sakin olun. kimsenin agalik tasladigi filan yok. taslanamazda zaten burasi köy degil :))
gercekten sakin olun. miray in kötü bir niyeti oldugunu sanmiyorum zira sizinde... valla sayenizde bir kelime daha ögrenmis oldum sahsen. hemen arastirdim :)
kimse dislanmiyorda merak etmeyin.
ama siz yine de birbirinizle konusmazsiniz olur biter. böyle güzel bir motivasyon destegi topigi de terketmeyin sirf bu yüzden.
herkes birbirine mutlaka yardimci olur yeter ki vakit olsun.
kocacıgıma sınır oldum. sabah berı yatıstayım. aksamda patlayana kadar yedım. ustune bır dılımde serbetlı tatlı yedım. ıkı kasıkta nutelle attım agzıma. seytan dıyokı bırak ye yıyebıldıgın kadar. mutsuzken cozurtuyorum ben ya.sinir stres bana hıc yaramıyor.
bunları yemeden once tartılayım dedım 100.4 cıktım.99 da olamıycam boyle devam edersem
Hedeflediğim kiloya ulaşmadım ama 20 kilonun üstünde kilo verdim şeker :) Yarın tam 4 ay olacak, kilo çizelgemde verdiğim kilo var, 27 sanırımo kadar çok ki hatırlamıyorum
Aslında her gün yürüyüş yapmıyorum, spor yapmadan veren arkadaşlarımız var.
Tamamen yağsız bulmak zor, light yoğurt yeterli oluyor, ben yarım yağlı kullandım çoğunlukla çünkü süt ürünlerinde yağ oranı maksimum %2
Yulaf kepeğimi migrostan alıyorum, ya da rossmandan.
kocacıgıma sınır oldum. sabah berı yatıstayım. aksamda patlayana kadar yedım. ustune bır dılımde serbetlı tatlı yedım. ıkı kasıkta nutelle attım agzıma. seytan dıyokı bırak ye yıyebıldıgın kadar. mutsuzken cozurtuyorum ben ya.sinir stres bana hıc yaramıyor.
bunları yemeden once tartılayım dedım 100.4 cıktım.99 da olamıycam boyle devam edersem
sizin adınıza çookk sevindim ne kadar sürede verdiniz bu kiloyu mesela ben 3 yaşında bir oğlum var yürüyüşe sistemli gidemiyorum neler yapmalıyım bugün ilk günüm
kaçamak kötü olmuş. bugün de benim bir arkadaşımın doğum günüydü ve yaş pastalar, içkiler, (şaraba bayılırım) bir sürü masada uçuştu, kokuları iyice burnuma geldi. Düşündüm aslında bir tabak yesem miiii yemesem mi diye. Ama malesef o cesareti kendimde bulamadım. Yani aslında biraz da hedefle ilgiili. yani mesela yazın tatile gittiğinizde kocanızın yanında nasıl durmak istersiniz bir düşünün, o şekilde hırslanabilirsiniz. ben aynısını yapıyorum. umarım yardımcı olmuşumdur.
daha neler. 99 ne demek, 89, 79 hatta 69 olacaksın. öyle her sinirlendiğimizde yiye yiye geldi bunlar başımıza. yemek siniri geçirmiyor, daha fazla sinirlendiriyor sadece...
Ben de kaçamak yapmıştım diyete ilk başladığımda hem de ne kaçamak, 2 gün sonra +3 çıkınca ne yapıyorum ben dedim, ve burda bir arkadaş vardı bilqe diye o bana azarı bi bastı kendime geldim ve bugün şimdiki halimdeyim. Burada yazılanları asla kulak ardı etme ve burdan sakın ayrılma
Bugün dışarı çıktım gezdim tozdum, mağazalarda hep aynalara baktım ki normalde hep kaçardım, kendimi beğendim, ve standart bedene bir gün bende gireceğim dedim eve geldim, karşımda arkadaşlarım ekmek arası döner yedi ben soda içtim, kendimi artık aç hissetmiyorum, sinirlensem de yemiyorum, üzülsem de yemiyorum, bunlar aslında arkasına sığındığımız bahaneler, kendine bir hedef belirle, benim mayıs ayı hedefim belliydi ve ulaşmama çok az kaldıSenin de öyle olsun...
dıt dııııııtttt mesaj alınmıstır canım sağolgör bak sana yetişeceğim.. sen bile şaşıracaksın.. yok bidaha kaçamak falan..
haklısınız kızlar. bırakmak gıbı bır durumum yok ama sinirimden yedim işte.. bide geciken reglimde gelince üst üste geldi. basladıgımdan berı tatlı yememıstım. birazda bastırdıgım için patladım galiba. neyse bidaha olmıycak. tam gaz devamm.
sağolun
Ben de kaçamak yapmıştım diyete ilk başladığımda hem de ne kaçamak, 2 gün sonra +3 çıkınca ne yapıyorum ben dedim, ve burda bir arkadaş vardı bilqe diye o bana azarı bi bastı kendime geldim ve bugün şimdiki halimdeyim. Burada yazılanları asla kulak ardı etme ve burdan sakın ayrılma
Bugün dışarı çıktım gezdim tozdum, mağazalarda hep aynalara baktım ki normalde hep kaçardım, kendimi beğendim, ve standart bedene bir gün bende gireceğim dedim eve geldim, karşımda arkadaşlarım ekmek arası döner yedi ben soda içtim, kendimi artık aç hissetmiyorum, sinirlensem de yemiyorum, üzülsem de yemiyorum, bunlar aslında arkasına sığındığımız bahaneler, kendine bir hedef belirle, benim mayıs ayı hedefim belliydi ve ulaşmama çok az kaldıSenin de öyle olsun...
Şaşırt beni bebekkkhem benii hem de çevrendekilerii, bölee ağızları bir karış açık kalsın
Yapılan tembellikler sonrasıııı sabahın köründe bu bulaşıksuyu ders çalışmaya gelirrrrHepinizi koccaman öpüyorum şekerler
Günaydin...:)
Güzel bir gün diliyorum hepimize..
Allah zihin acikligi versin hamarat hatun..
Ayyy sabah sabah foto çekeyim dedim :)) Bugün tam 4 ayı devirdim bu diyette
Eki Görüntüle 404456 Eki Görüntüle 404457 Eki Görüntüle 404455
Fotolarda dört ayda yaşadığım değişimmmm görülmekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?