Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım çok geçmiş olsun, oda arkadaşım gelsin onun kesin işe yarar bir tavsiyesi vardır, ona sorup sana iletirim, oda arkadaşım diye demiyorum, bitkisel tedavide uzman bizde, hangi çay neye iyi gelir biliyor :)

Canım çok geçmiş olsun, oda arkadaşım gelsin onun kesin işe yarar bir tavsiyesi vardır, ona sorup sana iletirim, oda arkadaşım diye demiyorum, bitkisel tedavide uzman bizde, hangi çay neye iyi gelir biliyor :)

teşekkür ederim... konuşamıyorum bile... nasıl çalışıcam bugun bilmiyorum...

günaydın dukanın güzel hatunlarııı
akşamki hatamdan sonra sabaha iyi başladım ve inşallah çokta iyi devam edecem.hepimiz için kaçamaksız bir gün olur inşallah

gunaydın

sabah haslanmıs yumurta peynır ve dukan ekmegımı yedım.

bulasıksuyu tebrıkler bebem. bende 1 temmuzda ahanda boyle olmazsam

günaydınnn.
güçlendirmede 3,günüm.dün arkadaşlarla piknik yaptık tahmin edin işte neler yediğimi:))
neyse ki ödül yemeğim oldu ve bugün güne sıkı başladım..yalnız hala kendimi seyirde sanıyorum:)))
sabah güzel bir kahvaltı yaptım.öğlene de yanımda tavuklu salata getirdim..
yarim geçmiş olsun aynı durum bende de var boğazım kapalı resmen..kızım da aynı.ailece hastayız.havaları güzel bulup atıyoruz dışarı kendimizi üşütüyoruz işte:))

galiba ben neden böyle olduğumu biliyorum... cuma gecesi meyveli yoğurt yemiştim ama çoook soğuktu... cumartesi akşamı da dışardaydık... çok soğuktu iyi rüzgar yedim... şimdi çekicem cezasını...

bunlardan yiyince ertesi gün - olmuyor tartıda. Keşke öyle olmasa ama ne yazık ki öyle...

evet valla dün yedim reglimin son günleri çıldırcak gibi oluyorum yemezsem meyveli yoğurtta kesmeyince yiyiverdim ama - görmedim pişmanmıyım hayııırrr

sen asla 80 kilo durmuyorsun helal olsun sana yaa tüü maşallaaahh

Geçmiş olsun canım beniimm
ana sen işçisin çalışmalısıınnn

Günaydın kızçeleeeerr

bayağı gerilmişsiniz okudum ama yorum yapmıcam cidden... ama gerek yok böyle şeylere...

benim bugün 5. günüm sanırım tekrar başlamamda... dün dukanla ilgili ne bulduysam yedim doymadım doymadımmm
sabah 71.5 uyandım kilom bir önceki güne farketmemiş... ama artık perşembe-pazartesi tartılma olayına dönüyorummm

ya bu kilolar yapıştı üstüme benim ciddeen bırakmıyorlar...

heyyyyyyyyyy nerdesin sen yahuu..............
özlettin kendiniii...... biz süperiz seni sormalı.................
idolüm benim
bak senden sonra bu hale geldim... uzun zamanmı oldu yahu

Eki Görüntüle 403709

Canım, harikasın, çok güzel görünüyorsun, eski halinle şimdiki halin arasında dünya kadar fark var. Bir de diyet bittiğinde düşünemiyorum bile güzelliğini:) Zaman çok çabuk geçiyor aslında. Benim de güçlendirmede 4. ayım neredeyse. Bu aralar memelerimi yaptırma derdine düştüm, doktor arıyorum ve yaz gelmeden göğüslerimi küçültme-dikleştirme ameliyatı olucam. Onu da yaptırdım mı manken gibi salınırım artıkın:)) (suratları kullanamıyorum bi sorun var galiba) Onun dışında derslerle boğuşuyorum. Güçlendirme çok rahat geçiyor. Normalde bir öğün ödül hakkım var ama ben hafta sonu cmt.-pazar komple serbest bırakıyorum kendimi. Hafta içi diyete sadık kalıyorum. Kilomda inişler çıkışlar oluyor, ortalama 59 da kalıyorum denebilir. 58 e bir iniyorum bi çıkıyorum.

Ben de özledim sizleri; fırsat buldukça uğrayacağım. öpüyorum canım, grş.üzere...

desendesen nasıl gidiyor guclendirmeee??biraz bilgi versene bizede :)

Kızlar merhaba; yukarıda kısaca açıkladım, oğlumdan dolayı fazla giremiyorum. Aklınıza takılan her hangi bişi olursa sorabilirsiniz. Foruma girdiğimde cevaplamaya çalışırım gözümden kaçmazsa mutlaka cevaplarım, kendinizi sevin ve dukana devam edin...

çalışş köleeeeee!!!!!!
diyorum kendime zatiiii

çalışş köleeeeee!!!!!!
diyorum kendime zatiiii

kız ben İstanbulda kalaydım evlendikten sonra açardık bir cafe vs bir yer patron olurduk ohhhh:))
giderdik pasta-kurabiye kursuna harikalar yaratırdık
bu arada en büyük hayalimdir:) ankarada işsiz kalırsam ki sanmam şimdiden yer bulmaya başladılar bu işi yapmak istiyorum

çooooooook teşekkür ediyorum.... seni görmesem asla bu diyete başlayamazdım... sanırım benim de göğüslerle başım dertte çoook büyük olduğunu düşünüyorum ve rahatsız oluyorum... diyet bittikten sonra acaba bende mi bi operasyon geçirsem acaba... nasıl bişey ki?.. maliyeti ? iyileşme süreci?

biz zaten düşünüyoruz kendimize küçük bi iş kurmayı gıda üzerine... ilerde hizmet sektörüne de girmek istiyoruz... küçük bi butik otelle... ama önce en az bi 5 sene çalışmamız lazım...

tutmasak kendimizi, insanın canı neler istiyor... hiç girmeyelim o konulara valla )))

geçmiş olsun. aynısı bende de vardı. 4 gğnde atlatabildim ancak. ama ilaç almadım.tez vakitte iyileşirsin inşallah.

Günaydın güzel Dukancıklaaarr!!

Sabah bir mide ağrısıyla uyandım ama o neydi yaaa :S Dedim ne oluyo. Sancı vuruyoduu! Hemen ne yedim ne içtim onları düşündüm. Ama farklı bişey de yemedim ki. Sonra yarım saatte falan geçti ama; iyiyim şimdi neyse ki :)

Herkese güzel bir gün dileriimm!! Yeni gelen arkadaşlar var galiba. Dukan'ın ailesine hoşgelmişler :))

Ayyy sabah sabah foto çekeyim dedim :)) Bugün tam 4 ayı devirdim bu diyette

Fotolarda dört ayda yaşadığım değişimmmm görülmekte

Bulaşıksuyu harika bir değişim :128::129: alkış yetmez Saygıyla eğiliyoruz önünde :))

Geçmiş olsuuuunnnn!! Dikkat edin kendinizeee!!! :130:

Ben de reglim. 2-3 gündür ağzım boş durmuyo :S Dukan'a uygun şeyler ama yine de çok yiyorum galiba :S Akşamları tatlandırıcılı yoğurt yiyorum bugünlerde. Light kola, süt falan içiyorum. Sütün içine light puding ve tatlandırıcı attım 1'er kaşık, öyle içtim. Belki de ondan midem ağrıdı :S :)) Her şeyleri karıştırdım, gözüm döndü :26: + olmam inşallaaahhh!!

Hem de şişim sanki hala gitmez mi şişlik yaa! Ben de Pazartesi Perşembe tartılmayı düşünüyorum. Haftada 1 tartılmak istiyorum asıl ama, dayanamıyorum pek :S :)

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…