Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hayırlı olsun canım. Ben de 48 le başlamıştım diyete. 44ler bol gelmeye başladı yavaştan. Mayıs sonu 42 ler olur böyle giderse. Darısı başıma diyeyim hem de bir an önce...

Haklısın aslında ben de bu sınırlı izinlilerden uzak durmayı deneyeyim bir süre.
Dediğin gibi güçlendirme çok daha rahat oluruz o zaman yaparız istediklerimizi rahat rahat ..

küçük bedeni giyince inanırsın şeker...

kilo aldıktan sonra gıdık çıkmaya başladı, kiloluyum yani şuan o yüzden var

gider elbette. Bazı insanların duruşundan, boyun yapısından falan gıdısı oluyor. Bir arkadaşımın başörtüsünü çok geriden bağlaya bağlaya nurtopu gibi bir gıdı sahibi oldu mesela. Benim ciddi gıdım vardı kilodan dolayı. şu an yok.

baharat serbest. özellikle acının kilo vermede çok olumlu etkisi var.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

ya sen melek misin bebek misin nesin adamı deli etme..ben olaya tek yönlu fln bakmıorum..sen önce okumayı ii ögren,bende yazdıgına cvp wermiştim we o absürd cvbın banada gelmişti bunun üzerine yorum yaptım bir..yarimi bende buradan tanıorum öle dısarda fln gorustugum bi arkadasım deil onu kayırayım bu iki..neyi okuyup okumayacagım hakkındada emin ol tawsiye werecek son insan bile olamazsın we kaldıki bana adil ol gibi bi kelime asla we asla kullanamazsın beni tanımadan etmeden..asıl senin seviyene inip yorum yapacak olan yok,,istediğini düşünn..senin gibi birinin sorusuna cvp werip yardımcı olmaya calısanda kabahat..

aa olurmu arkadasım,,şimdi senlede mutlaka arkadasızdır,,sende adil deilsindir bizi kayırıosundur..allam yaa mantıga bak..

ayrıca herkesten özur dılerım arkadaslar böle sacma sapan mantıkta biri ile olan polemigimizi okumak zorunda kaldıgınız için..ii aksamlar hepinize..

dün ve bugün küçük gerilimler oldu sanırım. kaş yapayım derken göz çıkrmam inşallah ama birşeyler söylemek istiyorum ben de.
öncelikle eminim hiç kimse kötü niyetli değildi. insanın iyi günü-kötü günü olur. eşref saati-eşşek saati olur. onlar da bir yana, maksadını aşan sözleri olur, akım derken ......... başka birşeye döner laf. sanırım olanlar bundan ibaret.
ama bir başka nokta daha var ki bence çok daha önemli. burda kimse kimseyi tanımıyor. forumun daracık çerçeversinde, belli bir konuda fikir ve bilgi alışverişinde bulunuyoruz. tamam birbirimize karşı iyi dilekler, selamlaşmalar, hal-hatır sormalar, şakalaşmalar, zaman zaman özel sohbetler olabilir. sanal da olsa insani bir ilişki kuruyoruz neticede. ama kimse kimseyi tanımıyor, görmüyor, bilmiyor. bu yüzden, karşınızdaki kişi canınız sıkacak birşey söylese bile, çok da üstünde durmamak, alttan almak, he deyip geçmek en güzelidir. başınız ağrımaz, canınız sıkılmaz.
gün olur burdan ya da başka bir mecradan tanıştığımız insanla yüzyüze görüşebilir, yakınlık kurabiliriz. ama bir düşünün, bunu netten tanıştığınız kaç kişiyle yaptınız bu güne kadar? o yüzden, birbirimizin hayatında işgal ettiğimiz bu sınırlı yeri daha sakin kullansak, eminim hepimiz daha huzurlu oluruz. "saygısızlığa, haksızlığa göz mü yumacağım?" diyorsunuz eminim ama hepimiz günlük hayatın mecburiyetleri içinde ne saygısızlıklara, ne haksızlıklara göz yumuyor, ne çiğlikleri espriymiş gibi karşılıyoruz. 3-5 tanede burda olsun ne var ki.
ayrıca sinir-stres kilo aldırır, yeme isteğinizi tetikler. sakinleşelim de daha kolay gitsin kilolar.

iyi aksamlar..:)

Cay önerisinde bulunan arkadaslar cok tesekkür ederim not aldim..Birde twister nerde bulabilir esim.?

Böbreklerindeki problem nedir,eğer protein kaçağı varsa bu diyet gerçekten senin için çok sakıncalı.En kısa zamanda bir kliniğin dahiliye bölümüne git diyet yaptığını ve kanlarına baktırmak istediğini söyle tam kan ,biyokimya,karaciğer enzimlerin, şekerin tiroidin vs vs. Bu çok önemli...

herkese iyi akşamlar kızlar
kusura bakmayın belki sorularımı önceden yanıtlamışsınızdır ama çok sayfa olduğu için hepsini okuyamadım.bende dukana başlamak istiyorum hatta kitabınıda aldım.merak ettiklerim şunlar,eğer cevaplarsanız çok mutlu olurum.şimdiden teşekkürler...
bu diyetle aranızda hedeflediğin kiloya ulaşan 20 kilo gibi rakamlar veren oldumu?verdiyse ne kadar sürede?
benm yürüyüş yapma ihtimalim yok ama günde 5 saat hasta bakıyorum(diş hekimliğinde okuyorum staj yapıyorum) bu yeterli olurmu yinede yürüyüş yapmam gerekirmi?
birde tamamen yağsız süt ve yoğurdu nerden bulabilirim hangi markalar var?
bide yulaf kepeğini nereden bulabilirim?

Hedeflediğim kiloya ulaşmadım ama 20 kilonun üstünde kilo verdim şeker :) Yarın tam 4 ay olacak, kilo çizelgemde verdiğim kilo var, 27 sanırım o kadar çok ki hatırlamıyorum

Aslında her gün yürüyüş yapmıyorum, spor yapmadan veren arkadaşlarımız var.

Tamamen yağsız bulmak zor, light yoğurt yeterli oluyor, ben yarım yağlı kullandım çoğunlukla çünkü süt ürünlerinde yağ oranı maksimum %2

Yulaf kepeğimi migrostan alıyorum, ya da rossmandan.

Bu yazılan cevap gerçekten herkesin kalitesini ve seviyesini göstermiştir diye tahmin ediyorum. gerçi herkesten aynı seviyede olmasını bekleyemez kimse. haddini bilerek konuşmak da herkese nasip olmuyor. kültür seviyesi, geçmişizden aldığımız eğitim kendini yazıyla belli ediyor. mantığıma saçma deme cüretinde bulunmanızı da yaşınızdan dolayı bir şey demeyerek kapatacağım. ben yeterince okumayı biliyorum, bunu kanıtlayacak Türkçe'ye sahibim emin olun. kendi yazış tarzınıza bakarak neyin kimi okuduğunu, anladığını daha iyi gözlemleme şansınız olacaktır. Benim okuduğum kitabın beşte birini okusanız bu şekilde mahalle karısı seviyesine düşmezdiniz. eğer devam edeceksiniz ikimiz de bu forumdan banlanmak durumunda kalacağız. saygımı yitirmek istemiyorum; ama bu saygısızlığınız karşısında bir daha susmayacağım.
hoşça kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…