Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu arkadaş pazar pazar teslim edilecek başka bir hediye nerden bulacam ben:)
anneler gününden 2 hafta sonra söze gelecekler:) sonra babalar günü... çöktüm ben çöktümmm

Hayırlı olsun canım benim, bunlar güzel şeyler, birlikte sağlıkla upuzun yıllar mutlu yaşayın inşallah.

Bugün güne bir kilo eksik uyandım. Çok dert ediyordum durakladım diye ama öyle birşey yokmuş. Bunda aldığım laksatif in etkisi de olabilir. Uzun süredir bağırsak tembelliği yaşıyordum çünkü.neyse çoook mutlu oldum ben. Benide listeye ekleyin. Perşembe günü bildirimlerimi yapacağım

Bence de çok iyi yapıyorsun.Eğer içinde bi kötülük varsa da sen iyilik et ki yaptığından kendisi utansın...Sen karaterine uygun davran, herkesin karakteri kendine kalsın..

işte buuuuu.... bunun bi de diğer tarafı var... hesap vermek çok zor olucak... kimseye kötülük yapmak içimden gelmiyo zaten...

herkese merhaba en son tartıda 58.4 ü görmüştüm dün çok yoğun tempoda çalışınca stresten midir neden anlamadım bu sabah 57.9 çıktım. Bir günde -500 gram gitmiş ki üç gündür wc ye de çıkamama rağmen. Umarım geçici bir eksilme değildir.

Kızlar bişeyler sordum ama gözden kaçtı heralde, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Beyaz gün nedir?
18kg vermem gerekirken 3. haftada 6 kg vermişken duraklamaya girmem sizce normal mi? (Sınırlı izinlileri dahi tüketmiyorum.)
Yeşil çay kürünü yapıp da duraklamayı sona erdiren var mı?

Boyum 160 kilom 96 bugün ilk günüm hayırlısı bakalım umarım heer şey güzel olur

Canım benim,

Benim de sağlık problemlerim var ve 15 yıldır aralıklı olarak sürekli diyet yapıyorum başlıyorum biraz verip bunalıp bırakıyordum. Hormonal dengesizlikler nedeniyle diyet yaparken bile kilo veremiyordum. Çaresiz kalmış ve çok mutsuzdum. Sonra bu siteyi gördüm, birkaç zaman takip ettim. Zaten kitabı okurken inanılmaz bir motivasyon oluşuyor ama buradaki arkadaşların verdikleri kiloları gördükçe daha çok inandım ve başladım. Bir çok diyetisyenle çabalayarak alamadığım sonucu her gün tartıya çıkıp gördüğüm eksilerle dukan amca ve buradaki arkadaşlar sayesinde aldım. Herkese kucak dolusu teşekkür ediyorum.

Bu yüzden elinde umuttan çok daha fazlası var. Sen yeter ki kararlı ol ve burayı takip et, sonuca sen bile şaşıracaksın. :))

Evet canım iyi oldu bunu şimdiden bilmem.. Cuma günü diyetisyene gideceğim artık ne kadar verirsem...

Hiç korkma tatlım, insan iyi şeylere çabucak alışıyor. Bir kaç hafta sonra, bir de sevdiceğin gelip kabinde 36 beden isteyince bişeyciğin kalmazzzz :)))

yasak değil diye hatırlıyorum.

cnm kitapta bu tarz baharlı otlar yasak deil dior..simlanın notlarındada okumustum yasak deil ama cok abartmamak sartı ile.bi tutam gibi kullanabilirsin çünkü fazlası sebzeye giriormus..bende önceleri poacamı dereotlu yapıp tüketiodum..kullanıodum yani ama dediğim gibi bi demetin hepsini deil 1/3.ünü fln kullanıyordum 4 günlük poaca hakkım için.

beyaz gün yumurta beyazı,beyaz et (tavuk,balık) ve süt ürünlerinden oluşan bigüne denior..bu arada kaç gündür kilo wermiorsun? eger bikaç günse o duraklama sayılmaz..bence 2 haftadan fazla deil ise yeşil çay kürü için bekle derim ben..

BEYAZ GÜN dediği sadece beyaz et,balık,yoğurt ve yumurtanın beyazından oluşan bir protein günü. benimde amacım 15 kg vermek ve seyire yeni geçtim. Kitabı iyice okudum. Duraklamanın normal olduğu diyeti bozmadan devam edilmesi gerektiği belli bir süre sonra tekrar kilo vermeye devam edileceği yazıyor. Yeşil çay ile duraklama sona eriyorsa bende takip edeyim o döneme girdiğimde yardımcı olur...

Ben de sana katılıyorum fıstığım, yağ oranı çok yüksek.

Cevap için çok teşekkür ederim.Ben duraklamaya gireli 8 gün bitti bugün 9. gün. Panik olmamın sebebi biraz erken girmiş olmak.Ben 3 hafta kilo verdim (7 gün atak yaptım bu arada.Üstelik 1 yıl 3 aydır hiç diyet yapmamıştım) sonra böyle birden durunca üzüldüm.Hani 2 kg daha verip de dursam normal karşılayacaktım zira Dukan 8-9 kilo verince duraklayacaksınız diyor) Bi de ne mısır nişastası tüketiyorum, ne buğday kepeği ne süt tozu ne de diğer sınırlı izinlileri. Bu ara sürekli d. günleri, toplatılar vs var çatal ucuyla bile kaçak yapmadım.Ozaman bozuluyorum durma biraz.Her sabah bi ümit tartılıyorum hala...Bi de bu saha +200 görünce yıkıldım diyebilirim.

kızlarr merhaba kaç gündür giremedim buraya ama aklım sizlerdeydi netim gitmişti ne yazıkki kilo durumları nasıl ben allaha şükürki 64900 gördümm sonunda bundan sonrasıda gelecek inşallahhh

yasak değil diye hatırlıyorum.

cnm kitapta bu tarz baharlı otlar yasak deil dior..simlanın notlarındada okumustum yasak deil ama cok abartmamak sartı ile.bi tutam gibi kullanabilirsin çünkü fazlası sebzeye giriormus..bende önceleri poacamı dereotlu yapıp tüketiodum..kullanıodum yani ama dediğim gibi bi demetin hepsini deil 1/3.ünü fln kullanıyordum 4 günlük poaca hakkım için.

beyaz gün yumurta beyazı,beyaz et (tavuk,balık) ve süt ürünlerinden oluşan bigüne denior..bu arada kaç gündür kilo wermiorsun? eger bikaç günse o duraklama sayılmaz..bence 2 haftadan fazla deil ise yeşil çay kürü için bekle derim ben..

kızlarr merhaba kaç gündür giremedim buraya ama aklım sizlerdeydi netim gitmişti ne yazıkki kilo durumları nasıl ben allaha şükürki 64900 gördümm sonunda bundan sonrasıda gelecek inşallahhh

Tebrikleeerrr inşaallaahhh!!! :))

Günaydın kızlarr,
Dün tatildi malumunuz.Annecimle yazlığım bahçesinden asma yaprakları topladık ve annem bana da sardırdı,üstelik zeytinyağlı pişirdik,tadına bile bakamamak işkence gibiydi
ama diyorum ki h.sonu yine toplasak yağsız kıyma,soğan,nane,baharatlarla falan yapıp pişirsem sp günümde yesem ohhh miss şimdiden hayali bile mutlu ediyor valla :)
bir de yazılarınızda okuyorum da light dondurma serbest ise nerde bulunur yani algidada falan yok sanıyorum.nerden bulabilirim ?
ayrıca light sütle puding izinli mi ?
son bir soru daha soracağım ben de sizin gibi yazılarımın altında kaç kilo verdim ve daha ne kadar yolum var cetveli olsun istiyorum :)
gelin görün ki o siteden yaptım ben onu ama buraya nasıl entegre edebileceğimi bilemedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…