ya gerçekten bilqe nereye kayboldu acaba:))))Ben de kaçamak yapmıştım diyete ilk başladığımda hem de ne kaçamak, 2 gün sonra +3 çıkınca ne yapıyorum ben dedim, ve burda bir arkadaş vardı bilqe diye o bana azarı bi bastı kendime geldim ve bugün şimdiki halimdeyim. Burada yazılanları asla kulak ardı etme ve burdan sakın ayrılma
Bugün dışarı çıktım gezdim tozdum, mağazalarda hep aynalara baktım ki normalde hep kaçardım, kendimi beğendim, ve standart bedene bir gün bende gireceğim dedim eve geldim, karşımda arkadaşlarım ekmek arası döner yedi ben soda içtim, kendimi artık aç hissetmiyorum, sinirlensem de yemiyorum, üzülsem de yemiyorum, bunlar aslında arkasına sığındığımız bahaneler, kendine bir hedef belirle, benim mayıs ayı hedefim belliydi ve ulaşmama çok az kaldıSenin de öyle olsun...
kızlarrr bizim cay makinemiz bozulduuu,,kahwaltı yapıcam ama caysızda kuru kuru olmuor..allam yaaa kahwltımı simit+ayran ile yapsam sizce cok buyuk bi kaçamak yapmış olur muyummm
ama ben yemesin die HAYIRR dedimm kiii
bu güçlendirmede 2 ,3 kilo veremezsem vay halime((
sinir boğar beni:))
HAYIIIRRRR!!!!! sakın yapma yeme onu sonra duraklama oluooo neler çekiosss...
gerçi sen şu an benm ideal kilomdasınn:/
olsunnn hedefine az kaldı sık dişiniiii
Hehehe"Hayır" dememi bekliyorsan yanılıyorsun Diyecek vardır belki ama... :) Ayran iyidir, simit :))
ama ben yemesin die HAYIRR dedimm kiii
ühüüüüü,,aglamak istiorummm :2: :2:
ben bacak ve popo için süper bir yol biliyorum. özellikle de kalça ile bel arasında biriken yağlar için ama yapınca deli diyorlar. yokuş yukarı geri geri çıkacaksın. denenmiş yöntemdir
Ayyyy!!! Ama yemememiz lazııımm :S
Yarimcim, bu 7 otlu+mate çay nasıl bir şey? Yağ mı yakıyor ki :44:
ya gerçekten bilqe nereye kayboldu acaba:))))
bende bugun tüm vaktimi alışveriş sitelerinde geçiricem...
kendime tatil için tulum falan alıyım bari...
sonraaa beni sevmeyen kaynanama anneler günü hediyesi alıyım
canım anneme su filtreli thomasın elektrik süpürgesini aldım çook şaanee...
Ay kıyamam gel gel sarıp sarmalayım seni...
Tek derdin bu olsun böyle çılgınlar gibi eğlen baloda hem spor olur
oy oy yazılanları okuyorduum vallaaa
benimde geçen gün aklıma geldi vallaa:) cidden ben ne alıcaaaaaammmm
kendi anneme alacağım belli birde çok kolay zaten benim annem yanii
ama onu tanıyalı çok az oldu erkek arkıma soruyorum ne istersen al senden gelen herşeyi beğenir dedi offf offf..
birde yarim seni tebrik ediyorum cidden senin durumunda olsam ben domuzluk yapar almazdımmm
bu huyumu seviyorum kinci bi yapıya sahip değilim... hiç umurumda değili... ben oğlunu sevip anlaşabiliyorum yeter... saygısızlık bile yapmam annesine... benim diğer yarımı doğurmuş beni istemese de kötülüğü haketmiyo... sadece cehaletinden kaynaklanan önyargıları var... cahil olduğu için onu suçlayamam...
Ayyy sabah sabah foto çekeyim dedim :)) Bugün tam 4 ayı devirdim bu diyette
Eki Görüntüle 404456 Eki Görüntüle 404457 Eki Görüntüle 404455
Fotolarda dört ayda yaşadığım değişimmmm görülmekte
Yaşına göre ne kadar güzel düşünüyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?