Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

you can have one teaspoon of it per day as one tolerated

yazıyor da sitelerinde. yani 1 çay kaşığı günlük tüketebilirsiniz demek, hani her gün tüketmeyin içerikli bir yazı bulamadım :/

ben simla.nın notlarından okuduklarımı size söyledim,,sonuçta burdada deneyimlerini paylasan arkadaslardan sınırlı izinlileri hergün kullananların duraklamaya girdiğini okuduk.yinede karar sizin,isterseniz tabi hergün tüketip,deneme yoluna gidip sonucu görebilirsiniz.

mavi yeşilin çikolatasının değerlerini yazıyorum ;

protein 3.6
yağ 13,4
şeker 0
karbonhidrat 21

nasıl yorumlar gelsin?:)

mavi yeşilin çikolatasının değerlerini yazıyorum ;

protein 3.6
yağ 13,4
şeker 0
karbonhidrat 21

nasıl yorumlar gelsin?:)

yawrimmm sahsenn bana hem yagıı hemde karbonhidrat değeri çok geldiii..ben dukandan önce rejım yaptıgımda tuketırdım gayette hosuma giderdi ama 13,4 yag,21 karbonhidrat bence cok..onun yerine light sütten puding yapıp tatlı isteğimi köreltmeyi seçerim,tabi bu benim şahsi fikrimm

bu saldırgan tavrı esefle kınıyorum ilk önce. mümkünse hayatımızda olup bitenleri burada yansıtmayalım yoksa herkes birbirini boğazlar. neyse.
ben bu cevabı buldum; lakin henüz emin olamadığım için buraya da sorma kararı verdim. ayrıca neyi nereye sorup sormayacağımı size sorcak değilim sayın Miray.
Kitapta bulamadım ben bu konuda bir şey, aklımda benim de kalanlar olmasına rağmen, doğruyu bulmak adına yazdım.
sitenin sahibiyim ben egosuna girmenize de hiç gerek yok. ben 3-4yıldır bu foruma üyeyim. o zaman en eski benim benim ağalığım mı geçer burada?
farklı yorumlar almak istedim ama bir daha mümkünse SİZDEN YORUM ALMAK İSTEMİYORUM. Hejemonik hislerinizi üzerimde uygulayamazsınız.
iyi günler

ben de simla hanımın sitesinden bakıyorum genelde. fakat UK sitesinde günde 1 çay kaşığı okey yazısını görünce kafam karıştı ve yorum almak istedim sadece.
teşekkürler zamanınız için.

Son düzenleme:

siz bi soru sordunuz bunun üzerine aldıgınız cvplara inanmaz tawırda bi yorum yazdınız,,üzerinede dogal olarak bi cvp daha aldınız.burda kimsenin agalık tasladıgı fln yok..sadece yaptıgınız yorumlara dısarıdan bi bakın görün absürdlüğü..ayrıcada kimse size çirkin kelimeler kullanmamışken,böle hemejonik vs tabirlerde hiç hoş deil..burası eglenme ve paylasım amaclı girdiğimiz bu forum..lütfen biraz daha dikkatli olalım yorumlarımızda..

bu bi şaka olsagerek... ne site sahipliği ne ağalığından bahsediyoruz... ben temiz bir dille ifade ettiğimi düşünüyorum... olay şu ki; bulduğunuz yanıtı paylaşıp üzerine soruyu sorsaydınız böyle bir sıkıntı yaşanmaz... ama hem yanıtını bulup hemde burada verilen yanıtlarla tatmin olmayışınız daha bir esrarengiz geldi bana... yanıt vermemin sebebi buydu... elbette yorumuma ihtiyacınız yoktur ama kimse burda yükseklik tasladığı yok... herbirimiz kıçıkırık birer insanız neticede aynı özelliklerde yaratıldık bu bana söylenmiş en ağır hakaret bana göre... ben tüm seviyemle size yanıt verdim.. istediğiniz yerden algılayabilirsiniz bu da sizin görüşünüz sizin dünyanız sizin sorununuz... insanlarla tartışmak da hiç tarzım değildir ayrıca... sizinle tartışarak zaman geçirmektense evime gidip ayaklarımı uzatıp dinlenmeyi tercih ederim... iyi akşamlar HERKESE...

Son düzenleme:

sadece cevabı tatminkar bulmadım. ayrıca hejemoni nedir (çirkin bir kelime midir?) önce onu google yapalım ondan sonra üzerinde konuşalım, tabi bir de doğru yazalım. tek yönlü bakmazsak olaya eğer, daha açık bir görüşümüz olur, ve bu sayede dikkatli olun cümlesi bana gelmez. ama siz uzun süredir konuştuğunuz için yeni geleni dışlama politikası. tebrikler yani. yaşı başı almış insanlar hala arkadaşımı savunurum psikolojisine girip adil olmaktan uzaklaşıyor. yorum yapmayacağım daha fazla size iyi günler

bu arada, Gramsci okumanızı önerrim. tavsiye diyelim. hoşça kalın

Son düzenleme:
Canlarıımmnasılsınız bakalımmm bugun diyetimin ilk günü açıkçası tok değilim henüz yulaf kepeği bulamadığım için ekmek yapamadım ve yiyemiyorum ne yazık ki buda beni zorladı .. Acaba kavurduğum ete baharat ekleyebiliyor muyum? ve 20 kilo vermek istiyorum kaç gün atak yapmam gerekiyor .. şimdiden teşekkürler..

Kesinlikle yeni geleni dışlama gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Dukana başlayalı az bir zaman oldu burada da yeniyim ama saolsun arkadaşlar gerek sorularıma verdikleri cevaplarla, gerek usluplarıyla oldukça sıcaklardı ..

Hadi bakalım ilk günün hayırlı olsun.
İlk günlerde, kepek kullanmadığında bu hissi yaşaman çok normal.
Ben de aslında tok olduğum halde karbonhidrat almadığımdan rahatsızlık duymuştum ama kepek bu sorunu çözüyor.

Dukan Testi | Anne Kaz
Buradan yardım alarak ne akdar atak yapman gerektiğini öğrenebilirsin.
Muhtemelen 7 gün falan çıkar.

Baharat ekleyebilirsin rahatlıkla.

Eşim şehir dışında 3-4 günlüğüne geldiği için diyete pek dikkat edemedim,ama abartmamayada çalıştım.Bu sabah yola çıktı bende hemen atak yapmaya başladım.Normalde seyir devresindeyim fakat 3günlük atak en azından şu suçluluk duygumu atmama yardımcı olacak. Yürüyüş ve merdivene devam... :)

Aaa bu benim aklıma takılan bir soruydu, diyelim bol kaçamak yaptığımız bir gündü, ya da 2-3 gün dukanı uygulayamadık tekrar atakla mı başlamalıyız ya da nasıl bir uygulamaya gitmeliyiz ?

çok teşekkür ederim canımm inşAllah hepimize boll - li günnlerrr ben bu testi yaptımda pek başarılı olamadım ne yazık kii 10 gün falan diye düşünmüştüm ben 7 se iyi yaa tekrar sağol buarada canım

Rica ederim ama benimkisi tahmini bir gündü 10da olabilir.
Ben kilon çok fazla değil diye bildiğimden öyle dedim.
Verdiğim linkte türkçe açıklamaları da var o şekilde yapabileceğini düşünüyorum, emin olursan daha iyi olacaktır.

Evet sen biliyordun tek bilensin zaten canım tamam tekrar deneyelim o zaman

sakin olun. kimsenin agalik tasladigi filan yok. taslanamazda zaten burasi köy degil :))
gercekten sakin olun. miray in kötü bir niyeti oldugunu sanmiyorum zira sizinde... valla sayenizde bir kelime daha ögrenmis oldum sahsen. hemen arastirdim :)
kimse dislanmiyorda merak etmeyin.
ama siz yine de birbirinizle konusmazsiniz olur biter. böyle güzel bir motivasyon destegi topigi de terketmeyin sirf bu yüzden.
herkes birbirine mutlaka yardimci olur yeter ki vakit olsun.

canimcim dukan ssitesinden test yapmadin mi sen daa hemen dukanin sitesine giriyorsun

Dukan Diet Official Site: Weight Loss Experts - Know How To Lose Weight

google a ceviri yaptiriyorsun ve de testi yapiyorsun oldu bitti. sonra ögreniyorsun kac gün atak ve de seyir yapacagini.

yaptigin dukan yemmeklerin hepsine baharat koyabilirsin sorun yok. ben sana facebook link i de vermis olmam lazim hic bakmadin mi? biraz arastir canim. sonra bakariz yine sorularin olursa.

ekmeksizik iyidir. bugüne kadar yediklerine say. valla ben ilk basladigim günleri hatirliyorum da ekmek yemeden doydugum icin Allahima binlerce kez sükrettim. o neydi öle ya her ögün ikiser ücer dilim ekmek ye .. ayy artik kolay kolay sürmem agzima ekmegi

Aaa bu benim aklıma takılan bir soruydu, diyelim bol kaçamak yaptığımız bir gündü, ya da 2-3 gün dukanı uygulayamadık tekrar atakla mı başlamalıyız ya da nasıl bir uygulamaya gitmeliyiz ?

Açıkcası ablam bu diyeti yapıyor bende okuyorum.Ama artık koruma evresinde olan ablam her perşembe protein gününü yapıyor ama bazen çok kaçırıyorum ozamanda ertesi günü protein yaparak geçiriyorum demişti.Ne kadar doğru yapıyor bilemiyorum ama 5 aydır aynı kiloda kalıyor.Bizim ailenin en büyük problemi koruma ne zaman istersem kilo verdim ama o kiloyu hiç uzun süre koruyamadım.Umarım bilen birileri bize cevap verebilir:)

Ben de daha çok korumadan korkuyorum, kaçamak yapma niyetim de pek yok ama birden bir şey çıkar belli olmaz diye aklımda bulunsun istiyorum.
İnşallah biz de başarırız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…