bu arkadaş pazar pazar teslim edilecek başka bir hediye nerden bulacam ben:)
anneler gününden 2 hafta sonra söze gelecekler:) sonra babalar günü... çöktüm ben çöktümmm
Yaşına göre ne kadar güzel düşünüyorsun.
7 otlu çat doğadanın
mate çayı doğadanın
ben ikisini bir içiyorum... gaz gideriyor...
sormak istediğim birşey var:
taze otlar yani dereotu maydanoz nane gibi yiyecekler atak evresinde kullanılabiliyor mu?
:26:
Bence de çok iyi yapıyorsun.Eğer içinde bi kötülük varsa da sen iyilik et ki yaptığından kendisi utansın...Sen karaterine uygun davran, herkesin karakteri kendine kalsın..
Boyum 160 kilom 96 bugün ilk günüm hayırlısı bakalım umarım heer şey güzel olur
Dukan için o kadar kötü ama en azından sana uygun olmadığını anlamanı sağladı bence, ben normalde eti çok seven bir insanım zaman zaman ben bile sıkılıyorum ilk günden rahatsız ediyorsa zor, diyetisyen daha iyi olacaktır.
Ya da farklı bir diyet veya beslenme ..
Tadını hiç bilmiyorum ama karbonhidrat değeri çok yüksekmiş o yüzden kesinlikle olmayacağını okumuştum bir yerde ..
Kesinlikle öyle ya 170 boyum var 57 kg'ım önceden bunu duyduğumda incecik kız derdim ama hala kalın hissediyorum kendimi diyorum acaba 55'e inince de böyle mi olacak.
Hani aynada kendine bakıp şişman görülen bir hastalık var ya neydi o hatırlayamadım şimdi ondan falan mı oldum diyorum
yasak değil diye hatırlıyorum.
Kızlar bişeyler sordum ama gözden kaçtı heralde, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Beyaz gün nedir?
18kg vermem gerekirken 3. haftada 6 kg vermişken duraklamaya girmem sizce normal mi? (Sınırlı izinlileri dahi tüketmiyorum.)
Yeşil çay kürünü yapıp da duraklamayı sona erdiren var mı?
Kızlar bişeyler sordum ama gözden kaçtı heralde, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Beyaz gün nedir?
18kg vermem gerekirken 3. haftada 6 kg vermişken duraklamaya girmem sizce normal mi? (Sınırlı izinlileri dahi tüketmiyorum.)
yawrimmm sahsenn bana hem yagıı hemde karbonhidrat değeri çok geldiii..ben dukandan önce rejım yaptıgımda tuketırdım gayette hosuma giderdi ama 13,4 yag,21 karbonhidrat bence cok..onun yerine light sütten puding yapıp tatlı isteğimi köreltmeyi seçerim,tabi bu benim şahsi fikrimm
cnm kitapta bu tarz baharlı otlar yasak deil dior..simlanın notlarındada okumustum yasak deil ama cok abartmamak sartı ile.bi tutam gibi kullanabilirsin çünkü fazlası sebzeye giriormus..bende önceleri poacamı dereotlu yapıp tüketiodum..kullanıodum yani ama dediğim gibi bi demetin hepsini deil 1/3.ünü fln kullanıyordum 4 günlük poaca hakkım için.
beyaz gün yumurta beyazı,beyaz et (tavuk,balık) ve süt ürünlerinden oluşan bigüne denior..bu arada kaç gündür kilo wermiorsun? eger bikaç günse o duraklama sayılmaz..bence 2 haftadan fazla deil ise yeşil çay kürü için bekle derim ben..
yasak değil diye hatırlıyorum.
Beyaz gün nedir?
kızlarr merhaba kaç gündür giremedim buraya ama aklım sizlerdeydi netim gitmişti ne yazıkki kilo durumları nasıl ben allaha şükürki 64900 gördümm sonunda bundan sonrasıda gelecek inşallahhh
Tebrikleeerrr inşaallaahhh!!! :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?