güüüünayyydııınnnn...
bugun bi acayip uyandım ben kızlar... boğazımda ciddi bir ağrı sözkonusu ve yutkunamıyorum çok canım yanıyor
işe gelesim de yoktu zaten... zorla ite kaka getirdim kendimi fabrikaya kadar... bakalım gün nasıl geçicek...
Ayyy sabah sabah foto çekeyim dedim :)) Bugün tam 4 ayı devirdim bu diyette
Eki Görüntüle 404456 Eki Görüntüle 404457 Eki Görüntüle 404455
Fotolarda dört ayda yaşadığım değişimmmm görülmekte
Bu yazılan cevap gerçekten herkesin kalitesini ve seviyesini göstermiştir diye tahmin ediyorum. gerçi herkesten aynı seviyede olmasını bekleyemez kimse. haddini bilerek konuşmak da herkese nasip olmuyor. kültür seviyesi, geçmişizden aldığımız eğitim kendini yazıyla belli ediyor. mantığıma saçma deme cüretinde bulunmanızı da yaşınızdan dolayı bir şey demeyerek kapatacağım. ben yeterince okumayı biliyorum, bunu kanıtlayacak Türkçe'ye sahibim emin olun. kendi yazış tarzınıza bakarak neyin kimi okuduğunu, anladığını daha iyi gözlemleme şansınız olacaktır. Benim okuduğum kitabın beşte birini okusanız bu şekilde mahalle karısı seviyesine düşmezdiniz. eğer devam edeceksiniz ikimiz de bu forumdan banlanmak durumunda kalacağız. saygımı yitirmek istemiyorum; ama bu saygısızlığınız karşısında bir daha susmayacağım.
hoşça kalın.
Ayyy sabah sabah foto çekeyim dedim :)) Bugün tam 4 ayı devirdim bu diyette
Eki Görüntüle 404456 Eki Görüntüle 404457 Eki Görüntüle 404455
Fotolarda dört ayda yaşadığım değişimmmm görülmekte
Kızlar dukanla 3. haftamın içindeyim.
Dukana başlamadan önce üstüme dap dar oturan eşofmanım zor duruyor üstümde
Pek de bir kilo vermedim cuma günü 1 kg vermiş durumdaydım ama nasıl eriyip bittiysem bu sırada eşofmanım beni deli ediyor.
kızlar böyle ikili polemiklere neden giriyosunuz...
Günaydın güzel Dukancıklaaarr!!
Sabah bir mide ağrısıyla uyandım ama o neydi yaaa :S Dedim ne oluyo. Sancı vuruyoduu! Hemen ne yedim ne içtim onları düşündüm. Ama farklı bişey de yemedim ki. Sonra yarım saatte falan geçti ama; iyiyim şimdi neyse ki :)
Herkese güzel bir gün dileriimm!! Yeni gelen arkadaşlar var galiba. Dukan'ın ailesine hoşgelmişler :))
Dely geçmiş olsunn,,dikkat et kendine..
Herkese güzel, mutlu, sağlıklı, bol motivasyonlu bir gün diliyorum..
1 gün yoktum ama özledim sizi.:))
sanada bol eksili günler ekim34 :)
ben bu hafta 22. kilomu veriyorum. 13 kilo daha vereceğim. bu forumda, böyle yüksek rakamlarla kilo veren çok kişi var. için rahat olsun.
Kızlar hamileyimmmmmmmmm
dukana nasıl devam etmem gerekiyor bilen varmı?
arkadaşımızın avatarında da görüüldüğü üzre ortantal iyi bel eritiyor... deneyin kızlarrrrrrrrrrrrrrr
nayıııırrrrrrr nolamazzzzzz bu akşam yemeğinde bişiler oldu bana Allah ne verdiyse pilavlar tatlılarrr daha neler neler mideme iniverdi ,pişman değilim ama her sabah yaptığım tartılma işini galiba bir müddet yapmıyacam,98 günde bir öğün ödül olsun ne yapayım :))) nazar değdi nazaretrafımdakiler beni uzaktan tanıyamıyorlar ,hayret içinde kalıyorlar .neysem yarın tam gaz devam ,inşallah bu büyük kaçamak bana mutsuzluk getirecek kadar duraklama yada kilo yapmaz (
dukanla en fazla 25 gününüzü alır 5 kilo vermek ki o da mayıs sonuna denk gelir...aslında iyiymiş ama ben gercekte öyle kıvıramıyorum keske olsa
sadce yürüyorum hergün tempolu bi ara diyeti süper yapıodum ama şimdi firelerim cok
bir de eşimle anlastık mayıs ayı sonuna kadar 5 kilo vericez ama nasıl...:26:
arkadaşlar harikasınız ya bugünden sonra bende burada olacağım yeni katıldım size ama sohbet çok güzel moral yükseltmek çok güzel bende defalarca diyet yapmış 40 yaşında 96 kg bir kadınım belim ve dizim için kilo vermek zorundayım inşallah yarın dukana başlicam iyi akşamlar herkese
Kızlar hamileyimmmmmmmmm
dukana nasıl devam etmem gerekiyor bilen varmı?
sen nesin beee!!!
içinden 1 değil 2 kişi çıkmış gibi...
tütütütütüüü maşallahhh
bulaşık suyu ,harkasın 4 ayda nasıl başardın bunu bu nasıl bir azim bizede anlat .motivasyona ihtiyacım var.hiç kaçamak yapmadınmı.süper yaaaa
gunaydın
bulasıksuyu tebrıkler bebem.bende 1 temmuzda ahanda boyle olmazsam
ya var ya sana hiçbir şey diyemiyorum bravodan başka..süpersin....
sen asla 80 kilo durmuyorsun helal olsun sana yaa tüü maşallaaahh
sen miydin, hocam korsemi kullanıyorsun dedi diyen. o hocana Allah'dan göz diliyorum. bu değişim korseyle olur mu?maşallah
Bulaşıksuyu harika bir değişim :128::129:alkış yetmez Saygıyla eğiliyoruz önünde :))
Oyyy tü tü tü masalah subanallahtebrik ediyorum seni
Bulasıksuyu süpersinn cnmmm..en kısa zmnda inşşş hedeflediğin kiloya inersinn,su gibi gider kilolarr..
bugun itibariyle dukanımla tekrar barıştık (tam anlamıyla)...
bu hafta sonuna kadar sp yapıyım diyorum... sonra 1+1 devam... bugunkü menüm...
SABAH
* 7 otlu + mate çay (1 fincan)
* 1 bardak su
KAHVALTI
* peynir + hindi füme krep dürüm
* 1 bardak çay
ARA
* relax çay
ÖĞLE
* peynir + hindi füme krep dürüm
* dana kuşbaşı haşlanmış + baharatlı
ARA
* çilenkli yoğart
AKŞAM
* canım annecimm ne pişirdiyse obelki balık belki et
kızlarrr bizim cay makinemiz bozulduuu,,kahwaltı yapıcam ama caysızda kuru kuru olmuor..allam yaaa kahwltımı simit+ayran ile yapsam sizce cok buyuk bi kaçamak yapmış olur muyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?