Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kocacıgıma sınır oldum. sabah berı yatıstayım. aksamda patlayana kadar yedım. ustune bır dılımde serbetlı tatlı yedım. ıkı kasıkta nutelle attım agzıma. seytan dıyokı bırak ye yıyebıldıgın kadar. mutsuzken cozurtuyorum ben ya.sinir stres bana hıc yaramıyor.

bunları yemeden once tartılayım dedım 100.4 cıktım.99 da olamıycam boyle devam edersem

sayın croiselle, kötü bir niyet söz konusu değil zaten. kendisini tanımam, kimseyi de tanımam burdan. fakat bana yargılayıcı cümleler kurulmasından pek hoşlanmadığımı kendisine ilettim ve anlaştık; lakin başka insanlar karışınca iyice karıştı ortam ve gerilimler ortaya çıktı. ağalık taslama olayı gerçekten ağır bir şekilde hissediliyor burda. her insanın üslubu farklıdır; lakin bunu anlayacak kapasite malesef herkeste olmuyor.

Gramsci araştırmanızı sevindim. okunması gereken bir yazar kendisi. toplumbilimi çok önemli bir yer tutuyor hayatımızda. neyin ne olduğunu bilmeden neler uyguluyoruz insanlar üzerinde. nasıl başkasının üzülmesinden, kırılmasından veya incinmesinden zevk alıyoruz veya buna sebep oluyoruz. hepsi aslında bilinçaltında gerçekleşen şeyler. hayatı olduğu gibi yaşamak yerine derinlere inmek gerekli oluyor. bu konular ilginizi çektiyse birkaç yazar daha verebilirim tabi ki.

kaçamak kötü olmuş. bugün de benim bir arkadaşımın doğum günüydü ve yaş pastalar, içkiler, (şaraba bayılırım) bir sürü masada uçuştu, kokuları iyice burnuma geldi. Düşündüm aslında bir tabak yesem miiii yemesem mi diye. Ama malesef o cesareti kendimde bulamadım. Yani aslında biraz da hedefle ilgiili. yani mesela yazın tatile gittiğinizde kocanızın yanında nasıl durmak istersiniz bir düşünün, o şekilde hırslanabilirsiniz. ben aynısını yapıyorum . umarım yardımcı olmuşumdur.

süpersinnnnnnnn ya tebrik ederim canım nasıl zayıfladın öyle harikasın ya ve sürede çok iyi.burda da migros var yarın bakayım hemen inş vardır.cevabın için çok teşekkür ediyorum ve başarının devamını dilerim

daha neler. 99 ne demek, 89, 79 hatta 69 olacaksın. öyle her sinirlendiğimizde yiye yiye geldi bunlar başımıza. yemek siniri geçirmiyor, daha fazla sinirlendiriyor sadece...

Ben de kaçamak yapmıştım diyete ilk başladığımda hem de ne kaçamak, 2 gün sonra +3 çıkınca ne yapıyorum ben dedim, ve burda bir arkadaş vardı bilqe diye o bana azarı bi bastı kendime geldim ve bugün şimdiki halimdeyim. Burada yazılanları asla kulak ardı etme ve burdan sakın ayrılma

Bugün dışarı çıktım gezdim tozdum, mağazalarda hep aynalara baktım ki normalde hep kaçardım, kendimi beğendim, ve standart bedene bir gün bende gireceğim dedim eve geldim, karşımda arkadaşlarım ekmek arası döner yedi ben soda içtim, kendimi artık aç hissetmiyorum, sinirlensem de yemiyorum, üzülsem de yemiyorum, bunlar aslında arkasına sığındığımız bahaneler, kendine bir hedef belirle, benim mayıs ayı hedefim belliydi ve ulaşmama çok az kaldı Senin de öyle olsun...

daha neler. 99 ne demek, 89, 79 hatta 69 olacaksın. öyle her sinirlendiğimizde yiye yiye geldi bunlar başımıza. yemek siniri geçirmiyor, daha fazla sinirlendiriyor sadece...

haklısınız kızlar. bırakmak gıbı bır durumum yok ama sinirimden yedim işte.. bide geciken reglimde gelince üst üste geldi. basladıgımdan berı tatlı yememıstım. birazda bastırdıgım için patladım galiba. neyse bidaha olmıycak. tam gaz devamm.

sağolun

dıt dııııııtttt mesaj alınmıstır canım sağol gör bak sana yetişeceğim.. sen bile şaşıracaksın.. yok bidaha kaçamak falan..

bu gibi durumlarda ben yeşil çay içiyorum alıyor bütün tatlı isteğiimi. zaten iyice alıştım ona da. her gün içiyorum 2-3bardak. bazen daha da fazla. asabi dönemlerim oluyor, sinirli olduğum, o zamanlar gerçekten zor tutuyorum kendimi bi şeyler yememek için. sizin de aynı hesap olmuş . tutmak önemli ya. gerçekten insanın iradesi sahip olması gereken en zor şeylerden biri .

Şaşırt beni bebekkk hem benii hem de çevrendekilerii, bölee ağızları bir karış açık kalsın

tamam hedefım 1 temmuzda 83 olmak.. ben sımdı kaçtım ıyı geceler.

Bir de ben ne fark ettim hemen paylaşayım istedim :)

Gojiberry kesinlikle yemelisiniz. Hem tatlı ihtiyacınızı gideriyor hem de meyve. Ayrıca sağlıklı, fiyatı biraz uçuk ama 200 gr da çok gidiyor. Ben her gün yemiyorum. Yersem de yeşil çay yanında yemeyi tercih ediyorum. Yeşil çayı daha içilebilir hale getiriyor

kızlar bu gün seyirde 3.günüm her şey gayet iyi gidiyordu ama az önce bişeye çok sinirlendim ve 2-3 kaşık dondurma yedim of yaaaaa.yarın sadece protein günü inşallah toparlarım.

Yapılan tembellikler sonrasıııı sabahın köründe bu bulaşıksuyu ders çalışmaya gelirrrr Hepinizi koccaman öpüyorum şekerler

Ayyy sabah sabah foto çekeyim dedim :)) Bugün tam 4 ayı devirdim bu diyette

Fotolarda dört ayda yaşadığım değişimmmm görülmekte

Son düzenleme:
Yapılan tembellikler sonrasıııı sabahın köründe bu bulaşıksuyu ders çalışmaya gelirrrr Hepinizi koccaman öpüyorum şekerler

Günaydin...:)

Güzel bir gün diliyorum hepimize..

Allah zihin acikligi versin hamarat hatun..

güüüünayyydııınnnn...
bugun bi acayip uyandım ben kızlar... boğazımda ciddi bir ağrı sözkonusu ve yutkunamıyorum çok canım yanıyor
işe gelesim de yoktu zaten... zorla ite kaka getirdim kendimi fabrikaya kadar... bakalım gün nasıl geçicek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…