Süt bilmiyorum her gün problem olur mu zannetmiyorum pek ama ..
Ben süt tozu ve kako kullanıyorum her gün olmasa da 2 günde bir ..
Çok teşekkküürrleer liste için =) ya sorun olmaz aslında ama hani sonuna kadar geldik işi garantiye almak lazım =) nasıl olsa güçlendirmeye geçince ödüllendircez kendimizi biraz daha sıkalım bence dişimizi)
Arkadaşlar bir süredir duraklama yaşıyorum. Yaklaşık on gündür falan. Acaba yumruk hareketini yapsam mı yoksa biraz daha beklesem mi ne diyorsunuz?
tesekkür ederimBen zayiflamamda yardimci olacak caylar istiyorum canim.aktardan bunlari mutlaka almasini isteyecegim esimden..
bende agustosta gidecegim o zaman mutlaka ugrayacagim aktara.vucudumda akne izleri gibi izler oldu burdaki cild doktorunun verdikleri hic bir ise yaramadi hem orda doktora görünecegim hemde dedigin gibi yag bakacagim.tesekkür ederim croiselle
arkadaslar ben bugün sok oldum ben 38 beden lastikli esortmanin icine girdim acaba kalibindanmi diye halen inanamiyorum ki ben sitrec pantalon 48 beden giyiyordum.üst de ayni 46/48 giyiyordum üstde 42 oldu..bu sakami diye halen ev toplarken iki sey toplayip aynanin karsina geciyorum..rüyaymis sanki uyanacam bitecekmis gibi geliyor..
yarimcim belliki sen cok iyi kalpli birisin sevdiginin ailesi ilerde mutlaka sevecektir seni belkide seviyordurda sana belli etmiyordur aranizda iliski nasil bilemem tabi.senin icinde fesatlik olmadigini allah biliyor ya allah gönlüne göre verecektir..
niless benimde aklima ilk cikolatadan buket gelmisti gecen facede birinin duvarinda görmüstüm canim anneme diye yaziyordu üstünde verdigin linklere bakamadim acmadi.
Hamarat hatun kiyafetin büyükmü geldi ben cok sevindim...
Çok teşekkküürrleer liste için =) ya sorun olmaz aslında ama hani sonuna kadar geldik işi garantiye almak lazım =) nasıl olsa güçlendirmeye geçince ödüllendircez kendimizi biraz daha sıkalım bence dişimizi)
merhabalaaarr!!
çalışan kadınlar!! Bayramımız kutlu olsunbugün aslında tatil bize ama; haftaya kadar yetiştirmem gereken şeyler var o yüzden çalışıyorum. Ama işe öğleden sonra geldim, ofis bombooşş misss keşke hep böyle geç kalkıp işe gelsseeekkk.. Hiç zoruma gitmedi valla :) hava da çok güzeeell, o da misss
Bugün regl oldum. Perşembe tartılmayı sabırsızlıkla bekliyordum ama sanırım boşuna olacakherhalde 1 kilo falan oynar + olarak. Bugün dayanamadım tartıldım hem dee :s 62.8 çıktım ama.. Bilemedim inansam mı.. Neyssee... Hala göbeğim sallanıyo :s sevmiyorum onuuuu...!! Hiç zayıflamışım gibi gelmiyoooo hıhh Pek de zayıflamıyorum ya, neyse elbet bir gün..
Yazılanları yine okuyamadım ama çok merak ediyorum :) tekrar görüşmek üzereee... Gelicem inşallah :)
kilo aldıktan sonra gıdık çıkmaya başladı, kiloluyum yani şuan o yüzden var
mavi yeşilin çikolatasının değerlerini yazıyorum ;
protein 3.6
yağ 13,4
şeker 0
karbonhidrat 21
nasıl yorumlar gelsin?:)
yarim benim twister bugün yarın gelir,,günde 300 tane yapıodun sanırımm,,yorucu olmuormu yawww??
canlarıımmnasılsınız bakalımmm bugun diyetimin ilk günü açıkçası tok değilim henüz yulaf kepeği bulamadığım için ekmek yapamadım ve yiyemiyorum ne yazık ki buda beni zorladı .. Acaba kavurduğum ete baharat ekleyebiliyor muyum? Ve 20 kilo vermek istiyorum kaç gün atak yapmam gerekiyor .. şimdiden teşekkürler..
bence dogrusunu yapiyor. Cünkü bende öyle yapmayi düsünüyorum korumaya gectigimde. Yani her persembe zaten protein yapicaz o dukan in emri :))
ama cok kacirirsamda bazi günler ertesi gün hemen protein yapmayi düsünüyorum
allahim o günleri göstersin bize yaa
kızlar birşey sormak istiyorumYulaf kepeği yerine yulaf ezmesi yesem ne olur yulaf kepeğinden bıktım Minik bir değişiklik yapmak istiyorum ama sizce uygun mudur..birde tadı nasıl acaba:44:
sadece cevabı tatminkar bulmadım. ayrıca hejemoni nedir (çirkin bir kelime midir?) önce onu google yapalım ondan sonra üzerinde konuşalım, tabi bir de doğru yazalım. tek yönlü bakmazsak olaya eğer, daha açık bir görüşümüz olur, ve bu sayede dikkatli olun cümlesi bana gelmez. ama siz uzun süredir konuştuğunuz için yeni geleni dışlama politikası. tebrikler yani. yaşı başı almış insanlar hala arkadaşımı savunurum psikolojisine girip adil olmaktan uzaklaşıyor. yorum yapmayacağım daha fazla size iyi günler
bu arada, Gramsci okumanızı önerrim. tavsiye diyelim. hoşça kalın
Kesinlikle yeni geleni dışlama gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Dukana başlayalı az bir zaman oldu burada da yeniyim ama saolsun arkadaşlar gerek sorularıma verdikleri cevaplarla, gerek usluplarıyla oldukça sıcaklardı ..
ya sen melek misin bebek misin nesin adamı deli etme..ben olaya tek yönlu fln bakmıorum..sen önce okumayı ii ögren,bende yazdıgına cvp wermiştim we o absürd cvbın banada gelmişti bunun üzerine yorum yaptım bir..yarimi bende buradan tanıorum öle dısarda fln gorustugum bi arkadasım deil onu kayırayım bu iki..neyi okuyup okumayacagım hakkındada emin ol tawsiye werecek son insan bile olamazsın we kaldıki bana adil ol gibi bi kelime asla we asla kullanamazsın beni tanımadan etmeden..asıl senin seviyene inip yorum yapacak olan yok,,istediğini düşünn..senin gibi birinin sorusuna cvp werip yardımcı olmaya calısanda kabahat..
aa olurmu arkadasım,,şimdi senlede mutlaka arkadasızdır,,sende adil deilsindir bizi kayırıosundur..allam yaa mantıga bak..
ayrıca herkesten özur dılerım arkadaslar böle sacma sapan mantıkta biri ile olan polemigimizi okumak zorunda kaldıgınız için..ii aksamlar hepinize..
Ben sağlık olaylarını hep çok ihmal ediyorum aslında ne iyi olur arada yaptırsam ama ..
Bir de böbreklerimde ufak bir problem vardı onun tedirginliği var ama zaten uzun süre yapmayacağımdan problem olmaz diye inanıyorum ya da inanmak istiyorum.
Çünkü ilk kez bu kadar istediğimi yiyerek kilo veriyorum.
iyi aksamlar..:)
Cay önerisinde bulunan arkadaslar cok tesekkür ederim not aldim..Birde twister nerde bulabilir esim.?
herkese iyi akşamlar kızlar
kusura bakmayın belki sorularımı önceden yanıtlamışsınızdır ama çok sayfa olduğu için hepsini okuyamadım.bende dukana başlamak istiyorum hatta kitabınıda aldım.merak ettiklerim şunlar,eğer cevaplarsanız çok mutlu olurum.şimdiden teşekkürler...
bu diyetle aranızda hedeflediğin kiloya ulaşan 20 kilo gibi rakamlar veren oldumu?verdiyse ne kadar sürede?
benm yürüyüş yapma ihtimalim yok ama günde 5 saat hasta bakıyorum(diş hekimliğinde okuyorum staj yapıyorum) bu yeterli olurmu yinede yürüyüş yapmam gerekirmi?
birde tamamen yağsız süt ve yoğurdu nerden bulabilirim hangi markalar var?
bide yulaf kepeğini nereden bulabilirim?
ya sen melek misin bebek misin nesin adamı deli etme..ben olaya tek yönlu fln bakmıorum..sen önce okumayı ii ögren,bende yazdıgına cvp wermiştim we o absürd cvbın banada gelmişti bunun üzerine yorum yaptım bir..yarimi bende buradan tanıorum öle dısarda fln gorustugum bi arkadasım deil onu kayırayım bu iki..neyi okuyup okumayacagım hakkındada emin ol tawsiye werecek son insan bile olamazsın we kaldıki bana adil ol gibi bi kelime asla we asla kullanamazsın beni tanımadan etmeden..asıl senin seviyene inip yorum yapacak olan yok,,istediğini düşünn..senin gibi birinin sorusuna cvp werip yardımcı olmaya calısanda kabahat..
aa olurmu arkadasım,,şimdi senlede mutlaka arkadasızdır,,sende adil deilsindir bizi kayırıosundur..allam yaa mantıga bak..
ayrıca herkesten özur dılerım arkadaslar böle sacma sapan mantıkta biri ile olan polemigimizi okumak zorunda kaldıgınız için..ii aksamlar hepinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?