Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yarim gecmis olsun havalar kandiriyor bizi yaz geldi sanip saliyoruz kendimizi soguk sicak dikkat etmiyoruz..

Oyyy tü tü tü masalah subanallah tebrik ediyorum seni

YA BANA SAYGISIZ DİYENE BAKKİ BENIM SIMDIYE KDR BURDA KIMSEYE SAYGISIZLIGIM OLMADI..SANIRIM SUREKLI KENDINIZI BEN SÖYLEYIM BEN BÖYLEYIM DIEREK ÖVME SEKLIYLE YERDE OLAN EGONUZU TATMIN EDIOSUNUZ..AYRICADA KOMEDI SOZUNUZ MAHALLE KARISI DEYIMINI SIZE BUYUK BI ZEWKLE IADE EDIORUMKİ,,BU SEVİYEDE OLDUGUNUZ APACIK ORTADA..AYRICA FORUMDAKI ARKADASLARA BU CIRKIN SOZLERINIZI OKUTMAYA HAKKINIZ YOK EGER BI YAZACAGINIZ VARSA BANA OZELDEN MSJ ATIN..HANI SUSMUCAKMISSINIZ YA ARTIK,,COK KORKTUM..ARKADASLARI RAHATSIZ ETMEYIN YETER..ÖZEL MSJ DENEN SEY BOSA YARATILMAMIS..KALDIKI ARTIK NE YAZARSANIZ YAZIN SIZE TENEZZUL EDIP CVP WERECEGIMIDE HIC SANMIORUM..

Bulasıksuyu süpersinn cnmmm..en kısa zmnda inşşş hedeflediğin kiloya inersinn,su gibi gider kilolarr..

Son düzenleme:

Günaydın, benim de geçen yıl dar olan eşofmanım haftasonu üzerimden düşecekti, aman ne güzel mutluluk bu

Herkese güzel, mutlu, sağlıklı, bol motivasyonlu bir gün diliyorum..

1 gün yoktum ama özledim sizi.:))

ben bu hafta 22. kilomu veriyorum. 13 kilo daha vereceğim. bu forumda, böyle yüksek rakamlarla kilo veren çok kişi var. için rahat olsun.

Aliye muhteşem kilo vermişsin, kilo cetvelinden hesap yapmamıştım ama yazınca gördüm. Maşallah, maşallah.

ben bu müdürümü çekip alttan aldğım kadar sevgilimi alttan alaydım çoktan evlenmiştik
buarada kaynanama hediye olayını annemle konuştum olmaz çiçek dedi gideriz şık bir bluz alırız dedi gönderirsin cumartesi elinde olsun sorun değil o dedi
bak ben anneannene 1 hafta sonra götürmek zorunda kalıyorum hep dedi...
ayhh nasıl üzüldüm haklı valla evlendiğinden beri anneler gününün olduğu gün hep babannemin kutlanır herkes gelir...
evlenince de ben annemi öyle geç kutlıcam:26: valla sıraya koyarım bir sene onlarda bir sene bizde:26:

arkadaşımızın avatarında da görüüldüğü üzre ortantal iyi bel eritiyor... deneyin kızlarrrrrrrrrrrrrrr

aslında iyiymiş ama ben gercekte öyle kıvıramıyorum keske olsa
sadce yürüyorum hergün tempolu bi ara diyeti süper yapıodum ama şimdi firelerim cok
bir de eşimle anlastık mayıs ayı sonuna kadar 5 kilo vericez ama nasıl...:26:

Bu kadar kiloyu verdikten sonra 1 öğün de hakkın olsun. Yarasın, kas olsun kilo olmasın :))

dukanla en fazla 25 gününüzü alır 5 kilo vermek ki o da mayıs sonuna denk gelir...
ben öyle kıvırabildiğim için bel boşluğum çıktı.. haftasonu bütün gün halam bel oyuntumu sevip durdu

Aramıza hoşgeldin :))

sen nesin beee!!!
içinden 1 değil 2 kişi çıkmış gibi...
tütütütütüüü maşallahhh

içimden minik bir bulaşıksuyu çıkmış 110 kilo olmakla ne büyük bir haksızlık etmişim kendime. Bir daha olmamalı asla...

bulaşık suyu ,harkasın 4 ayda nasıl başardın bunu bu nasıl bir azim bizede anlat .motivasyona ihtiyacım var.hiç kaçamak yapmadınmı.süper yaaaa

Kaçamağın alasını yaptım en başta, sonra kendime geldim, kendime geldiğim dönemde ise kaçamaklarım sadece fazla yulaf kepeği ya da annemin bazı yağlı sebze yemekleri ve son bombam salam oldu. Onun dışında hiç kaçamak yapmadım. her gün yürüyüş yapamadım, ama hiç spor yapmadım da diyemem.

gunaydın

bulasıksuyu tebrıkler bebem. bende 1 temmuzda ahanda boyle olmazsam

Ben sabırsızlıkla beklicem o fotoları, temmuzda ben de hala seyirde olacağım, seni yalnız bırakmam :)

ya var ya sana hiçbir şey diyemiyorum bravodan başka..süpersin....

Teşekkür ederim canım benim, güçlendirmede seni yalnız bırakmamak için bu çaba biraz çok bekleyeceksin ama olsun sen de o zamana kadar ideal kilonu sabitlemiş olur bana koçluk yaparsın

sen asla 80 kilo durmuyorsun helal olsun sana yaa tüü maşallaaahh

Ayyy canım benim ağzından bal damlıyor valla Bugün sabah bir hocamla karşılaştım yok olmaya mı karar verdin dedi bana demek ki bu diyet vücuda iyi şekil veriyor :)

sen miydin, hocam korsemi kullanıyorsun dedi diyen. o hocana Allah'dan göz diliyorum. bu değişim korseyle olur mu?maşallah

Evet bendimm :)))) O da bendeki değişime inanamadığı için mutlaka başka bir şey var bu işin içinde diyor hehehehehe

Bulaşıksuyu harika bir değişim :128::129: alkış yetmez Saygıyla eğiliyoruz önünde :))

Teşekkür ederim şekerim, bu arada geçmiş olsun dikkat et kendine

Oyyy tü tü tü masalah subanallah tebrik ediyorum seni

Teşekkür ederim canımmmm :)

Bulasıksuyu süpersinn cnmmm..en kısa zmnda inşşş hedeflediğin kiloya inersinn,su gibi gider kilolarr..

Ayyy inşallah 69 olduğum gün de buraya foto eklemek nasip olur :) Su gibi gitsin tüm kilocuklar :)

kızlarrr bizim cay makinemiz bozulduuu,,kahwaltı yapıcam ama caysızda kuru kuru olmuor..allam yaaa kahwltımı simit+ayran ile yapsam sizce cok buyuk bi kaçamak yapmış olur muyummm

günayyyydınnn ballarr

BULAŞIKSUYU ŞU ANDA SENi AYAKTA ALKIŞLIORUMM HARİKASIIINNNNN!!!!!

ben de 15 günlük duraklama sonrası yaptığım yumruğun işe yaramasının keyfini sürüorum.......

bugün -500 deim ve 72.200üm!!!!

bu arada geçmiş olsun YARİM...

ve bizi habersiz bırakma DESENDESEN...

Yarimcim, bu 7 otlu+mate çay nasıl bir şey? Yağ mı yakıyor ki :44:

kızlarrr bizim cay makinemiz bozulduuu,,kahwaltı yapıcam ama caysızda kuru kuru olmuor..allam yaaa kahwltımı simit+ayran ile yapsam sizce cok buyuk bi kaçamak yapmış olur muyummm

HAYIIIRRRR!!!!! sakın yapma yeme onu sonra duraklama oluooo neler çekiosss...
gerçi sen şu an benm ideal kilomdasınn:/
olsunnn hedefine az kaldı sık dişiniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…