylaşayım dedim.
birde atak döneminde daha önce 6.gün yaşgünüm olduğu için çok ufak bir ihlah yaptığımı yazmıştım.durakladım sonra 5-6 gün fakat şimdi seyir dönemim iyi gidiyor.bulantım olmuştu 1 gün.yazmıştım burdan sağolsun arkadaşlar limonlu salata demişlerdi iyi geldi.
tatlandırıcı alacağım fakat ne alabilirim bilmiyorum.tavsiyesi olan var mı?
benide aranıza alırmısınızşöyle ki;
perşembe günleri saat 13.00'e kadar bildirimlerimizi yapıyoruz... saat 14.00 ' de ben tablo şeklinde yayınlıyorum...
bildirim listesinde olmak için aşağıdakilerin mutlaka olması gerekiyor;
başlangıç tarihi
başlangıç kilo
hedef kilo
geçen perşembe kilo
güncel kilo
nerde yağ varsa ordan gidiyor. bende göbek ve mide vardı en çok ordan gitti. ama öyle bir konuşmuşsun ki, sanki kilon yok da sadece gıdın var gibi. eğer öyleyse başka çareler ara. çünkü kilodan dolayı oluşan gıdıyla, vücut yapından dolayı oluşan gıdı farklı.
şöyle ki;
perşembe günleri saat 13.00'e kadar bildirimlerimizi yapıyoruz... saat 14.00 ' de ben tablo şeklinde yayınlıyorum...
bildirim listesinde olmak için aşağıdakilerin mutlaka olması gerekiyor;
başlangıç tarihi
başlangıç kilo
hedef kilo
geçen perşembe kilo
güncel kilo
benide aranıza alırmısınız
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 1.5.2012
BAŞLANGIÇ KİLO: 83
GEÇEN PERŞEMBE: 83.8
GÜNCEL KİLO: 83.400
HEDEF KİLO:70
Lütfen beni de listeye ekleyin
teşekkür ederimelbette katılmak isteyen herkese yer var...
teşekkür ederim
ozaman bende bilgilerimi vereyim
başlangıç tarihi: 28.04.2012
başlangıç kilo : 75
hedef kilo : 55
güncel kilo : 74.5
unuttuğum bişey yok umarım
belki ismimizi şimdi listeye yazarsınız diye düşünmüştüm pardon anladım sadece perşembe günleriarkadaşlar özellikle belirttim BİLDİRİMLERİ PERŞEMBE GÜNÜ YAPIYORUZ... o gün bilgileri vermeniz gerekiyor bugun değil...ayrıca haftalık kilo kaybını görebilmek adına geçen perşembe kilonuza da ihtiyacımız var...
kesinlikle splenda toz ve tablet öneriyorum...
hem organik hem karbonhidratı en düşük tatlandırıcı...
nerelerde bulurum diye soracak olursan da eczane ve migroslarda bulabilirsin...
ben resmi internet sitesinden temin ediyorum...
Splenda ® | Yaşamı Güvenle Tatlandırın | Splenda Tatlandırıcı
çok teşekkür ederim ya...
diyet kola içiyorum ama hiç sevmem normalde bari böyle sütlü tatlılar yaparım...
you can have one teaspoon of it per day as one tolerated
yazıyor da sitelerinde. yani 1 çay kaşığı günlük tüketebilirsiniz demek, hani her gün tüketmeyin içerikli bir yazı bulamadım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?