Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya gerçekten bilqe nereye kayboldu acaba:))))

kızlarrr bizim cay makinemiz bozulduuu,,kahwaltı yapıcam ama caysızda kuru kuru olmuor..allam yaaa kahwltımı simit+ayran ile yapsam sizce cok buyuk bi kaçamak yapmış olur muyummm

Hehehe "Hayır" dememi bekliyorsan yanılıyorsun Diyecek vardır belki ama... :) Ayran iyidir, simit :))

heey bacılar ben erken gidiormm

bugün okul nöbetçisiyim:S kendi sınıfımın 20 öğrencisinin sorumluluğu altında ezilirken bi de tüm okulun 250 öğrencisinin sorumluluğunu alacağımm..

pekala tamam topicle ilgili deildi. nöbet günleri gergin oluorumm

Canım benim, çok tatlısın. Kaynananın sevmediğini nerden biliyorsun bakimm :)) Ne düşünüyorsun peki, aklında bir hediye var mı? :))

Ay kıyamam gel gel sarıp sarmalayım seni...

Tek derdin bu olsun
böyle çılgınlar gibi eğlen baloda hem spor olur

Mutlu ya, bu güzel güzel işaretleri nereden buluyorsun sen, ben de yok bunlar. Kalp sayısı artınca mı oluyor ya, ben de istiyorum.:44:

sormak istediğim birşey var:

taze otlar yani dereotu maydanoz nane gibi yiyecekler atak evresinde kullanılabiliyor mu?

:26:

Kızlar kızlar, kaynana kaynar kazana :))

Yaşına göre ne kadar güzel düşünüyorsun.

Günaydın kızlar, duraklamanın 8. gününde tartım bana +200 verdi. Ona rağmen bu sabah bi olumluyum sormayın:)) yarını da devirip artık duraklama ile mücadeleye gireceğim.Önce yeşil çay kürü deneyeyim diyorum.Artık olmazsa yumruk yapacağım.Bide şu beyaz gün ne demek bi anlatır mısınız? Ben o bölümü ya okumadım ya da hafızam da zayıfladı.
Bu arada bişey daha soracağım.ben 6 kg da hemen duraklamaya girdim. Hani verilecek kilom da az değil toplam 18 kg verdi Dukan.Sizce bu kadar çabuk duraklamam normal mi? Kitapta 8-9 kg verdikten sonra duraklamalar normal diyordu...Bu arda ben sınırlı izinlileri neredeyse hiç tüketmiyorum ona rağmen yani

BULAŞIKSUYU SENİ TEBRİK ETMEK AZ BENCE DE, ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİYORUM.HİÇ DURAKLAMADAN HEP - LERLE GİT İNŞALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…