Ben de daha çok korumadan korkuyorum, kaçamak yapma niyetim de pek yok ama birden bir şey çıkar belli olmaz diye aklımda bulunsun istiyorum.
İnşallah biz de başarırız ..
sakin olun. kimsenin agalik tasladigi filan yok. taslanamazda zaten burasi köy degil :))
gercekten sakin olun. miray in kötü bir niyeti oldugunu sanmiyorum zira sizinde... valla sayenizde bir kelime daha ögrenmis oldum sahsen. hemen arastirdim :)
kimse dislanmiyorda merak etmeyin.
ama siz yine de birbirinizle konusmazsiniz olur biter. böyle güzel bir motivasyon destegi topigi de terketmeyin sirf bu yüzden.
herkes birbirine mutlaka yardimci olur yeter ki vakit olsun.
canimcim dukan ssitesinden test yapmadin mi sen daa hemen dukanin sitesine giriyorsun
Dukan Diet Official Site: Weight Loss Experts - Know How To Lose Weight
google a ceviri yaptiriyorsun ve de testi yapiyorsun oldu bitti. sonra ögreniyorsun kac gün atak ve de seyir yapacagini.
yaptigin dukan yemmeklerin hepsine baharat koyabilirsin sorun yok. ben sana facebook link i de vermis olmam lazim hic bakmadin mi? biraz arastir canim. sonra bakariz yine sorularin olursa.
ekmeksizik iyidir. bugüne kadar yediklerine say. valla ben ilk basladigim günleri hatirliyorum da ekmek yemeden doydugum icin Allahima binlerce kez sükrettim. o neydi öle ya her ögün ikiser ücer dilim ekmek ye .. ayy artik kolay kolay sürmem agzima ekmegi
Açıkcası ablam bu diyeti yapıyor bende okuyorum.Ama artık koruma evresinde olan ablam her perşembe protein gününü yapıyor ama bazen çok kaçırıyorum ozamanda ertesi günü protein yaparak geçiriyorum demişti.Ne kadar doğru yapıyor bilemiyorum ama 5 aydır aynı kiloda kalıyor.Bizim ailenin en büyük problemi koruma ne zaman istersem kilo verdim ama o kiloyu hiç uzun süre koruyamadım.Umarım bilen birileri bize cevap verebilir:)
Ablam başardı gibi geliyor...Onu gördükten sonra yapabileceğime inancım iyice artıyor.Fakat sende bizim gibi arada kan tetkiklerini yaptır. Ablamın kanları gayet iyi gidiyor darısı başımıza:)))
Ablam başardı gibi geliyor...Onu gördükten sonra yapabileceğime inancım iyice artıyor.Fakat sende bizim gibi arada kan tetkiklerini yaptır. Ablamın kanları gayet iyi gidiyor darısı başımıza:)))
baktımm canım bakmam mıı hiç birsürü tarif gördüm nasıl canım istedi ama kalkıp yapasım yoktuuburdan türkçe yok ama canım ben az önce naptımm biliyomusuunn dayanamadım ağzıma bir çilek attım çok güzel görünüyodu kocamannn oda yetmedi yarım dilim yulaflı ekmek yedim hazır ama. inşAllah bende en kısa zamanda sen gibi düşünürüm bu et işini hiç sevmedim miğdem almadı bile inan sevmem normaldede pek birde tek başına olunca iyice tiksindirdi ..
Daha ilk günden et için böyle diyorsan bu diyet belki de sana uygun değildir, uzun bir zaman yiyeceksin sonuçta.
Ekmekle çilek hiç olmamış zaten bugünü ataktan falan saymaya kalkma ..
Hadi ya okadar mı kötü etmişimmHaklısın galiba olmadı.. Sanırım diyetisyene gitsem daha iyi olacak..
kızlar birşey sormak istiyorumyulaf kepeği yerine yulaf ezmesi yesem ne olur yulaf kepeğinden bıktım minik bir değişiklik yapmak istiyorum ama sizce uygun mudur..birde tadı nasıl acaba:44:
Daha ilk günden et için böyle diyorsan bu diyet belki de sana uygun değildir, uzun bir zaman yiyeceksin sonuçta.
Ekmekle çilek hiç olmamış zaten bugünü ataktan falan saymaya kalkma ..
şöyle ki;
perşembe günleri saat 13.00'e kadar bildirimlerimizi yapıyoruz... saat 14.00 ' de ben tablo şeklinde yayınlıyorum...
bildirim listesinde olmak için aşağıdakilerin mutlaka olması gerekiyor;
başlangıç tarihi
başlangıç kilo
hedef kilo
geçen perşembe kilo
güncel kilo
baktımm canım bakmam mıı hiç birsürü tarif gördüm nasıl canım istedi ama kalkıp yapasım yoktuuburdan türkçe yok ama canım ben az önce naptımm biliyomusuunn dayanamadım ağzıma bir çilek attım çok güzel görünüyodu kocamannn oda yetmedi yarım dilim yulaflı ekmek yedim hazır ama. inşAllah bende en kısa zamanda sen gibi düşünürüm bu et işini hiç sevmedim miğdem almadı bile inan sevmem normaldede pek birde tek başına olunca iyice tiksindirdi ..
kızlar birşey sormak istiyorumyulaf kepeği yerine yulaf ezmesi yesem ne olur yulaf kepeğinden bıktım minik bir değişiklik yapmak istiyorum ama sizce uygun mudur..birde tadı nasıl acaba:44:
Başlangıç tarihi: 30 Nisan
Başlangıç kilo: 56.7
Hedef kilo: 51.8 (Dukan testinin bana önerdiği)
Benide aranıza alın kızlar. Online diyetisyen gibisin yarim süpersin
eski_bir_masal, ben senin 15 kiloyu nasıl verdiğini çok merak ediyorum. sen de neredeyse tamamlamışsın seyir dönemini her gördüğümde sorasım gelio vermemiz gereken son kilolar kaldığı için sana sormak istedim, tam olarak neler yaptın ne kadar sürede verdin kilonu, gün içinde neler yiyosun gibi sorularım var sana =) özelden atmak istedim ama henüz öyle bi şansım yok o yüzden burdan yazmak zorunda kalıyorum. =)
Tadını hiç bilmiyorum ama karbonhidrat değeri çok yüksekmiş o yüzden kesinlikle olmayacağını okumuştum bir yerde ..
cnmm ii de yulaf kepeğininde karbonhidrat değeri yüksek aradaki fark ne acaba yha :44:
Canım ben şimdiye kadar çok fazla al ver yaptım.
Temmuz ayında 72 kg idim.
Sonra ekimde 57 sonra tekrar aldım ocağın sonu gibi 63düm.
Bu sırada ne yapıp ne yapmamam gerektiğini yeterince öğrenmiş oldum ama keşke bu şekilde olmasaydı.
Bu dönemde ne yaptıma gelirsem.
İlk önce karatayı uyguladım ve gerçekten çok memnundum, hiç acıkmadan gayet güzel kilo vererek devam ediyordum.
Tatlı yasak olduğu için zorlanmıştım ama yaklaşık 40 gün sonra hiç tatlı isteğim kalmamıştı.
Sonra bir ara yumurtadan çok sıkıldım üstüne bir kaç kez tatlı yediğim için devamını istedim ve böylece bırakmış oldum.
O dönemde sevdiceğim geldi beraberdik derken deli gibi yedim.
O yememe az bile kilo aldım.
Bıraktığım şeye başlayamıyorum da tekrar.
Bir süre düzenli beslenmeye başladım yedim ama ondan bundan normal seviyede.
Sonra da dukana başladım, son kilolarım olduğu için zorlayacağını biliyordum ki ben hayatım boyunca 57nin altında olduğumu hatırlamıyorum.
Neyse Dukana başladım ve 2 haftada ciddi bir incelmem olduğunu söylüyorlar, şu an çok mutluyum diyetimden de.
İnşallah son olacak 3-4 haftaya bitecek ve bir daha geri almamayı hedefliyorum.
Sporu ise kafama göre yaptım.
Bazen spor yapasım geldi aşırı derecede 2-3 saat yaptım bazen hiç içimden gelmedi bir kaç hafta yapmadım bazen arasını tutturdum derken şimdi bu haldeyim.
sen de en az benim kadar uğraşmışsın desene ben 3 sene once 72yle başladım. Bi süre diyetisyen kontrolunde gittim 2010 sonunda 57yi gördüğümü hayal meyal hatırlıorumsonra almaya başladım tekrar sonra 7-8 ay falan 62de takıldım diyette olduğum halde. baktım olmuo bi arkadaşım dukanı tavsiye etti hemen atladım üstüne 54,5 kiloyum şu an 4 kilo daha vermek istiyorum ama çok korkuyorum veremicem die mayıs sonuna kadar verebilirim inşallah. 3 senedir sıkıldım artık al ver yapmaktan.
Sana sormak istememin nedeni kilolarımızın çok yakın olması =) inşallah son kiloları hemencecik verebiliriz. Ben birebir uyuyorum dukana sadece kafama takılan tatlandırıcılı sakız. Hergün kullanmakta sorun var mı bilmiorum ama dukana uymayacağını düşündüğüm tek şey o, onun dışında korkumdan 2 aya yakın dışardan hiçbişey yemedim o derece kararlıyım karşılığını alabiliriz inşallah.
Çok teşekkür ederim cevabın için. sevgiler =)
Son kiloların korkusu aynı şekilde bende de var ama zannetmiyorum ki gitmesinler, en kadar inat edebilirler sonuçta ?
Tatlandırıcılı sakızın sorun olacağını zannetmiyorum en fazla ishal yapabilirmiş, ben de sınırlı izinlilerden korkuyorum kendimden korkunca tüketiyorum ama çok uzun sürmeyeceği için problem olmaz inşallah diyorum.
Alacağız alacağız karşılığını bu kadar uğraştık son kilolarda gidecek fıstık gibi olacağızz ..
İnşalllaaaaahhhhh aminn diyorum en içten bi şekilde =) bu arada burada sınırlı izinliler için bi liste olacaktı baktım ama bulamadım =// o listeden sadece sütü tüketiyorum ben sanırım her gün. Onu bi süre içmesem daha iyi olur sanki =//
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?