Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben de daha çok korumadan korkuyorum, kaçamak yapma niyetim de pek yok ama birden bir şey çıkar belli olmaz diye aklımda bulunsun istiyorum.
İnşallah biz de başarırız ..

Ablam başardı gibi geliyor...Onu gördükten sonra yapabileceğime inancım iyice artıyor.Fakat sende bizim gibi arada kan tetkiklerini yaptır. Ablamın kanları gayet iyi gidiyor darısı başımıza:)))

baktımm canım bakmam mıı hiç birsürü tarif gördüm nasıl canım istedi ama kalkıp yapasım yoktuu burdan türkçe yok ama canım ben az önce naptımm biliyomusuunn dayanamadım ağzıma bir çilek attım çok güzel görünüyodu kocamannn oda yetmedi yarım dilim yulaflı ekmek yedim hazır ama. inşAllah bende en kısa zamanda sen gibi düşünürüm bu et işini hiç sevmedim miğdem almadı bile inan sevmem normaldede pek birde tek başına olunca iyice tiksindirdi ..

bence dogrusunu yapiyor. cünkü bende öyle yapmayi düsünüyorum korumaya gectigimde. yani her persembe zaten protein yapicaz o dukan in emri :))
ama cok kacirirsamda bazi günler ertesi gün hemen protein yapmayi düsünüyorum

Allahim o günleri göstersin bize yaa

Ablam başardı gibi geliyor...Onu gördükten sonra yapabileceğime inancım iyice artıyor.Fakat sende bizim gibi arada kan tetkiklerini yaptır. Ablamın kanları gayet iyi gidiyor darısı başımıza:)))

Ben sağlık olaylarını hep çok ihmal ediyorum aslında ne iyi olur arada yaptırsam ama ..
Bir de böbreklerimde ufak bir problem vardı onun tedirginliği var ama zaten uzun süre yapmayacağımdan problem olmaz diye inanıyorum ya da inanmak istiyorum.
Çünkü ilk kez bu kadar istediğimi yiyerek kilo veriyorum.

Ben sağlık olaylarını hep çok ihmal ediyorum aslında ne iyi olur arada yaptırsam ama ..
Bir de böbreklerimde ufak bir problem vardı onun tedirginliği var ama zaten uzun süre yapmayacağımdan problem olmaz diye inanıyorum ya da inanmak istiyorum.
Çünkü ilk kez bu kadar istediğimi yiyerek kilo veriyorum.

Daha ilk günden et için böyle diyorsan bu diyet belki de sana uygun değildir, uzun bir zaman yiyeceksin sonuçta.
Ekmekle çilek hiç olmamış zaten bugünü ataktan falan saymaya kalkma ..

Daha ilk günden et için böyle diyorsan bu diyet belki de sana uygun değildir, uzun bir zaman yiyeceksin sonuçta.

Hadi ya okadar mı kötü etmişimm Haklısın galiba olmadı.. Sanırım diyetisyene gitsem daha iyi olacak..

kızlar birşey sormak istiyorum yulaf kepeği yerine yulaf ezmesi yesem ne olur yulaf kepeğinden bıktım minik bir değişiklik yapmak istiyorum ama sizce uygun mudur..birde tadı nasıl acaba:44:

Hadi ya okadar mı kötü etmişimm Haklısın galiba olmadı.. Sanırım diyetisyene gitsem daha iyi olacak..

Dukan için o kadar kötü ama en azından sana uygun olmadığını anlamanı sağladı bence, ben normalde eti çok seven bir insanım zaman zaman ben bile sıkılıyorum ilk günden rahatsız ediyorsa zor, diyetisyen daha iyi olacaktır.
Ya da farklı bir diyet veya beslenme ..

kızlar birşey sormak istiyorum yulaf kepeği yerine yulaf ezmesi yesem ne olur yulaf kepeğinden bıktım minik bir değişiklik yapmak istiyorum ama sizce uygun mudur..birde tadı nasıl acaba:44:

Tadını hiç bilmiyorum ama karbonhidrat değeri çok yüksekmiş o yüzden kesinlikle olmayacağını okumuştum bir yerde ..

eski_bir_masal, ben senin 15 kiloyu nasıl verdiğini çok merak ediyorum. sen de neredeyse tamamlamışsın seyir dönemini her gördüğümde sorasım gelio vermemiz gereken son kilolar kaldığı için sana sormak istedim, tam olarak neler yaptın ne kadar sürede verdin kilonu, gün içinde neler yiyosun gibi sorularım var sana =) özelden atmak istedim ama henüz öyle bi şansım yok o yüzden burdan yazmak zorunda kalıyorum. =)

Başlangıç tarihi: 30 Nisan
Başlangıç kilo: 56.7
Hedef kilo: 51.8 (Dukan testinin bana önerdiği)

Benide aranıza alın kızlar. Online diyetisyen gibisin yarim süpersin

hep söylüyorum ben bu diyete baslamadan önce yogurdu sadece makarna ve pilav la yiyebilirdim yoksa agzima bir kasik bile koymazdim yutamazdim cünkü. bir kasik pilav bir kasik yogurt.. böyleydim aynen

sonra eti de hele balik i hayatta ekmeksiz yiyemezdim. bir lokma ekmek bir lokma balik. hep böyleydim.
ama icimdeki kilo verme azmi :) sayesinde ilk basta zor geldi ama sonrasinda alistim .. artik ekmek yedigim günlerime aciyorum.
ya sanki doymuyordum ekmeksiz.. ama hicde öyle degilmis. ekmeksizde doyabiliyormusum.

hee et konusuna gelince ; ben eti eskiden beri cok severim meyveyi hic sevmem. ama cileki severim :))
o yüzden bu diyet tam bana göreydi.

et i seveceksin zorlada olsa yiyceksin. önce zor gelecek ama alisacaksin.
mesela ilk zamanlar yogur du sade yiyemiyordum sarmisakladim da yedim. sonra tavuk u buzluyken keskin bicakla ince dilimleyip baharatlayip tavada yagsiz kizartip üzerine yogurt döktüm mü süper olur. daha ne tarifler.

önemli olan gercekten bu kiloyu vermek istiyormusun.
eger vermek istiyorsan gerisi viz geliyor insana. yiyemeycegin seyleri yemeye
. icmeyecegin seyleri icmeye basliyorsun. ben cok görüm burda yesil cayi sevmeyen ama midesi bulanarak icen.
bir süre sonra alisiyorsun. ve kendimi tekrar ediyorum ama " isteyeceksin " bu kiloyu verecegim diyceksin .

ayrica atakta kesinlikle kacamak yapmamani tavsiye ederim. zira ileriki günlerde kilo vermen yavaslayinca cok üzülürsün.
en azindan simdi verebildigin kadar ver, atak günlerini bosa harcama. ve de masal in dedigi gibi bugünü baslamis sayma . yarin basla bence.

kesinlikle ayni sey degil ikisi. yulaf ezmesi kesinlikle yasak.

Başlangıç tarihi: 30 Nisan
Başlangıç kilo: 56.7
Hedef kilo: 51.8 (Dukan testinin bana önerdiği)

Benide aranıza alın kızlar. Online diyetisyen gibisin yarim süpersin

canim persembe günü verirsin yarim e bugün yazarak listeye alinamazsin. zira okuyabilecegini sanmiyorum

Canım ben şimdiye kadar çok fazla al ver yaptım.
Temmuz ayında 72 kg idim.
Sonra ekimde 57 sonra tekrar aldım ocağın sonu gibi 63düm.
Bu sırada ne yapıp ne yapmamam gerektiğini yeterince öğrenmiş oldum ama keşke bu şekilde olmasaydı.
Bu dönemde ne yaptıma gelirsem.
İlk önce karatayı uyguladım ve gerçekten çok memnundum, hiç acıkmadan gayet güzel kilo vererek devam ediyordum.
Tatlı yasak olduğu için zorlanmıştım ama yaklaşık 40 gün sonra hiç tatlı isteğim kalmamıştı.
Sonra bir ara yumurtadan çok sıkıldım üstüne bir kaç kez tatlı yediğim için devamını istedim ve böylece bırakmış oldum.
O dönemde sevdiceğim geldi beraberdik derken deli gibi yedim.
O yememe az bile kilo aldım.
Bıraktığım şeye başlayamıyorum da tekrar.
Bir süre düzenli beslenmeye başladım yedim ama ondan bundan normal seviyede.
Sonra da dukana başladım, son kilolarım olduğu için zorlayacağını biliyordum ki ben hayatım boyunca 57nin altında olduğumu hatırlamıyorum.
Neyse Dukana başladım ve 2 haftada ciddi bir incelmem olduğunu söylüyorlar, şu an çok mutluyum diyetimden de.
İnşallah son olacak 3-4 haftaya bitecek ve bir daha geri almamayı hedefliyorum.
Sporu ise kafama göre yaptım.
Bazen spor yapasım geldi aşırı derecede 2-3 saat yaptım bazen hiç içimden gelmedi bir kaç hafta yapmadım bazen arasını tutturdum derken şimdi bu haldeyim.

cnmm ii de yulaf kepeğininde karbonhidrat değeri yüksek aradaki fark ne acaba yha :44:

Şöyleymiş, yulafın iç kısmından yulaf kepeği yapılırken dışından yulaf ezmesi yapılıyormuş.
Bu yüzden yulaf kepeğinin karbonhidrat değeri daha düşükken besin değeri çok fazlaymış.
Yulaf ezmesinde ise tam tersi.
o yüzden tavsiye edilmediğini okudum ama bilgim sadece okuduğumdan ibaret ..

sen de en az benim kadar uğraşmışsın desene ben 3 sene once 72yle başladım. Bi süre diyetisyen kontrolunde gittim 2010 sonunda 57yi gördüğümü hayal meyal hatırlıorum sonra almaya başladım tekrar sonra 7-8 ay falan 62de takıldım diyette olduğum halde. baktım olmuo bi arkadaşım dukanı tavsiye etti hemen atladım üstüne 54,5 kiloyum şu an 4 kilo daha vermek istiyorum ama çok korkuyorum veremicem die mayıs sonuna kadar verebilirim inşallah. 3 senedir sıkıldım artık al ver yapmaktan.

Sana sormak istememin nedeni kilolarımızın çok yakın olması =) inşallah son kiloları hemencecik verebiliriz. Ben birebir uyuyorum dukana sadece kafama takılan tatlandırıcılı sakız. Hergün kullanmakta sorun var mı bilmiorum ama dukana uymayacağını düşündüğüm tek şey o, onun dışında korkumdan 2 aya yakın dışardan hiçbişey yemedim o derece kararlıyım karşılığını alabiliriz inşallah.

Çok teşekkür ederim cevabın için. sevgiler =)

Son kiloların korkusu aynı şekilde bende de var ama zannetmiyorum ki gitmesinler, en kadar inat edebilirler sonuçta ?
Tatlandırıcılı sakızın sorun olacağını zannetmiyorum en fazla ishal yapabilirmiş, ben de sınırlı izinlilerden korkuyorum kendimden korkunca tüketiyorum ama çok uzun sürmeyeceği için problem olmaz inşallah diyorum.

Alacağız alacağız karşılığını bu kadar uğraştık son kilolarda gidecek fıstık gibi olacağızz ..

İnşalllaaaaahhhhh aminn diyorum en içten bi şekilde =) bu arada burada sınırlı izinliler için bi liste olacaktı baktım ama bulamadım =// o listeden sadece sütü tüketiyorum ben sanırım her gün. Onu bi süre içmesem daha iyi olur sanki =//

Süt bilmiyorum her gün problem olur mu zannetmiyorum pek ama ..
Ben süt tozu ve kako kullanıyorum her gün olmasa da 2 günde bir ..

Eki Görüntüle 403998

Bu liste sanırım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…