Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

cnm ilk önce sakin ol,telaş yapma..bendede olmuştu o durum we bende sınırlı izinli ara sıra bi tatlı kaşığı kdr ev yapımı salca dısında ve şuana kdr 4 kaşık buğday kepeği dışında hiç kullanmıorum..diyete başlamadan önce süt tozu ve mısır nişastası aldığım halde hiç kullanmadım hala duruolar.ama bu diyette günden güne bünyen değişior sanırım bazı günler su tutuor vücudumuz..9 gün daha çok deil..bence 1 hafta daha bekle..

kızlarr merhaba kaç gündür giremedim buraya ama aklım sizlerdeydi netim gitmişti ne yazıkki kilo durumları nasıl ben allaha şükürki 64900 gördümm sonunda bundan sonrasıda gelecek inşallahhh

tebriklerr hedefe cok az kalmışşş,,hadi bakalım inşşş en kısa zmnda ulaşırsın hedefe :)

inşallah canım artık çok sıkıldım vallaaa

Aaaa moral bozmak, vazgeçmek yok. Canın sıkkın olduğunda asıl yürüyüşe çıkma şansın varsa çok iyi geliyor. Kendinle başbaşa kalırken kalori de yakıyorsun. 99 olmana ramak kalmışken en son yapacağın şey şeytana uymak. Sakın sakın ha

Çok teşekkürler cvp için.5 gün daha bekleyeyim o zaman

Ben de aldım kızlar, diyet başladığında almıştım 9 TL lik (gr ını hatırlamıyorum) bazı akşamlar 1 kaşık kadar yiyorum hala var. Biraz mayhoş, ben de sevdim tadını, tavsiye ederim ben de.

Ben normal diyet yaparak 3 ayda 8 kilo vermiştim şimdi 6 kilo fazlalığım kaldı onuda dukan diyetiyle vermeyi planlıyorum bugün başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…