Cevap için çok teşekkür ederim.Ben duraklamaya gireli 8 gün bitti bugün 9. gün. Panik olmamın sebebi biraz erken girmiş olmak.Ben 3 hafta kilo verdim (7 gün atak yaptım bu arada.Üstelik 1 yıl 3 aydır hiç diyet yapmamıştım) sonra böyle birden durunca üzüldüm.Hani 2 kg daha verip de dursam normal karşılayacaktım zira Dukan 8-9 kilo verince duraklayacaksınız diyor) Bi de ne mısır nişastası tüketiyorum, ne buğday kepeği ne süt tozu ne de diğer sınırlı izinlileri. Bu ara sürekli d. günleri, toplatılar vs var çatal ucuyla bile kaçak yapmadım.Ozaman bozuluyorum durma biraz.Her sabah bi ümit tartılıyorum hala...Bi de bu saha +200 görünce yıkıldım diyebilirim.
kızlarr merhaba kaç gündür giremedim buraya ama aklım sizlerdeydi netim gitmişti ne yazıkki kilo durumları nasıl ben allaha şükürki 64900 gördümm sonunda bundan sonrasıda gelecek inşallahhh
Tebrikleeerrr inşaallaahhh!!! :))
kızlarr merhaba kaç gündür giremedim buraya ama aklım sizlerdeydi netim gitmişti ne yazıkki kilo durumları nasıl ben allaha şükürki 64900 gördümm sonunda bundan sonrasıda gelecek inşallahhh
cnm ilk önce sakin ol,telaş yapma..bendede olmuştu o durum we bende sınırlı izinli ara sıra bi tatlı kaşığı kdr ev yapımı salca dısında ve şuana kdr 4 kaşık buğday kepeği dışında hiç kullanmıorum..diyete başlamadan önce süt tozu ve mısır nişastası aldığım halde hiç kullanmadım hala duruolar.ama bu diyette günden güne bünyen değişior sanırım bazı günler su tutuor vücudumuz..9 gün daha çok deil..bence 1 hafta daha bekle..
tebriklerr hedefe cok az kalmışşş,,hadi bakalım inşşş en kısa zmnda ulaşırsın hedefe :)
tebrikleeerrr canııımmm
ticker güncelleme zamanın gelmişşşş
kocacıgıma sınır oldum. sabah berı yatıstayım. aksamda patlayana kadar yedım. ustune bır dılımde serbetlı tatlı yedım. ıkı kasıkta nutelle attım agzıma. seytan dıyokı bırak ye yıyebıldıgın kadar. mutsuzken cozurtuyorum ben ya.sinir stres bana hıc yaramıyor.
bunları yemeden once tartılayım dedım 100.4 cıktım.99 da olamıycam boyle devam edersem
cnm ilk önce sakin ol,telaş yapma..bendede olmuştu o durum we bende sınırlı izinli ara sıra bi tatlı kaşığı kdr ev yapımı salca dısında ve şuana kdr 4 kaşık buğday kepeği dışında hiç kullanmıorum..diyete başlamadan önce süt tozu ve mısır nişastası aldığım halde hiç kullanmadım hala duruolar.ama bu diyette günden güne bünyen değişior sanırım bazı günler su tutuor vücudumuz..9 gün daha çok deil..bence 1 hafta daha bekle..
tebriklerr hedefe cok az kalmışşş,,hadi bakalım inşşş en kısa zmnda ulaşırsın hedefe :)
Bir de ben ne fark ettim hemen paylaşayım istedim :)
Gojiberry kesinlikle yemelisiniz. Hem tatlı ihtiyacınızı gideriyor hem de meyve. Ayrıca sağlıklı, fiyatı biraz uçuk ama 200 gr da çok gidiyor. Ben her gün yemiyorum. Yersem de yeşil çay yanında yemeyi tercih ediyorum. Yeşil çayı daha içilebilir hale getiriyor
canımmm güncelleyemiyorum ki miraycım saolsun geçen sefer o yapmıştı şimdide sen yapp olurmu
Ayyy sabah sabah foto çekeyim dedim :)) Bugün tam 4 ayı devirdim bu diyette
Eki Görüntüle 404456 Eki Görüntüle 404457 Eki Görüntüle 404455
Fotolarda dört ayda yaşadığım değişimmmm görülmekte
boyunu söyle tatlım hemen güncelliyim
1.65 canım boycuğum bu kadarcık
teşekkürler kuzum nreye yapıştırcaktık bunu
Kullanıcı Kontrol paneli + Profili Düzenle + Çizelge kısmına yapıştır + Değişiklikleri kaydet de :) bu kadaaaarrr:)
bu güçlendirmede 2 ,3 kilo veremezsem vay halime((
sinir boğar beni:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?